محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853111003
تحقیق و پژوهش زیربنای اقتصاد پایدار
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob گوهریان در گفت و گو با ایرنا: تحقیق و پژوهش زیربنای اقتصاد پایدار تهران- ایرنا- محمد ابراهیم گوهریان محقق و پژوهشگر اجتماعی در گفت و گو با ایرنا، تحقیق و پژوهش را زیربنای اقتصاد پایدار و موفق دانست و حمایت دولت را در این زمینه بسیار مهم و با اهمیت عنوان کرد.
پژوهش فرآیند رسیدن به راه حل های قابل اطمینان از راه گردآوری، تحلیل و تفسیرداده ها به گونه ای برنامه ریزی شده و هدفمند است.
پژوهش از رکن های مهم هر جامعه ای برای رسیدن به پیشرفت و توسعه است زیرا موفقیت در تمام فعالیت های مربوط به توسعه کشورها در زمینه های مختلف هم چون صنعت، کشاورزی و خدمات به گسترش فعالیت های پژوهشی بستگی دارد. امور آموزشی نیز بدون انجام تحقیق و پژوهش، از پویایی و نشاط لازم برخوردار نخواهد بود و دانش بشری با سکون روبه رو می شود.
پژوهش، مقوله ای منطقی محسوب می شود که هدف آن کشف روابط میان پدیده ها و ارایه فرضیه ها است اما در بیشتر زمان ها طرح های پژوهشی به دلیل نبود بودجه ی مناسب به مرحله ی اجرا نمی رسد و یا ناموفق به پایان می رسد به همین منظور پژوهشگر گروه اطلاع رسانی ایرنا با محمدابراهیم گوهریان بنیان گذار و سرپرست علمی موسسه ی مطالعات و پژوهش های تجارت جهانی گوهریان در زمینه ی جایگاه تحقیق و پژوهش و تاثیر آنها در مسیر توسعه کشور به بحث و گفتگو پرداخت:
**ایرنا: با توجه به اهمیت تحقیق و توسعه به عنوان زیربنای پیشرفت و توسعه کشور، انتظار و درخواست شما از نهادهای دولتی چیست؟
*گوهریان: کشورهای توسعه یافته با درک اهمیت تحقیق و پژوهش به عنوان زیربنای توسعه ی پایدار همواره در راه گسترش و حمایت از نهادهای پژوهشی خصوصی و غیردولتی تلاش می کنند. بنده به عنوان مدیر عامل یک موسسه ی پژوهشی خصوصی امیدوارم که نهادهای دولتی به تحقیق و پژوهش نگاه علمی داشته باشند و از کمک های مادی و معنوی به این بخش دریغ نکنند. برای نمونه وزارت ارشاد می تواند با خرید بخشی از کتاب های منتشر شده، این نهاد را در اجرای اهداف موسسه یاری کند. موسسه از سه سال پیش برای جذب حمایت های مالی برای نگارش سه دانشنامه ی بزرگ به چندین بانک، سازمان، شرکت های دولتی و خصوصی مراجعه کرده اما تا کنون در این زمینه جواب مثبتی دریافت نکرده است.
**ایرنا: مشکلات و موانع تحقیق و پژوهش در سال های پیش چه بوده است؟
*مشکلات و موانع در حوزه ی تحقیق و پژوهش کم نیستند، دولت ها از پژوهشگران کشور، حمایت های مالی و معنوی نمی کنند و این دلیل مهمی برای اجرای ناموفق طرح های پژوهشی است.
**ایرنا: با توجه به اینکه دولت یازدهم، رویکردی مثبت به موضوع پژوهش و تحقیق دارد، دیدگاهتان درباره ی این وضعیت مطلوب چیست؟
*گوهریان: دولت با توجه به کمبود بودجه و انجام تعهدهای به جا مانده از دولت پیش، بهتر است در بخشنامه ای، 2 درصد از درآمد خالص صنایع زیر پوشش خود را برای هزینه های تحقیق و پژوهش اختصاص دهد که این موضوع بستر مناسبی را برای انجام کارهای پژوهشی فراهم می کند.
**ایرنا: اهمیت اقتصاد و تجارت جهانی را در جهان امروز چگونه ارزیابی می کنید؟
*گوهریان: پیشرفت کشورها بیشتر مرهون تجارت، اقتصاد و فرهنگ است. در دنیای امروزی با تحول های سریع و گسترده ای که در تمام زمینه ها شکل گرفته است، این سه عامل، روندی تازه به خود گرفته اند. اینک تجارت نشانی از جهانی شدن دارد، اقتصاد ملی با اقتصاد بین المللی آمیخته شده است و گردشگری بین المللی نه تنها به عنوان عامل رشد فرهنگی مطرح می شود، بلکه از مهمترین فعالیت اقتصادی جهان به شمار می رود. تجارت جهانی یکی از راه های اصلی موفقیت اقتصادی کشور هاست. این موضوع جدا از دگرگونی های گوناگون پس از جنگ جهانی دوم، سبب آبادانی بسیاری از کشورها شد و اکنون به سرعت در حال پیشرفت است. کشور هایی که مرزهای خود را به روی تجارت جهانی بازگذاشتند، از راه آزادی تجارت به استاندارد های بالاتر و بیشتری از زندگی دست یافتند، انتظارها و خواست ها در این کشور ها بیشتر شده و سطح سواد بالاتر رفته است.
**ایرنا: با توجه به اهمیت روز افزون اقتصاد و تجارت جهانی در سال های گوناگون، این موسسه چه کمکی می تواند به پیشرفت این امر در کشور کند؟
*گوهریان: موسسه ی کوچک ما که فعالیت خود را از 30 سال پیش شروع کرده، تاکنون به لطف پروردگار و با همکاری گروهی از استادهای فرهیخته ی کشور، 60 عنوان کتاب را در زمینه ی تجارت جهانی، گردشگری، مدیریت و روانشناسی نوشته است. از آنجا که در گذشته، کتاب هایی در زمینه ی تجارت جهانی همچون صادرات، بازاریابی جهانی، فروش بین المللی، گفت و گو، قراردادهای صادراتی و ... وجود نداشت؛ موسسه ی مطالعات و پژوهش های تجارت جهانی گوهریان تصمیم گرفت برای کمک به توسعه و پیشرفت کشور، کتاب های بسیاری را در این زمینه تهیه کند و در صورت تامین بودجه ی لازم، نگارش سه دانشنامه ی بزرگ در زمینه های تجارت جهانی، گردشگری بین المللی و مبانی انقلاب فکری را در دستور کار قرار دهد.
**ایرنا: دیدگاه شما درباره ی پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی چیست؟
*گوهریان: یکی از خوبی های عضویت دایم در سازمان تجارت جهانی این است که اگر این امر ممکن شود، تحریم های خارجی برای همیشه به پایان می رسد. اکنون 148 کشور، عضو سازمان تجارت جهانی هستند که بنابر گزارش این سازمان، هر کدام می توانند عضو گروه کاری پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی باشند. این سازمان که می توان از آن به عنوان تحولی در مناسبات تجاری نام برد، مورد توجه بسیاری از کشورها قرار دارد و با توجه به تعداد و قدرت اعضای این سازمان می توان گفت که سازمان تجارت جهانی نهادی بین المللی به منظور قانونمند کردن تجارت کشورهاست.
**ایرنا: ایران چگونه می تواند اقتصاد خود را با همکاری سازمان های اقتصادی بین المللی همچون صندوق بین المللی، بانک جهانی و سازمان تجارت جهانی، تقویت کند؟
**گوهریان: ایران می تواند با عضویت در سازمان تجارت جهانی در راه بالا بردن سطح زندگی مردم، امکان ایجاد اشتغال کامل، افزایش درآمدهای واقعی و بالا بردن سطح تقاضا، بهره برداری موثر از منابع جهانی در گسترش تولید و تجارت بین الملل، دستیابی به توسعه ی پایدار، حفظ محیط زیست و افزایش سهم کشور از رشد تجارت بین الملل استفاده کند.
** ایرنا: موسسه گوهریان در 30 سال فعالیت پژوهشی و علمی با چه مشکلات و موانعی روبرو بوده است؟
**گوهریان: به طور مسلم هر نهاد و سازمان در زمینه ای که فعالیت می کند با مجموعه ای از مشکلات و موانع روبرو می شود. موسسه ی ما هم در این سال ها سعی کرده است تا آنجا که امکان دارد از راه گفت و گو، مشکلات خویش را برطرف و در برابر پایمال شدن حق خود، ایستادگی کند.
**ایرنا: درآمد حاصل از فعالیت های موسسه ی مطالعات و پژوهش های گوهریان به چه کارهایی اختصاص می یابد؟
*گوهریان: هنگامی که این موسسه آغاز به فعالیت کرد، تصمیم بر آن شد تا تمام یا بخشی از درآمد آن در اختیار بیمارستان روان پزشکی رازی گذاشته شود هرچند تاکنون سودی حاصل نشده است؛ اما این نهاد گاهی کمک های کوچکی را برای رفاه حال بیماران، در اختیار آنان قرار می دهد.
**ایرنا: توصیه تان به دانشجویان و جوانان این مرز و بوم چیست؟
*گوهریان: یک پژوهشگر و کارآفرین موفق نخست باید هدف و برنامه ای را برای خود مشخص کند و با توکل به پروردگار، این نکته را در نظر بگیرد که اگر دنبال منفعت عمومی باشد، بدون شک از لطف خدای بی همتا بهره خواهد برد. همچنین فرد باید دارای ویژگی هایی همچون ایمان و اراده ی قوی، اعتماد به نفس بالا، پشتکار فراوان، حس میهن پرستی و وظیفه شناسی، علاقه به یادگیری و تحقیق و پژوهش، اعتقاد به کارگروهی و تیمی، روحیه ی خدمت به مردم و سخت کوشی و با گذشت و بخشش باشد.
**ایرنا: راهکارهای موجود برای پیشرفت پژوهش و تحقیق به عنوان زیربنای توسعه ی پایدار کشور چیست؟
*گوهریان: همانطور که اشاره شد کشور برای توسعه ی همه جانبه به توجه ویژه ی نهاد های دولتی و خصوصی به بخش پژوهش نیاز دارد. باید بودجه ی کافی به این بخش اختصاص یابد و حمایت های لازم برای چاپ و نشر کتاب در این زمینه صورت پذیرد. این کمترین حمایتی است که می توان از بخش پژوهش کشور انجام داد.
گفت و گو از: مجتبی شفیعی
گروه اطلاع رسانی
پژوهشم**م.ش**2002**9131
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
24/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]
صفحات پیشنهادی
مدیر پژوهشی جهاد دانشگاهی اردبیل: سند راهبردی تحقیقات فندق اردبیل نهایی شد
مدیر پژوهشی جهاد دانشگاهی اردبیل سند راهبردی تحقیقات فندق اردبیل نهایی شدمدیر پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل از نهایی شدن سند راهبردی تحقیقات فندق استان اردبیل خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل سیده صغری جوادی عصر امروز در دیدار با رئیس معاونان و مدیران جهاد دانتوجه به تحقيقات کشاورزي زيربناي دستيابي به امنيت غذايي است
۱۸ تير ۱۳۹۳ ۹ ۱۵ق ظ معاون وزير کشاورزي توجه به تحقيقات کشاورزي زيربناي دستيابي به امنيت غذايي است معاون وزير کشاورزي گفت توجه به تحقيقات و بيوتکنولوژي بخش کشاورزي زيربناي دستيابي به امنيت غذايي است بنابراين انتظار مي رود با همکاري مسوولان ناوگان تحقيقات کشاورزي هر چه سريعترهمایش علمی پژوهشی اقتصاد مقاومتی برگزار می شود
همایش علمی پژوهشی اقتصاد مقاومتی برگزار می شود خبرگزاری پانا همایش علمی پژوهشی اقتصاد مقاومتی مبانی الزامات و الگوهای عملی به همت دانشگاه شهید بهشتی و با همكاری پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها برگزار می شود ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۴ تير ساعت 08مشارکت واحد علوم و تحقیقات در اجرای طرحهای ملی پژوهشی کاربردی با صنعت نفت
مشارکت واحد علوم و تحقیقات در اجرای طرحهای ملی پژوهشی کاربردی با صنعت نفتتفاهم نامه گسترش همکاریهای مشترک آموزشی و پژوهشی بین واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد و پژوهشگاه صنعت نفت در 12 ماده و به مدت 3 سال امضاء شد به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از اداره کل روابط عماحمدی خبر داد تدوین سیاستهای پژوهشی کشور با محوریت اقتصاد مقاومتی
احمدی خبر دادتدوین سیاستهای پژوهشی کشور با محوریت اقتصاد مقاومتیمعاون پژوهش و فناوری وزیر علوم گفت سیاستهای چژوهشی کشور با محوریت اقتصاد مقاومتی هفته آینده نهایی میشود به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم در حاشیه صد و بیستمیمرکز تحقیقات سرطان در کرمان آماده دریافت کارهای پژوهشی است
مرکز تحقیقات سرطان در کرمان آماده دریافت کارهای پژوهشی است کرمان - ایرنا - معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت با توجه به شروع بکار رسمی مرکز تحقیقات سرطان این دانشگاه این مرکز آماده دریافت کارهای تحقیقاتی محققان در این حوزه است به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاعکندی حرکت اقتصاد به سوی ثبات پایدار
دوشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۴ عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت برای برگشت اقتصاد به ثبات پایدار نیازمند اقدامات عملی و جدی هستیم دکتر حسین اکبری فرد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کویر درباره عملکرد اقتصادی یک سال گذشته دولت یازدهم اظهار کهمايش علمي پژوهشي اقتصاد مقاومتی برگزار می شود
همايش علمي پژوهشي اقتصاد مقاومتی برگزار می شود همايش علمي پژوهشي اقتصاد مقاومتي به همت دانشگاه شهيد بهشتي و با همكاري پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها برگزار مي شود به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران روابط عمومی سازمان اوقامعاون بینالملل مرکز تحقیقات نور عنوان کرد تولید نرمافزارهای قرآنی ویژه پژوهشگران
معاون بینالملل مرکز تحقیقات نور عنوان کردتولید نرمافزارهای قرآنی ویژه پژوهشگرانمعاون بینالملل مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور گفت این مرکز آماده است تا مقالات و مطالب پژوهشگران را به صورت نرمافزار تولید کند و در اختیار علاقهمندان به فرهنگ و قرآن قرار دهد به گزارش خببا تصویب دولت و ابلاغ معاون اول عضویت وزیران کشور و اطلاعات و رئیس بانک مرکزی در کمیسیون اقتصاد، فرهنگی و امور
با تصویب دولت و ابلاغ معاون اولعضویت وزیران کشور و اطلاعات و رئیس بانک مرکزی در کمیسیون اقتصاد فرهنگی و امور زیربنایی صنعت و محیط زیست لغو شدمعاون اول رئیس جمهور مصوبه دولت در مورد لغو عضویت وزیران کشور و اطلاعات و رئیس کل بانک مرکزی در کمیسیونهای اقتصاد فرهنگی و امور زیربنایبرترین های امور پژوهشی، تحقیقاتی و فرهنگی مساجد گیلان تجلیل می شوند
استانها شمال گیلان گلمیرزاده برترین های امور پژوهشی تحقیقاتی و فرهنگی مساجد گیلان تجلیل می شوند رشت – خبرگزاری مهر معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گیلان از تجلیل برترین های امور پژوهشی تحقیقاتی و فرهنگی مساجد طی سال جاری در استان خبرداد به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام سیدنوری قزلجه در نطق میان دستور: ایجاد اقتصاد پایدار انتظار به حق مردم از مجلس است
نوری قزلجه در نطق میان دستور ایجاد اقتصاد پایدار انتظار به حق مردم از مجلس استنماینده بستانآباد گفت پرداختن به اقتصاد تولید بهبود معیشت و پایهگذاری اقتصاد سالم در کشور انتظار به حق مردم از مجلس شورای اسلامی است به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس غلامرضا نوری قزلجه نمارزيابي منافع اقتصادي تحقيقات بادام ايران با استفاده از الگوي مازاد اقتصادي
۱۸ تير ۱۳۹۳ ۲۰ ۱۸ب ظ ارزيابي منافع اقتصادي تحقيقات بادام ايران با استفاده از الگوي مازاد اقتصادي گروهي از اقتصاددانان معتقدند منافع اقتصادي تحقيقات بادام ايران با استفاده از الگوي مازاد اقتصادي ارزيابي شد به گزارش خبرگزاري موج در فصلنامه ي علمي- پژوهشي تحقيقات اقتصاد کشاورزيهمکاری واحد علوم و تحقیقات و پژوهشگاه صنعت نفت گسترش می یابد
همکاری واحد علوم و تحقیقات و پژوهشگاه صنعت نفت گسترش می یابد تهران-ایرنا-واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی و پژوهشگاه صنعت نفت همکاری های علمی و آموزشی خود را گسترش می دهند به گزارش ایرنا از واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تفاهم نامه گسترش همکاری های مشترک آموزشیادارات اردبیل در امر پژوهش و تحقیق اهتمام جدی ندارند
مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل ادارات اردبیل در امر پژوهش و تحقیق اهتمام جدی ندارند اردبیل - ایرنا - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت ادارات این استان در امر پژوهش و تحقیق اهتمام جدی ندارند به گزارش ایرنا حجت الاسلام مهدی ستوده روز دوشنبه در جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خافناوري اطلاعات زيربناي توسعه اقتصادي کشور است
۲۰ تير ۱۳۹۳ ۱۲ ۰ب ظ افزايش مهاجرت متخصصان و برنامه نويسان صنعت IT فناوري اطلاعات زيربناي توسعه اقتصادي کشور است در مراسمي با حضور رؤساي سازمان نظام صنفي رايانه اي کشور و تهران و برخي فعالان و دست اندرکاران عرصه فناوري اطلاعات و ارتباطات شش نرم افزار داخلي معرفي و رونمايي شد بهبه همت پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی همایش ملی «اقتصاد مقاومتی» مبانی، الزامات و الگوهای عملی برگزار میشود
به همت پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامیهمایش ملی اقتصاد مقاومتی مبانی الزامات و الگوهای عملی برگزار میشودهمایش ملی اقتصاد مقاومتی مبانی الزامات و الگوهای عملی به همت پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی برگزار میشود به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس پیرو ابلاغ سیاستهای کلان ا-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها