محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844588460
ایران؛ خاستگاه صنایع دستی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
ایران؛ خاستگاه صنایع دستی اراک - ایرنا - صنایع دستی از تولیدات غیر وابسته و حاصل فکر، عمل، ابتکار و خلاقیت سازنده اثر است و درصورت حمایت مبتنی بر شناخت کامل ارزش های اختصاصی آن می تواند به عنوان یکی از پایه های محکم و باثبات در مبحث اقتصاد مقاومتی و اشتغال پایدار مطرح شود.
به باور اکثر صاحبنظران امورفرهنگی و هنری، ایران ؛ یکی از سه قطب مهم صنایع دستی جهان است و از نظر تنوع رشته های مختلف در صدر تمامی کشورها قرار دارد.
محققان و هنرشناسان، ایران را خاستگاه صنایع دستی و هنرهایی نظیر قالی، فلزکاری، سفال و سرامیک دانسته و جایگاه ممتاز محل نگهداری نمونه آثار صنایع دستی هنرمندان کشور در موزه ها و مراکز هنری جهان در قیاس با آثار سایر کشورها را اثباتی بر این مدعا عنوان می کنند..
کارشناسان با بیان اینکه صنایع دستی ایران از دو بعد هنر و اقتصاد قابلیت بررسی دارد، گفته اند: بعد هنری صنایع دستی به خاطر دربرگیری ارزش ها و فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی و اتکا به سلایق، پویایی، اندیشه، تفکر و خلاقیت ایرانی از اهمیت زیادی برخوردار است.
آنان معتقدند : لازمه حفظ واحیای صنایع دستی کشور آموزش، ترویج وگسترش در زمینه تولید و همگانی شدن مصرف کالای صنایع دستی است که به تبع آن می تواند موجب اشتغال فراوان شود.
آنان می گویند: در بعد اقتصادی نیز ضرورت دارد صنایع دستی برای ادامه فعالیت صنعتگران و تولیدکنندگان، به جایگاه مناسبی سوق پیدا کند تا ضمن توسعه و صدور به بازارجهانی، ارزآوری و افزایش درآمد غیرنفتی، سهم و نقش اساسی در توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور داشته باشد.
به اعتقاد این صاحبنظران، اهمیت صنایع دستی تنها به دلیل درآمد اقتصادی نیست بلکه به لحاظ حفظ ارزش ها، اصالت ها و خاستگاه فرهنگی و هنری مورد توجه واقع شده است.
محجوب بودن و مظلومیت بیش از اندازه هنرمندان، صنعتگران و تولیدکنندگان صنایع دستی در کشور دغدغه اصلی دست اندرکاران این حوزه است.
نیم نگاهی به مشکلات بیمه ای این عده که تولید آنها مهمترین کالای غیر نفتی صادراتی ایران در سطح جهان محسوب می شود، مشکلات عدیده و ضعف عملکردی دولت های قبلی نسبت به آنان را بخوبی بر همگان روشن می کند.
فعالیت سازمان های موازی با صنایع دستی نیز چندگانگی تصمیم گیری در این بخش را باعث شده بطوری که تفکیک فرش از صنایع دستی کشور ، نمونه بارز آن است.
وجود کشورهای رقیب که با الگوگیری و اقتباس از طرح های بدیع ایرانی به تولید آثار مشابه صنایع دستی ایران پرداخته و باعث تسخیر بازارهای جهانی شده اند، از دیگر واقعیت های تلخ این حوزه است.
به هر تقدیر؛ صنایع دستی ایران با وجود شتاب گسترده صنعت و فناوری مدرن هنوز قلب تپنده فرهنگ و هنر کشورمان محسوب می شود و در صورتی که به عنوان یک کالای مصرفی و نه کالای لوکس، وارد سبد مصرفی خانواده ها شود، می توان نسبت به آینده آن امیدوار بود.
اگر فرش دستباف نیز به عنوان نگین صنایع دستی ایران جزو رشته های صنایع دستی محسوب شود و در ویترین ها و غرفه های فروش صنایع دستی مستقر در مراکز اقامتی، سیاحتی و پذیرایی و تمامی اماکن دارای قابلیت بازدید و جذب گردشگر عرضه گردد، می توان انتظار روشن شدن بارقه امیدی در دل هنرمندان این بخش را در دولت تدبیر و امید داشت.
خرید آثار هنرمندان و صنعتگران و تشویق آنان به تولید آثار برجسته برای قرار دادن با شناسنامه های مشخص در موزه صنایع دستی از دیگر اقداماتی است که باید جدی گرفته شود
محصولات این صنعت قابلیت آن را دارد که در هتل ها، مهمانسراها، مراکز اقامتی و توریستی و فروشگاه های صنایع دستی به گردشگران و مسافران داخلی و خارجی عرضه شود.
به منظور رقابت با بازارهای جهانی نیز علاوه بر افزایش کیفیت مصنوعات دستی و بسته بندی مطلوب ، این آثار را باید با قیمت هایی پایین تر از انواع خارجی عرضه کرد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری باور دارد: در سالی که مقام معظم رهبری آن را به عنوان فرهنگ، اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری کرده اند، این سازمان در عرصه توسعه اقتصادی و فرهنگی دارای جایگاه ویژه ای است.
ˈمسعود سلطانی فرˈگفته است: ایران از 460 رشته شناخته شده صنایع دستی در دنیا در 352 رشته فعال است و در کنار کشورهای هند و چین ، یکی از سه قطب بزرگ صنایع دستی جهان به شمار می رود.
وی اظهارکرده است: دو میلیون نفر در بخش صنایع دستی کشورمان مشغول به کار هستند و این حوزه ظرفیت اشتغال بالایی دارد به خصوص اینکه تولیدات صنایع دستی اغلب با هزینه اندک تولید شده و ارزآوری بالایی دارند.
وی اضافه کرد: فرشبافی به عنوان مهمترین رشته های صنایع دستی مطرح است و در این رشته سالانه دو میلیون مترمربع تولید داریم که حدود 1.5 میلیون مترمربع آن یعنی معادل 75 درصد کل تولیدات به خارج از کشور صادر می شود و ارزآوری قابل توجهی به همراه دارد.
وی بیان کرده است: با انجام کارهای کارشناسی در این بخش برای بازاریابی داخلی و خارجی و رفع موانع و مشکلات تولیدکنندگان، می بایست امکان فروش گسترده صنایع دستی و بخصوص فرش دستباف را در بازارهای داخلی و خارجی فراهم آورد.
سلطانی فر با تاکید بر اینکه صنایع دستی ایران باید جدی گرفته شود، گفت: صنایع دستی؛ از ظرفیت های مهم اشتغالزایی کشور است و نباید به دیده ترحم به آن نگریسته شود.
وی افزود: از محل صدور صنایع دستی به خارج کشور سال گذشته 150 میلیون دلار درآمد ارزی و از بابت صادرات یک و نیم میلیون مترمربع فرش دستباف درهمین مدت یک میلیارد دلار درآمد ارزی حاصل شده است.
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشورمان با یادآوری این نکته که صنایع دستی به هیچ وجه به خارج کشور و فناوری های مدرن وابستگی ندارد، گفته است: توسعه فعالیت های هنرمندان شاغل در این صنایع بدون نیاز به خروج ارز و واردات فناوری های نوپدید ، با حداقل سرمایه گذاری می تواند زمینه ساز اشتغال پایدار در جهت تحقق فرامین رهبری در اقتصاد مقاومتی شود.
سلطانی فر افزوده است: اینک که در آستانه تدوین برنامه پنجساله ششم هستیم، می بایست تسهیلات بانکی و کمک های مالی و اعتباری در خلال این برنامه قرار در نظر گرفته شود، زیرا سازمان میراث فرهنگی و حوزه صنایع دستی به شرط تامین منابع مالی موردنیاز توانایی ایجاد سالانه 300 هزار شغل را در عرصه صنایع دستی را دارد.
وی گفته است: نه تنها باید اشتغالزایی در حوزه صنایع دستی در اولویت قرارگیرد، لازم است در زمینه تثبیت مشاغل فعلی فعالیت های گسترده ای انجام شود چرا که بسیاری از کارگاه ها به دلیل مشکلاتی که در سالهای گذشته داشته اند، تعطیل شده و از فعالیت بازمانده اند.
سلطانی فر پیشنهاد داده است: برای جبران کوتاهی های 10 سال گذشته، ضروری است اقلام مصرفی و تزیینی خانواده ها از صنایع دستی و هنرهای سنتی تهیه شود تا نه تنها چرخه اقتصادی این بخش اشتغالزا و هویت ساز بهتر بچرخد بلکه فضای کار و زندگی نیز انسانی و معنوی تر شود.
