واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بنیاد نخبگان اصفهان از طرحهای فناور حمایت می کند اصفهان- ایرنا- بنیاد نخبگان استان اصفهان از نخبگان و مخترعانی که صاحب طرح های فناور با قابلیت پذیرش در مراکز رشد هستند، حمایت مالی و معنوی می کند.
کارشناس اختراعات و نوآوری های بنیاد نخبگان استان اصفهان روز سه شنبه در این باره به ایرنا گفت: این بنیاد از صاحبان طرح های فناور تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان که جهت پیشبرد طرح خود مایل به ورود به مرکز رشد هستند، در قالب تسهیلات و خدمات حمایت می کند.
مرتضی یراقی افزود: این خدمات شامل ارائه مشاورههای تکمیلی در رابطه با تشکیل تیم، مباحث حقوقی و مالکیتی طرح، نحوه تدوین طرح کسب و کار و معرفی سایر افراد علاقه مند برای حضور تمام وقت یا پاره وقت در تیم از بین اساتید، نخبگان و استعدادهای برتر است.
وی در باره ارائه تسهیلات اظهار کرد: پرداخت کمک هزینه جهت تکمیل موارد ثبت طرح، نگارش طرح کسب و کار به مبلغ پنج میلیون ریال، عطای مبلغ 30 میلیون ریال در بدو ورود به مرحله رشد مقدماتی و مبلغ 40 میلیون ریال در بدو ورود به مرحله رشد از جمله این تسهیلات است.
وی ادامه داد: همچنین کمک هزینه ای برای شرکت در نمایشگاه های تخصصی مرتبط با موضوع کسب و کار (در مرحله رشد) به مبلغ پنج میلیون ریال نیز به این نخبگان تعلق خواهد گرفت.
یراقی تصریح کرد: حمایت های مالی بنیاد نخبگان، جدا از تسهیلاتی است که مراکز رشد به شرکت ها پرداخت می کنند.
این کارشناس، مشخصات طرح های فناور قابل پذیرش در مرکز رشد را فناور بودن (طرحهای مبتنی بر علم و دانش روز و دارای کاربرد در یکی از حوزههای صنعت یا خدمات)، دارای توجیه اقتصادی یا حمایتی با توجه به نیاز بازار هدف و بهره مند بودن از یک تیم کاری عنوان کرد.
وی خاطر نشان کرد: این طرح ها نباید در زمره طرحهای پژوهشی و تحقیقاتی مانند پایاننامه باشد.
یراقی با بیان اینکه این طرح به این شکل برای نخستین بار توسط بنیاد نخبگان اصفهان اجرا می شود، گفت: بر اساس تفاهمنامه ای که با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و تعدادی از مراکز رشد استان داریم، طرح های پذیرفته شده به این مراکز معرفی می شود.
وی تصریح کرد: هسته های پژوهشی یا شرکت های دانش بنیانی که موفق به ورود به مراکز رشد می شوند در یک سال نخست در مرکز رشد مقدماتی مستقر می شوند که مرکز رشد نیز در این مرحله حمایت 30 میلیون ریالی از آنها می کند.
وی با تاکید بر اینکه این طرح، مشوقی برای نخبگان جهت ورود به مراکز رشد و تجاری سازی ایده ها و نوآوری های آنهاست، افزود: مرکز رشد بهترین بستر برای دانش آموختگان دانشگاهی جهت ورود به دنیای کسب و کار است.
این کارشناس اظهار کرد: اکنون حدود یکهزار و 200 نخبه و مخترع تحت پوشش بنیاد نخبگان استان اصفهان هستند.
به گزارش ایرنا، مرکز رشد (INCUBATOR)، یکی از ابزارهای رشد اقتصادی است که بمنظور حمایت از کارآفرینان تحصیلکرده تأسیس می شود و با ارائه امکانات و تسهیلات عمومی، زمینه پا گرفتن شرکت های جدید دانش بنیان را فراهم می کند.
استفاده از مراکز رشد، امروزه بعنوان یکی از ابزارهای پذیرفته شده برای تبدیل خلاقیت ها و دستاوردهای علمی و تحقیقاتی به محصولات قابل ارائه به بازار و توسعه کارآفرینی و اقتصاد دانش بنیان محسوب می شود.
ت/7148/607
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
17/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]