تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834859722
بسته ی ضد رکود دولت زیر ذره بین
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob بررسی روزنامه های ایران/سه شنبه 24 تیر 1393 بسته ی ضد رکود دولت زیر ذره بین تهران-ایرنا-رونمایی از بسته ی اقتصادی دولت یازدهم برای خروج غیر تورمی از رکود مهمترین موضوع خبری-تحلیلی روزنامه های امروز بود و نگاه های مختلفی در این ارتباط مطرح شد.
این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز سه شنبه 24 تیر 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.
*** بسته ی ضد رکود دولت زیر ذره بین
پایگاه اطلاع رسانی دولت دیروز دوشنبه 23 تیر 1393، از بسته ی اقتصادی دولت برای خروج غیر تورمی از رکود رونمایی کرد. در این بسته راهکارها و برنامه هایی برای خروج از رکود در اقتصاد کشور به گونه یی پایدار که به تورم منجر نشود، ارایه شده است.
این موضوع مهم ترین محور خبری و تحلیلی روزنامه های امروز بود. روزنامه ها از زاویه های گوناگون و با نگاه های متفاوت راهکار دولت برای خروج غیر تورمی از رکود اقتصادی را مورد توجه و ارزیابی قرار دادند.
روزنامه ی «ایران» در یادداشتی در این زمینه با عنوان «فصل جدید اقتصاد» به قلم «پرویز اسماعیلی» معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهوری نوشت: به اذعان اقتصاددانان داخل و خارج دولت، دولت یازدهم کشور را در وضعیت اقتصادی ویژه ای تحویل گرفت؛ در شرایط رکود تورمی یعنی شرایطی که هم تورم بالای 43 درصد بود و هم رکود بیش از منهای 6 واحد.
ایران افزود: در گام اول دولت تدبیر و امید به محض استقرار در میانه سال 92 مهار تورم سرکش را نشانه گرفت. چنین نیز شد و با مجموعه اقدامات حتی تا حدود 20 واحد کاهش نرخ تورم را نیز در مقاطعی شاهد بودیم. اکنون فصل دیگری است؛ دولت با انتشار جزییات بسته کامل تحلیلی برای خروج غیر تورمی از رکود، در حال برداشتن گام دوم ساماندهی به اقتصاد ایران است. بسته خروج غیر تورمی از رکود، در این مرحله برای اطلاع عمومی و البته مداقه اهل نظر و نقد علمی نخبگان اقتصادی کشور منتشر شده و رسانه ها نیز در این حوزه وظیفه ای ملی دارند تا هم فضای نقد موثر را بگشایند و هم آن را در اتمسفری غیر سیاسی نگاه دارند. تا با برگزاری نشست های تخصصی و گفت و گوهای علمی بر محتوا و غنای این تحلیل بیافزایند و زمینه های وفاق مورد نیاز برای اجرای سیاست های خروج از رکود اقتصادی را فراهم کنند.
«نقدی بر بسته اقتصادی دولت» هم عنوان سرمقاله ی روزنامه ی «شرق» به قلم «فرشاد مومنی» اقتصاددان است که در آن همزمان تشویق ها و نقدهایی نسبت به بسته ی اقتصادی دولت مطرح شده است.
به نوشته ی شرق، کارشناسان اقتصادی در طول یک سال گذشته همواره از دولت خواسته بودند که از توصیف شرایط دست برداشته و یک برنامه عملی و چارچوب مدون برای حرکت خود انتخاب کند. حال دولت درصدد تهیه چنین بسته ای برآمده و بالاخره به این نتیجه رسیده که نمی توان مشکلات موجود را غیرمشارکتی و بدون برنامه حل کرد. نکته قابل تقدیر دیگر این است که در این برنامه، رد یک مبنای نظری مشخص دیده می شود. جدای از انتقاداتی که می توان به نظریه انتخاب شده وارد کرد، اما صرف توجه به یک مبنای نظری به مثابه برداشتن یک گام اساسی برای عبور از کوته نگری و برخوردهای ساده انگارانه است. در کنار این موارد مثبت چند نقد به بسته پیشنهادی دولت وارد است: اول اینکه گویا در سطح تیم اقتصادی دولت اصرار غیرمتعارفی برای نادیده گرفتن برخی امور و کم اهمیت شمردن آنها مشاهده می شود. در این تحلیل ها همچنان ما می توانیم رد پای دور باطل رکود تورمی را مشاهده کنیم.
روزنامه ی «فرهیختگان» هم در یادداشتی با عنوان «بسته پیشنهادی دولت و زمینه خروج از رکود» به قلم «مهدی پازوکی» اقتصاددان نوشت: در فضای اقتصادی کشور ما، مهم ترین مساله برای اینکه چنین بسته های کارشناسی به نتیجه برسد، توجه به فضای کسب وکار به عنوان یکی از شاخص های اساسی برای اقتصاد رقابتی و اقتصادی که میل به پیشرفت دارد، است. بنابر این آمار و با وجود متغیرهایی که این شاخص را موجب می شوند، تحول چشمگیری در فضای اقتصادی کشور ما نیاز است تا شرایط مناسب فراهم شود. اما اگر در زمان فعلی چنین تحولی حاصل شود، زمینه خروج از رکود و رسیدن به رونق اقتصادی فراهم می شود.
فرهیختگان در ادامه آورده است: اگر جامعه ما تفاوت سرمایه دار، اختلاس کننده و رانت کننده را تشخیص دهد و قوه قضائیه حمایت از سرمایه دار را در برنامه خود قرار دهد و با دو دسته دیگر برخورد کند به عبارتی اگر فرهنگ سازی انجام گیرد، سه قوه با هم همکاری کنند و مجموعه حکومت در این مسیر گام بردارد، در بلند مدت این بسته نیز به نتیجه می رسد.
سرمقاله ی روزنامه ی «دنیای اقتصاد» با عنوان «برنامه دولت برای خروج از رکود» هم به همین موضوع اختصاص داشت. در این یادداشت با حمایت از بسته ی دولت برای خروج غیر تورمی از رکود آمده است: خوشبختانه این گزارش حکایت از آن دارد که اولا تیم اقتصادی دولت تحلیلی واقع بینانه از عوامل بروز رکود تورمی اخیر دارد که خود پایه اصلی سیاست گذاری صحیح اقتصادی برای خروج از رکود تورمی را فراهم می آورد. دوم اینکه دولت در راستای سیاست گذاری اقتصادی برای خروج از رکود تورمی، جهت گیری های اصلی را به خوبی انتخاب کرده است.
در همین زمینه روزنامه ی «جام جم» نیز یادداشتی را با عنوان «چند نکته درباره برنامه خروج از رکود» منتشر و در آن به نکاتی مثبت و منفی در خصوص بسته ی ضد رکود دولت اشاره کرد.
به نوشته ی جام جم، در گزارش دولت، رابطه میان راهکارهای مدنظر دولت برای خروج از تورم و اقتصاد مقاومتی مشخص نشده و بجز یک اقرار خیلی کلی مبنی بر منطبق بودن راهکارهای دولت با سیاست های اقتصاد مقاومتی، اثر ملموس دیگری از این سیاست ها در گزارش دیده نمی شود. همچنین رویکرد کلی جهتگیری های ارائه شده جهت خروج اقتصاد از رکود به نظر می رسد تحریم های اقتصادی غرب علیه کشورمان همچنان مفروض دانسته شده که این را باید نقطه قوتی در این گزارش به شمار آورد. اما در مقابل، برخی راهکارها ارائه شده نیز بسیار خوشبینانه بوده و ظاهرا با این ذهنیت که تا پایان سال 93 بساط تحریم ها جمع شده یا حداقل محدود می شود، ارائه شده است.
جام جم در پایان این یادداشت افزود: آفتی که بر تمام بخش های گزارش حاکم است، غلط انگاری تمام رویکردها و عملکردهای اقتصادی دولت گذشته و تعریف مبالغه آمیز از اقدامات اقتصادی دولت کنونی است.
«نگرانی های اقتصادی مردم!» نیز عنوان سرمقاله ی روزنامه ی «رسالت» در همین زمینه است. در این یادداشت با اشاره به انتشار بسته ی تازه ی دولت برای خروج غیر تورمی از رکود، آمده است: وضعیت اقتصادی کشور خوب نیست. سیاست های دولت در کنترل تورم صدای اقتصاددانان را نیز درآورده است. آنان معتقدند مهار تورم به قیمت تشدید رکود صورت می گیرد و همین روند اگر ادامه داشته باشد به ورشکستگی بنگاه های اقتصادی منجر می شود.
رسالت در ادامه با رویکردی انتقاد آمیز افزود: متاسفانه با آنکه سایه رکود بر اقتصاد کشور سنگینی می کند برخی منکر آن هستند و یا در تحلیل آن دنبال انحراف اذهان از پدیداری آن می باشند.
*** روزهای سرنوشت ساز در وین
در حالی که تنور گفت و گوهای هسته یی میان ایران و گروه 1+5 در وین با نزدیکی به پایان فرصت ضرب الاجل 6 ماهه برای رسیدن به توافق نهایی میان دو طرف داغ تر از همیشه است، روند این گفت و گوها و بیم و امیدهای مربوط به آن از جمله محورهای مهم خبرها و یادداشت های روزنامه ها بود.
روزنامه ی «آرمان» در یادداشتی با عنوان «وین6 و چالش های بزرگ» به قلم «سیدعلی خرم» سفیر و نماینده اسبق ایران در سازمان ملل متحد در ژنو نوشت: دیگ وین6 در حال جوشیدن است و ملاقات ها و جلسات پشت سر هم صورت می گیرد. مذاکره کنندگان هر هفت کشور و خانم اشتون در بیم و امید هستند که آیا می توان در یک هفته باقیمانده به توافقنامه جامع هسته ای دست یافت؟ تصور دست نیافتن به چنین توافقی برای اغلب آنها یک کابوس به شمار می آید زیرا اعلام ناکامی این مذاکرات می تواند سرآغاز تبعات منفی برای همه باشد. این دیگ جوشان از مواد متضاد و چالش برانگیز برخوردار است که آخر و عاقبت مذاکرات را در ابهام قرار می دهد اما همه بازیگران در یک هدف مشترک هستند و آن اینکه مذاکرات نباید به شکست منتهی شود.
روزنامه ی «آفتاب یزد» هم در یادداشتی با عنوان «کش و قوس های مذاکرات هسته ای» به قلم «داریوش قنبری» نماینده ی سابق مجلس نوشت: مذاکرات هسته ای که در سطح بالایی بین ایران و 1+5 در جریان است مطمئنا دارای کش و قوس های فراوانی است و با توجه به اهمیت آن اینکه خیلی سریع به توافق برسند بسیار دشوار و زمان بر است بنابر این اینکه برای دستیابی به توافق نیاز به زمان بیشتری باشد هرگز بعید نسیت.
روزنامه ی «جمهوری اسلامی» هم امروز گزارش مفصلی را در خصوص مذاکرات وین 6 منتشر کرد و در آن نوشت: رفت و آمد به وین و محل برگزاری مذاکرات هسته ای ایران و 6 قدرت جهانی همچنان ادامه دارد. تنها 6 روز به انقضای زمان توافقنامه ژنو باقی مانده است و هر روز و ساعتی که می گذرد، اوضاع حساستر می شود.
روزنامه ی جام جم نیز یادداشتی را با عنوان «یکشنبه تاریخ ساز در وین 6» منتشر کرد و در آن به واکاوی بزرگ ترین مانع توافق هسته ای میان ایران و 6 قدرت جهانی پرداخت؛ مانعی که به نوشته ی این روزنامه برداشتنی نیست اما قابل مدیریت است.
جام جم در توضیح این مانع نوشت: طرفین اصلی اختلاف، جمهوری اسلامی و ایالات متحده آمریکاست. ضرورت مبنایی برای رسیدن به یک توافق جامع در اختلافات تاریخی، مشخص کردن و تعریف هدفی بلندمدت برای طرفین اختلاف است؛ حل اختلافاتی که انباشته تاریخی نیز دارند، نیازمند ترسیم چشم اندازی مشخص است که دو طرف با دلخوش کردن خود به آن چشم انداز، برای رفع موانع پیش رو تلاش کنند. در مذاکرات هسته ای ایران و شش قدرت جهانی( بخوانید ایران و آمریکا) طرفین اما چشم انداز بلند مدتی برای تعامل مثبت با یکدیگر تعریف نکرده اند. حاکمیت آمریکا طبق راهبرد سنتی خود به دنبال استیلای جهانی و تثبیت روش یکجانبه خود با چهره های گوناگون است و جمهوری اسلامی نیز بر اساس مبانی راهبردی انقلاب اسلامی، نه به دنبال استیلا است و نه می خواهد زیر بار استیلا برود.
*** تاملی بر اصلاح قانون احزاب
طرح اصلاح قانون احزاب در حالی در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است که برخی نسبت به محدود شدن احزاب در این طرح ابراز نگرانی می کنند.
«درباره محدودیت های جدید» عنوان یادداشت روزنامه ی «اعتماد» به قلم «محمدجواد حق شناس» فعال سیاسی است. نویسنده در این یادداشت باید و نبایدهای حقوقی مهمی را نسبت به طرح اصلاح قانون احزاب یادآور شد و نوشت: هر تغییری در محتوای قانونی که در حال اجراست دقیقا نیازمند هماهنگی، اشتراک نظر و نهایتا اقدام مشترک همه حوزه های مختلفی است که با آن سر و کار دارند. طبیعی است قانون احزاب نیز که مستقیما اجرای آن بر عهده قوه مجریه و وزارت کشور است، از این شرط مستثنی نیست.
در ادامه آمده است: فعالیت سیاسی یک حق است و همه کسانی که شهروند یک کشور هستند دارای این حق هستند که بتوانند فعالیت سیاسی داشته باشند. نهایتا با توجه به اینکه هنوز هم در خصوص جرم سیاسی قانون مدونی بعد از گذشت 30 سال از تصویب قانون اساسی به نتیجه نرسیده، موضوع تصویب ماده یی در خصوص شرط عضویت در قانون احزاب با حقوق اساسی شناخته شده و مورد تصویب در قانون اساسی همخوانی ندارد و این ایجاد یک محدودیت برای شهروندان است که پذیرفتنی نیست.
«فقدان نقش احزاب در شکل گیری مجلس، مشکل بزرگی است» نیز عنوان گفت وگوی روزنامه ی آرمان با «مرتضی مبلغ» فعال سیاسی اصلاح طلب است که در آن بر لزوم رفع پارادوکس معیوب درباره عضویت در احزاب و رفع مشکل فرهنگی،اجتماعی و کاستی های قانونی درباره ی شکل گیری و فعالیت احزاب تاکید شده و آمده است: در قانون اساسی و ساختار سیاسی ایران هیچ محدودیت و ممانعتی برای حضور و فعالیت احزاب وجود ندارد. مشکل احزاب ایران به دو امر عمده باز می گردد؛ مشکل فرهنگی و اجتماعی مردم و مشکل ضعف و کاستی های قانونی. این دو مشکل اجازه نداده است که از ظرفیت های قانون اساسی و ساختار سیاسی درخصوص حضور جدی احزاب در ساختار سیاسی استفاده شود و احزاب به سامان لازم و کافی برسند.