وی جای خالی صنایع دستی در برنامه کلان و صنعت های بالادستی را بیانگر بی توجهی برنامه ریزان و عدم شناخت آنها از ظرفیت ها و چشم اندازهای این هنر و صنعت عنوان کرده است.
معاون رئیس جمهوری ضمن گرانبها دانستن هنر ایرانی تاکید کرده است: ظرفیت های فاخر، و فراوانی و وسعت هنر در کشور، نقش مهم و ارزنده ای در تحقق اقتصاد مقاومتی دارد.
قالی بافی، گلیم بافی، گیوه دوزی، تفرشی یا درویشی دوزی، طراحی و نقشه کشی فرش، رفوگری، رنگرزی سنتی، جاجیم بافی، منبت و کنده کاری روی چوب، معرق و محرق، پیکر تراشی، نازک کاری چوب، مشبک، ساخت سازهای سنتی و خراطی، قلمزنی روی مس، مسگری، سفیدگری، آهنگری وچلنگری، علامت سازی، آینه کاری، گچبری سنتی، سوزن دوزی و رشته های وابسته به آن، گیوه بافی وگیوه دوزی، البسه محلی، سرامیک سفالگری و مجسمه سازی، صنایع دستی تکمیلی و تلفیقی، بامبو بافی، تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، تذهیب و نگارگری، بافتنی های سنتی وعروسک های محلی ازمهمترین صنایع دستی استان مرکزی هستند که قابلیت ها و زمینه های رشد و فعالیت زیادی دارند.
به اعتقاد مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی، سهم صنایع دستی این خطه با توجه به ظرفیت های فراوان آن باید در چرخه اقتصادی و تولید اشتغال و ثروت استان افزایش یابد.
سید ˈمحمد حسینیˈ اظهار کرد: سیاست های این اداره کل؛ فضاسازی فرهنگی و تقویت زیرساخت های تولید صنایع دستی است و در این عرصه مخاطب شناسی و کیفیت تولید محصولات از اولویت های برنامه ای است.
وی با یادآوری سرمایه اندک، توان اشتغالزایی و ایجاد درآمد مناسب در بخش صنایع دستی، گفت: توسعه هدفمند کارگاه های مصنوعات دستی از ظرفیت های غفلت شده در سال های قبل بوده که باید مورد توجه ویژه و جدی مسئولان ارشد دولت تدبیر و امید قرار بگیرد.
حسینی ، توسعه صنایع دستی را از راهکارهای مهم برون رفت از اقتصاد تک محصولی و وابسته به نفت دانست و افزود: مدیریت ارشد استان نیز بر احیا و باروری ظرفیت های این حوزه تاکید داشته و ترویج مشاغل خانگی کوچک را راهی مهم در حل معضل بی کاری می داند.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی ادامه داد: بر اساس برآورد انجام شده بیش از هفت هزار و 920 نفر در رشته های مختلف صنایع دستی این استان فعالند و دو هزار و 320 هنرمند صنایع دستی زیر پوشش خدمات بیمه ای قرار دارند.
حسینی اظهار کرد: از مجموع 360 رشته فعال صنایع دستی کشور 110 رشته در استان مرکزی رونق دارد که رایج ترین آنها در حوزه بافت های سنتی، نساجی سنتی و هنرهای دستباف، روکاری و رودوزی، چاپ سنتی، سفالگری وسرامیک، قلمزنی، مشبک و حکاکی برفلز، خراطی و نازک کاری چوب، مسگری و مشبک، حصیربافی، مینابافی، انواع پاپوش به ویژه گیوه و سنگ های نیمه قیمتی است.
وی گفت: هشت رشته صنایع دستی در استان مرکزی با زیرمجموعه های آن به صورت اصیل و بومی فعالیت دارد و بقیه از طریق آموزش در این خطه ترویج شده است.
وی بیان داشت: 16 رشته صنایع دستی در استان مرکزی منسوخ شده و یا در حالت رکود کاری است که از میان آنها می توان به سوهان سازی دستی، شیشه گری سنتی، ساخت کلاه نمدی، قیطان دوزی، بافت جل و خورجین، چاقوسازی، پوستین دوزی و بافت پاپوش و دستکش پشمی اشاره کرد.
معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی هم گفت: از سال 1387 که کشورمان بطور رسمی و با تعداد آثار بیشتری به شورای منطقه ای یونسکو - آسیا راه یافت، 10 اثر صنایع دستی هنرمندان این خطه تاکنون موفق به دریافت ˈمهر اصالت یونسکوˈ شده است.
ˈقاسم کاظمی دهقیˈ، ﻧﻮآوری در ﻃﺮح و روش ﺗﻮﻟﯿﺪ، ﺳﺎزﮔﺎری ﺑﺎ ﻃﺒﯿﻌﺖ، اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﻮاد اوﻟﯿﻪ ﻣﺮﻏﻮب و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻋﺮﺿﻪ در ﺑﺎزارهﺎی ﺟهاﻧﯽ را از ﺷﺎﺧصه های درﯾﺎﻓﺖ ﻣهﺮ اﺻﺎﻟﺖ ﯾﻮﻧﺴﻜﻮ عنوان کرد.
وی درخصوص شرایط ثبت جهانی آثار و دریافت مهر اصالت یونسکو گفت: استفاده از مواد بومی برگشت پذیر به طبیعت، در بر داشتن بار فرهنگی و هنری منطقه، رعایت حقوق مصرف کننده و تولیدکننده، خلاقیت در کار، قابل عرضه بودن اثر در بازار بین المللی و همچنین استفاده از مواد اولیه مرغوب از جمله موارد الزامی ثبت یک اثر در فهرست یونسکو می باشد.
وی افزود: وحید کشاورز - ساز سنتی (کمانچه) -، عبدالله گله سنجانی - گیوه (دو اثر) ، علی غفاری - تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی (گردن آویز) ، امین کشاورز - ساز سنتی (قیچک) - ، حمید رضا اشتری - ساخت ساز (سه تار) - ، احسان طیبی - ساخت ساز سنتی (دهل) - ، محمد شمس - سوتک سفالی (دو اثر به شکل سر آدم و پرنده) و میلاد رفیعی - کتابت و نگارگری (تذهیب)- در استان مرکزی تاکنون موفق به دریافت مهر اصالت یونسکو شده اند.
کاظمی گفت: ﻣﻌﺮﻓﯽ آﺛﺎر در ﭘﺎﯾﮕﺎه اﻃﻼع رﺳﺎﻧﯽ ﯾﻮﻧﺴﻜﻮ، ﺣﻤﺎﯾﺖ از آﺛﺎر ﺑﺮای ﺛﺒﺖ در ﺳﺎزﻣﺎن ﻣﺎلکیت های ﻣﻌﻨﻮی، ﺷﺮﻛﺖ در ﺑﺎزار ﻓﺮوش اﻟﻜﺘﺮوﻧﯿﻜﯽ و ﻧﻤﺎﯾﺸﮕﺎه هﺎی ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻠﯽ از ﻓﻮاﯾﺪ درﯾﺎﻓﺖ ﻧﺸﺎن ﻣهر اﺻﺎﻟﺖ ﯾﻮﻧﺴﮑﻮ اﺳﺖ.
وی افزود: مهر اصالت جهانی یونسکو به آثار خلق شده در حوزه صنایع دستی تعلق می گیرد و هر دو سال یکبار آثار هنرمندان کشورهای عضو توسط نماینده یونسکو و هیات داوران این سازمان بین المللی مورد قضاوت قرار می گیرد که آخرین مرحله آن در سال 2012 بوده است.
کاظمی گفت: سازمان صنایع دستی برای سهولت و انتخاب قطعی آثار برای دریافت مهر اصالت یونسکو، کشور را به پنج منطقه مرکزی، شمال، جنوب ، شرق و غرب تقسیم بندی کرده و در هر منطقه شش استان عضو هستند و در هر یک از این مناطق یک داوری انجام داده و به آثار منتخب ˈنشان ملیˈ تعلق می گیرد.
وی افزود: آثار دارای نشان ملی ؛ سال بعد برای دریافت مهر اصالت یونسکو از سوی نماینده این سازمان جهانی و کارشناسان آن مورد قضاوت و بررسی قرار خواهد گرفت.
کاظمی بیان داشت: از مجموع 45 اثر ارائه شده از سوی هنرمندان استان مرکزی به معاونت صنایع دستی، پارسال 9 اثر نشان ملی گرفتند که آثار مذکور امسال برای دریافت مهر اصالت یونسکو از سوی کارشناسان این سازمان بین المللی ، داوری می شود.
وی گفت: خانم مسعوده حدادی - چاپ روی پارچه (باتیک) -، محمد خورشیدی - قلمزنی (مشبک)- ، وحید امیری سنجانی - ساخت سازهای سنتی (نی) - ، ناصر نهاوندیان - منبت چوب (کنده کاری)- ، محمد شمس - سفال (دو اثر سوتک) ، سید احسان طیبی - ساخت ساز (نقاره) و امین کشاورز - ساخت ساز (تار) ، پارسال در استان مرکزی ˈنشان ملیˈ دریافت کرده و امسال نامزد دریافت مهر اصالت یونسکو شده اند.
معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی تصریح کرد: مهر اصالت یونسکو در صورت رعایت قوانین برای هر اثر به مدت سه سال اعتبار دارد و پس از طی این زمان، مهر اصالت اثر با گذراندن دوباره مراحل ثبت تمدید می شود.
گزارش: احمد الهی
588/559
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
24/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]
صفحات پیشنهادی
رونق صنایع دستی در شهرستان پردیس با تضمین فروش صنایع دستی تولیدی هنرمندان
رودهن رونق صنایع دستی در شهرستان پردیس با تضمین فروش صنایع دستی تولیدی هنرمندان فرماندار شهرستان پردیس گفت اگر فروش کالاها و صنایع دستی تولیدی هنرمندان پردیس تضمین شود قطعاً این حرفه رونق پیدا می کند مرتضی حیدری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت صنایعصادرات صنایع دستی ایلام به 15 کشور جهان
ایلام صادرات صنایع دستی ایلام به 15 کشور جهان معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری ایلام گفت صنایع دستی هنرمندان این استان به 15 کشور جهان صادر می شود به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ایلام رائد ناصری فر با اعلام این خبر گفت گلیم جاجیم و نمد از مهم ترمدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان: 459 شغل توسط میراث فرهنگی لرستان در سال جاری ایجاد میشود
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری لرستان 459 شغل توسط میراث فرهنگی لرستان در سال جاری ایجاد میشودمدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت 459 شغل توسط میراث فرهنگی لرستان در سال جاری ایجاد میشود به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد عبدالرضا مهاجرینژاد امشبروستای سربیشه احیاگر صنایع دستی فراموش شده
روستای سربیشه احیاگر صنایع دستی فراموش شده گچساران - ایرنا - روستای سربیشه از توابع شهرستان گچساران احیاگر صنایع دستی منسوخ شده در این شهرستان است به گزارش خبرنگار ایرنا این روستای یک هزار نفری که از روزگاران دور مهد پرورش هنرمندان صنایع دستی بوده است با تلاش هنرمندان برای برپاسه میلیون دلار صنایع دستی از همدان به خارج از کشورصادر شد
سه میلیون دلار صنایع دستی از همدان به خارج از کشورصادر شد همدان-ایرنا-معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی استان همدان گفت ارزش صادرات صنایع دستی این استان در سه ماه نخست امسال سه میلیون دلار است علیرضا قاسمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود محصولات صنایع دستی استانسرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی مازندران: صنایع دستی منسوخ شده مازندران احیا شوند
سرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی مازندران صنایع دستی منسوخ شده مازندران احیا شوندسرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت باید صنایع دستی منسوخ شده در استان احیا شوند علی ماهفروزی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارسه میلیون دلار صنایع دستی از همدان صادر شد
سه میلیون دلار صنایع دستی از همدان صادر شد همدان-ایرنا-معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی استان همدان گفت ارزش صادرات صنایع دستی این استان در سه ماهه نخست سال جاری سه میلیون دلار است علیرضا قاسمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود محصولات صنایع دستی استان همدان در 2دورههاي آموزش ارتقاء شغلي هنرمندان صنايع دستي قم برگزار ميشود
۲۱ تير ۱۳۹۳ ۱۴ ۲۰ب ظ دورههاي آموزش ارتقاء شغلي هنرمندان صنايع دستي قم برگزار ميشود معاون صنايع دستي استان قم از برگزاري دورههاي کوتاه مدت ارتقاء شغلي براي هنرمندان صنايع دستي استان خبر داد به گزارش خبرگزاري موج مهدي نصر اصفهاني با اشاره به ضرورت ارتقاء سطح علمي و مهارتي هنریشه صنایع دستی در میدان نقش جهان خشکیده
ریشه صنایع دستی در میدان نقش جهان خشکیده قبلترها از میانههای میدان نقش جهان که به نزدیکیهای بازار قیصریه میرسیدید یا به ورودی بازارچهی اطراف میدان وارد میشدید صدای ضربآهنگ کوبیدن چکش بر ظروف مسی خیالتان را راحت میکرد که هنر اصفهان در رگهای این میدان هنوز جریان داردبيمه شدن 492 صنعتگر صنايع دستي در خراسان شمالي
۱۱ تير ۱۳۹۳ ۱۰ ۱۷ق ظ بيمه شدن 492 صنعتگر صنايع دستي در خراسان شمالي معاون صنايع دستي اداره كل ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري خراسان شمالي گفت 492 صنعتگر صنايع دستي در استان بيمه شدند به گزارش خبرگزاري موج عابدي معاون صنايع دستي اداره كل ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگرمدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد: سرمایهگذاران گردشگری در یزد تسهیلات دریافت میکنند
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان یزد سرمایهگذاران گردشگری در یزد تسهیلات دریافت میکنندمدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان یزد از ارائه تسهیلات به سرمایهگذاران بخش گردشگری این استان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از یزد محمدمهدی شرافت ظهر امروز درامضاء تفاهمنامه همکاری شرکت عمران و بهسازی شهری ایران با معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی
امضاء تفاهمنامه همکاری شرکت عمران و بهسازی شهری ایران با معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی به منظور ایجاد همافزائی و توان بین دستگاههای مختلف تفاهمنامه همکاری بین معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری و شرکت عمران و بهسازی شهری ایران مبادله شد به گزارساخت دستگاه نگهدارنده چاههای نفتی/ طراحی نرم افزار صنایع بالادستی نفت
دانش و فناوری معاون جهاد دانشگاهی خبر داد ساخت دستگاه نگهدارنده چاههای نفتی طراحی نرم افزار صنایع بالادستی نفت معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی از ساخت دستگاه لوله مغزی سیار تا پایان سال خبر داد و گفت این دستگاه برای فعال نگه داشتن چاههای نفت به کاربرده می شود حمید امین اسماعیلی گف108 فرصت شغلی جدید در بخش گردشگری و صنایع دستی لرستان ایجاد شده است
108 فرصت شغلی جدید در بخش گردشگری و صنایع دستی لرستان ایجاد شده است خرم آباد – ایرنا - مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان لرستان گفت 108 فرصت شغلی جدید طی سه ماه نخست سال جاری در بخش گردشگری و صنایع دستی این استان ایجاد شده است به گزارش خبرنگار ایرنا عبدالرضا مهمعاون میراث فرهنگی خوزستان خبر داد مشارکت هنرمندان صنایع دستی در نمایشگاه قرآنی خوزستان
معاون میراث فرهنگی خوزستان خبر دادمشارکت هنرمندان صنایع دستی در نمایشگاه قرآنی خوزستانمعاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خوزستان از مشارکت گسترده هنرمندان صنایع دستی در برپایی نمایشگاه قرآنی خوزستان خبر داد امیرعباس کاویانی در گفتوگو با خبرنگار فارس درمدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان خبر داد کشف قلعه تاریخی گووارت دز در شرق اصفهان
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان خبر دادکشف قلعه تاریخی گووارت دز در شرق اصفهانمدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت قلعه تاریخی گووارت دز متعلق به دوره ساسانیان با تلاش باستان شناسان اداره کل میراث فرهنگی اصفهان در شرق اصفهان کشف شدهنر سوخت نفیس ترین صنایع دستی اصفهان/ هنری که ناشناخته مانده است
استانها جنوب اصفهان هنر سوخت نفیس ترین صنایع دستی اصفهان هنری که ناشناخته مانده است اصفهان - خبرگزاری مهر یک استاد هنر در اصفهان گفت هنر سوخت در حال حاضر غریب است و خیلی ها آن را نمی شناسند و متاسفانه عده ای هم بر غریبی آن دامن می زنند به گزارش خبرنگار مهر روبروی تابلو-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها