واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob 22 مرکز تحقیقاتی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اهواز فعال هستند اهواز - ایرنا - معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: هم اکنون 22 مرکز تحقیقاتی این دانشگاه با مجوز رسمی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اهواز فعالیت می کنند
دکتر ˈنادر صاکیˈ چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مراکز تحقیقاتی بیماری های عفونی و گرمسیری، تالاسمی، دیابت، گیاهان دارویی، سم شناسی، فناوری زیست محیطی، علوم دارویی دریایی، گوارش و کبد، عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، شنوایی، نارسایی کلیه و سلامت باروری از جمله این مراکز هستند.
وی افزود: سه مرکز تحقیقاتی دیگر شامل مراکز ارتقای سلامت باروری، یائسگی و فرآورده های آرایشی، بهداشتی و مواد بسته بندی نیز در حال تاسیس هستند و هنوز مجوز وزارتی دریافت نکرده اند.
دکتر صاکی تصریح کرد: چهار مرکز تحقیقاتی دیگر نیز در زمینه اقتصاد سلامت، طب پیشگیری و طب سالمندی مورد نیاز است.
معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: مجوز یک پژوهشکده سلامت را دریافت کرده ایم و درخواست دریافت مجوز برای تاسیس پژوهشکده دوم با عنوان علوم پایه سلامت را ارائه داده ایم.
وی با اشاره به فعالیت مرکز رشد فناوری های دارویی گفت: 17 شرکت دانش بنیان را ثبت کرده ایم و درخواست مرکز رشد سلامت و محیط را به وزارتخانه ارسال کرده ایم.
دکتر صاکی اضافه کرد: هم اکنون در حال تجهیز و راه اندازی پارک علم و فناوری هستیم که در این پارک، پایلوت نیمه صنعتی ماده اولیه دارویی انجام می شود.
معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهارداشت: مجوز راه اندازی کارخانه تولید مواد اولیه دارویی گرفته شده است و برای تاسیس کارخانه داروسازی نیز به دنبال اخذ مجوز هستیم.
وی تصریح کرد: آزمایشگاه جامع تحقیقات نیز فعال است که پیشرفته ترین تجهیزات آزمایشگاهی در جنوب غرب کشور را داراست و کلیه آزمایشات بر روی مواد غذایی و آزمایشات متخصصان را انجام می دهد.
دکتر صاکی ادامه داد: همچنین 10 آزمایشگاه تخصصی مانند آزمایشگاه تحقیقات سرطان، سلولی و مولکولی و فیزیولوژی در مراکز تحقیقاتی مستقر هستند.
معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بیش از 40 تفاهم نامه در شش ماه اخیر بین دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه و صنایع بسته شده است که به منظور انجام کارهای تحقیقاتی مشترک با صنایع می باشد.
وی افزود: دانشگاه همچنین با سازمان انتقال خون، بهزیستی و برخی شرکت های صنعتی، تفاهم نامه منعقد کرده و با دیگر دانشگاه ها نیز تحقیقات مشترک انجام داده است.
دکتر صاکی با اشاره به این که دانشگاه آمادگی پذیرش کلیه طرح های تحقیقاتی مرتبط با صنعت را دارد اظهارداشت: تنوع مراکز تحقیقاتی و وجود اساتید محقق در دانشگاه ایجاب می کند که پروژه های تحقیقاتی کلیه ادارات را پذیرا باشیم.
معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: هم اکنون 16نفر در مقطع دکترای تخصصی پژوهشی در حال تحصیل هستند و 17 ردیف خالی برای جذب پژوهشگر در این دانشگاه وجود دارد.
وی تصریح کرد: 30 کتاب در سال 92 تالیف شده است و 16 کتاب نیز ترجمه و به چاپ رسیده است که نسبت به سال 91 پنج برابر رشد داشته است.
دکتر صاکی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از نظر پژوهشی بین هشت دانشگاه تیپ یک کشور رتبه هفتم را دارد.
7157/641
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
25/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]