*** ژرمن ها؛ شگفتی سازان جام بیستم
پیروزی تیم ملی فوتبال آلمان در بازی فینال جام جهانی برابر آرژانتین، پرونده ی این جام را بست. به همین مناسبت روزنامه های امروز یادداشت هایی را منتشر کردند.
روزنامه ی شرق در ستون «حرف اول» خود یادداشتی را به نام «مجید نامجومطلق» کارشناس فوتبال با عنوان «آلمان تیم برتر جام» منتشر کرد و در آن نوشت: بازی جوانمردانه دو تیم یکی از یادگارهای جام بیستم بود، هر تیم مشغول ارایه بازی خود بود؛ اجرای درست تاکتیک های سرمربی تیمشان. آرژانتین برعکس آن چیزی که انتظار می رفت تیم بسیار خوب با سازماندهی عالی در تمامی نقاط زمین بود. با اینکه بسیاری از کارشناسان تیم آلمان را برتر میدان فینال می دانستند، اما تیم آرژانتین اگر قدر موقعیت های خود را می دانست به طور قطع قهرمان جهان بود. آلمان هرچه روند بازی پیش رفت به بازی مسلط تر شد و در نیمه دوم و دو نیم وقت اضافه تیم بسیار بهتری بود و در پایان بازی به حق خود رسید. فوتبال حساب شده آلمان ها از ابتدای جام جهانی نشان داد که این تیم برای قهرمانی راهی برزیل شده.
«تاملی بر موفقیت ژرمن ها» نیز عنوان یادداشتی در روزنامه ی «جهان صنعت» در همین ارتباط است که در آن می خوانیم: ژرمن ها با فتح این جام خیلی چیزها را اثبات کردند؛ آنها نشان دادند که برنامه ریزی در ورزش چه نقش والایی را ایفا می کند. آنها که در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی به مقام سومی دست یافته بودند با رفع نقایص و تقویت نقاط قوت، در برزیل به مقام قهرمانی رسیدند.
به نوشته ی این روزنامه صبر و تحمل مدیران باشگاه ها و مسوولان فدراسیون فوتبال این کشور هم یکی از عواملی است که به نوعی تاثیر مستقیم در موفقیت مربیان حاضر روی نیمکت ژرمن ها دارد. وقتی مربیان از لحاظ شغلی دارای امنیت باشند بسیار راحت تر و موفق تر می توانند عمل کنند. در آلمان آنقدر بر اجرای قوانین تاکید می شود که کسی جرات عدول از آن را بر خود نمی دهد و همین مساله موجب می شود تا مسوولان هر کاری را با دل و جان و تمام توان و به دور از هر حاشیه و فرار از مسوولیت کار خود انجام دهند.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهشم**9282**2054
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
24/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]
صفحات پیشنهادی
برق ادارات دولتی زیر ذره بین استانداری تهران/ انتقاد استاندار تهران از نحوه اطلاه رساني صداو سيما در مبحث صرفه
برق ادارات دولتی زیر ذره بین استانداری تهران انتقاد استاندار تهران از نحوه اطلاه رساني صداو سيما در مبحث صرفه جويي استاندار تهران گفت در گذشته صدا و سیما تبلیغات خوبی در جهت کاهش مصرف برق داشت و با اطلاع رسانی اهمیت استفاده از لامپ های کم مصرف تاثیرات زیادی در این مهم داشت امابعد از جریمه 9 میلیارد دلاری بانک پاریباس فرانسه بانک دولتی «زیارت» ترکیه زیر ذرهبین فدرال رزرو آمر
بعد از جریمه 9 میلیارد دلاری بانک پاریباس فرانسهبانک دولتی زیارت ترکیه زیر ذرهبین فدرال رزرو آمریکابانک دولتی زیارت ترکیه با بانک مرکزی آمریکا توافق کرده است طی 60 روز یک طرح نوشتاری قابل قبول در مورد پولشویی ارائه دهند که احتمال میرود تجارت طلای ایران و ترکیه مد نظر این تحقیقاکتاب مقدس زیر ذره بین یک روحانی رفت
کتاب مقدس زیر ذره بین یک روحانی رفتکتاب مقدس زیر ذره بین نوشته حجتالاسلام و المسلمین عباس نیکزاد از سوی دفتر نشر معارف منتشر شد به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات فارس متأسفانه آنچه که امروز به نام تورات و انجیل در اختیار اهل کتاب قرار دارد عین همان کتابی نیست که از جانب خداونپاتک سپاهان به استقلال؛ 3 ملی پوش آبی ها زیر ذره بین (خبر ورزشی)
پاتک سپاهان به استقلال 3 ملی پوش آبی ها زیر ذره بین خبر ورزشی به این مطلب امتیاز دهید 109 ۱۰ ۰۴ ۱۳۹۳ - ۰۶ ۴۱روحانی در نشست مشترک دولت و مجلس خبر داد: بسته پیشنهادی و لایحه دولت برای شکستن رکود و رونق اقتصادی به زودی من
روحانی در نشست مشترک دولت و مجلس خبر داد بسته پیشنهادی و لایحه دولت برای شکستن رکود و رونق اقتصادی به زودی منتشر میشودرییس جمهوری بر همکاری دولت و مجلس به منظور خدمت و رفع دغدغههای مردم تأکید کرد و گفت بسته پیشنهادی و لایحه دولت برای شکستن رکود و رونق اقتصادی به زودی منتشر میبسته پیشنهادی و لایحه دولت برای شکستن رکود به زودی منتشر میشود
یکشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۳ - ۲۲ ۵۵ رییس جمهوری کشورمان بر همکاری دولت و مجلس به منظور خدمت و رفع دغدغههای مردم تأکید کرد و گفت بسته پیشنهادی و لایحه دولت برای شکستن رکود و رونق اقتصادی به زودی منتشر میشود به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا رییس جمهوری عصر امرمراکز عرضه کالا زیر ذره بین نظارت/ تغییر قمیت نان تخلف است
استانها مرکز البرز بهزاد تاکید کرد مراکز عرضه کالا زیر ذره بین نظارت تغییر قمیت نان تخلف است کرج – خبرگزاری مهر مدیرکل دفتر اقتصادی استانداری البرز از افزایش نظارت های بر مراکز توزیع و عرضه کالاهای اساسی در ماه رمضان خبر داد و گفت با متخلفان برخورد جدی خواهد شد صمد بهزادبازخوانی پرونده رانت 650 میلیون یورویی در شورای رقابت/ بازار تجارت غیررقابتی زیر ذرهبین
اقتصادی اقتصاد کلان بازخوانی پرونده رانت 650 میلیون یورویی در شورای رقابت بازار تجارت غیررقابتی زیر ذرهبین رئیس کل بانک مرکزی در حالی خواستار رسیدگی شورای رقابت به موضوع پرونده رانت 650 میلیون یورویی شده است که رئیس شورای رقابت با اعلام اینکه شورا در صورت نیاز وارد بررسی اینمتن کامل بسته پیشنهادی دولت برای شکستن رکود و رونق اقتصادی
متن کامل بسته پیشنهادی دولت برای شکستن رکود و رونق اقتصادی متن کامل بسته پیشنهادی دولت برای شکستن رکود و رونق اقتصادی منتشر شد آفتاب به گزارش خبرنگار مهر این برنامه با مدیریت ستاد هماهنگی امور اقتصادی دولت اجرایی فراخوان شده است تا کارشناسان در این باره نظرات خود را ارائه کنندحذف تیمهای مدعی زیر ذره بین «2014» فردوسیپور
حذف تیمهای مدعی زیر ذره بین 2014 فردوسیپور تاریخ انتشار دوشنبه 16 تیر 1393 ساعت 20 08 | شماره خبر 1559676454309967191 ویژه برنامه جام جهانی 2014 شامگاه دوشنبه با پرداختن به موضوع بررسی دلایل عدم صعود تیمهای مدعی در مسابقات جام جهانی 2014 برزیل به روی آنتن میرود برنپرویز اسماعیلی: بسته دولت برای خروج غیر تورمی از رکود تا ساعتی دیگر منتشر میشود
پرویز اسماعیلی بسته دولت برای خروج غیر تورمی از رکود تا ساعتی دیگر منتشر میشودمعاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیس جمهور گفت که بسته دولت برای خروج غیر تورمی از رکود تا ساعتی دیگر منتشر میشود به گزارش خبرنگار حزوه دولت خبرگزاری فارس پرویز اسماعیلی معاون ارتباطات و اطلاعرسامتن بسته پیشنهادی دولت برای شکستن رکود و ایجاد رونق اقتصادی
متن بسته پیشنهادی دولت برای شکستن رکود و ایجاد رونق اقتصادی در بسته جامع پیشنهادی رونق اقتصادی پس از بررسی موشکافانه دلایل رکود تورمی کشور در سالیان گذشته راهکارهایی برای برون رفت از رکود تورمی پیش بینی شده است به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر این برنامه با مدیریت ستایرانسل در زیر ذره بین سازمان بازرسی
ایرانسل در زیر ذره بین سازمان بازرسی تهران- ایرنا- شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل تاکنون اقدامی در خصوص واگذاری 21 درصد سهام خود از طریق بورس نکرده است به گزارش ایرنا از سازمان بازرسی کل کشور معاونت نظارت و بازرسی امور اقتصادی سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد که شرکت ایرانسل باید دعملکرد دانشگاههای غیرانتفایی زیر ذرهبین مجلس
عملکرد دانشگاههای غیرانتفایی زیر ذرهبین مجلس کد خبر ۴۱۳۷۵۰ تاریخ انتشار ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۶ - 06 July 2014 رئیس کمیته آموزش عالی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از بررسی عملکرد دانشگاههای غیرانتفایی در این کمیته خبر داد و گفت امروز قرار است با برگزاری جلسهای نحوه فعالیت و عمروحانی: بسته پیشنهادی و لایحه دولت برای شکستن رکود به زودی منتشر میشود
یکشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۳ - ۲۲ ۵۵ رییسجمهوری کشورمان بر همکاری دولت و مجلس به منظور خدمت و رفع دغدغههای مردم تأکید کرد و گفت بسته پیشنهادی و لایحه دولت برای شکستن رکود و رونق اقتصادی به زودی منتشر میشود به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا رییس جمهوری کشورمانبیانیه جمعی از دفاتر جامعه اسلامی دانشجویان کشور به مذاکرات و دولتهای عهد شکن غربی ذرهای خوشبین نیستیم اما
بیانیه جمعی از دفاتر جامعه اسلامی دانشجویان کشوربه مذاکرات و دولتهای عهد شکن غربی ذرهای خوشبین نیستیم اما هراسی هم نداریمجمعی از دفاتر جامعه اسلامی دانشجویان کشور در بیانیه ای تاکید کردند صراحتا اعلام میکنیم که به مذاکرات و دولتهای عهد شکن غربی ذرهای خوشبین نیستیم اما هراسکاراته زیر ذرهبین وزارت ورزش و کمیته مالی المپیک
کاراته زیر ذرهبین وزارت ورزش و کمیته مالی المپیک در ادامه بازدید مسئولان ورزشی از روند آمادهسازی تیمهای ملی برای بازیهای آسیایی این بار نوبت به کاراته رسید به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران نصرالله سجادی معاون ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان شب گذشته بازدی-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها