واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob پزشک خانواده هزینه تامین اجتماعی مازندران را بیش از 30درصدافزایش داد ساری - ایرنا - انتخاب مازندران به عنوان پایلوت اجرای طرح پزشک خانواده، هزینه درمانی را برای تامین اجتماعی استان در سال جاری بیش از 30 درصد افزایش داده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران از پیش بینی چهار هزار میلیارد ریال اعتبار برای امور درمانی بیمه شدگان و مراکز درمانی استان در سال جاری خبر داد و گفت: این مبلغ یکهزار میلیارد ریال بیشتر از هزینه های انجام شده در سال گذشته است.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، ˈمحمد خورشیدی ˈ روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: علت افزایش اعتبار این بخش اجرای طرح پزشک خانواده در استان مازندران است.
وی گفت: یک هزار و 250 میلیارد ریال از هزینه های سال گذشته، هزینه های مستقیم درمانی بود که پیش بینی می شود امسال در این بخش شاهد افزایش بیشتری باشیم.
طرح پزشک خانواده شهری در مازندران به عنوان یکی از دو استان پایلوت از حدود دو سال پیش آغاز شد و بر اساس اعلام مسوولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکنون بیش از 80 درصد از خانواده ها پزشک خود را انتخاب کرده اند.
این طرح قرار است پس از رفع نواقص احتمالی در سراسر کشور اجرا شود.
مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران هدف اصلی اجرای طرح پزشک خانواده را پیشگیری محوری به جای درمان محوری دانست و گفت: مردم باید از این فرصت به درستی استفاده کنند تا حوزه سلامت کشور متحول شود.
وی افزود: هم اکنون 58 درصد از جمعیت سه میلیون و یکصد هزار نفری مازندران زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
خورشیدی همچنین از برنامه تامین اجتماعی برای تجهیز و راه اندازی مجتمع درمانی شمال کشور در قائمشهر خبر داد و اظهار داشت: ساختمان بخش قلب بیمارستان ولیعصر قائمشهر تکمیل شده و در حال تجهیز به دستگاه های مورد نیاز است و بزودی مورد بهره برداری قرار می گیرد.
وی افزود: ساختمان ˈ ام آر آی ˈ این بیمارستان هم با 90 درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است که در آینده نزدیک تجیهز و بهره برداری خواهد شد.
خورشیدی از خرید دو دستگاه سنگ شکن با 20 میلیار ریال اعتبار برای بیمارستان ولیعصر قائمشهر خبر داد و گفت: یکی از برنامه ها برای این بیمارستان این است که چهار رشته اصلی پزشکی در آن به صورت شبانه روزی فعال شود.
وی توضیح داد: بنا بر این بزودی فعالیت بخش جراحی ، زنان ، اطفال و داخلی بیمارستان ولیعصر با حضور پزشکان متخصص شبانه روزی خواهد شد.
مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران همچنین از راه اندازی یک مرکز بهداشتی - درمانی سرپایی در شهر ساری برای بیمه شدگان خبر داد و علت آن را پاسخگو نبودن تنها بیمارستان تامین اجتماعی در این شهرستان دانست.
وی گفت: بیمارستان حکمت به عنوان تنها بیمارستان تامین اجتماعی در ساری پاسخگوی انبوه مراجعه کنندگان نیست.
خورشیدی از بازسازی کلینیک درمانی بابل با 200 میلیارد ریال اعتبار خبر داد و افزود: دستگاه اکو برای بیمارستان چالوس هم با دو میلیارد ریال اعتبار در حال خریداری است.
وی ساخت درمانگاه در چمستان نور ، راه اندازی اورژانس بیمارستان بابلسر و ساخت کلینیک تخصصی در تنکابن را هم از برنامه های سال جاری تامین اجتماعی مازندران اعلام کرد. ک/3
2585/1654/508
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
25/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]