تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دين را پناهگاه و عدالت را اسلحه خود قرار ده تا از هر بدى نجات پيدا كنى و بر هر دشم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844131683




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موسیقی با بهره گیری از فرهنگ بومی و ملی ارتقا پیدا می کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مدیر امور موسیقی سازمان فرهنگی هنری : موسیقی با بهره گیری از فرهنگ بومی و ملی ارتقا پیدا می کند تهران بزرگ-ایرنا-مدیر امور موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: هدف دوره جدید مدیریت موسیقی این سازمان، ارتقای سطح کیفی موسیقی با بهره گیری از فرهنگ بومی و ملی ایران است.


به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، بابک ربوخه شامگاه یکشنبه در ویژه برنامه سحری خوانی که با حضور گروه های مقامی سماچ از استان بوشهر و یاسین از استان کردستان در فرهنگسرای بهمن برگزار شد، اظهار کرد: هدف دوره جدید مدیریت موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، ارتقای سطح کیفی موسیقی با بهره گیری از فرهنگ بومی و ملی ایران است.
وی افزود: اجرای ویژه برنامه سحری خوانی به عنوان یکی از آیین های سنتی در موسیقی ایران از این فعالیت ها است که شهروندان تا پایان سال شاهد برگزاری برنامه های بیشتری در همین راستا خواهند بود.
هوشنگ جاوید پژوهشگر موسیقی نواحی و آیینی نیز در این ویژه برنامه با اشاره به تفاوت های موسیقی شرق و غرب گفت: یکی از ویژگی های اصلی موسیقی شرق این است که با تمام لحظات زندگی ما از بدو تولد تا مرگ عجین است، این در حالی است که امروز از واژه موسیقی ترس داریم و تعریفی برای آن ارائه نداده ایم.
وی افزود: برخلاف تصور عامه مردم و جوانان، موسیقی مذهبی فقط مرثیه و نوحه خوانی نیست و در حال حاضر این نوع موسیقی در ایران 32 شاخه با شیوه های اجرایی مختلف دارد.
وی ادامه داد: اکنون جوانان ما بیشتر از آنکه اصالت ها و پیشینه غنی فرهنگی ایران را بشناسند با موسیقی پاپ، موسیقی وارداتی و سازهای غربی آشنا هستند.
این پژوهشگر موسیقی بیان کرد: اگر ما به این شیوه های اجرایی همچون سحری خوانی در موسیقی مذهبی خود توجه کنیم دیگر نیاز به آوازها و موسیقی‎های غربی نداریم، این صحبتم مخالفت با موسیقی پاپ نیست بلکه متاسفم جوانان ما را با ساده ترین سطح موسیقی آشنا می‎کنند.
جاوید با تاکید بر اینکه دستی پنهان رنگ و استقلال موسیقی ایرانی را از بین برد، اظهار کرد: اکنون استادانی همچون مصطفی رحیم پور به دلیل نبود حمایت و توجه مسوولان نه شاگردی دارند نه امکاناتی برای تربیت شاگرد و اگر روزی این عزیزان را از دست بدهیم، جز تاسف کار دیگری نمی توانیم بکنیم.
وی از سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و گروه های فعال در حوزه موسیقی آیینی ایران درخواست کرد تا در مقابل این تهاجم فرهنگی، کاری را که آغاز کرده اند جدی بگیرند و به فعالیت های خود ادامه بدهند.
این پژوهشگر با بررسی سحری خوانی در پیشینه تاریخ ایران گفت: سحری خوانی از افراد مختلف ایرانی و خارجی در سندهای گوناگون روایت شده و این مراسم سنتی پیش از اسلام در آیین های مختلف و پس از اسلام اجرا شده است.
پژوهشگر موسیقی نواحی تصریح کرد: نیاکان ما با بهره گیری از هنر راهی بهتر برای ارتباط با عالم بالا برگزیده بودند و ما علاوه بر مناجات سحر، مناجات افطار و نیم شب هم داشتیم که بسیاری از مردم از این مناجات ها بی خبرند.
در ادامه برنامه سحری خوانی، هنرمندان برتر موسیقی مقامی ایران در قالب گروه های یاسین به سرپرستی سید تاج الدین حسینی از سنندج، سماچ به سرپرستی عبدالرضا اخلاقی از بوشهر و استاد رحیم پور سیاهکلی از سحری خوانان برتر استان گیلان به هنرنمایی پرداختند.
همزمان با میلاد مسعود امام حسن مجتبی(ع)، ویژه برنامه سحری خوانی شامگاه یکشنبه با حضور معاون هنری و مدیر امور موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، هوشنگ جاوید پژوهشگر موسیقی نواحی و استاد مصطفی رحیم پور سیاهکلی در فرهنگسرای بهمن برگزار شد.
تهرام/7245/564

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




23/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن