تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نجات و رستگارى در سه چيز است: پايبندى به حق، دورى از باطل و سوار شدن بر مركب جدّيت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830343677




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تابستان و دغدغه والدین برای پرکردن اوقات فراغت فرزندان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تابستان و دغدغه والدین برای پرکردن اوقات فراغت فرزندان بروجرد - ایرنا - تابستان از راه رسید و باز هم چگونگی پرکردن اوقات فراغت فرزندانشان به دغدغه ای برای خانواده ها تبدیل شده است.


برای گذران اوقات فراغت جوانان و نوجوانان باید برنامه ها و نیازهای اساسی این قشر از جامعه مورد بررسی و تجدید نظر قرار گیرد و برنامه ها ، هدف دار و تنها جنبه سرگرمی نداشته و مقطعی نباشد.
خانواده ها در کنار مسوولان فرهنگی و تربیتی می توانند با ایجاد فضای صمیمی بین فرزندان در خانه نقش مهمی در پر کردن اوقات فراغت فرزندان خود داشته باشند.
با پیشرفت علم و تکنولوژی و ورود به دنیای اینترنت، خطراتی جوانان و برنامه های غنی سازی اوقات فراغت آنها را تهدید می کند چرا که امروز با در دست داشتن گوشی های تلفن همراه پیشرفته و تبلت ، اغلب جوانان با برنامه ورزشی و فکری غریبه شده اند.
شاید آنچه موجب شده تا برخی از جوانان و دانش آموزان به برنامه های غنی سازی اوقات فراغت بهای کمتری دهند عمر کوتاه این برنامه ها و مختص بودن به ایام دو ماهه تابستان است.
شاید این برنامه ها اگر از جنبه سرگرمی خارج می شدند و برنامه های پیوسته و مداوم بود افراد رغبت بیشتری برای حضور در کلاسهای تابستانی داشتند.
با نگاهی به برنامه های ارائه شده از سوی ادارات مختلف برای اوقات فراغت تابستان ، تنوعی و یا نوآوری در ارائه برنامه ها دیده نمی شود.
بیشتر برنامه های ارایه شده به منظور برنامه ریزی صحیح برای اوقات فراغت جوانان در سال های گذشته دارای بار مالی برای خانواده ها بوده به طوری که مورد استقبال و بهره برداری جوانان قرار نگرفته است و مسولان باید با تعمق بیشتری به مقوله اوقات فراغت جوانان نگریسته و برنامه هایی را در نظر گیرند که به جذب بیشتر جوانان منجر شده تا مانع بروز عوارض اجتماعی ناشی از بی توجهی به این مقوله شود.
اوقات فراغت از یک سو فرصتی مناسب برای خودیابی، خودسازی، خلوت با خود، راز و نیاز با خالق هستی، بازاندیشی، محاسبه و مراقبه وجودی، رشد استعدادها، بروز خلاقیت ها و نوآوری ها و نیز آرامش و خشنودی است و از سوی دیگر زمینه ساز بسیاری از ناهنجاری ها و آسیب های فردی و اجتماعی به شمار می آید.
باتوجه به اینکه دستگاه تعلیم و تربیت کشور در ایام تابستان تعطیل است و تابستان فصل نشاط دانش آموزان و دغدغه خانواده هاست باید برای غنی سازی اوقات فراغت این قشر از پرداختن به برنامه های حاشیه ای و صرفا سرگرم کننده اجتناب کرد و برنامه هایی را ارائه داد که نه تنها مقطعی نبوده بلکه بتواند در آینده برای فردکار ساز باشد.
صد روز تعطیلی زمان کمی نیست که دانش آموز آن را در مسافرت و یا کوچه ها و پارک ها سپری کند.
وقتی برنامه های اوقات فراغت پر محتوا نباشد بدون شک میلیون ها دانش آموز وقت خود را با تلویزیون، رایانه، سفر، بازی و احیانا مطالعه و مهارت آموزی می گذرانند.
در ایام تابستان بخشی از دانش آموزان به دلیل شرایط اقتصادی اوقات فراغت خود را با کار در کارگاههای کوچک و یا فروش آدامس و پفک سپری می کنند و می خواهند به نوعی به اقتصاد خانواده کمک کنند.
اما گروهی دیگر به دلیل نبود برنامه ریزی صحیح در کوچه و خیابان رها می شوند و قشری دیگر نیز برنامه های غنی سازی اوقات فراغت را به دلیل کوتاه بودن زمان اجرای آن و عدم استمرار آن در طول سال تحصیلی بی محتوا و صرفا راهی برای درآمدزایی برخی نهادهای فرهنگی می دانند.
بنابراین برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی، مسوولان باید برای اوقات فراغت برنامه ریزی دقیقی انجام دهند زیرا همگی خوب می دانیم در غیاب برنامه چه کسانی برای اندیشه و روح فرزندانمان برنامه ریزی می کنند.
نوجوانان سرشار از نیرو و انرژی هستند و دوست دارند که دنیا را دگرگون کنند، آن ها روحی حساس و مسوول دارند، ولی اوقات فراغت طولانی و بی برنامه آنان را سرکش و سرگردان می کند.
خانواده از جمله عواملی است که می تواند قوی ترین تاثیر را در فضای زندگی فرد داشته باشد، منکر تاثیر دیگر عوامل از جمله مدرسه، جامعه، دوستان و شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی نیستیم، اما اعتقاد داریم که خانواده اساس شکل گیری رفتارهای فرزندان می باشد.
در این زمینه برای پیش گیری از گسترش آسیب های اجتماعی باید شرایط را فراهم کرد تا فرزندان درست بیندیشند و حقایق را به درستی بفهمند ؛در این صورت است که می توانیم جوانان خود را از آسیب های جدی که آنان را تهدید می کند، نجات دهیم.
در بسیاری از کشورهای دنیا برنامه ریزی درخصوص اوقات فراغت از جمله برنامه های اولویت دار آن ها محسوب می شود و مختص فصل خاصی از سال نیست، این در حالی است که در کشور ما مسوولان در مدت کوتاهی که به تابستان مانده، به فکر اوقات فراغت جوانان و برنامه ریزی برای آنان می افتند، در حالی که این امر به طور حتم بی فایده است .
برای برنامه ریزی در این زمینه باید مشخص کرد چه سیاست گذاری باید برای فراغت داشت.
بی توجهی به مقوله اوقات فراغت می تواند در وقوع جرم موثر باشد. همان اندازه که انسان به معیشت و کسب درآمد نیاز دارد، به همان اندازه نیز به آرامش روح و روان نیاز دارد و یکی از مولفه هایی که می تواند زمینه بهتر زندگی کردن را برای انسان فراهم آورد، اوقات فراغت است.
مدیر آموزش و پرورش بروجرد در این باره گفت: اوقات فراغت بهترین مولفه برای سلامت و بهداشت روانی افراد است و از این طریق می توانند استرس های ناشی از درگیری های معیشتی را از خود دور کنند.
ˈفرج الله شاهوردی زادهˈ افزود: اوقات فراغت یکی از موارد پیش گیری از وقوع جرم و رفتارهای مجرمانه است از سوی دیگر اگر بی موالاتی و بی توجهی در اوقات فراغت صورت گیرد، خود این پدیده نیز می تواند جرم زا باشد.
رییس اداره تبلیغات اسلامی بروجرد نیز گفت: هم اکنون بیش از 50 پایگاه غنی سازی اوقات فراغت در سطح شهرستان بروجرد دایر شده و آموزش و پرورش ،بسیج ، ارشاد اسلامی در این زمینه فعالیت چشمگیری دارند.
حجت الاسلام ˈ صادق جعفرپورˈ افزود: در صورتی که برای پرکردن اوقات فراغت برنامه ریزی شود، این ایام می تواند در شکوفایی استعدادها نقش مهمی داشته باشد.
وی تاکید کرد: برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی، باید برای اوقات فراغت دانش آموزان برنامه ریزی دقیقی انجام شود.
گزارش از - امنه صارمی
542/634/ 605

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




15/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن