تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):اگر مردم تعقل می کردند و مرگ را تصور می کردند، دنيا ويرانه مى‏شد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830321171




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیمان مشارکت ترانس پاسیفیک؛ مالزی و دو دیدگاه متضاد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

پیمان مشارکت ترانس پاسیفیک؛ مالزی و دو دیدگاه متضاد کوالالامپور- ایرنا – ˈماهاتیر محمدˈ نخست وزیر اسبق مالزی در حالی که ˈنجیب تون رزاقˈ نخست وزیر کنونی این کشور بر پیوستن کوالالامپور به پیمان مشارکت ترانس پاسیفیک اصرار دارد بار دیگر مخالفت خود را با این طرح نشان داد.


به گزارش ایرنا، هم اکنون دو دیدگاه کاملا متضاد در مالزی در خصوص پیوستن این کشور به ˈ پیمان مشارکت ترانس پاسیفیکˈ وجود دارد، دولت خواستار ورود مالزی به این پیمان است که آمریکا آن را پیگیری می کند اما گروهی ضمن مخالفت با ورود کوالالامپور به این پیمان تاکید دارند ˈمالزی فروشی نیستˈ.
از جمله مخالفان ورود مالزی به این پیمان ˈماهاتیر محمدˈ نخست وزیر اسبق مالزی است که روز گذشته در مراسم رونمایی از کتابی با عنوان ˈ پیمان مشارکت ترانس پاسفیک: مالزی فروشی نیستˈ، بار دیگر مخالفت خود را با این طرح نشان داد.
این کتاب نیز توسط شورای اقتصاد مالزی نگاشته شده است.
نخست وزیر اسبق مالزی بر این باور است که این کشور نیازی به پیوستن به این پیمان ندارد و معتقد است به محض امضای این پیمان همکاری، بازار مالزی بازتر خواهد شد و این امر به نفع مردم نیست.
این پیمان همکاری متشکل از 12 کشور به رهبری آمریکا است و هدف آن آزادسازی اقتصادی منطقه آسیا اقیانوسیه عنوان شده است.
ماهاتیر محمد از جمله مخالفان اصلی این طرح اقتصادی است و شرکت ندادن کشورهایی همچون چین به عنوان قدرت بزرگ اقتصادی جهان را در این طرح تلاش مغرضانه و هدفمند آمریکا برای مقابله با چین می داند و تاکید دارند مالزی طرف بازنده این پیمان است.
برخی کارشناسان نیز معتقدند آمریکا به مالزی برای امضای این پیمان فشار وارد کرده است تا رشد روابط تجاری چین در منطقه را زیر نظر بگیرد.
این کارشناسان می گویند محتویات این پیمان شفاف نشده و در پرده ای از ابهام است و به این دلیل کارشناسان نیز اطلاع ندارند که پیمان مشارکت ترانس پاسیفیک تا چه اندازه بر زندگی مردم مالزی تاثیر می گذارد.
آمریکا، استرالیا، نیوزیلند، پرو، شیلی، مالزی، سنگاپور، ژاپن، برونئی، ویتنام، مکزیک و کانادا 12 کشور حاضر در این طرح هستند.
علاوه بر مقامات مالزی برخی گروهای مردمی نیز مخالف پیوستن این کشور به این پیمان اقتصادی هستند.
این گروه ها معتقدند مالزی تحت فشار آمریکا برای امضای این پیمان قرار گرفته است و سفر اردیبهشت ماه ˈباراک اوباماˈ رییس جمهور آمریکا به مالزی را نیز در راستای فشار بر این کشور برای ورود به پیمان فرا اقیانوسیه ای (تی.پی.پی) می دانند.
این گروه ها نگرانند این پیمان تجاری منجر به ایجاد مشکلاتی برای شهروندان مالزی به منظور دسترسی به داروهای ارزان قیمت شود.
برخی کارشناسان مالایی نیز معتقدند آمریکا با تشکیل این پیمان بدنبال دخالت در بسیاری از مسائل مهم اقتصادی و تجاری مانند قیمت دارو و مقررات مربوط به امور مالی و پولی برای جلوگیری از بحران های مالی و حقوقی سرمایه گذاران خارجی و آمریکایی است .
در آن سوی این دیوار ˈنجیب تون رزاقˈ نخست وزیر و کابینه مالزی قرار دارند که پیگیر پیوستن کوالالامپور به این پیمان تجاری – اقتصادی هستند.
نخست وزیر مالزی مطمئن است که منافع ورود این کشور به پیمان همکاری های فرا اقیانوسیه ای بیشتر از معایب آن است.
وی بازنده بودن برخی طرف های این پیمان را رد نمی کند و اخیرا گفت 12 اقتصاد حاشیه اقیانوس آرام در حال مذاکره هستند و برخی بازنده و برخی برنده هستند.
وی نگفت که مالزی طرف برنده یا بازنده این پیمان است اما اصرار نجیب به پیوستن مالزی به این پیمان نشان می دهد وی فکر می کند مالزی طرف برنده است.
نخست وزیر مالزی گفته است اردیبهشت ماه در مذاکره با اوباما حساسیت های داخلی مالزی را در مورد این پیمان با رییس جمهور آمریکا در میان گذاشته است.
پیمان مشارکت ترانس پاسیفیک بیش از 800 میلیون نفر از جمعیت جهان را دربر می گیرد و 40 درصد تجارت جهانی را به خود اختصاص خواهد داد.
آساق**1611

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




21/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن