واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
تلاش بنیاد رودکی و مجموعه سعد آباد برای گسترش برنامه های فرهنگی هنری تهران- ایرنا- تفاهم نامه همکاری میان بنیاد فرهنگی - هنری رودکی و مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد به منظور افزایش فعالیت های فرهنگی و هنر در سطح شهر تهران به امضا رسید.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، این تفاهمنامه توسط یوسف منصورزاده مدیر مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد و بهرام جمالی مدیرعامل بنیاد فرهنگی - هنری رودکی طی مراسمی در سعدآباد به امضا رسید.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی - هنری رودکی دراین مراسم گفت: ما فکر می کنیم به حوزه فرهنگ بسیار بدهکار هستیم و برنامه های فرهنگی باید در شهر تهران و سایر نقاط کشور گسترش پیدا کند.
وی افزود: درباره کلیه اهداف مطرح شده به توافق های خوبی رسیدیم و پیش بینی ما این است که قطب فرهنگی بزرگی در شمال تهران شکل بگیرد و از هم افزایی امکانات و توانایی های دو مجموعه اتفاقات خوبی برای عرصه فرهنگ و هنر کشور بیفتد.
جمالی گفت: در سال های گذشته کاستی هایی در امور فرهنگی صورت گرفته است که می پذیرد نهادهای فرهنگی با قدرت بیشتر در مورد رفع این کاستی های قدم بردارند.
وی افزود: کشور ما از پتانسیل های قابل توجهی در امور فرهنگی برخوردار است که باید آنها را دید و بیشتر از گذشته به آنها پرداخت.
جمالی ادامه داد: با امضای تفاهم نامه بین بنیاد فرهنگی هنری رودکی و مجموعه سعدآباد تعاملات فرهنگی و همکاری های جدی و عملیاتی بین این دو نهاد فرهنگی صورت می پذیرد.
جمالی با اشاره به این که این تفاهم نامه یک منطقه فرهنگی در شمال تهران را به وجود خواهد آورد افزود: برنامه های علمی، فرهنگی، پژوهشی و اجرایی در ادامه این تفاهم نامه و با بهره گیری از تعامل دو طرف انجام خواهد شد.
وی گفت: بضاعت فرهنگی جامعه ما به حدی است که جهان را به احترام وامی دارد و این مهم می طلبد ما نیز با احترام و صرف هزینه و انرژی مضاعف در راه شکوفایی فرهنگ کشورمان قدم برداریم.
جمالی آینده فرهنگی کشور را روشن توصیف کرد و گفت: امیدواریم تفاهم نامه هایی از این دست آغازی باشد برای از بین بردن کاستی های فرهنگی در چند سال گذشته.
وی در خاتمه اظهارداشت: تعاملات فرهنگی میان این دو نهاد در کارگروه های تخصصی مورد بررسی قرارخواهد گرفت و در ادامه با توجه به ظرفیت ها اجرایی خواهد شد.
محمدرضا کارگر مدیرکل اداره موزه های کشور نیز در این مراسم گفت: تا سال های پیش به بنیاد رودکی بیشتر به عنوان یک مرکز خدمت رسانی نگاه می شد در حالی که اندیشه و تفکرات این مرکز و مراکز فرهنگی و هنری دیگر به علاوه مردمی که مخاطب مسایل فرهنگی و هنری هستند سرمایه های اصلی این مراکز را تشکیل می دهند.
وی ابراز امیدواری کرد: این همکاری زمینه مناسبی برای آبیاری دشت خشک شده فرهنگ و هنر کشور باشد و ما بتوانیم ثمره این رویش را ببینیم.
فراهنگ(3)**3054**ن.س**9252**1588
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
21/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]