محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844598873
ازدواج بيش از ۸۱هزار زن با مردان تا ۲۰سال کوچکتر
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ازدواج بيش از ۸۱هزار زن با مردان تا ۲۰سال کوچکتر
میانگین اختلاف سنی زوجین در زمان ازدواج در سال ۹۲، ۲.۵سال است. این آمارها نشان میدهد که سال گذشته ۱۸۱۵ زن با مردانی که ۱۱ تا ۱۵سال از خودشان کوچکتر بودهاند صورت گرفته است.
کد خبر: ۴۱۶۷۱۸
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۹ - 16 July 2014
آمار ازدواج و طلاقهای کشور در چند سال اخیر، مسرتبخش نیست. در هیچ کجای اعداد و ارقام جدولها و نمودارهای سازمان ثبتاحوال کشور، خبرهای خوبی نمیرسد. هرچه هست، کاهش نرخ ازدواج و افزایش طلاق در کشور است.
به گزارش شهروند، براساس آنچه در ویژهنامه تحلیلی آمار ثبت وقایع حیاتی سال ۹۲ در کشور با نگاهی به آمارهای بینالمللی آمده، افزایش ازدواج همسنها و کاهش مدتزمان زندگی مشترک است. آنچه در اين آمارها خودنمايي ميكند ثبت ۸۱هزارو۳۸۰ ازدواج است كه در آن زنان با مرداني كوچكتر از خود پيمان زناشويي بستهاند. همچنين آمارهای سال ۸۸ تا ۹۲ نشان میدهد، بیش از ۱۴درصد طلاقها در یکسال اول زندگی رخ میدهد. یعنی ۲۲هزار و ۳۵ طلاق. این تنها بخشی از تراژدی زندگی زناشویی در ایران است. در بخش ازدواج آمار ۵سال اخیر سازمان ثبتاحوال کشور به ترتیب در سال ۸۸، ۸۹۰هزار و ۲۰۸ مورد، در سال ۸۹، ۸۹۱هزار و ۶۲۷ مورد، در سال ۹۰، ۸۷۴هزار و ۷۹۲ مورد، در سال ۹۱، ۸۲۹هزار و ۹۶۸ مورد و در سال ۹۲ با کاهشی قابل توجه میزان ثبت ازدواج به ۷۷۴هزار و ۵۱۳ مورد رسیده است.
براساس این آمار، درصد تغییر میزان ازدواج نسبت به سال قبل از آن نیز، به ترتیب از سال ۸۸ تا ۹۲، یکدرصد، ۲ .۰درصد، منفی ۹ .۱درصد، منفی ۱. ۵ درصد و درنهایت در سال ۹۲، به منفی ۷ .۶ درصد رسیده است. مقایسه آماری از میزان ثبت ازدواجها در استانهای مختلف هم نشان میدهد استانهای تهران، خراسان رضوی، خوزستان، فارس و اصفهان به ترتیب بیشترین تعداد ازدواج و استانهای سمنان، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، خراسانجنوبی و یزد هم به ترتیب کمترین تعداد ازدواج ثبتشده را در سال ۹۲ در بین تمام استانها داشتهاند. جدول مقایسهای این آمار در سال ۹۲ نسبت به سال ۹۱ هم نشان میدهد زنجان، قم و یزد رکورددار ثبت کمترین واقعه ازدواج در کشور بودهاند. زنجان با ۸ .۲۳ درصد، قم با ۶. ۱۸ درصد و یزد ۷. ۱۳ درصد، رشد منفی در ثبت ازدواج داشتهاند. از دیگر سو، چهارمحال و بختیاری، با ۳ .۰ درصد، تهران، ۹. ۰ درصد و خراسانجنوبی با ۹. ۱ درصد بیشترین میزان ازدواج را در میان تمام استانهای کشور به خود اختصاص دادهاند.
کمترین نرخ ازدواج در تهران، البرز و کرمان
از دیگر سو، بررسیها نشان میدهد در سال ۹۲، نرخ خام ازدواج ثبتشده در کل کشور، ۱ .۱۰ در هزار است. آمارهای مقایسهای مشخص میکند، در استانهای اردبیل با ۶ .۱۳ در هزار، زنجان با ۲ .۱۳ در هزار و کردستان با ۲ .۱۳ در هزار، بیشترین نرخ ازدواج ثبتشده و در مقابل استانهای تهران با ۵ .۷ در هزار، البرز با ۶ .۷ در هزار و کرمان با ۸ .۷ در هزار، کمترین نرخ ازدواج ثبتشده در کشور را به خود اختصاص دادهاند.
در ادامه این آمارها به میانگین سن ازدواج هم اشاره شده؛ میانگینی که در شهرها و روستاها تفاوت چندانی نداشته است. برای زنان و مردان شهری به ترتیب ۵. ۲۳ و ۹. ۲۷ سال و برای زنان و مردان روستایی به ترتیب، ۸. ۲۰ و ۲ .۲۶ سال است. براساس این آمار، بیشترین میانگین سن ازدواج مردان مربوط به استانهای تهران با ۲ .۲۹ سال و البرز با ۸ .۲۸ سال و کمترین میانگین سن ازدواج برای مردان مربوط به استانهای سیستانوبلوچستان، خراسان رضوی و یزد است که به ترتیب ۱. ۲۵ و ۱. ۲۶ سال است. در همین مدت هم بیشترین میانگین ازدواج زنان مربوط به استانهای تهران و البرز به ترتیب با ۱ .۲۵ سال و ۶ .۲۴ سال و کمترین آن به استانهای سیستانوبلوچستان، هرمزگان و خراسان رضوی با ۹. ۲۰ سال و ۱ .۲۱ سال است. یعنی دختران این سه استان زودتر از دختران سایر استانهای کشور، ازدواج کردهاند.
ازدواج ۵۰هزار دختر زیر ۱۵سال
همچنین در توزیع سنی ازدواج هم نکات قابل توجهی آمده که نشاندهنده میزان ازدواج دختران زیر۱۸سال در کشور است. براساس این نمودار، در سال ۹۲، ۱۲۹هزار و ۷۸۰ ازدواج میان مردان ۲۴-۲۰ساله با زنان ۲۰-۱۹ساله صورت گرفته است. بررسیها نشان میدهد که بیشترین سهم ازدواجها یعنی ۷ .۱۶ درصد متعلق به این دو گروه سنی مردان و زنان بوده است. بنا بر آمارهای اعلامشده از سوی سازمان ثبتاحوال، در سال ۹۲، حدود ۵۰هزار دختر زیر ۱۵سال و حدود ۲۵۰هزار دختر ۱۵ تا ۱۹سال ازدواج کردهاند. در ادامه این گزارش، فاصله سنی زوجین هم مورد اشاره قرار گرفته است. نکته قابل توجه این است که بیشترین ازدواجهای ثبتشده مربوط به دختران و پسرانی است که همسن بوده و تفاوت سنیشان صفر است. بر همین اساس در سال گذشته در ۹۲هزار و ۳۶۵ یعنی ۹ .۱۱درصد ازدواجهای ثبتشده در کشور، فاصله سنی زوجین، صفر بوده است. در کنار آن هم ازدواجهایی با فاصله سنی بیش از ۲۰سال و کمتر از ۲۰سال یعنی زنان بزرگتر از مردان هم دیده میشود.
در سال گذشته، ۹هزار و ۱۷۹ مورد ازدواج که مردان بیش از ۲۰سال از همسرانشان بزرگتر بودهاند و ۱۰۷ ازدواج که زنان بیش از ۲۰سال از همسرانشان بزرگتر بودهاند هم به ثبت رسیده است. این آمارها نشان میدهد که بزرگتر بودن مردان از زنان برای ازدواج حتی برای یکسال، همچنان شیوع بالایی دارد. با این همه میانگین اختلاف سنی زوجین در زمان ازدواج در سال ۹۲، ۲.۵سال است. این آمارها نشان میدهد که سال گذشته ۱۸۱۵ زن با مردانی که ۱۱ تا ۱۵سال از خودشان کوچکتر بودهاند صورت گرفته است. تعداد ازدواجهای زنان با مردانی که ۱۰سال از آنها کوچکتر بودهاند در سال گذشته ۸۵۶ مورد بوده است. ۱۶هزار و ۶۵۳ ازدواج نیز بین زنان با مردانی که ۲سال کوچکتر بودهاند در سال گذشته صورت گرفته است. براساس این آمارها پارسال ۸۱هزار و ۳۸۰ ازدواج ثبت شده که در آن مردان کوچکتر از زنان بودهاند. بررسی این آمارها نشان میدهد که پارسال ۲۹۷ زن با مردانی ازدواج کردهاند که ۱۶ تا ۲۰سال از خودشان کوچکتر بودهاند.
سال ۹۲ رکوردار ثبت طلاق
در کنار ازدواج، آمار طلاق هم دیده میشود. اعداد و ارقام مربوط به طلاق اما رشد قابل توجهی داشته است. براساس جدول ثبت طلاق در کشور طی سالهای ۸۸ تا ۹۲، بیشترین میزان طلاق در ۵سال گذشته، در سال ۹۲ با ۱۵۵هزار و ۳۶۹ طلاق ثبت شده که نسبت به سال قبل از آن، ۴ .۳ درصد رشد داشته است. در این ۵سال هم، بیشترین رشد طلاق مربوط به سال ۸۸ است که با ثبت ۱۲۵هزار و ۷۴۷ مورد، نسبت به سال قبل از آن یعنی سال ۸۷، ۸. ۱۳ درصد رشد داشته است.
ثبت بیشترین طلاقها در تهران و خراسان رضوی
اما درصد تغییرات ثبت آمار طلاق در سال ۹۲ نسبت به سال ۹۱ نشان میدهد، تهران با ۲۹هزار و ۲۵۲ طلاق بیشترین و ایلام با ۶۱۸ مورد کمترین میزان طلاق را در کشور داشتهاند. پس از تهران هم خراسان رضوی با ثبت ۱۶هزار و ۲۲۴ مورد طلاق جایگاه دوم و فارس با ۹هزار و ۴۳۸ مورد، جایگاه سوم ثبت طلاق در کشور را به خود اختصاص میدهند.
همچنین بررسیها نشان میدهد در سال ۹۲، نرخ خام طلاق ثبتشده در کشور، ۲ در ۱۰۰۰ است، البته مقایسه نرخ طلاق ثبتشده در استانهای کشور نشان میدهد که استانهای خراسان رضوی، کردستان و گیلان بیشترین نرخ طلاق و استانهای سیستانوبلوچستان، ایلام و یزد کمترین نرخ طلاق را در سال ۹۲ داشتهاند.
۱۴درصد ازدواجها در سال اول به جدایی ختم میشود
در ادامه این آمارها، به طول مدت ازدواج بهعنوان شاخص مورد استفاده در مسائل جمعیتشناختی مورد اشاره قرار گرفته است. از تمام رویدادهای ثبتشده طلاق در سال ۹۲، ۲۲هزار و ۳۵ زوج کمتر از یکسال زندگی مشترک داشتهاند که این افراد ۲. ۱۴درصد را تشکیل میدهند. پس از آن نیز ۱۸هزار و ۶۵۹ مورد از طلاقها در یک تا دوسال زندگی، ۱۴هزار و ۳۱۱ مورد در ۲ تا ۳سال اول زندگی و ۱۱هزار و ۵۶۲ طلاق در ۳ تا ۴سال اول زندگی رخ داده است. بهطورکلی در سال گذشته ۷۶هزار و ۶۱۱ طلاق در ۵سال اول زندگی رخ داده است.
افزایش قابل توجه شاخص ازدواج به طلاق در سال ۹۲ نسبت به سال ۸۸
در سال ۹۲، بهطور متوسط طول مدت زندگی مشترک در کشور ۹.۷سال بوده است که استانهای اردبیل با میانگین ۵.۵سال و ایلام با میانگین ۶.۵سال کمترین مدت دوام زندگی و استانهای گیلان با میانگین ۱۰سال و البرز با میانگین ۸.۹سال بیشترین طول مدت دوام زندگی تا واقعه طلاق را در بین استانهای کشور داشتهاند. نکته قابل توجه در ثبت طلاق، شاخص نسبت طلاق به ازدواج است. بررسیها نشان میدهد این شاخص در سالهای گذشته روندی افزایشی داشته که نشان از افزایش تعداد طلاق یا افزایش نیافتن تعداد ازدواج در جامعه دارد. نمودارها نشان میدهند شاخص نسبت طلاق به ازدواج در سال ۸۸ رقمی حدود ۱. ۱۴ بوده که این رقم در سال ۹۲، به ۱ .۲۰ رسیده است، یعنی در سال ۸۸ حدود ۱۴ طلاق در برابر هر یکصد ازدواج وجود داشته، درحالیکه در سال ۹۲ در برابر هر یکصد ازدواج حدود ۲۰ طلاق ثبت شده است. استان البرز با عدد ۳۳ و تهران با ۶. ۳۱ بیشترین مقدار شاخص طلاق به ازدواج را در سال ۹۲ به خود اختصاص داده است، یعنی در استان البرز در مقابل هر ۱۰۰ ازدواج ثبت شده، ۳۳ طلاق به وقوع پیوسته است. استانهای سیستانوبلوچستان، ایلام و چهارمحال و بختیاری هم کمترین رقم این شاخص در کشور را داشتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]
صفحات پیشنهادی
لزوم تعیین تکلیف وضعیت تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی
مدیرکل دفتر معاون کل نهاد ریاست جمهوری خواستار شد لزوم تعیین تکلیف وضعیت تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی تهران - ایرنا- علیرضا رجایی مشاور و مدیرکل دفتر معاون کل نهاد ریاست جمهوری در نامه های جداگانه به وزارتخانه های کشور امور خارجه دادگستری و نیروی انثبت بیش از 173 هزار ازدواج و 34 هزار طلاق در سه ماهه نخست سال
ثبت بیش از 173 هزار ازدواج و 34 هزار طلاق در سه ماهه نخست سال خبرگزاری پانا محزون مدیر کل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور گفت در سه ماهه نخست سال 93 تعداد 173 هزار و 903 واقعه ازدواج در پایگاه اطلاعات جمعیتی کشور به ثبت رسیده است ۱۳۹۳ شنبه ۱۴ تير ساعتزنان بیشتر از مردان به سلامت خود اهمیت میدهند
شنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۶ در تحقیقات اخیر که توسط محققان بیمارستان سنت مایکل و موسسه ارزیابی علوم بالینی ICES انجام شده مشخص شده است زنان سریع تر از مردان برای مشکلات سلامتی خود به پزشک مراجعه میکنند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان در این تحقیق محققانمردان بیش از زنان به سرطان مبتلا می شوند
مردان بیش از زنان به سرطان مبتلا می شوند تصورات صحیح یا نادرستی بین مردم در رابطه با بیماری سرطان شکل گرفته که بسیاری از آنها باورها و خرافه های اشتباهی هستند که علم پزشکی تمامی آنها را رد می کند فیلیپ لاردون استاد دانشکده پزشکی و بهداشت دانشگاه بلژیک و رییس آزمایشگاه تحقیقاتیمیزان وابستگی زنان به مواد مخدر بیشتر از مردان است
میزان وابستگی زنان به مواد مخدر بیشتر از مردان است خبرگزاری پانا متخصص فیزیولوژی معتادین به مواد مخدر از 2 5 برابر شدن تعداد زنان معتاد بهدلیل وابستگی بیشتر به مواد مخدر خبر داد ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۲ تير ساعت 09 38 باشگاه خبرنگاران نوشت مسعود حاجیرسولی متخصص فیزیولوژی معمردان چه زمانی قدرت باروری بیشتری دارند؟
مردان چه زمانی قدرت باروری بیشتری دارند در تحقیقات جدید مشخص شده است که زمان نقش بسیار مهمی در باروری این افراد دارد آیا می دانید زمان مناسب چه ساعتی می باشد نتیجه یک تحقیق نشان می دهد مردانی که به علت آسیب دیدگی اسپرم توانایی بارورسازی پایینی دارند اگر به مدت یک هفته هر روز از5 دسته از مردانی که برای ازدواج بایستی از آنها فرار کرد
5 دسته از مردانی که برای ازدواج بایستی از آنها فرار کرد برخی از مردان خصلتهایی دارند که آنها را برای زندگی مشترک نامناسب میکند طبنا الهام اسکندرپور متخصص روانشناسی بالینی می گوید هدف ما این است که این ابزار را به دختران بدهیم تا در مسیر شناخت گامهای موثرتری بردارند و وارد5 باور غلط درباره سرطان/ مردان بیشتر از زنان به سرطان مبتلا میشوند
5 باور غلط درباره سرطان مردان بیشتر از زنان به سرطان مبتلا میشوند تصورات صحیح یا نادرستی بین مردم در رابطه با بیماری سرطان شکل گرفته که بسیاری از آنها باورها و خرافه های اشتباهی هستند که علم پزشکی تمامی آنها را رد می کند به گزارش نامه نیوز به نقل از مهر فیلیپ لاردونمردان قد کوتاه بیشتر عمر می کنند
مردان قد کوتاه بیشتر عمر می کنند تهران - ایرنا - نتایج یک تحقیق نشان می دهد که مردان قد کوتاه نسبت به سایر مردان بیشتر عمر می کنند به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی ان بی سی نیوز محققان آمریکایی علت این موضوع را به ژن FOX03 معروف به ژن محافظت کننده طول عمر ارتباط می دهند در اخطر: بیشترین ثبت ازدواج مربوط به تحصیلات دیپلم یا پیشدانشگاهی بوده است
خطر بیشترین ثبت ازدواج مربوط به تحصیلات دیپلم یا پیشدانشگاهی بوده است سال گذشته بیشترین ثبت ازدواج مردان بر حسب تحصیلات با 27 4 درصد مربوط به تحصیلات دیپلم یا پیشدانشگاهی و سپس 18 9 مربوط به تحصیلات دانشگاهی بوده است بیشترین ثبت ازدواج زنان نیز به ترتیب با 24 8 و 19 7 درصد مرنکاتی جهت متعهد کردن مردان برای ازدواج!
نکاتی جهت متعهد کردن مردان برای ازدواج اگر فکر می کنید که مرد مورد علاقه تان را پیدا کرده اید این 10 نکته می تواند برای متعهد کردن هرچه بیشترا به شما کمک کند یادتان باشد هیچ رابطه خوبی آسان به دست نمی آید اما دلیلی هم ندارد که رابطه شما بهترین نشود چند وقتی است که با مردی آشنمرگ بیش از 200 نفر از مردان در حوادث ترافیکی در اصفهان
استانها جنوب اصفهان سلیمانی پور به مهر خبرداد مرگ بیش از 200 نفر از مردان در حوادث ترافیکی در اصفهان اصفهان- خبرگزاری مهر مدیر کل پزشکی قانونی استان اصفهان گفت حوادث ترافیکی اصفهان امسال جان بیش از 200 نفر از مردان را گرفت علی سلیمانی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشرشیدیان خبر داد: برقراری تعامل بیشتر با بانکهای استان برای پرداخت وام ازدواج
پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۱۸ استاندار خراسان رضوی گفت پیگیر افزایش تعامل با بانکهای استان برای پرداخت وام ازدواج برای جوانان هستیم به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه خراسان علیرضا رشیدیان در ستاد ساماندهی امور جوانان خراسان رضوی که صبح امروز 12 تیرکاهش بیش از 11 درصدی ازدواج پارسال در هرمزگان
پنجشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۳ مدیر کل ثبت احوال هرمزگان با بیان اینکه سطح علاقه به فرزندآوری و باروری در جامعهی روستایی و شهری در برش کشوری از هم متفاوت است گفت در هرمزگان نیز رویهی باروری و فرزندآوری تقریباً با برش کشوری مشابه است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطحجت الاسلام شجاع در برنامه «کوی محبت» مطرح کرد عقل عاطفی زنان بیشتر از مردان است/ زندگی خصوصی دستاور
حجت الاسلام شجاع در برنامه کوی محبت مطرح کردعقل عاطفی زنان بیشتر از مردان است زندگی خصوصی دستاورد تفکر غرب استحجت الاسلام شجاع گفت عقل عاطفی مخصوص زنان است که همان عاطفه زنهاست که برای تربیت فرزندان و به تعادل رساندن جامعه و تخلیه روانی آن لازم است عقل علمی و کاربردی در مردهاازدواج مجدد تکلیف مردان متاهل است ولی....
ازدواج مجدد تکلیف مردان متاهل است ولی فاطمه سادات علمدارپیش از این مطلبی در سایت الف منتشر شده بود مبنی بر صحبت های خانم صامتی در خصوص ارائه راهکار برای کاهش آسیب های ناشی از افزایش تعداد زنان مجرد که حالا خانم فاطمه علمدار در واکنش به این اظهارات پاسخی برای الف ارسال کردهمدیرکل دفتر معاون کل نهاد ریاست جمهوری: لزوم تعیین تکلیف وضعیت تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مر
مدیرکل دفتر معاون کل نهاد ریاست جمهوری لزوم تعیین تکلیف وضعیت تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی رجایی در نامههای جداگانه به وزارتخانههای کشور امور خارجه دادگستری و نیروی انتظامی خواستار یافتن راهکارهای عملی برای تعیین تکلیف تابعیت و اقامت فرزندان حاصل-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها