واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
مدیر استانی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری:
مهمترین وظیفه روحانیت در ماه رمضان، بازداشتن مردم از گناه است خبرگزاری رسا ـ مدیر استانی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری با تأکید بر این که مهمترین وظیفه روحانیت در ماه رمضان، بازداشتن مردم از گناه است، گفت: دعوت مردم به تقوا، تزکیه نفس، تسلط بر نفس و اطعام ایتام نیز میتواند از محورهای کار روحانیت باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام سیدمحمد احمدی، مدیر استانی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری، پیش از ظهر امروز در جمع طلاب شرکت کننده در طرح ضیافت اندیشه که در حوزه علمیه امامیه شهرکرد برگزار می شود، درباره رسالت روحانیت در ماه رمضان گفت: روحانیان رسالت تبلیغ دین و پیامرسانی را بر عهده دارند.
وی با اشاره به آیه 39 سوره احزاب «الَّذِینَ یُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَیَخْشَوْنَهُ وَلَا یَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ وَکَفَى بِاللَّهِ حَسِیبًا؛ همان کسانى که پیامهاى خدا را ابلاغ مىکنند و از او مىترسند و از هیچ کس جز خدا بیم ندارند و خدا براى حسابرسى کفایت مىکند»، تصریح کرد: رسالت روحانیت، رسالت انبیاء است.
امام جمعه فرخشهر با بیان این که ماه رمضان فرصتی برای ابلاغ آموزههای دینی به مردم است، عنوان کرد: در این ماه مبارک، قلوب مردم برای دریافت ارزشها و آموزههای دینی آماده است و روحانیان باید از این فرصت استفاده کنند.
این مقام مسؤول با اشاره به حدیثی از پیامبراکرم(ص) که فرمودند: رمضان ماهی است که اولش رحمت، میانش مغفرت و آخرش آزادی از آتش دوزخ است، گفت: با توجه به این حدیث، روحانیت میتوانند از ظرفیتهای بهوجود آمده نهایت استفاده را برای اثرگذاری ببرند.
وی با تأکید بر این که مهمترین وظیفه روحانیت در ماه رمضان، بازداشتن مردم از گناه است، ادامه داد: دعوت مردم به تقوا، تزکیه نفس، تسلط بر نفس و اطعام ایتام نیز میتواند از محورهای کار روحانیت باشد.
حجت الاسلام احمدی با اشاره به این که علم و عمل روحانیت باید با هم توأم باشد، خاطرنشان کرد: برای جذب جوانان، روحانیان باید به گفتار خود عامل باشند؛ چراکه در جایی که یک روحانی مستعد و وارسته باشد جوانان به سمت او جذب میشوند.
مدیر استانی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری افزود: تبلیغ دین اسلام خود رسیدن به نام سال است و اگر بتوانیم ارزشهای اسلامی را بهدرستی برای مردم بیان کنیم یعنی به اهداف نام سال رسیدهایم.
امام جمعه فرخشهر در ادامه با تأکید بر لزوم بهرهگیری از فرصت شب و سحرهای ماه مبارک رمضان، گفت: ماه ضیافتالله بهترین فرصت سحرخیزی و شب زندهداری است و باید قدر این فرصتها را دانسته و از لحظه لحظه آن برای تقرب به ذات هستیبخش نهایت استفاده را ببریم.
این مقام مسؤول بیان داشت: مردم مؤمن و روزهدار باید نسبت به شب زندهداری و نماز شب در سحرهای ماه مبارک رمضان مقید بوده و توجه ویژه داشته باشند.
وی، ماه مبارک رمضان را ماه آمرزش گناهان دانست و تصریح کرد: ماه مبارک رمضان ماه رویش ارزشهای الهی دینی در وجود انسان است و برکت، دعا برای آمرزش گناهان و وسعت روزی در آن بسیار نهفته شده است.
حجت الاسلام احمدی، مقام شفاعت انسان را مرهون شب زندهداری و تقید به نماز شب عنوان کرد و افزود: مسلمانان باید ابتدای شب را به استراحت پرداخته و خود را برای شب زندهداری در دل شب آماده کنند و شب زندهداری و خواندن نماز شب بهقدری اهمیت دارد که در قرآن و روایات ائمه معصوم(ع) نیز بسیار به آن سفارش شده و مقام و منزلت پیامبران الهی و بسیاری از بزرگان نیز بهواسطه همین شب زندهداری و احیای نماز شب است.
این مدرس حوزه و دانشگاه افزود: رمضان ماه خودسازی و غلبه انسان بر خواهشهای نفسانی است و در این ماه، صله ارحام، کمک به نیازمندان، ارتباط با مسجد، احسان و نیکوکاری، اطعام فقرا و نیازمندان، دعا و نیایش، استغفار، عبادت و بندگی خدا بسیار مورد تأکید قرار دارد./9457/پ202/ب
۱۳۹۳/۴/۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]