محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852609993
آماز ازدواج مردان با زنان بزرگتر
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آماز ازدواج مردان با زنان بزرگتر
میانگین اختلاف سنی زوجین در زمان ازدواج در سال ۹۲، ۲.۵سال است. این آمارها نشان میدهد که سال گذشته ۱۸۱۵ زن با مردانی که ۱۱ تا ۱۵سال از خودشان کوچکتر بودهاند صورت گرفته است.
آفتاب: آمار ازدواج و طلاقهای کشور در چند سال اخیر، مسرتبخش نیست. در هیچ کجای اعداد و ارقام جدولها و نمودارهای سازمان ثبتاحوال کشور، خبرهای خوبی نمیرسد. هرچه هست، کاهش نرخ ازدواج و افزایش طلاق در کشور است.
به گزارش شهروند، براساس آنچه در ویژهنامه تحلیلی آمار ثبت وقایع حیاتی سال ۹۲ در کشور با نگاهی به آمارهای بینالمللی آمده، افزایش ازدواج همسنها و کاهش مدتزمان زندگی مشترک است. آنچه در اين آمارها خودنمايي ميكند ثبت ۸۱هزارو۳۸۰ ازدواج است كه در آن زنان با مرداني كوچكتر از خود پيمان زناشويي بستهاند. همچنين آمارهای سال ۸۸ تا ۹۲ نشان میدهد، بیش از ۱۴درصد طلاقها در یکسال اول زندگی رخ میدهد. یعنی ۲۲هزار و ۳۵ طلاق. این تنها بخشی از تراژدی زندگی زناشویی در ایران است. در بخش ازدواج آمار ۵سال اخیر سازمان ثبتاحوال کشور به ترتیب در سال ۸۸، ۸۹۰هزار و ۲۰۸ مورد، در سال ۸۹، ۸۹۱هزار و ۶۲۷ مورد، در سال ۹۰، ۸۷۴هزار و ۷۹۲ مورد، در سال ۹۱، ۸۲۹هزار و ۹۶۸ مورد و در سال ۹۲ با کاهشی قابل توجه میزان ثبت ازدواج به ۷۷۴هزار و ۵۱۳ مورد رسیده است.
براساس این آمار، درصد تغییر میزان ازدواج نسبت به سال قبل از آن نیز، به ترتیب از سال ۸۸ تا ۹۲، یکدرصد، ۲ .۰درصد، منفی ۹ .۱درصد، منفی ۱. ۵ درصد و درنهایت در سال ۹۲، به منفی ۷ .۶ درصد رسیده است. مقایسه آماری از میزان ثبت ازدواجها در استانهای مختلف هم نشان میدهد استانهای تهران، خراسان رضوی، خوزستان، فارس و اصفهان به ترتیب بیشترین تعداد ازدواج و استانهای سمنان، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، خراسانجنوبی و یزد هم به ترتیب کمترین تعداد ازدواج ثبتشده را در سال ۹۲ در بین تمام استانها داشتهاند. جدول مقایسهای این آمار در سال ۹۲ نسبت به سال ۹۱ هم نشان میدهد زنجان، قم و یزد رکورددار ثبت کمترین واقعه ازدواج در کشور بودهاند. زنجان با ۸ .۲۳ درصد، قم با ۶. ۱۸ درصد و یزد ۷. ۱۳ درصد، رشد منفی در ثبت ازدواج داشتهاند. از دیگر سو، چهارمحال و بختیاری، با ۳ .۰ درصد، تهران، ۹. ۰ درصد و خراسانجنوبی با ۹. ۱ درصد بیشترین میزان ازدواج را در میان تمام استانهای کشور به خود اختصاص دادهاند.
کمترین نرخ ازدواج در تهران، البرز و کرمان
از دیگر سو، بررسیها نشان میدهد در سال ۹۲، نرخ خام ازدواج ثبتشده در کل کشور، ۱ .۱۰ در هزار است. آمارهای مقایسهای مشخص میکند، در استانهای اردبیل با ۶ .۱۳ در هزار، زنجان با ۲ .۱۳ در هزار و کردستان با ۲ .۱۳ در هزار، بیشترین نرخ ازدواج ثبتشده و در مقابل استانهای تهران با ۵ .۷ در هزار، البرز با ۶ .۷ در هزار و کرمان با ۸ .۷ در هزار، کمترین نرخ ازدواج ثبتشده در کشور را به خود اختصاص دادهاند.
در ادامه این آمارها به میانگین سن ازدواج هم اشاره شده؛ میانگینی که در شهرها و روستاها تفاوت چندانی نداشته است. برای زنان و مردان شهری به ترتیب ۵. ۲۳ و ۹. ۲۷ سال و برای زنان و مردان روستایی به ترتیب، ۸. ۲۰ و ۲ .۲۶ سال است. براساس این آمار، بیشترین میانگین سن ازدواج مردان مربوط به استانهای تهران با ۲ .۲۹ سال و البرز با ۸ .۲۸ سال و کمترین میانگین سن ازدواج برای مردان مربوط به استانهای سیستانوبلوچستان، خراسان رضوی و یزد است که به ترتیب ۱. ۲۵ و ۱. ۲۶ سال است. در همین مدت هم بیشترین میانگین ازدواج زنان مربوط به استانهای تهران و البرز به ترتیب با ۱ .۲۵ سال و ۶ .۲۴ سال و کمترین آن به استانهای سیستانوبلوچستان، هرمزگان و خراسان رضوی با ۹. ۲۰ سال و ۱ .۲۱ سال است. یعنی دختران این سه استان زودتر از دختران سایر استانهای کشور، ازدواج کردهاند.
ازدواج ۵۰هزار دختر زیر ۱۵سال
همچنین در توزیع سنی ازدواج هم نکات قابل توجهی آمده که نشاندهنده میزان ازدواج دختران زیر۱۸سال در کشور است. براساس این نمودار، در سال ۹۲، ۱۲۹هزار و ۷۸۰ ازدواج میان مردان ۲۴-۲۰ساله با زنان ۲۰-۱۹ساله صورت گرفته است. بررسیها نشان میدهد که بیشترین سهم ازدواجها یعنی ۷ .۱۶ درصد متعلق به این دو گروه سنی مردان و زنان بوده است. بنا بر آمارهای اعلامشده از سوی سازمان ثبتاحوال، در سال ۹۲، حدود ۵۰هزار دختر زیر ۱۵سال و حدود ۲۵۰هزار دختر ۱۵ تا ۱۹سال ازدواج کردهاند. در ادامه این گزارش، فاصله سنی زوجین هم مورد اشاره قرار گرفته است. نکته قابل توجه این است که بیشترین ازدواجهای ثبتشده مربوط به دختران و پسرانی است که همسن بوده و تفاوت سنیشان صفر است. بر همین اساس در سال گذشته در ۹۲هزار و ۳۶۵ یعنی ۹ .۱۱درصد ازدواجهای ثبتشده در کشور، فاصله سنی زوجین، صفر بوده است. در کنار آن هم ازدواجهایی با فاصله سنی بیش از ۲۰سال و کمتر از ۲۰سال یعنی زنان بزرگتر از مردان هم دیده میشود.
در سال گذشته، ۹هزار و ۱۷۹ مورد ازدواج که مردان بیش از ۲۰سال از همسرانشان بزرگتر بودهاند و ۱۰۷ ازدواج که زنان بیش از ۲۰سال از همسرانشان بزرگتر بودهاند هم به ثبت رسیده است. این آمارها نشان میدهد که بزرگتر بودن مردان از زنان برای ازدواج حتی برای یکسال، همچنان شیوع بالایی دارد. با این همه میانگین اختلاف سنی زوجین در زمان ازدواج در سال ۹۲، ۲.۵سال است. این آمارها نشان میدهد که سال گذشته ۱۸۱۵ زن با مردانی که ۱۱ تا ۱۵سال از خودشان کوچکتر بودهاند صورت گرفته است. تعداد ازدواجهای زنان با مردانی که ۱۰سال از آنها کوچکتر بودهاند در سال گذشته ۸۵۶ مورد بوده است. ۱۶هزار و ۶۵۳ ازدواج نیز بین زنان با مردانی که ۲سال کوچکتر بودهاند در سال گذشته صورت گرفته است. براساس این آمارها پارسال ۸۱هزار و ۳۸۰ ازدواج ثبت شده که در آن مردان کوچکتر از زنان بودهاند. بررسی این آمارها نشان میدهد که پارسال ۲۹۷ زن با مردانی ازدواج کردهاند که ۱۶ تا ۲۰سال از خودشان کوچکتر بودهاند.
سال ۹۲ رکوردار ثبت طلاق
در کنار ازدواج، آمار طلاق هم دیده میشود. اعداد و ارقام مربوط به طلاق اما رشد قابل توجهی داشته است. براساس جدول ثبت طلاق در کشور طی سالهای ۸۸ تا ۹۲، بیشترین میزان طلاق در ۵سال گذشته، در سال ۹۲ با ۱۵۵هزار و ۳۶۹ طلاق ثبت شده که نسبت به سال قبل از آن، ۴ .۳ درصد رشد داشته است. در این ۵سال هم، بیشترین رشد طلاق مربوط به سال ۸۸ است که با ثبت ۱۲۵هزار و ۷۴۷ مورد، نسبت به سال قبل از آن یعنی سال ۸۷، ۸. ۱۳ درصد رشد داشته است.
ثبت بیشترین طلاقها در تهران و خراسان رضوی
اما درصد تغییرات ثبت آمار طلاق در سال ۹۲ نسبت به سال ۹۱ نشان میدهد، تهران با ۲۹هزار و ۲۵۲ طلاق بیشترین و ایلام با ۶۱۸ مورد کمترین میزان طلاق را در کشور داشتهاند. پس از تهران هم خراسان رضوی با ثبت ۱۶هزار و ۲۲۴ مورد طلاق جایگاه دوم و فارس با ۹هزار و ۴۳۸ مورد، جایگاه سوم ثبت طلاق در کشور را به خود اختصاص میدهند.
همچنین بررسیها نشان میدهد در سال ۹۲، نرخ خام طلاق ثبتشده در کشور، ۲ در ۱۰۰۰ است، البته مقایسه نرخ طلاق ثبتشده در استانهای کشور نشان میدهد که استانهای خراسان رضوی، کردستان و گیلان بیشترین نرخ طلاق و استانهای سیستانوبلوچستان، ایلام و یزد کمترین نرخ طلاق را در سال ۹۲ داشتهاند.
۱۴درصد ازدواجها در سال اول به جدایی ختم میشود
در ادامه این آمارها، به طول مدت ازدواج بهعنوان شاخص مورد استفاده در مسائل جمعیتشناختی مورد اشاره قرار گرفته است. از تمام رویدادهای ثبتشده طلاق در سال ۹۲، ۲۲هزار و ۳۵ زوج کمتر از یکسال زندگی مشترک داشتهاند که این افراد ۲. ۱۴درصد را تشکیل میدهند. پس از آن نیز ۱۸هزار و ۶۵۹ مورد از طلاقها در یک تا دوسال زندگی، ۱۴هزار و ۳۱۱ مورد در ۲ تا ۳سال اول زندگی و ۱۱هزار و ۵۶۲ طلاق در ۳ تا ۴سال اول زندگی رخ داده است. بهطورکلی در سال گذشته ۷۶هزار و ۶۱۱ طلاق در ۵سال اول زندگی رخ داده است.
افزایش قابل توجه شاخص ازدواج به طلاق در سال ۹۲ نسبت به سال ۸۸
در سال ۹۲، بهطور متوسط طول مدت زندگی مشترک در کشور ۹.۷سال بوده است که استانهای اردبیل با میانگین ۵.۵سال و ایلام با میانگین ۶.۵سال کمترین مدت دوام زندگی و استانهای گیلان با میانگین ۱۰سال و البرز با میانگین ۸.۹سال بیشترین طول مدت دوام زندگی تا واقعه طلاق را در بین استانهای کشور داشتهاند. نکته قابل توجه در ثبت طلاق، شاخص نسبت طلاق به ازدواج است. بررسیها نشان میدهد این شاخص در سالهای گذشته روندی افزایشی داشته که نشان از افزایش تعداد طلاق یا افزایش نیافتن تعداد ازدواج در جامعه دارد. نمودارها نشان میدهند شاخص نسبت طلاق به ازدواج در سال ۸۸ رقمی حدود ۱. ۱۴ بوده که این رقم در سال ۹۲، به ۱ .۲۰ رسیده است، یعنی در سال ۸۸ حدود ۱۴ طلاق در برابر هر یکصد ازدواج وجود داشته، درحالیکه در سال ۹۲ در برابر هر یکصد ازدواج حدود ۲۰ طلاق ثبت شده است. استان البرز با عدد ۳۳ و تهران با ۶. ۳۱ بیشترین مقدار شاخص طلاق به ازدواج را در سال ۹۲ به خود اختصاص داده است، یعنی در استان البرز در مقابل هر ۱۰۰ ازدواج ثبت شده، ۳۳ طلاق به وقوع پیوسته است. استانهای سیستانوبلوچستان، ایلام و چهارمحال و بختیاری هم کمترین رقم این شاخص در کشور را داشتند.
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]
صفحات پیشنهادی
مدیرکل دفتر معاون کل نهاد ریاست جمهوری خواستار شد لزوم تعیین تکلیف وضعیت تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ای
مدیرکل دفتر معاون کل نهاد ریاست جمهوری خواستار شدلزوم تعیین تکلیف وضعیت تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجیعلیرضا رجایی در نامه های جداگانه به وزارتخانه های کشور امور خارجه دادگستری و نیروی انتظامی خواستار یافتن راهکارهای عملی برای تعیین تکلیف تابعیت و اقاممدیرکل دفتر معاون کل نهاد ریاست جمهوری: لزوم تعیین تکلیف وضعیت تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مر
مدیرکل دفتر معاون کل نهاد ریاست جمهوری لزوم تعیین تکلیف وضعیت تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی رجایی در نامههای جداگانه به وزارتخانههای کشور امور خارجه دادگستری و نیروی انتظامی خواستار یافتن راهکارهای عملی برای تعیین تکلیف تابعیت و اقامت فرزندان حاصللزوم تعیین تکلیف وضعیت تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی
مدیرکل دفتر معاون کل نهاد ریاست جمهوری خواستار شد لزوم تعیین تکلیف وضعیت تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی تهران - ایرنا- علیرضا رجایی مشاور و مدیرکل دفتر معاون کل نهاد ریاست جمهوری در نامه های جداگانه به وزارتخانه های کشور امور خارجه دادگستری و نیروی انافزایش میانگین طول عمر مردان و زنان در ایران
افزایش میانگین طول عمر مردان و زنان در ایران ملک زاده دلیل این افزایش طول عمر را ارائه خدمات پزشکی بهداشتی و درمانی و پیشگیری از بیماری های عفونی کاهش مرگ کودکان بین یک تا پنج سال و همچنین کاهش مرگ مادران بیان کرد کد خبر ۴۱۴۸۹۹ تاریخ انتشار ۱۹ تير ۱۳۹۳ - ۰۹ ۳۵ - 10 July 2014مردان و زنان ایرانی چند سال عمر میکنند؟
مردان و زنان ایرانی چند سال عمر میکنند معاون وزیر بهداشت گفت طول عمر ایرانیان باید تا ۸۰ سال افزایش یابد اکنون میانگین طول عمر برای مردان ایرانی ۷۱ ۵ سال و برای زنان ۷۳ سال است که با اقدامات هدفمند بهداشتی بر کنترل بیماریهای غیرواگیر باید طول عمر افراد را در کشور افزایش دهیمزنان 23درصد کمتر از مردان در شرایط برابر دستمزد می گیرند
زنان 23درصد کمتر از مردان در شرایط برابر دستمزد می گیرند تهران - ایرنا - نتایج ارزیابی حقوق و دستمزد متخصصان و مدیران در 23 گروه شغلی نشان می دهد زنان 23 درصد کمتر از مردان در شرایط برابر دستمزد دریافت می کنند در این بررسی که در سایت www IranTalent com ارائه شده تأثیر نوع شرکتزندان زنان شهرری، بزرگترین زندان اختصاصی زنان در جهان
زندان زنان شهرری بزرگترین زندان اختصاصی زنان در جهان شهرری- ایرنا- زندان زنان شهرری به جهت اختصاصی بودن آن بعنوان بزرگترین زندان بانوان جهان محسوب می شود ندامتگاهی که به جهت امکانات رفاهی شباهت چندانی با یک زندان ندارد به گزارش ایرنا در یکی از روزهای گرم تیرماه و همزمان با آغازدواج مجدد تکلیف مردان متاهل است ولی....
ازدواج مجدد تکلیف مردان متاهل است ولی فاطمه سادات علمدارپیش از این مطلبی در سایت الف منتشر شده بود مبنی بر صحبت های خانم صامتی در خصوص ارائه راهکار برای کاهش آسیب های ناشی از افزایش تعداد زنان مجرد که حالا خانم فاطمه علمدار در واکنش به این اظهارات پاسخی برای الف ارسال کردهتأثیر زیبایی زنان برعمر مردان
تأثیر زیبایی زنان برعمر مردان یک بررسی علمی نشان میدهد مردانی که همسران زیبا دارند عمرشان کوتاهتر است به این مطلب امتیاز دهید حضرت محمد ٌص فرمودند رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه اش مغفرت و پايانش اجابت و آزادى از آتش جهنم به گزارش سرویس خانوخصوصیت های زنان که مردان از آن متنفرند
به همین دلیل از خود آقایون سوال کردیم که اگر قرار باشد یک چیز در خانمها انتخاب کنند که از آن بدشان میآید چه چیز را انتخاب میکنند و ۱۰ موردی که در زیر میبینید از جمله متداولترین پاسخها بودند ۱ اینکه زنها چطور میتوانند حتی سادهترین چیزها را هم پیچیده کنند شاید این اولحجاب گامی برای جلوگیری از فساد و بیبند و باری/ بیحجابی زنان را تبدیل ، یک شی جنسی میکند/ حجاب قانونی از جان
حجاب گامی برای جلوگیری از فساد و بیبند و باری بیحجابی زنان را تبدیل یک شی جنسی میکند حجاب قانونی از جانب مردان برای مردان مسئله حجاب یک بحث دینی نیست بلکه پدیدهای اخلاقی و روانشناسی است به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پوششهای عجیب و غریبی کهایجاد محدودیت شغلی برای زنان معضل بیکاری مردان را حل نمیکند
ایجاد محدودیت شغلی برای زنان معضل بیکاری مردان را حل نمیکند شهرداری تهران بخشنامه ای را ابلاغ کرده که بر اساس آن از مدیران ارشد و میانی این سازمان در خواست شده که تنها از مردان به عنوان کارمند مسوول دفتر اپراتور منشی و استفاده کنند آفتاب زنان معمولا در محیط کار با مسئولانتقاد استاندار تهران از وضعیت ساماندهی افراد بیخانمان و زنان معتاد/ اکثر گرمخانهها برای مردان است
انتقاد استاندار تهران از وضعیت ساماندهی افراد بیخانمان و زنان معتاد اکثر گرمخانهها برای مردان است استاندار تهران با اشاره به اینکه در حال حاضر اقداماتی که در جهت ساماندهی افراد بی خانمان و نگهداری معتادان انجام میشود مطلوب نیست گفت کاهش آسیبهای اجتماعی در دستور کار معاونتتبلیغات روزنامهای برای مردان جذابتر از زنان است
چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۱ مدیر اندیشکده توسعه منطقهای خراسان رضوی گفت تبلیغات روزنامهای از جذابیت بیشتری برای مردان در مقایسه با زنان برخوردار بوده و تبلیغات در قالب بروشور و پیامک برای زنان جذابتر است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان میثم ظمیانگین طول عمر مردان ایرانی 71.5 و زنان 73 سال است
میانگین طول عمر مردان ایرانی 71 5 و زنان 73 سال است ملک زاده دلیل این افزایش طول عمر را ارائه خدمات پزشکی بهداشتی و درمانی و پیشگیری از بیماری های عفونی کاهش مرگ کودکان بین یک تا پنج سال و همچنین کاهش مرگ مادران بیان کرد آفتاب معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت درمان وآموزشتعداد زنان و مردان در دنیا مساوی است؟
تعداد زنان و مردان در دنیا مساوی است بان کی مون دبیرکل سازمان ملل در پیام روز جمعیت خود از جمعیت جوان دنیا سخن گفت و امیدها و بیم هایی که جمعیت جوان دنیا با آن مواجه است جام جم سرا در پیام دبیرکل آمده بود که هم اکنون ما بیشترین جمعیت جوان دنیا را در همه اعصارداریم این بخش مهمتاثیر تلفن همراه برکاهش باروری زنان و مردان
تاثیر تلفن همراه برکاهش باروری زنان و مردان استفاده از تلفن همراه و رایانه این روزها یکی از الزامات زندگی شده است استفاده از این دستگاه نه فقط در محیطهای کاری بلکه در خانهها هم به شدت افزایش پیدا کرده است اما حتما متوجه شدهاید که رایانه با تمام کارگشایی که برای بشر داشته ضرره-
گوناگون
پربازدیدترینها