تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيّت مؤمن بهتر از عمل او و نيت منافق بدتر از عمل اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844921160




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توصیه یک شهید: با شهادت در پیشگاه الهی حاضر شوید


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

توصیه یک شهید: با شهادت در پیشگاه الهی حاضر شوید بندرعباس-ایرنا-موسی درویشی یکی ازسرداران شهید دوران دفاع مقدس به همرزمانش چنین توصیه کرد:خوشا به حال کسانی که تا آخرین لحظه عمر خود امام (ره) و اسلام را تنها نگذارند و با کارت شناسایی شهادت در پیشگاه الهی حاضر شوند.


سردار شهید این توصیه ها را در بخشی از وصیت نامه خود آورده است .
سردارشهید موسی درویشی به دلیل فعالیت های وسیعی که طی سالهای 42تا57 هجری شمسی علیه رژیم پهلوی انجام می داد، بارها به مناطق مختلف از جمله حسن آباد قم و اطراف تهران تبعید شد و هر بار در راه انجام وظیفه با اقدام های انقلابی مصمم تر از گذشته راهش را ادامه می داد.
سابقه انقلابی موسی درویشی به خصوص طی سالهای یاده شده و فرماندهی سپاه دریایی هرمز و قشم و همچنین کمیته انقلاب جزیره هرمز باعث شد که از افراد شاخص استان هرمزگان به شمار آید.
وی شخصیتی متواضع، فروتن و به شدت مذهبی داشت و به حمایت از محرومان اعتقاد داشت؛ به گونه ای که بخشی از حقوق خود را به صورت شبانه میان خانواده های بی بضاعت توزیع می کرد.
از اعضای خانواده سردار درویشی 9 نفر در دوران هشت سال دفاع مقدس به شهادت رسیدند که از آن میان می توان به فرزند شهید درویشی، خواهر و خواهرزاده های وی اشاره کرد.
موسی درویشی همواره از ملاقات با حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذارجمهوری اسلامی ایران بعنوان بزرگ ترین رویداد و افتخار زندگی اش یاد کرده است.
سردار شهید موسی درویشی در دوران جنگ تحمیلی در حرم حضرت معصومه(س) با امام خمینی(ره) ملاقات کرد وآن ملاقات دلنشین وخصوصی و توام با دعا ولبخند زیبای امام (ره) بود که این شهید بزرگوار را به عاشقی سر از پا نشناخته نسبت به بنیانگذار جمهوری اسلامی تبدیل کرده بود.
وی گفته بود: وقتی در این دیدار دست امام خمینی (ره) را فِشُردم، حس خوبی به من دست داد به گونه ای که از آن زمان به بعد در حرکت کردن در مسیر و اندیشه های امام خمینی(ره) راسخ تر شدم.
این شهید بزرگوار همیشه از دوستان انقلابی اش و دیگر همرزمان و نیروهای تحت امرش می خواست که تا آخرین لحظه عمرانقلابی بمانند و لحظه ای امام را تنها نگذارند و راه او و همه شهیدان را ادامه دهند.
دوستانش، از شهید موسی درویشی بعنوان یک از چهره های برجسته جزیره هرمزو استان هرمزگان نام می برند که چه قبل از انقلاب و چه بعد از پیروزی انقلاب نقش بسیار ارزنده ای در جهت روشن گری مردم این منطقه داشته است.
آنان شهید درویشی را یک الگوی به تمام معنای ایستادگی دانسته و ابراز می دارند هرچند نامبرده بخشی از زندگی خود را درسالهای 43تا57 خورشیدی در تبعید بود اما اثر زیادی روی تربیت نوجوانان و جوانان این جزیره هفت هزار نفری داشت و تقدیم 36 شهید،400 ایثارگر، جانباز و آزاده سرافراز موجب شده تا جزیره هرمز به تناسب جمعیت خود در رتبه نخست ایران قرار داشته باشد.
این شهید والامقام شاگردان بسیاری را در حوزه های مختلف تربیت کرد که از جمله آنها می توان از شهیدان محمد و علی گلزاری، موسی آزموده، احمد اوج هرمزی، جعفر پاینده، ابراهیم غلامزاده، علی جمالی، احمد هرمزی، احمد صالحی، محمد ملاح، محمد رئیسی و قنبر قنبر نژاد نام برد.
شهید ˈموسی درویشی نخل ابراهیمی، در سال 1308 در جزیره هرمز قشم دیده به جهان گشود. در سن 16 سالگی از نعمت داشتن پدر محروم گردید واز آنجایی که مسئولیت تامین معاش خانواده که به نحوی تحت سرپرستی جده وی قرار داشت را به عهده گرفت و از سال 1327 تا 58 خورشیدی که بازنشسته شد در معدن خاک سرخ هرمز مشغول به کار بود.
شهید درویشی طی سالهای 48 تا 1357 شمسی برای چندمین بار از سوی رژیم ددمنش پهلوی به خارج از استان ازجمله تهران و حسن آباد قم تبعید شد و در تبعید با نیروهای مومن و انقلابی در تهران و قم ارتباط برقرار نمود و پس از آن بطور مرتب در محافل و مجالس با سخنرانی، مردم را با افکار و اندیشه های حضرت امام (ره) بیشتر آشنا کرد.
این شهید بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نسبت به تشکیل کمیته انقلاب در جزیره هرمز همت کرد و مدتی سرپرستی آن را بر عهده گرفت و با تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیزوارد این نهاد انقلابی شد و سرپرستی واحد عملیات دریایی سپاه هرمز را عهده دار شد طوریکه در بسیج دریانوردان وملوانان هرمز واستان هرمزگان در راستای خدمات دریائی در جبهه های نبرد نقش موثری را ایفا کرد.
وی در سال 1362 با گروه زیادی از نیروهای سپاه و بسیج عازم جبهه ها نبرد حق علیه باطل شد و در تاریخ هشتم اسفند سال 1362 در جزایر مجنون در حالی که سوار بر قایق جهادی خود بود بر اثر اصابت خمپاره بعثیان به نزد همسنگران شهید خود به آسمانها شتافت.
از شهید موسی درویشی بعنوان واسطه اصلی میان روحانیت مبارز وانقلابی با مردم ساکن جزیره هرمز نام می برند طوریکه منزلش به مامن و پناهگاه امنی برای مبارزینی که به استان هرمزگان سفر می کردند و یا تبعید می شدند تبدیل شده بود.
هم اکنون نیزمنزل مسکونی سردار شهید موسی درویشی در جزیره هرمز وقف دارالقرآن شده است.
خانه شهید درویشی با 500 متر مربع وسعت هم اکنون به محلی برای برگزاری کلاسهای آموزش قرآن کریم برای نونهالان تبدیل شده است.
شهید در وصیت نامه اش نوشته: من قبل از باز نشستگی از معدن خاک سرخ هرمز قصد داشتم که پس از باز نشسته شدن آنچه در توان دارم برای رضای خدا به انقلاب اسلامی خدمت نمایم و در سال 1358 از معدن خاک سرخ باز نشسته شدم و به خدمت گزاریم به انقلاب اسلامی ادامه دادم به امید اینکه فردای محشر با روی سفید در پیشگاه خدایم حضور یابم .
وی در ادامه وصیت نامه اش با اشاره به کار طاقت فرسا در معدن خاک سرخ جزیره هرمز ( از 12سالگی) کارگران را اینگونه مورد خطاب قرار داده: ازکارگران عصر درخشان جمهوری اسلامی می خواهم این قسمت از زندگی کارگری مرا بخوانند و درهر کارگاه هستند برحسب وظیفه اسلامی برای بالا بردن سطح تولید بسیار کوشش کنند زیرا آنان تولید کنندگان کارگاه های امت اسلامی هستند.
وصیت نامه سردار شهید موسی درویشی بعنوان بخشی از تاریخ مکتوب 32ساله جزیره هرمز یعنی طی سالهای 1330تا قبل از شهادتش یعنی بهمن ماه سال 62هجری خورشیدی تبدیل شده است.
در احداث مسجد جامع و هیات امنای آن عضو بودم ، از آن موقع با روحانیون زیادی آشنائی پیدا کردم و جزیره هرمز خالی از روحانی نبود تشریف فرمایی روحانیون به این جزیره باعث آگاهی و حرکت مردم هرمز گردید .
این شهید بزرگوار اواخر سال 32هجری خورشیدی ازدواج کرده که به گفته خودش (وصیت نامه) المحمدالله ثمره آن سه فرزند پسر و پنج دختر است.
512/668 /675

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




17/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن