واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob امام جمعه اهل سنت خاش: امام علی (ع) الگویی برجسته از اخلاق و انسانیت است خاش، زاهدان- ایرنا- امام جمعه اهل سنت خاش گفت: امام علی (رضی الله عنه) خلیفه و داماد رسول الله (ص) الگویی برجسته از ایمان، شجاعت، اخلاق، معنویت و انسانیت است.
مولوی محمدعلی شهنوازی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در این ایام و لیالی از ماه پرفیض و برکت رمضان این ابر مرد تاریخ بوسیله ابن ملجم ملعون به شهادت رسید.
وی افزود: بزرگمردی، عدالت طلبی، خیرخواهی و حضور پر قدرت در صحنه های جنگ و جهاد و فرمانبرداری کامل از رسول رحمت و مهربانی (ص) از ویژگیهای بارز حیدر کرار، علی المرتضی، سیف الله، فاتح خیبر، همسر زهرای بتول (س) و پدر شباب اهل جنت است.
این روحانی برجسته اهل سنت اظهار داشت: از ویژگیهای منحصر بفرد ایشان هرچه بگوییم باز هم کم است، زیرا شان و جایگاه حضرتش در نزد رسول الله (ص)، خلفای راشدین و صحابه کرام (رضوان الله تعالی علیهم اجمعین) بسیار بالا بود.
وی در ادامه با بیان اینکه شب قدر فرصتی برای آمرزش گناهان و مغفرت الهی است، افزود: برپایی آیینهای ختم قران و شب قدر و به اعتکاف نشستن در مساجد در نزد اهل سنت در دهه آخرماه رمضان به استناد ما به قرآن و سنت بوده که همواره با حضور چشمگیر مردم روزه دار انجام می شود.
وی بیان کرد: شب قدر، شب تعیین مقدرات و سرنوشت انسان هاست و فلسفه و ماهیت معنوی و دینی این شب بزرگ با باور مردم دیندار عجین است.
وی اظهار داشت: صدقه دادن، تلاوت کتاب الله، خواندن نماز شب و نوافل و به اعتکاف نشستن در مساجد از بهترین اعمال شب قدر محسوب می شوند، که به اعتقاد اهل سنت شب قدر را باید در بین شبهای طاق(فرد) 21، 23، 25، 27 و 29 ماه مبارک رمضان جستجو کرد.
وی گفت: در شب های قدر پرهیز از گناهان و به جای آوردن اعمال مخصوص این شب باعث افزایش تقوای بندگان مقرب الهی می شود.
*** آیین های بزرگداشت لیالی قدر در خاش با شکوه برگزار می شود
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خاش گفت: آیین های بزرگداشت لیالی قدر و ایام سوگواری و سالروز شهادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) در مساجد شهرستان باشکوهتر از سال های گذشته درحال برگزاری است.
حجت الاسلام جواد حسینی افزود: تقویت وحدت و بیان ابعاد شخصیتی حضرت علی (ع) از ویژه برنامه های خاص این ایام است.
وی بیان کرد: اهمیت شب های قدر آنقدر بالا است که روزه داران به صورت خودجوش به دعا و نیایش در این شب ها و ارتباط صمیمی با خداوند می پردازند.
به گزارش ایرنا، همزمان با شب نوزدهم ماه مبارک رمضان مصادف با نخستین شب از لیالی پرفروغ قدر و شب ضربت خوردن مولی الموحدین حضرت علی (ع) محافل نورانی انس با قرآن کریم و دعای جوشن کبیر با حضور پرشور مردم مومن و خداجوی خاش در مساجد و اماکن مذهبی با شکوه خاصی برگزار شد و این آیینها همچنان در شب های جاری ادامه دارد.
خاش در 185 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان وبلوچستان واقع شده است. ک/3
7312 / 653
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
26/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]