واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
هراس از پاسخگویی - نازنین باباخانی مدیرانی که پاسخگوی مطالبات نماینده افکارعمومی برای اطلاع رسانی نیستند و از ارایه عملکرد خود هراسان هستند نسبت به مردم و رسالت خود بی توجه بوده و کفایت لازم را ندارد.
پاسخگویی و ارایه عملکرد دستگاه مربوط از سوی یک مدیر، نشان دهنده حضور مثبت و کارآمد و عدم پاسخگویی و فرار از اطلاع رسانی به بهانه های نداشتن اجازه از مدیران بالا دستی نوعی ضعف در مدیریت بشمار می رود.
امروزه مدیرانی موفق و کارآمد محسوب می شوند که عملکرد قابل قبولی داشته و اقدامات حوزه کاری خود را به مردم انعکاس دهند.
با این حال هستند مدیرانی که به دلیل حفظ میز مدیریت و به انحای مختلف و بهانه های واهی و اینکه باید با مدیر فرا دستی هماهنگ کنند، اجازه مصاحبه با رسانه ها را ندارند و از پاسخ به خبرنگاران رسانه های جمعی طفره می روند.
این مدیران از اینکه بخواهند عملکرد دستگاه و مجموعه خود را منعکس کنند ترسناک هستند و این هراس ممکن است از عملکرد ضعیف مدیر، بی برنامه گی در حوزه کاری و یا ترس از تغییر و جابجایی باشد.
متاسفانه کم نیستند مدیران دستگاههای اجرایی شهرستانهای غرب کرمانشاه که پاسخگو نیستند و برای خوردن آب هم باید از مدیران کل اجازه بگیرند.
این مدیران برای انجام مصاحبه با خبرنگاران خواستار ارسال مکتوب سوالات هستند تا پس از کسب تکلیف از مدیر بالا دستی جواب ها را مکتوب تحویل دهند ولی این کار یک پروسه زمانی طولانی است که آخر سر هم می گویند با روابط عمومی اداره کل هماهنگ کنید!!
به نظر می رسد اینگونه مدیران نقل همان مترسک سر جالیز هستند که برای بیان عملکرد حوزه کاری خود توانایی پاسخگویی ندارند و از ترس اینکه مباد پس از مصاحبه مورد بازخواست مقام مافوق قرار گیرند عطای گفت وگو با خبرنگاران را به لقایش می بخشد و نماینده افکار عمومی می ماند و چندین علامت سووال که چرا و به چه دلیل باید رکن چهارم دموکراسی را اینگونه معطل کرد؟
براستی نحوه گزینش یک مدیر در دستگاه اداری و بدنه یک تشکیلات اجرایی چگونه است؟ مگر نه اینکه پاسخگویی و ارتباط قوی با بخش ها و بخصوص حوزه رسانه به عنوان چشم و گوش بینای جامعه باید از خصوصیات اصلی و اولویت یک مدیر باید باشد پس چرا این مهم در گزینش مدیران شهرستانی فراموش شده و توجهی به آن نمی شود.
اگر یک مدیر اختیاری برای پاسخگویی ندارد چرا در راس یک تشکیلات اجرایی قرار می گیرد.
فاصله گرفتن مدیر از رسانه ها در واقع نشانگر ضعیف و ناتوانی در بیان دستاوردهای دولت به مردم است هر چند در دولت تدبیر و امید هیچ محدودیتی برای مدیران برای بازگو کردن خدمات نظام و عملکرد دولت وجود ندارد.
امروزه دشمنان بدنبال سیاه نمایی و بزرگ جلوه دادن ضعف های مدیران برای دلسرد کردن مردم از نظام اسلامی هستند و عدم ارتباط مدیران با مردم باعث تقویت نقاط ضعف و آب به آسیاب دشمن ریختن است و استحکام و پیوند عمیق میان مردم و نظام اسلامی را سست می کند.
دکتر روحانی رییس جمهوری کشورمان در نخستین کنفرانس خبری پس از پیروزی در انتخابات خرداد 92 به خبرنگاران رسانه های گروهی اعلام کرد که ˈدر زمان انتخابات به مردم وعده دادم دولت آینده، دولت پاسخگو خواهد بودˈ.
رییس جمهوری در این کنفرانس خبری اظهار کرد که ˈبراساس همین وعده به صورت نوبه ای، اما مستمر از پیشرفت ها، عملکردها و حتی از نقایص و کاستی ها با مردم سخن خواهم گفت و به عهد خود با مردم وفادار و پایبندمˈ.
دکتر روحانی با اشاره به اینکه دولت بدون حمایت مردم هیچگاه نمی تواند به اهداف بلند خود دست یابد، اضافه کرد: رسانه ها و مطبوعات می توانند رابطه بسیار خوبی بین دولت و مردم برقرار کرده و نظرات دولت و مردم را به یکدیگر منعکس کنند.
همچنین در راستای بیان عملکرد و خدمات صورت گرفته در جامعه مقام معظم رهبری بارها بر بیان دستاوردها برای ایجاد امید در بین مردم تاکید فرموده و رسالت خبرنگاران و رسانه ها را در برابر سیاه نمایی های دشمنان در جنگ رسانه ای سنگین بر شمردند.
رهبر فرزانه انقلاب ماموریت ایرنا را در بعد داخلی نبض نظام و در بعد خارجی دست بزن نظام دانستند و
با توجه به این فرامین گهربار و نیز تاکیدات رییس جمهوری، مدیرانی که پاسخگو نیستند باید در رفتار و ارتباط خود با رسانه ها تجدید نظر کرده و همانند یک مدیر نظام جمهوری اسلامی ظاهر شوند.
خبرنگار ایرنا دفتر قصرشیرین
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
21/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]