محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844564212
صنعت کشتی سازی هرمزگان چشم انتظارتحول
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
صنعت کشتی سازی هرمزگان چشم انتظارتحول بندرعباس-ایرنا-صنعت کشتی سازی در استان هرمزگان با چندین دهه فعالیت وتجربه ساخت و تعمیر انواع کشتی ، بارج ، یدک کش، سکوی نفتی وگازی ، هم اکنون موتور محرک آن چشم انتظارحمایت دولت تدبیر برای جهش وتحول دراین صنعت مهم و مادر درجنوب ایران است.
صنایع دریایی مجموعه گسترده ای از فعالیت های مهندسی و ساخت و ساز را در بر می گیرد که می توان به واسطه آن از موقعیت های قابل توجه ساحلی و دریایی کشور جهت ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی بهره برداری و مرزهای آبی کشور را با محوریت حاشیه شهرها و روستاهای پرجمعیت ساحلی متحول کرد.
برای پی بردن به این مهم و درک اهمیت بالای توسعه صنایع دریایی همین بس که بدانیم؛ هم اکنون 80 درصد صادرات و واردات کشوراز طریق راههای آبی به خصوص خلیج فارس و دریای عمان انجام می شود.
با توجه به اهمیت موضوع هنگام جست و جوی واژه کشتی سازی از طریق یکی از موتورهای جست وجوگراینترنتی عدد شش میلیون و 710هزار نمایش داده می شود.
از صنایع دریایی بعنوان محور تقویت و توسعه زنجیره صنعتی هر کشور نام برده شده که به عنوان بخش کلیدی، پیوند مستحکمی با بخشهای مختلف اقتصادی دارد و نیروی محرکه ای است که چرخهای سایر صنایع را به حرکت درمی آورد.
درآمد حاصل از اقتصاد دریا و صنایع دریایی شامل بخشهای مختلفی مانند ساخت و تعمیر انواع کشتی ، سکوهای نفتی، گازی، شیلات، گردشگری روی آب و عوارض بندری است و تا 40 درصد تولید ناخالص ملی بسیاری از کشورها را تشکیل می دهد.
سهم صنایع دریایی ایران در تولید ناخالص ملی رقم بسیار ناچیزی عنوان شده و اگر شاهد سوسویی نیز هستیم به مدد راه اندازی سایت های مختلف پارس جنوبی ( میدان های مشترک نفت وگاز با قطر ) است که درنتیجه آن سفارش ساخت تعداد زیادی دکل های حفاری و دیگر سازه های فراساحلی موجب شد تا صنعت ساخت و تعمیر کشتی در استانهای هرمزگان، خوزستان و بوشهر رونق مجددی بگیرند.
سفارش ساخت سازه های فراساحلی تاثیر مستقیمی درافزایش سهم این صنعت در درآمد ناخالص ملی و همچنین بالارفتن درآمد کشور و رشد یکباره اشتغال در سواحل کشور بودیم .
هر چند اعمال تحریم های شدید علیه جمهوری اسلامی در زمان دولت های نهم و دهم منجر به تعطیلی بسیاری از فازهای 28 گانه پارس جنوبی شد که در نتیجه آن ضربه زیادی نیز به صنایع کشتی سازی و ساخت سازه های فراساحلی کشور وارد شد.
با اینکه تلاش برای کشتی سازشدن ایران به پیش از انقلاب اسلامی و دهه های 40 و 50هجری خورشیدی برمی گردد منتهی به سبب بی توجهی های مفرط؛ صنعت کشتی سازی کشور قادر به پاسخگویی به نیاز کارفرمایان داخلی برای ساخت کشتیهای بزرگ و متوسط نیست و عمدتا ساخت کشتیهای کوچک در حد نیاز در داخل امکان پذیراست که آهن هم به علت عمل نکردن به مدت تعیین شده زمان ساخت مشکلات زیادی را بوجود می آورد.
این مشکل موجب شده تا با وجود حمایت دولت به خصوص واردآوردن فشار به شرکتهای دولتی (نفت کش ودیگر خطوط کشتیرانی ازجمله جنوب و والفجر) برای ثبت سفارش در داخل؛ متاسفانه از آنجایی که مهم ترین اصل قرارداد که همان زمان ساخت عملی نگردد و در نتیجه شرکت های مذکور روانه کشورهای کره جنوبی، چین و حتی برخی از کشورهای اروپایی سازنده انواع شناورهای بزرگ و کوچک شوند.
اینکه چرا صنایع کشتی سازی داخلی نمی توانند به تعهدات خود در خصوص زمان تعیین شده برای تحویل شناور به سفارش دهندگان عمل کنند سوالی است که پاسخ های متفاوتی به آن داده شده است.
مدیرعامل ایزوایکو(شرکت صنایع کشتی سازی خلیج فارس) با اشاره به تفاوت استانداردها در صنعت خودروسازی و کشتی سازی ابراز داشت: هر چند رسیدن به کلاس های جهانی و بین المللی زمان بر است اما ایزوایکو توانسته به این نقطه برسد.
هر چند در ابتدای راه هستیم اما با مقایسه 33 ماه گذشته با دوره 40 ماهه قبل از آن خروجی های خوبی داشته ایم که از جمله آن می توان به ساخت بزرگ ترین سکوی گازی پارس جنوبی و کشتی ایران کاشان با ظرفیت دو هزارو 200 تی ای یو کانتینر اشاره کرد که پاییز امسال عملیات دریانوردی آن آغازمی شود.
حمید رضا رضاییان اصل اضافه کرد: طی 33ماه گذشته تاکنون توانسته ایم اعتماد شرکت های سفارش دهنده از جمله کشتیرانی جمهوری اسلامی را جلب کنیم که در نتیجه آن شاهد تزریق منابع مالی ارزی بوده ایم که با تداوم آن پیشرفت های بیشتری نیز حاصل می شود.
صنایع کشتی سازی داخلی برای اولین بار با ورود به بازارهای بین المللی آن هم در حضور تیم های خارجی زیادی از کشورهای صاحب برند شامل هلند، ترکیه، کره جنوبی و چین برنده دو مناقصه بزرگ شد که نشان می دهد که ایران را بعنوان یک کشور دارای صنعت کشتی سازی و ساخت صنایع فراساحل شناخته و قبول کرده اند.
برای دستیابی به موفقیت های بیشتر می طلبد که صنایع کشتی سازی و تعمیر آن به سمت بخش خصوصی برود و در صورتی که دولت تدبیر و امید همکاری بیشتری بعمل آورد شاهد اتفاق افتادن این موضوع در کمترین زمان ممکن خواهیم بود.
دولت می تواند با واگذاری صنایع کشتی سازی هرمزگان (ایزوایکو) به بخش خصوصی از طریق منطقه ویژه کشتی سازی خلیج فارس با اعمال سیاست گذاری های مناسب از این صنعت حمایت کند.
تنها دراین صورت است که شاهد خارج شدن صنعت کشتی سازی ازرکود و تکمیل شدن حوضچه خشک این مجموعه خواهیم برد که برای عملیاتی کردن آن نیاز به 256میلیون دلار بودجه است.
با راه اندازی حوضچه خشک در مجموعه منطقه ویژه کشتی سازی خلیج فارس (زیرمجموعه سازمان گسترش) حداقل برای چهار تا پنج هزار نفر بطور مستقیم شغل ایجاد می شود.
در صورت پذیرش شناور 300 متری کلاس کانتینربر 11هزارتنی برای تعمیر؛ به ازای هر تن یک شغل پایدار بین 18تا24ماه ( برای نوسازی کشتی) یعنی یکهزارو 570 شغل به مدت دو سال ایجاد می شود.
با وجود هزینه های بالای ریالی و ارزی متاسفانه این حوضچه به علت تکمیل نشدن بلااسفتاده باقی مانده در حالیکه شاهد بیکاری تعداد زیادی از جوانان متخصص و تحصیل کرده کشور در این زمینه هستیم.
از آنجایی که بازار ساخت و تعمیر شناور ایجاد شغل مستقیم می کند و فلسفه ایجاد این صنعت در سواحل غربی شهر بندرعباس نیز بر پایه تعمیر شناورهای برزگ و متوسط دراواخر دهه 40 هجری خورشیدی شکل گرفته بی تفاوتی سازمان گسترش در تکمیل نکردن حوضچه خشک تعمیرات شناورها موجب هدر دادن میلیونها دلار سرمایه گذاری کشور محسوب می شود.
به گفته بعضی از متخصصان و مدیران از آنجایی که سیاست گذاری های ما ( درگذشته) درحوزه دریایی خوب نبوده شاهد مشکلات این چنینی هستیم که در نتیجه آن به دلیل مراجعه شناورهای ایرانی به تعمیرگاههای خارج از سواحل ایران از جمله کشورهای عربی حوزه خلیج فارس هر سال ضمن خارج شدن میلیونها دلار از جیب ملت و دولت شاهد بیکاری متقاضیان کاری هستیم که حرفه اصلی آنان تعمیر و نوسازی انواع شناورهای بزرگ و کوچک است.
درحالی صحبت از ساخت و تعمیر انواع شناورها می کنیم که نیازهای روزافزون کشورها به حمل ونقل دریایی موجب رشد این صنعت شده و ابزارهای حمل و نقل در دنیا به سمت بزرگ ترشدن گرایش می یابند و درنتیجه کشتیهای غول پیکر اقیانوس پیما با حدود 10 هزار تی ای یو کانتینر (واحد شمارش کانتینر) در حال ساخت است.
به همین دلیل ضرورت دارد تا رشد صنعت کشتی سازی کشور ما نیز بعنوان تابعی از تحولات شتابان دنیای بیرون باشد و لازمه آن حمایت های همه جانبه دولت را می طلبد که از همه ابزارهای ترغیبی مانند معافیت مالیاتی، پرداخت تسهیلات ارزان قیمت از محل صندوق توسعه ملی و دیگر موارد بتوان با تزریق سرمایه های متعدد به این بخش، ضمن ترغیب خریداران کشتی؛ برای هزاران نفر از جوانان جویای کار نیز در مناطق ساحلی کشور با محوریت سواحل جنوبی از جمله سواحل مکران که جزء سیاست های اصلی حاکمیت است شغل ایجاد کرد.ک/4
از: رضا گیلانی
512/668 /675
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
18/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس: بزرگترین مشکل خودروسازی مدیریتی است/ منافع صنعت خودرو در دست ۵۰ نفر
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس بزرگترین مشکل خودروسازی مدیریتی است منافع صنعت خودرو در دست ۵۰ نفرعضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت سالهاست کمتر از ۵۰ نفر از قبل صنعت خودرو سود می برند حاضر نیستند منافعشان را از دست بدهند و نظراتشان را به شورای رقابت هم القا میکنند به گزارمعاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: لزوم ایجاد حرکت هماهنگ و سیستمی بین 5 بخش اصلی صنعت در ارتقاء ایمنی
معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد لزوم ایجاد حرکت هماهنگ و سیستمی بین 5 بخش اصلی صنعت در ارتقاء ایمنیرئیس سازمان هواپیمایی گفت سازندگان ارائهدهندگان خدمات بخشهای فرودگاهی فضاهای عملیاتی و دستگاههای نظارتی 5 بخش اصلی صنعت حمل و نقل هوایی هستند که باید در تعاملی سیستمی با یبا ایجاد مشکل در صنعت چای هندوستان؛ هند چشم به بازار چای ایران دوخته است
با ایجاد مشکل در صنعت چای هندوستان هند چشم به بازار چای ایران دوخته استدر حالی که چای هندوستان امسال 11 هزار تن کاهش دارد و صنعت چای آن با مشکلاتی مواجه است این کشور به بازار ایران چشم دوخته است به گزارش گروه اقتصاد بینالملل خبرگزاری فارس بر اساس آمار سازمان چای هندوستان بهمقایسه وضعیت صنعت خودروسازی ایران و کره
مقایسه وضعیت صنعت خودروسازی ایران و کرهتاریخ انتشار چهارشنبه ۴ تير ۱۳۹۳ ساعت ۰۹ ۵۲ در سال ۱۳۵۴ به دنبال مسافرت شهردار وقت تهران غلامرضا نیکپی به سئول و در جهت گسترش همکاری میان دو کشور مقرر شد سنگبنای دو خیابان بزرگ در پایتخت دو کشور گذاشته شود در این مراسم شهردصنعت هوایی باید خط مقدم تولید علم باشد/برای آزاد سازی نرخ خدمات حمل نقل هوایی باید سطح استانداردها افزایش یابد
هاشمی خبر داد صنعت هوایی باید خط مقدم تولید علم باشد برای آزاد سازی نرخ خدمات حمل نقل هوایی باید سطح استانداردها افزایش یابد رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت اگر آزادسازی نرخ خدمات حملونقل هوایی انجام شود انتظار داریم سطح استاندارد خدمات حمل و نقل هوایی و ایمنی در این عرصه بالاترتاکید معاون وزیر صنعت بر اهمیت الگوسازی در بخش اصناف
چهارشنبه ۴ تیر ۱۳۹۳ - ۱۷ ۲۵ معاون وزیر صنعت بر اهمیت الگوسازی در بخش اصناف تاکید کرده و گفت باید در اتحادیهها و واحدهای صنفی مختلف الگوسازی مناسب انجام شود که این امر در رشد و تعالی اصناف مؤثر است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا مجتبی خسروتاج معاون وزیر صنعتمعاون وزیر صنعت: در تبدیل علم به تجاری سازی موفق نبودیم
معاون وزیر صنعت در تبدیل علم به تجاری سازی موفق نبودیم تهران - ایرنا - معاون آموزش پژوهش و فناوری وزارت صنعت معدن و تجارت با بیان اینکه در شرایط کنونی علم باید در خدمت ثروت باشد گفت کشور در تولید علم موفق بوده است اما در تبدیل این علم و نتایج تحقیقاتی به ثروت و تجاری سازی آمدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان خبر داد پهلوگیری 950 فروند کشتی در بندر شهید رجایی طی سال جاری/ رشد 590 درصدی
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان خبر دادپهلوگیری 950 فروند کشتی در بندر شهید رجایی طی سال جاری رشد 590 درصدی ترانزیت غیرنفتیمدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از رونق 590 درصدی ترانزیت کالاهای غیر نفتی و افزایش 63 درصدی حجم عملیات ترانشیپ غیرنفتی در این بندر خبر داد و گفت 951 فرواستاندار هرمزگان:مقامات بلند پایه کشور بر توسعه صنعتی این استان تاکید دارند
استاندار هرمزگان مقامات بلند پایه کشور بر توسعه صنعتی این استان تاکید دارند شیراز - ایرنا - استاندار هرمزگان با توجه به دیدارهایی که به تازگی با رییس جمهوری و وزیر نفت داشته است گفت این مقامات بر توسعه صنعتی هرمزگان از جمله ایجاد ظرفیت تولید 10 میلیون تن فولاد در این منطقه و بهصنعت قطعه سازی خودرو خراسان رضوی در دولت تدبیر و امید رونق گرفت
صنعت قطعه سازی خودرو خراسان رضوی در دولت تدبیر و امید رونق گرفت مشهد - ایرنا - رییس خانه صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی گفت صنعت قطعه سازی خودرو در استان طی یک سال گذشته در پی تعامل نزدیک بین بخش خصوصی و دولتی رونق گرفته و تولیدات بیشتری داشته است سید حسن حسینی روز چهارشنبه د23 هزار متر مربع از اراضی صنعتی سیستان وبلوچستان آزادسازی شد
استانها شرق سیستان و بلوچستان یعقوبی اعلام کرد 23 هزار متر مربع از اراضی صنعتی سیستان وبلوچستان آزادسازی شد زاهدان-خبرگزاری مهر مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان گفت با فسخ قطعی تعداد 8 پرونده و قرار داد در شهرکهای صنعتی 23 هزار و 250 متر مربع از اراضی شهرکه82 زندانی دیه درهرمزگان چشم انتظار کمک خیران هستند
82 زندانی دیه درهرمزگان چشم انتظار کمک خیران هستند بندرعباس - ایرنا - مدیرعامل ستاد دیه هرمزگان گفت 82 زندانی دیه و جرائم غیرعمد با بدهی 62 میلیارد ریال در استان چشم انتظار کمک خیران هستند احمد مرادی نژاد سه شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود از ابتدای سالجاری تاکنون 45 زندانی دگزارش فارس از سریالهای رمضانی جهان عرب ـ 1 وقتی صنعت سریالسازی سوریه پشتوانه هنری حل بحران این کشور میشود
گزارش فارس از سریالهای رمضانی جهان عرب ـ 1وقتی صنعت سریالسازی سوریه پشتوانه هنری حل بحران این کشور میشودفصل سریال در جهان عرب همان ماه رمضان است و نگاهی به سریالهای ساخته شده در سوریه نشان میدهد از نزدیک به نیمی از 25 سریال ساخته شده توسط این جریان به نوعی به حوادث سوریه میعلائم راهنمایی محورهای هرمزگان نوسازی میشود
شنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۲ معاون راهداری ادارهکل راه و شهرسازی هرمزگان از نوسازی و تعویض علائم راهنمایی و رانندگی در محورهای هرمزگان خبر داد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقهی خلیجفارس عباس شرفی در جلسهی کمیسیون ایمنی و ترافیک افزود برای افزایش ایمنی جادههافعال سازي واحدهاي توليدي صنعتي راکد، نيمه فعال و نيمه تمام در استان
۴ تير ۱۳۹۳ ۱۰ ۱۰ق ظ استاندار آذربايجان غربي تاکيد کرد فعال سازي واحدهاي توليدي صنعتي راکد نيمه فعال و نيمه تمام در استان سعادت فعال سازي واحدهاي توليدي صنعتي راکد نيمه فعال و نيمه تمام در استان را مورد تاکيد قرار داد به گزارش خبرگزاري موج سعادت استاندار آذربايجان غربي درمعاون راهداری اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان: علائم راهنمایی محورهای هرمزگان نوسازی میشود
معاون راهداری اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان علائم راهنمایی محورهای هرمزگان نوسازی میشودمعاون راهداری اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان از نوسازی و تعویض علائم راهنمایی و رانندگی در محورهای هرمزگان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس عباس شرفی صبح امروز در جلسه کمیسیون ایمطراحي جواهرات مهمترین نقطه ضعف صنعت جواهر سازی است/ مشهد قطب جواهرات کشور
استانها شرق خراسان رضوی پیش بین طراحي جواهرات مهمترین نقطه ضعف صنعت جواهر سازی است مشهد قطب جواهرات کشور مشهد- خبرگزاری مهر دبير اجرایي اولين مسابقه ملي طراحي جواهرات کشور گفت طراحي جواهرات مهمترین نقطه ضعف در صنعت جواهر سازی است چرا که بسياري از طراحيهاي موجود در بازا-
اقتصادی
پربازدیدترینها