واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار خراسان جنوبی: نباید کالای بدون کیفیت از استان صادر شود بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی از صادرات کالا به عنوان نشانه رونق اقتصادی، حضور بخش خصوصی و زمینه ساز اشتغال نام برد و تاکید کرد: نباید کالای بی کیفیت از استان خارج شود.
ˈوجه اله خدمتگزارˈ روز یکشنبه در جلسه کمیسیون برنامه ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان جنوبی گفت: گمرک بایستی بر رعایت استانداردهای لازم کالاها دقت لازم را داشته باشد.
وی ادامه داد: بایستی فرصت برای عرضه کالاهای با کیفیت بالا به کشور افغانستان فراهم شود.
استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: توسعه و رونق تولیدات داخلی با کیفیت منجر به ایجاد اشتغال و توسعه روابط بین دو کشور می شود.
وی همچنین از از وصول نشدن جریمه پرونده های قاچاق محموله شرکتهای صادراتی مشتقات نفتی انتقاد کرد و خواستار پیگیری و بررسی علت موضوع شد.
خدمتگزار گفت: باید با قاطعیت و جدیت و رعایت حقوق شهروندی، افراد متخلف شناسایی و از طرق قانونی برخورد لازم صورت گیرد.
استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد: از این پس فعالیت شرکتهای صادرکننده مشتقات نفتی که استانداردهای لازم را رعایت نکنند بایستی متوقف و به تخلفات آنها رسیدگی شود.
وی به جلسه دیدار ریاست جمهور با استانداران اشاره کرد و افزود: در این دیدار برخی اختیارات در حوزه واردات و صادرات مالیات با توجه به شرایط استان به استانداران واگذار شد که بزودی دستورالعمل آن ابلاغ می شود.
سردار ˈخلیل واعظیˈ فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهارداشت: بازدید و کنترل ناوگان حمل و نقل، جلوگیری از تردد غیرمجاز دام، تعیین تکلیف سوختهای مکشوفه از اقدامات این کمیسیون بوده است.
وی با اشاره به بعد طولانی مسافت طبس با مرکز استان و عدم وجود انبار برای نگهداری کالاهای قاچاق مکشوفه در ایست و بازرسی ها این شهرستان، افزود: بایستی تصمیات لازم برای نگهداری این کالاها بویژه اقلام سریع الفساد اخذ شود.
فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی همچنین خواستار احداث مخزن نگهداری فراوده ها و مشتقات نفتی مکشوفه در مرز ماهیرود شد.
ˈمحمد قلندریˈ دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان جنوبی هم گفت: در سه ماه نخست سال، 84 هزار و 740 لیتر سوخت، 119 هزار و 144 نخ کالای دخانی و یک هزار و 589 راس دام قاچاق کشف شده است.
وی همچنین از کشف هزار و 150 کیلو برنج، 34 هزار و 852 کیلو مواد خوراکی، 859 کیلو چای، چهار هزار و 208 قلم لوازم آرایشی و بهداشتی و 31 هزار و 260 ثوب البسه در مدت یاد شده خبر داد.
وی با بیان اینکه در این راستا 192خودرو توقیف و 491 نفر دستگیر شدند، اظهار داشت: 485 فقره پرونده زیر یکصد میلیون تومان در این راستا تشکیل شده است. ˈقاسم کریمیˈ رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هم از عدم توجیه برخی صنوف بویژه عطاریها گلایه کرد و گفت: فروش دارو توسط عطاریها ممنوع است و بایستی از طریق مراکز مجاز مانند داروخانه ها به فروش برسد.
وی ادامه داد: کلاسهای و دوره های آموزشی برای صنوف عطاری، کالاهای بهداشتی و تجهیزات پزشکی برگزار می شود تا دیگر شاهد اینگونه تخلفات نباشیم. رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خاطرنشان کرد: عطاریها فقط مجاز به فروش گیاهان دارویی هستند ، اما در برخی موارد دیده می شود که این افراد اقدام به فروش مکملهای غذایی و داروهای گیاهی می کنند.
ˈمنصور انصاریˈ مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی هم اظهارداشت: از ابتدای سال تاکنون 342 فقره پرونده به تعزیرات حکوتی استان وارد شده است.
وی افزود: از این تعداد با حساب پرونده های سال گذشته 352 فقره پرونده مختومه شده است.
انصاری زمان رسیدگی به پرونده های قاچاق را در سال گذشته 23 روز و زمان اجرا را 24 روز در استان ذکر کرد و افزود: این درحالی است که میزان رسیدگی طبق قانون تا سقف 60روز است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: طی سه ماهه ابتدای سال جاری متوسط رسیدگی به پرونده های قاچاق 25 روز و متوسط اجرا 20روز بوده است.110
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
15/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]