واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: رونمايي از انيميشن سينمايي «چمران» در جشنواره فجر
كارگردان انيميشن سينمايي «پشت دروازههاي بهشت» با اشاره به اينكه اين اثر با محوريت زندگي شهيد چمران در امريكا، لبنان و ايران ساخته شده است، گفت: تمام تلاش ما اين است كه «پشت دروازههاي بهشت» در سي و دومين جشنواره بينالمللي فيلم فجر به نمايش درآيد.
كارگردان انيميشن سينمايي «پشت دروازههاي بهشت» با اشاره به اينكه اين اثر با محوريت زندگي شهيد چمران در امريكا، لبنان و ايران ساخته شده است، گفت: تمام تلاش ما اين است كه «پشت دروازههاي بهشت» در سي و دومين جشنواره بينالمللي فيلم فجر به نمايش درآيد.
علي نوري اسكويي در خصوص داستان انيميشن سينمايي «پشت دروازههاي بهشت» گفت: داستان از زبان دختر بچهاي لبناني روايت ميشود كه طي حادثهاي توسط شهيد چمران نجات پيدا ميكند و اين اتفاق، تصويري قهرمانانه از شهيد چمران در ذهنش بر جاي ميگذارد. سالها ميگذرد و دختر بچه داستان به نويسندهاي بدل ميشود كه ميخواهد قصهاي را در خصوص مردي بنويسد كه در كودكي جانش را نجات داده است و در اين ميان بخشي از داستان فيلم، سرگذشت زندگي ساره دختر بچه داستان است و بخش ديگري از آن، قصهاي است كه ساره درباره قهرمان كودكيهايش نوشته است.
وي با اشاره به اينكه داستان، روايت غير خطي دارد، ادامه داد: داستان سه فضا دارد و براي اولين بار در جهان در يك فيلم سينمايي انيميشن، از چند تكنيك شناخته شده انيميشن به صورت همزمان براي جداسازي فضا استفاده ميشود. اسكويي با اشاره به استفاده از تكنيكهاي انيميشني اين فيلم سينمايي اظهار كرد: بخش خاطرات و فلاشبكها را با اديت دوبعدي كار ميكنيم، بخش واقعي را با تكنيك سه بعدي و در بخش خاصي كه مربوط به رؤيا است از تكنيك پيپر paperبهره ميبريم.
اين كارگردان با بيان اينكه زمان انيميشن «پشت دروازههاي بهشت» 100 دقيقه است، تأكيد كرد: با توجه به اينكه تكنيكهاي كار بينالمللي است، اميدواريم در جشنوارههاي ساير كشورها هم حضور داشته باشيم اما جشنواره فيلم فجر امسال اولين مقصدي است كه ما به اكران در آن ميانديشيم.
وي با اشاره به اينكه پيشتوليد كار به اتمام رسيده و اتودهاي كار هم زده شده، ادامه داد: تمام تلاش ما اين است كه مراحل فني كار پيش از زمستان سال جاري به پايان برسد.
نوري اسكويي در خصوص استقبال مخاطبان از اين فيلم سينمايي انيميشن ادامه داد: انتظار ما جذب مخاطب عام است اما در خصوص مخاطب عام نميتوانيم مطمئن باشيم چون اثر با معيارهاي هنري در حال توليد است و احتمالاً در راضي كردن مخاطب خاص موفقتر از مخاطب عام خواهد بود.
وي درباره دوبله كار تأكيد كرد: تمام تلاشمان اين است كه بازيگران چهره را براي دوبله كاراكترهاي انيميشني فيلم در نظر بگيريم و گفتوگوهايي هم در اين خصوص انجام شده كه پس از توافق نهايي اعلام خواهد شد. كارگردان انيميشن سينمايي «پشت دروازههاي بهشت» در خصوص تأثير پرداخت انيميشني به زندگي قهرمانان كشور در ميان مخاطبان كودك و نوجوان تصريح كرد: نيت ما اين بود كه در اين فيلم، داستان قهرماني را روايت كنيم كه تا ميانههاي فيلم، نامش مشخص نيست و تنها ماجراي پهلوان اسطورهاي و خاصي روايت ميشود كه برگرفته از دريافتهاي اين شخصيت در سالهاي كودكي از شهيد چمران است و اين نوع پرداخت براي مخاطب اين پيام را دارد كه قهرمانان ملي ما از اسطورههاي دور نيستند و خود الگو آفرينند.
وي با اشاره به اينكه ما تلاش بسياري را در نگارش فيلمنامه براي درك بيشتر از آن از سوي مخاطب داشتهايم، خاطر نشان ميكند: «پشت دروازههاي بهشت» فيلمنامه متفاوتي به نسبت ساير انيميشنهايي كه در ايران توليد شده است و هم در قياس با فيلم نامههاي حوزه دفاع مقدس دارد و ما داستان شهيد چمران را در قالب زندگي يك پهلوان اسطورهاي نقل ميكنيم و با كنايهها و تمثيلهايي مشخص ميشود اين شخصيت، شهيد چمران است. وي ساير عوامل «پشت دروازههاي بهشت» را به شرح زير اعلام كرد: فيلمنامهنويس: مجيد آسودگان، مدير هنري: ابوالفضل برومندي، موسيقي: محمدرضا عليقلي، دستيار اول كارگردان و برنامهريز: محمدرضا رستمي، سرپرست انيماتورها: آرش احسان، مديرفني: وحيد نصرتخواه، سوپروايزر سه بعدي: امير ياوري، فضاسازي: مرتضي محمد.
نویسنده : سپيده آماده
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]