تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):روزه‏دارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نكرده روزه‏اش به چه كارش خواهد آمد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868176042




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موجودي صندوق توسعه ملي؛ 40 ميليارد دلار


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: موجودي صندوق توسعه ملي؛ 40 ميليارد دلار
نظام‌نامه اعطاي تسهيلات ارزي و ريالي صندوق توسعه ملي در جلسه روز گذشته هيئت امناي اين صندوق به تصويب حاضران رسيد.
به گزارش«جوان» به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دولت، حجت‌الاسلام والمسلمين حسن روحاني در جلسه هيئت امناي صندوق توسعه ملي با تأكيد بر ضرورت مراقبت از سرمايه صندوق توسعه ملي توسط بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران گفت: بانك مركزي، ساز و‌كاري براي اعطاي تسهيلات ريالي صندوق توسعه ملي در نظر بگيرد كه اثرات احتمالي تورمي آن نيز قابل كنترل باشد.  طبق اين گزارش، تصويب نظام‌نامه ارزي و ريالي اعطاي تسهيلات صندوق توسعه ملي و تصويب حوزه‌هاي اولويت‌دار براي سرمايه‌گذاري از محل منابع صندوق توسعه ملي از مصوبات جلسه هيئت امناي صندوق توسعه ملي بود.  در ابتداي جلسه، سيدصفدر حسيني رئيس هيئت عامل صندوق توسعه ملي، مجموع منابع صندوق توسعه ملي تا پايان ارديبهشت ماه 1393 را 40 ميليارد و 168 ميليون دلار اعلام كرد و گفت: بر اساس قانون بودجه سال 93، بايد 2ميليارد و 800 ميليون دلار از اين مبلغ به بخش‌هاي صنعت و كشاورزي اختصاص يابد.  حسيني با بيان اينكه 200ميليون دلار در قانون بودجه سال 93 در اختيار صندوق فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري قرار گرفته است، درباره برنامه سال 93 اين صندوق گفت: 7ميليارد دلار در سال 93 از محل منابع صندوق توسعه ملي در صنايع بالادستي نفت سرمايه‌گذاري مي‌شود كه اين سرمايه‌گذاري هم صادراتي است و هم طول دوره بازگشت اين منابع بسيار كمتر از طرح‌هاي ديگر است.  رئيس هيئت عامل صندوق توسعه ملي با اعلام اينكه 2ميليارد دلار در سال 93 از محل منابع اين صندوق براي سرمايه‌گذاري در بخش پالايشگاه‌ها و پتروشيمي در نظر گرفته شده است، خاطرنشان كرد: سرمايه‌گذاري در اين حوزه نيز مزيت نسبي دارد چون پتروشيمي بيشتر جنبه صادراتي دارد.  وي از در نظر گرفتن 2ميليارد دلار براي تكميل چرخه توليد فولاد به پيشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد و در بخش ديگر اين گزارش گفت: طرح‌هاي نيروگاهي به خصوص آنها كه تكنولوژي بخار سيكل تركيبي و نيز مرتبط با انرژي‌هاي نو است، حوزه‌اي جذاب براي سرمايه‌گذاري و اولويت مناسبي محسوب مي‌شوند.  رئيس هيئت عامل صندوق توسعه ملي درباره جزئيات تخصيص منابع ريالي اين صندوق به بخش آب و كشاورزي، به تخصيص معادل ريالي يك‌ميليارد و 500ميليون دلار به پروژه‌هاي استان خوزستان، 500ميليون دلار به پروژه‌هاي سيستان و بلوچستان و مجموعاً 8 ميليارد دلار براي استحصال و بهره‌برداري منابع آبي كشور اشاره كرد.  رئيس هيئت عامل صندوق توسعه ملي در مورد اعلام نرخ سود تسهيلات ريالي صندوق توسعه ملي نيز نرخ تسهيلات براي مناطق محروم، هفت استان كشور، كميته امداد امام خميني(ره) و فعاليت‌هاي دانش‌بنيان را چهار واحد درصد كمتر از ساير نرخ‌ها اعلام كرد.





تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن