تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ جلسه قرآنى براى تلاوت و درس در خانه‏اى از خانه‏هاى خدا برقرار نشد، مگر اين...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868290558




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترجمه عربی دا زیرنظر سیدحسن‌ نصرالله


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
ترجمه عربی "دا" زیرنظر سیدحسن‌ نصرالله
سیده زهرا حسینی راوی كتاب «دا» در گفتگو با مجله تایمز از ترجمه این کتاب به زبان عربی زیر نظر سید‌حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان خبر داد.


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ،، آرین بیكر دبیر خاورمیانه مجله تایمز، یكشنبه ۲۲ تیرماه در اداره كل روابط عمومی و امور بین الملل حوزه هنری به گفتگو با سیده زهرا حسینی راوی كتاب «دا» پرداخت.

در این گفتگو سیده زهرا حسینی دلیل نگارش كتاب «دا» را تبلیغات منفی و جنگ نرم دشمنان نظام جمهوری اسلامی علیه ایران عنوان كرد و گفت: دولت آمریكا وقتی دید با تحمیل جنگ عراق علیه ایران موفق به تضعیف نظام جمهوری اسلامی نشد، تصمیم به شروع جنگ نرم گرفت. من در دفاع مقابل عراق حضور داشتم و تصمیم داشتم در جنگ نرم نیز در مقابل دشمنان بایستم و به همین دلیل خاطراتم را تبدیل به كتاب كردم.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر این كه پیش از انتشار خاطرات انتظار چنین استقبالی از كتاب را داشته است یا خیر، اظهار كرد: فكر می كردم از كتاب استقبال شود اما نه به این اندازه، البته من معتقدم اگر انسان كاری را برای رضای خداوند انجام دهد، خداوند هم به كارش رونق می دهد.

راوی كتاب «دا» همچنین گفت: خانمی ایرانی الاصل و ساكن آمریكا به ایران آمده بود و پس از خواندن كتاب، آن را به آمریكا برد تا به دانشجویانش معرفی كند. همچنین چندی پیش خانم ایرانی دیگری كه ساكن فرانسه بود كتاب را خواند و بسیار به آن علاقه مند شد و تصمیم گرفت این اثر را در فرانسه ترجمه و منتشر كند.

وی ادامه داد: در رونمایی صدمین چاپ كتاب نیز هیئتی ۷ نفره از لبنان ترجمه كتاب را در این كشور و زیر نظر سید حسن نصر الله رهبر حزب الله لبنان بر عهده گرفتند.

حسینی همچنین به رونمایی تقریظ مقام معظم رهبری بر كتاب «دا» اشاره كرد و افزود: مقام معظم رهبری در دیداری كه با نویسندگان، پژوهشگران و كاركنان دفتر ادبیات مقاومت و پایداری حوزه هنری داشتند فرمودند راوی كتاب "دا" هم در اینجا حضور دارند؟ و من خودم را معرفی كردم. ایشان فرمودند: «دا چطور هستند؟» و من هم به مادرم اشاره كردم و گفتم ایشان دا هستند. حضرت آقا هم با زبان عربی با مادرم حال و احوالپرسی كردند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار تایم مبنی بر این كه آیا در هنگام دیدار با رهبر انقلاب اسلامی استرس و دلهره داشته است، خاطرنشان كرد: خیر، وقتی مقام معظم رهبری را می‌بینم همه غم هایم را فراموش می كنم. احساس می كنم جسورتر می شوم و دوست دارم راه شهدا را ادامه دهم و فرمان های آقا را اطاعت می كنم.

حسینی در این مصاحبه همچنین به تلاش هایش برای ثبت و انتشار خاطرات همسرش حبیب فرحانی‌خواه اشاره كرد و گفت: همسرم از شروع انقلاب تا هشت سال دفاع مقدس و چند سال بعد از جنگ مسئول امنیت منطقه خرمشهر بوده و شرایط بحرانی و خاصی را پشت سر گذاشته است و خاطرات نابی از آن دوران دارد.

از حاشیه های این مصاحبه می‌توان به اظهارات سیده زهرا حسینی درباره غزه اشاره كرد كه خطاب به دبیر خاورمیانه مجله تایمز گفت: شما كه در لبنان ساكن هستید به غزه هم سر بزنید و از كشتارهای اسرائیلی ها گزارشی تهیه كنید. چرا كه این فجایع در سكوت خبری رخ می دهد و مجامع بین المللی از كنار آن به سادگی می گذرند.

آرین بیكر نیز در پاسخ به این خواسته حسینی گفت: به تازگی گزارشی از این فجایع در مجله تایمز منتشر كرده ایم و سازمان ملل نیز اسرائیل را به خاطر جنایت هایش محكوم كرده است.

همچنین راوی كتاب "دا" در طول مصاحبه انتقادات صریحی به دولت آمریكا داشت كه خبرنگار آمریكایی اشاره كرد که موضوع گفت و گو درباره كتاب است و حسینی هم در پاسخ گفت: ما معتقدیم سیاستمان از دیانتمان جدا نیست و موضوع كتاب و انتشار آن نیز با این موضوعات بی ارتباط نیست.
منبع: مهر





تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن