واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نقش دهیاران در تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی انکارناپذیر است یاسوج - ایرنا - فرماندار بویراحمد گفت: نقش دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاها در تحقق هر چه مطلوبتر سیاست های اقتصاد مقاومتی انکارناپذیر بوده و بر هیچ فردی پوشیده نیست.
به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ یاری پور روز یکشنبه در همایش شوراهای اسلامی و دهیاران بویراحمد در یاسوج افزود: دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی این شهرستان می توانند با حمایت مسوولان اجرایی و همکاری نهادهای دولتی استانی و شهرستانی زمینه توسعه پایدار و همه جانبه روستاهای شهرستان را فراهم کنند.
وی بیان کرد: 145 دهیار در شهرستان بویراحمد در حال فعالیت هستند که از این تعداد 65 نفر جدید بوده و مابقی نیز در سمت خود ابقا شده اند.
یاری پور خواستار تشکیل کمیسیون ماده 99 برای ممانعت از ساخت و سازهای بی رویه در روستاهای شهرستان بویراحمد شد.
وی اظهار کرد: یکی از معضلات و آسیب های مهم اجتماعی رایج در بویراحمد مصرف مواد مخدر است به طوری که در محروم ترین روستاهای این شهرستان نیز مشاهده می شود.
یاری پور عنوان کرد: پدیده شوم اعتیاد به مواد مخدر با نفوذ به درون برخی از خانواده های بویراحمد موجب بروز آسیب هایی شامل افزایش اختلافات خانوادگی، سرقت و طلاق شده است.
وی ابراز داشت: یکی از راهکارهای مناسب برای مبارزه اصولی با مواد مخدر در بویراحمد آگاهی بخشی و اطلاع رسانی گسترده به خانواده های این شهرستان در مورد آثار زیانبار مصرف این مواد افیونی است.
یاری پور افزود: دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای بویراحمد به عنوان نمایندگان مردم و دولت آثار مخرب مصرف مواد مخدر را برای مردم و به ویژه نسل جوان این شهرستان تبیین کنند.
وی گفت: اصلاح و ارشاد معتادان روستاها و اعزام آنها به مراکز ترک اعتیاد و شناسایی خریداران و فروشندگان مواد مخدر و معرفی آنان به نیروی انتظامی از سایر اموری است که دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای شهرستان بویراحمد می توانند برای کاهش معضل اعتیاد در مناطق روستایی این شهرستان انجام دهند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این همایش، گفت: دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاها بازوان دولت برای عمران و آبادانی مناطق روستایی هستند و تاکنون خدمات ارزنده ای ارایه کرده اند.
جعفر گوهرگانی با اشاره به لزوم حمایت همه جانبه از دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای بویراحمد، افزود: این دو قشر زمانی در زمینه شکوفایی مناطق روستایی شهرستان و ارایه خدمات مطلوب به مردم موفق تر هستنذ که مورد توجه جدی متولیان امر و مسوولان استانی و شهرستانی قرار گیرند.
وی بیان کرد: دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای شهرستان بویراحمد در زمینه جلوگیری از تخریب زمین های کشاورزی از سوی روستاییان و ساخت و سازهای بی رویه در آنها همکاری لازم را با سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد داشته باشند.
گوهرگانی اظهار کرد: نهادینه کردن فرهنگ حفاظت از جنگل ها، مراتع و عرصه های منابع طبیعی بین اهالی مناطق روستایی بویراحمد از سوی دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای این شهرستان همواره مدنظر باشد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این همایش، گفت: دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی در خط مقدم صیانت از عرصه های منابع طبیعی قرار دارند و در زمینه مهار آتش سوزی جنگل ها و مراتع اثرگذار هستند.
محمدرضا جهان آرا افزود: اهمیت مشارکت عمومی در حفاظت از جنگل ها، مراتع و عرصه های منابع طبیعی به عنوان سرمایه های ملی بر هیچ فردی پوشیده نیست و این امر مهم باید تا حد امکان به مردم واگذار شود.
وی بیان کرد: یک میلیون و 700 هزار هکتار جنگل و مرتع در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که تنها از سوی 76 نیروی قرقبان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری این استان محافظت می شوند.
جهان آرا اظهار کرد: دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای بویراحمد برای کاشت درخت، گسترش فضای سبز، ترویج فرهنگ جنگل کاری در مناطق روستایی و جلوگیری از تخریب عرصه های منابع طبیعی در این شهرستان همت کنند.
رییس شورای اسلامی شهرستان بویراحمد نیز در این همایش، گفت: اهمیت کار دهیاران و شوراهای اسلامی به طور مطلوب در کهگیلویه و بویراحمد تعریف نشده و از سوی مسوولان اجرایی استان به طور شایسته به جایگاه والای این دو قشر تاثیرگذار توجه نمی شود.
علی فرهادی افزود: فلسفه تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا واگذاری امور به مردم است و بر اساس یکی از اصول قانون اساسی شوراها از ارکان تصمیم گیرنده کشور هستند.
وی بیان کرد: اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا بازوان توانمند و مشاوران امین برای مسوولان اجرایی خواهند بود.
فرهادی اظهار کرد: از جمله اموری که باید دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستای شهرستان بویراحمد آنها را رعایت کنند می توان به داشتن حسن نیت، بیان واقعیت ها به مردم، پرهیز از فرافکنی، مردم داری و حمایت از مردم، تبیین خدمات دولت و ارتقای سطح آگاهی و اطلاعات خود در ابعاد مختلف اشاره کرد.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این همایش، گفت: دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاها به عنوان مدیران اجرایی مناطق روستایی عامل توسعه پایدار و همه جانبه آنها هستند.
داریوش مظفر افزود: دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای بویراحمد برای جلب هر چه بیشتر مشارکت اهالی روستاهای این شهرستان تلاش ها و اقدامات لازم را انجام دهند.
وی بیان کرد: انتظار می رود که دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای شهرستان بویراحمد به اعتبارات محدود دولتی متکی نباشند و با توجه به ظرفیت های موجود به سوی درآمدزایی حرکت کنند.
مظفر اظهار کرد: دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای بویراحمد تعامل بیشتری با دستگاه های مختلف اجرایی این شهرستان از جمله نهادهای خدمات رسان داشته و در زمینه مهار آتش سوزی جنگل ها و مراتع فعال تر باشند.
در این همایش شش نفر از دهیاران برتر بویراحمد و پنج نفر از اعضای فعال شورای اسلامی روستای سرآبتاوه از توابع این شهرستان با اهدای لوح سپاس و جوایز ارزنده تجلیل شدند.
حکم مستمری بگیری 18 نفر از اهالی دهستان کاکان بویراحمد که زیر پوشش صندوق بیمه روستاییان و عشایر این شهرستان بودند نیز در این همایش به آنان اهدا شد.
14 تیر هر سال به نام روز دهیار نامگذاری شده است.
7535/671
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
15/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]