تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804486106




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسعه اصفهان و استان های همجوار با بهره برداری از منابع معدنی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مرکز پژوهش های مجلس پیشنهاد کرد: توسعه اصفهان و استان های همجوار با بهره برداری از منابع معدنی تهران - ایرنا - مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ظرفیت های معدن و صنایع معدنی استان اصفهان اعلام کرد: توجه به سرمایه گذاری در ایجاد کارخانه های فرآوری معدنی سبب توسعه این استان و استان های همجوار شود.


به گزارش روز دوشنبه ایرنا، دفتر مطالعات انرژی، صنعت و معدن این مرکز در گزارشی فرصت های سرمایه گذاری استان اصفهان را در بخش معدن مورد بررسی قرار داد.
در این گزارش آمده است: استان اصفهان با پهنای 107029 کیلومتر مربع و جمعیتی در حدود 9.4 میلیون نفر یکی از استان هایی است که توانسته اشتغال 7521 نفر را توسط 407 معدن فعال استان در سال 1389 فراهم کند.
براساس این گزارش، بیشتر استان اصفهان شامل معادن سنگ های ساختمانی است، به علاوه معادن دیگری از جمله چند معدن سرب و روی، سنگ لاشه و آهک، مارن نیز فعال هستند.
در این گزارش تاکید شده است: از دیگر پتانسیل های معدن و صنایع معدنی بالقوه استان می توان توجه به سرمایه گذاری در ایجاد کارخانه های فرآوری مواد معدنی، سرمایه گذاری در حوزه سنگ های تزیینی، صنایع سرامیک و ... همچنین نگاه ویژه به منطقه آزاد سلفچگان و سرمایه گذاری در این منطقه که یکی از راه های کمک به پویاترشدن اقتصاد در این استان خواهد بود، اشاره کرد.
طبق این گزارش، بیشتر پتانسیل معدنی استان اصفهان به معادن غیرفلزی مربوط می شود و همان طور که پیش تر نیز آورده شد، بجز چند معدن سرب و روی فعال، مابقی معادن استان غیرفلزی اند.
در این گزارش مرکز پژوهش های مجلس یادآور شد: در سال 1389 متوسط تولید هر معدن در استان اصفهان 57.2 هزار تن و متوسط تولید سرانه بخش معدن استان 3.1 هزار تن بوده است. همچنین نسبت استخراج واقعی به ذخایر معدنی استان 0.77 درصد برای سال 1389 در استان اصفهان ذکر شده است.
براساس این گزارش، باتوجه به کشف دو اندیس جدید مس – مولیبدن پروفیری در استان اصفهان، می توان با فرآوری مس و تولید مولیبدن در آینده نسبت به تولید فرو آلیاژها اقدام کرد.
همچنین وجود ذخایر قابل توجه طلا و فلزات دیگری مثل تنگستن که قابلیت سرمایه گذاری بیشتر به همراه برنامه ریزی دقیق تر را داراست می تواند به شکوفایی بیشتر معدن استان منجر شود.
به منظور جلوگیری از خروج مواد خام معدنی از کشور نیز می توان با ایجاد واحدهای جدید فرآوری سنگ آهن به جذب این ماده معدنی در استان اصفهان و استان های همجوار کمک کرد.
مرکز پژوهش های مجلس یادآور شد: با عنایت به این که بیشتر معادن استان جزء سنگ های تزیینی است و ضایعات زیادی که از آنها به وجود می آید می توان با بازیافت و تبدیل آنها به سنگ تزیینی و آنتیک، محصولات جدید و جذابی را تولید و ضمن اشتغال زایی بیشتر نگاهی هم به صادرات صنایع دستی در این حوزه داشت.
در این گزارش همچنین آمده است: استان اصفهان با داشتن ذخایر قابل توجه آهک می تواند پتانسیل ایجاد کارخانه های جدید سیمان به خصوص سیمان ویژه را داشته باشد.
مرکز پژوهش های مجلس یادآور شد: در پایان می توان به سرمایه گذاری در عناصر نادر خاکی استان اصفهان از جمله عناصر پتاس، کائولن و سولفات باریم در راستای تولید کاشی و سرامیک، ظروف چینی و چینی بهداشتی و محصولات مورد نیاز بخش کشاورزی اشاره کرد.
سیام**2025**1336

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




23/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن