واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار سمنان: آب ادارات در صورت مصرف بیشتر از الگوی مصرف قطع شود سمنان - ایرنا - استاندار سمنان با تاکید بر لزوم رعایت الگوی مصرف آب در سالجاری از سوی تمام بخشها، گفت: دستگاه های اجرایی و مجموعه های اداری در صورت مصرف آب بیشتر از الگوی مصرف، باید پاسخگو باشند.
ˈمحمد وکیلیˈ یکشنبه شب در نشست شورای اداری استان سمنان افزود: فضای سبزی که در برخی ادارات مانند استانداری وجود دارد، نباید با آب شرب آبیاری شود.
وی با اشاره به اینکه ابتدا مجموعه های دولتی و اداری باید الگوی مصرف آب را در سالجاری که دچار خشکسالی هستیم رعایت کنند، اظهارداشت: مدیران اداراتی که فراتر از الگوی مصرف آب مصرف می کنند باید پاسخگو باشند.
وی با اشاره به بحرانی بودن وضعیت آب سه شهر استان سمنان تاکید کرد: بیشترین میزان مصرف آب در این استان در مرداد است و بحرانی بودن وضعیت تامین آب در تیر، لزوم نظارت و رعایت بیشتر در مصرف آب را ضروری کرده است.
وی با بیان اینکه آب شرب تعدادی از روستاهای استان سمنان با تانکر تامین می شود، افزود: وضعیت آب در استان سمنان به گونه ای است که جای تعارف و خواهش و تمنا گذشته و همه ادارات باید الگوی مصرف را رعایت کنند.
وی با اشاره به بیشتر بودن سرانه مصرف آب در استان سمنان به مقدار 19 لیتر به ازای هر نفر نسبت به میانگین مصرف سرانه فردی در کشور و همچنین افزایش میزان مصرف آب در سال گذشته به میزان سه میلیون مترمکعب نسبت به سال 91، گفت: افزایش مصرف آب در سال گذشته و همچنین مصرف بیشتر آب مردم استان سمنان نسبت به متوسط سرانه کشوری باید آسیب شناسی جدی و تحلیل شود.
وی با اشاره به تلف شدن 86 هزار راس دام عشایر استان سمنان به دلیل خشکسالی در سال زراعی جاری، خاطرنشان کرد: سالانه 120 میلیمتر بارندگی و 110 میلیمتر تبخیر آب در استان سمنان اتفاق می افتد، در چنین شرایط چرا مصرف آب در این استان از متوسط کشوری بالاتر است.
وی به وجود برخی تجهیزات کاهنده مصرف آب در خانه ها اشاره کرد و افزود: شهرداری ها و نظام مهندسی ساختمان، وضع قوانین و مقرراتی برای استفاده از این تجهیزات در ساخت و سازها را بررسی و لحاظ کنند.
وی با تاکید بر اینکه تا زمانی که قیمت تمام شده آب از مشترک اخذ نشود مصرف آب اصلاح نمی شود، تاکید کرد: 87 درصد آب در استان سمنان به مصرف کشاورزی می رسد و اگر پنج درصد در این بخش صرفه جویی شود، نیاز آبی بخشهای شرب و صنعت به طور کامل و بی مشکل تامین می شود.
وی با اشاره به اینکه در صورت انتقال آب دریای خزر، هزینه هر مترمکعب آب بالاتر از چهار هزار تومان تمام می شود و آبی که اکنون به کشاورزی اختصاص می یابد فقط 75 ریال است، افزود: صرفه جویی در آب بخش کشاورزی در استان سمنان یک ضرورت است که مسئولان بخش کشاورزی باید برای آن برنامه ارایه کنند.
استاندار سمنان در بخش دیگری با اشاره به اینکه در آستانه اجرای برنامه ششم توسعه در کشور قرار داریم، اظهار داشت: تمام دستگاه های اجرایی کمیته یا ستاد برنامه ششم توسعه تشکیل دهند و با توجه به فقدان آمایش سرزمین در این استان، برنامه ششم توسعه بر اساس سند توسعه استان سمنان لحاظ شود.
وی با اشاره به اهمیت مزیت نسبی در بخشهای مختلف، گفت: اگر در توزیع اعتبارات مزیت نسبی و آمایش سرزمین ملاک قرار گیرد، عدالت در توزیع اعتبارات در استان سمنان رعایت شده است.
وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه نباید اشکالات برنامه های قبلی توسعه را داشته باشد، فقدان برش استانی برنامه پنجم توسعه را عاملی برای نبود بررسی دقیق از میزان توسعه در شاخص های مختلف دانست.
وی با اشاره به اینکه شورای فنی استان سمنان گویی در خواب به سر می برد، از این شورا خواست فعال و پویاتر عمل کند و نظارت دقیق تر و بیشتری بر اجرای پروژه های دستگاه های اجرایی داشته باشد.
وی با اشاره به هدفگذاری دولت تدبیر و امید برای کاهش نرخ تورم، رشد اقتصادی و خروج از رکود در کشور، خاطرنشان کرد: این اهداف محقق نمی شود مگر با مدیران علم محوری که فعالیتشان به تولید کالا و ثروت کمک کند.
استاندار سمنان تاکید کرد: دولت یازدهم در سیاست خارجی بسیار خوب ورود کرده پس همه مدیران در سیاست های داخلی بخشهای مختلف نیز باید عملکرد مطلوبی داشته باشند.
در نشست شورای اداری استان سمنان وضعیت کمبود و میزان مصرف آب در شهرهای مختلف این استان مطرح شد و برنامه ریزی برای کاهش مصرف و رعایت الگوی مصرف در ادارات و مشترکین خانگی مورد تاکید قرار گرفت.ک/2
611/599
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
16/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]