تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سفره هايتان را با سبزى، زينت دهيد ؛ زيرا سبزى با بسم اللّه الرحمن الرحيم، شيطان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852421010




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معتادان مواد مخدر رايگان مي گيرند؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: معتادان مواد مخدر رايگان مي گيرند؟
پيشنهاد توزيع مواد مخدر رايگان به معتادان در جلسه کميسيون بهداشت و درمان مجلس مطرح شده است.
کد خبر: ۴۱۶۸۷۹
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۲ - 16 July 2014


پيشنهاد توزيع مواد مخدر رايگان به معتادان در جلسه کميسيون بهداشت و درمان مجلس مطرح شده است.

به گزارش آريا، در جلسه کميسيون بهداشت و درمان مجلس ، اعضاي اين کميسيون راهکارهايي را براي کاهش آسيب هاي اجتماعي ناشي از اعتياد ارايه کرده اند که از جمله مي توان به توزيع مواد مخدر رايگان در بين معتادين براي جلوگيري از بروز جرم و جنايت در بين آنان و نيز مقابله با شيوع بيماري هاي واگيردار اشاره کرد.

محمدحسين قرباني سخنگوي کميسيون بهداشت و درمان مجلس نيز ضمن ابراز نگراني از افزايش نرخ جمعيت معتادين در کشور؛ اين افزايش را نشان از عملکرد ناموفق نهادهاي مسوول در زمينه مبارزه با اعتياد عنوان کرده است.

به گفته وي به طور کلي آمارهاي ستاد مبارزه با مواد مخدر نشان مي دهد که وضعيت اعتياد در کشور نگران کننده است و آمار آن رو به افزايش است و بررسي ها نيز نشان مي دهد که شاهد افزايش اعتياد در بين زنان، دانش آموزان و جوانان و کاهش سن اعتياد در کشور هستيم .

به گزارش آريا، با توجه به اينکه اعتياد به عنوان مادر اکثر جرم ها در جامعه مطرح است لزوم پرداختن بيشتر و همت نهادها و اهتمام مردم و مسئولين ضروري به نظر مي رسد.

به موارد ذيل توجه کنيد:

55 درصد از طلاق‌ها در کشور به دليل اعتياد است.
65 درصد از همسرآزاري‌ها به دليل اعتياد است.
30 درصد از کودک‌آزاري‌ها به دليل اعتياد است.
25 درصد از قتل‌ها به دليل اعتياد است.
23 درصد از نزاع‌ها و خشونت‌ها به دليل اعتياد است.
35 تا 40 درصد از سرقت‌ها به دليل اعتياد است.
65 درصد زنداني ها مستقيم يا غير مستقيم با مقوله مواد مخدر سر و کار دارند.
براي مبارزه با مواد مخدر 3 هزار و 750 نفر شهيد شده اند و 12 هزار تن ديگر جانباز.

بيماري‌هايي هستند که همه از آوردن اسمشان هم وحشت دارند. ايدز، هپاتيت و... بيماري‌هايي هستند كه همه به ويژه جوانان از آن فرار مي‌كنند اما از سرمنشاء اين بيماري‌هاي عفوني فرار نمي‌كنند و با آن نرم‌تر برخورد مي‌كنند. اعتياد علاوه بر آن كه سرمنشاء بسياري از معضلات اجتماعي و بزهكاري‌هاست، بيماري‌هاي عفوني زيادي را هم به همراه دارد.وزير كشور به عنوان دبير كل ستاد مبارزه با موادمخدر براي جلوگير از شيوع تمام مشكلات اجتماعي، بيماري‌هاي ناشي از مصرف موادمخدر و... قصد دارد مبارزه با موادمخدر را اجتماعي كند.به نظر بسياري از كارشناسان اين تنها راه مبارزه اصولي با اعتياد است.

دبير اول كميسيون بهداشت و درمان مجلس نيز با اشاره به اين كه در دنيا 170 كشور درگير موادمخدر هستند و مسئول مبارزه با موادمخدر در حد معاون اول رئيس جمهور يا وزير مبارزه با موادمخدر دارند، مي‌گويد:درست‌ترين راه مبارزه با موادمخدر، برخورد اجتماعي با ‌آن است.اعتياد يك معضل چند وجهي است.گردش مالي ضرر و زيان اعتياد در كشور به اندازه بودجه سلامت 10 هزار ميليارد تومان است.

ابلاغيه مقام معظم رهبري : «نگراني همچنان باقي است»

عليرضا جزيني قائم‌مقام دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر  نيز با بيان اينکه مسئله مبارزه با مواد مخدر اساسا ساختارمند است، گفت: 17 وزارتخانه و سازمان در امر مبارزه با مواد مخدر در کشور دخيل هستند و مقامات کشوري از قوه مقننه، اجرائيه و قضائيه به اين مسئله اهتمام داشته و فرآيند اين ساختار را تبيين کرده‌اند.

وي افزود: سياست‌هاي کلي مبارزه با مواد مخدر توسط رهبري در سال 85 ابلاغ شده است اما، ايشان در ابلاغيه مرقوم فرموده‌اند «نگراني همچنان باقي است».

قائم‌مقام دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينکه اين نگراني وجود دارد که مسئولين اين معضل را خوب برآورد نکنند بيان داشت:وقتي که علل 65 درصدي همسرآزاري و 55 درصدي طلاق‌ها به مواد مخدر برمي‌گردد نگراني در اين زمينه بيشتر مي‌شود.

روند افزايشي اعتياد در دانشگاه هاي دولتي

چندي قبل حميد صرامي نيز اعلام کرده که اعتياد در دانشگاه هاي دولتي روند افزايشي نسبت به سال گذشته داشته است .( متن کامل خبر را اينجا بخوانيد)  مديرکل دفتر تحقيقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر در اين باره مي گويد: 6.2 درصد دانشجويان دانشگاه هاي دولتي وابسته به وزارت علوم و 6.1 دانشجويان وابسته به وزارت بهداشت مصرف کننده مواد هستند که اين آمار در مقايسه با گذشته رشد دارد و در زمينه مصرف داروها اعم از داروهاي محرک، نيز شاهد رشد مصرف هستيم که ضرورت دارد حوزه هاي فرهنگي دانشگاه ها در سال موسوم به فرهنگ با جديت بيشتري براي ايمن و مصون سازي دانشجويان اقدام کنند.

افزايش 15 درصدي مرگ زنان معتاد در کشور

از طرفي معاون ستاد مبارزه با موادمخدر نيز از افزايش 15 درصدي مرگ زنان معتاد در کشور خبر داده ( متن  کامل خبر را اينجا بخوانيد) و اعلام مي کند که زنان 9.3 درصد از جمعيت معتادان در کشور را تشکيل داده‌اند. اين در حالي است که شهيندخت مولاوردي معاون رئيس جمهور در امور زنان و خانواده با بيان اينکه مرگ زنان معتاد در سال 92 نسبت به سال 91 به ميزان 16 درصد افزايش داشته است، اظهار مي کند که استعمال مواد مخدر65 درصد موجب همسرآزاري، 55 درصد موجب طلاق، 30 درصد موجب کودک آزاري، 25 درصد موجب قتل و 25 درصد موجب نزاع و خشونت مي‌شود.

مولاوردي ضمن اشاره به پديده اي نوظهور بنام زنانه شدن فقر ادامه داد: اين پديده به ويژه در ميان زنان سرپرست خانوار ديده مي‌شود و خدا نکند که با زنانه شدن اعتياد نيز مواجه شويم.

بيشترين آمار معتادان در خوابگاه‌هاي دانشجويي و اماكن مجردي

به گفته قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ خوابگاه‌هاي دانشجويي و اماكن مجردي خطر ابتلا به اعتياد را در افراد افزايش مي‌دهند و در حقيقت بيشترين آمار معتادان از همين اماكن مي‌باشد.

جزيني در ادامه با اشاره به شيوع‌شناسي سال 90 گفته است: طبق سرشماري كه در آن سال انجام شد، يك ميليون و 325 هزار نفر معتاد كشور وجود دارند.

پيشگيري از اعتياد

اعتياد دروازه اصلي ورود به بيماري ايدز و انواع بيماري هاست و با معتاد شدن اين امکان براي افراد بيشتر از ديگران خواهد بود .مينو محرز رئيس مركز ملي ايدر با تاكيد بر لزوم افزايش آگاه سازي مردم، جهت پيشگيري از اعتياد و ايدز معتقد است: در صورت آموزش و فرهنگ سازي و توجه به رويكرد اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر ، آمار ابتلاء به ايدز و اعتياد تا بيش از 50 درصد كاهش مي‌يابد.

دكتر مينو محرز درباره اجتماعي کردن مبارزه با مواد مخدر به عنوان مهمترين برنامه اين ستاد براي كاهش آسيب مواد مخدر در جامعه به ويژه در بين جوانان گفت: مهم ترين كساني كه مي‌توانند به مبتلايان اعتياد در جامعه كنند و يا سبب پيشگيري از اعتياد و كاهش آسيب هاي ناشي از آن شوند، خانواده ها هستند.

وي افزود: نوع رفتار خانواده با فرزندان و دور بودن آنها از والدين، زمينه اعتياد را در جامعه فراهم مي كند و اين نقش اساسي و پايه اي خانواده در زمينه اعتياد را پر رنگ تر مي سازد.

به هر حال آنچه مسلم است براي ريشه کني اين معضل و رفع نگراني ها بايد تمام نهادها و مردم با برنامه هاي صحيح و حمايت بي چون و چراي صداو سيما و رسانه ها وارد عمل شوند تا بتوانند موفق باشند  وگرنه با اين روند نمي توان مقابله با اعتياد کرد و توزيع رايگان مواد مخدر و اقداماتي از اين دست نمي توانند راهکار مناسبي براي حل اين مشکل بزرگ جامعه باشند.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن