واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون فرماندار آبادان: ترک تحصیل پدیده ای شوم و تهدیدی جدی برای جامعه است آبادان- ایرنا- معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه آبادان گفت: ترک تحصیل پدیده ای شوم و تهدیدی جدی برای جامعه است.
به گزارش پنجشنبه ایرنا، ˈ سیدمحمد مولوی ˈ در نشست شورای راهبردی نهضت سوادآموزی در سالن اجتماعات مدیریت آموزش و پرورش آبادان افزود: مسوولان باید با اتخاذ راهکارهایی از افزایش آمار ترک تحصیل جلوگیری کنند.
وی بر لزوم ریشه کنی بی سوادی در شهرستان آبادان تاکید کرد و گفت: موضوع انسداد مبادی بی سوادی باید مورد توجه ویژه مسوولان قرار گیرد.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه آبادان نهضت سوادآموزی را یکی از یادگارهای ماندگار حضرت امام خمینی (ره) دانست و اضافه کرد: این نهضت در تربیت و فرهنگ جامعه نقش برجسته ای دارد.
وی با اشاره به کاهش میزان بی سوادی در آبادان از 14 به شش درصد گفت: این میزان بی سوادی به رغم اینکه آمار خوبی است ولی باید از بین برود.
مولوی افزود: تبلیغات در سطح شهر برای جذب افراد کم سواد یا بی سواد ضروری است.
وی امضای تفاهمنامه همکاری بین نهضت سوادآموزی و ادارات را برای ریشه کنی بی سوادی ضروری خواند و اظهار کرد: ظرفیت مساجد و حسینیه ها برای شناسایی و جذب افراد بی سواد باید مورد استفاده قرر گیرد.
سرپرست مدیریت آموزش و پرورش آبادان نیز در این نشست گفت: ریشه کنی بی سوادی از اولویت های آموزش و پرورش است.
ˈ سید سعید موسوی ˈ افزود: سوادآموزی افراد 10 تا 20 سال، اجرا کردن شیوه نامه انسداد مبادی بی سوادی و ظرفیت سازی برای کاهش بی سوادی به طور جدی دنبال می شود.
وی اظهار کرد: باید از تمام ظرفیت ها برای به صفر رساندن بی سوادی در گروه سنی 10 تا 49 سال در طول برنامه پنجم توسعه استفاده شود.
وی با تاکید بر لزوم برنامه ریزی در راستای ارتقای سطح فرهنگی و نشر فرهنگ اسلامی در بین سواد آموزان گفت: ایجاد زمینه برای پایه گذاری نظام آموزشی بزرگسالان ضروری است.
موسوی اضافه کرد: باید با عزم ملی و بسیج امکانات و ظرفیت ها مبادی ورودی بی سوادی را ببندیم.
وی تنوع در شیوه های جذب و آموزش سواد آموزان و توسعه فعالیت های تحکیم و تعمیق سواد را از اهداف کیفی شورای راهبردی سواد آموزی خواند و گفت: کارآمدسازی نظام تشویق و تقویت انگیزه در سوادآموزان و آموزش دهندگان از دیگر اهداف این شورا می باشد.
وی افزود: برای جذب بی سوادان و اجرای آموزش های سوادآموزی باید از طریق صدا و سیما فرهنگ سازی شود.
رییس اداره سوادآموزی آبادان نیز به وجود 9 هزار و 835 بی سواد در این شهرستان اشاره کرد و گفت: این آمار مربوط به سرشماری سال 90 و گروه سنی 10 تا 49 سال می باشد.
ˈ آذر شجاعی ˈ افزود: سهم سال جاری ما ثبت نام یکهزار و 700 نفر سوادآموز، 144 نفر در دوره انتقال و 140 نفر در دوره تحکیم است.
وی اظهار کرد: تشکیل کلاس های سواد آموزی در پایگاه های شهری و روستایی توسط بسیج از سیاست های اجرایی طرح ریشه کنی بی سوادی در جامعه می باشد.ک/3
7103/7279
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
19/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]