واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob مصرف مشروبات الکلی سبب عوارض جسمی و اجتماعی می شود سنندج- ایرنا- مدیرگروه پیشگیری از مصرف مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اثرات کوتاه مدت مصرف الکل گفت: مصرف مشروبات الکلی بتدریج بر عملکرد ارگان های بدن تاثیر می گذارد و سبب عوارض جسمی، اجتماعی، زوال عقل و عدم تعادل فرد می شود.
به گزارش ایرنا؛ دکتر اخوان روز چهارشنبه در همایش پیشگیری و مقابله با مشروبات الکلی در مجتمع فجر سنندج گفت: در گذشته معتادان جامعه را افراد مسن تشکیل می دادند اما اکنون سن اعتیاد در جامعه کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه نوع ماده مخدر در جامعه به ماده مخدر شیشه و روانگردان ها تغییر یافته است گفت: ماده مخدر شیشه مخرب ترین و خطرناک ترین ماده مخدر است.
وی بیکاری، تجرد و تاهل را در گرایش افراد به مواد مخدر دخیل دانست و افزود: مصرف مشروبات الکلی مانند سیگار دروازه ورود به اعتیاد است.
وی اظهار کرد: تکنولوژی، دسترسی آسان به اینترنت و ماهواره از جمله عواملی است که می تواند افراد را به سمت مواد مخدر سوق دهد.
اخوان گفت: نبود ارتباط درست والدین و مربیان مدرسه با دانش آموزان زمینه گرایش آنها را به مشروبات الکلی و مواد مخدر فراهم می کند.
وی با اشاره به مدارک و اسناد پزشکی گفت: 50 درصد علل تصادفات، 25 درصد بیماری سیروز کبدی و علل بسیاری از خودکشی ها و دیگر کشی ها ناشی از اعتیاد به مشروبات الکلی و مواد مخدر است.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان نیز در این نشست مصرف مشروبات الکلی را در استان کردستان نگران کننده توصیف کرد و گفت: در اسفند سال 91 تعداد 60 نفر به علت مصرف مشروبات الکلی دچار مسمومیت، سه نفر نابینا و هشت نفر هم فوت شدند.
حسن بابایی افزود: 95 درصد ناهنجاری ها در جامعه ناشی از مصرف مشروبات الکلی است.
وی اظهار کرد: مصرف مشروبات الکلی زمینه ارتکاب جرایم را در افراد افزایش می دهد، بطوریکه بسیاری از افراد در حین شرابخواری مرتکب جرایم خشن مانند تجاوز به عنف، قتل و خودکشی می شوند.
وی با اشاره به اینکه مصرف مشروبات الکلی از حیث شرعی حرام است تصریح کرد: در ماده (264) قانون مجازات اسلامی برای مصرف مشروبات الکلی خوردن، تزریق، تبخیر که سبب مستی فرد شود 80 ضربه شلاق حدی تعیین شده است.
وی شراب را سرچشمه و عامل همه پلیدی ها و گناهان دانست و افزود: اگر ارزش های دینی و اجتماعی در جامعه حفظ شود، میزان آسیب ها و ناهنجاری ها در جامعه کاهش می یابد.
بابایی یادآور شد: در بسیاری کشورهای جهان از جمله روسیه، فروش مشروبات الکلی به افراد نابالغ جرم تلقی می شود و فروشنده به شدت مجازات می شود، همچنین تبلیغ هر نوع مشروبات الکلی در رسانه ها ممنوع اعلام شده است.
وی تبیین دینی آثار مخرب مشروبات الکلی، کنترل عوامل اجتماعی موثر بر الکل، کنترل کالاهایی که از مرز وارد می شوند و اطلاع رسانی شفاف رسانه های جمعی را از راهکارهای پیشگیری از اعتیاد جوانان به مشروبات الکلی عنوان کرد.ک/2
7352/533
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
25/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]