تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827936001




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا آستانه تحمل‌ کاهش پیدا کرده است؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
چرا آستانه تحمل‌ کاهش پیدا کرده است؟

چرا آستانه تحمل‌ کاهش پیدا کرده است؟
یک جامعه شناس گفت: در جوامع سنتی سطح مدارا وسازگاری جامعه و کنشگران اجتماعی نسبت به محیط بیرونی خود بالا بود، اما با گسترش امکانات، شهرنشینی، افزایش رفاه اجتماعی و رسانه‌های جمعی و توسعه مراکز آموزشی، سطح تحمل اجتماعی بین کنشگران اجتماعی به دلیل ریخت شناسی زندگی نوین و تغییرات ارزشی - هنجاری در همه اقشاراز جمله جوانان تاحدی کاهش پیدا کرده است.
به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا، دکتر امیرمسعود امیرمظاهری، افزود: مردم به علت مشاهده برنامه‌های رسانه‌هایی مانند شبکه‌های ماهواره‌ای، محیط اجتماعی خود را با سایر محیط‌های اجتماعی مقایسه می‌کنند، اما این مقایسه ناقص است؛ چرا که تنها به ویژگی‌های مثبت جوامع دیگر با محدودیت‌ها و مشکلات جامعه ایرانی مقایسه می‌شود واین‌ به نارضایتی و ناخرسندی کنشگران می‌انجامد و این احساس در جامعه گسترش می‌یابد.

وی گفت: علاوه بر آن عملکرد نظام آموزشی و رسانه‌ای بگونه‌ای است که مداوم سطح توقعات اجتماعی افزایش پیدا می‌کند وکنشگران دائما به نداشته‌های خود می اندیشند و این نوعی سرکوب روانی است.

این جامعه شناس در ادامه گفت: اساس زندگی جدید بر فردگرایی و تامین منافع آنی فرد است. این مورد نیز می‌تواند جزو مولفه‌های موثر در کاهش آستانه تحمل باشد. از سوی دیگر معنوی گرایی نیز در حاشیه قرار گرفته و مادی گرایی افزایش یافته است. همچنین عقلانیت بر احساسات و عواطف انسانی پیشی گرفته است.

سواد رسانه‌ای به اندازه کافی افزایش نیافته است

وی با تاکید بر ضرورت ارتقای سطح آگاهی‌های اجتماعی اظهار کرد: سواد رسانه‌ای به اندازه کافی افزایش نیافته است. خیلی از رویدادهایی که در اینترنت یا شبکه‌های ماهواره‌ای مشاهده می‌کنیم واقعی نیستند و تنها معطوف به ویژگی‌های مثبت جوامع پیشرفته می‌شوند بدون اینکه محدودیت‌ها و مشکلات به نمایش درآیند. بنابراین ارتقای آگاهی اجتماعی از سویی و فراهم سازی مکانیزم‌هایی به منظور رفع نیازهای فراغتی جوانان وارتقای کیفیت زندگی از سوی دیگر لازم است.

امیرمظاهری افزود: جوانان ریسک پذیر هستند و ارزش‌ها و هنجارهای مسلط جامعه را چشم و گوش بسته نمی‌پذیرند و جزو ویژگی‌های ذاتی آنها پرسش گری، فردگرایی، تمایل غریزی و تمایل به ابراز وجود است. در این شرایط لازم است امکان ابراز وجود و مشارکت جوانان در زندگی روزمره را فراهم و به آنها اعتماد کنیم وبستر وساختارهای اجتماعی لازم را بوجود آوریم و آمادگی ذهنی - روانی گروه سنی ونسل‌های مسلط را برای انجام این مسئولیت همراه سازیم.

امیرمظاهری در پایان با اشاره به اهمیت گروه همسالان اظهار کرد: ممکن است خانواده، وسایل ارتباط جمعی و آموزش و پرورش نتوانند یک فرد را به طور کامل اجتماعی کنند و تنها بخشی از ارزش‌ها و هنجارها را به جوانان منتقل کنند. در این شرایط می‌توان از ظرفیت گروه همسال به منظور تکمیل فرآیند اجتماعی شدن استفاده کرد. بنابراین نباید به گروه همسالان همچون تهدید نگاه کنیم، بلکه باید آن را به عنوان نوعی فرصت درنظرگیریم.




1393/4/21





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن