تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه زهرا (ع):خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819654386




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نداشتن شناخت و بصیرت انسان را به درجه حیوانیت ساقط می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > مرکز > قم حجت الاسلام صالح:
نداشتن شناخت و بصیرت انسان را به درجه حیوانیت ساقط می‌کند
قم - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی گفت: عدم شناخت، عدم تفقه و عدم بصیرت سه چیزی است که باعث سقوط انسان می‌شود.



به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا صالح پیش از ظهر شنبه در سلسله مباحث درس اخلاق که در موسسه آموزش عالی بنت الهدی برگزار شد، یکی از هولناک‌ترین سقوط‌ها را سقوط انسان به درجه پایین‌تر از حیوانیت دانست و اضافه کرد: گاهی انسان دچار غفلت و لغزش می‌شود و از درجه انسانیت به درجه حیوانیت سقوط می‌کند که این لغزش خطرناکی است اما به تعبیر قرآن برخی از این هم بیشتر تنزل کرده و به درجه‌ای پایین‌تر از حیوانیت سقوط می‌کنند که این هولناک‌ترین سقوط است. وی با اشاره به آیات قرآن کریم، ریشه سقوط انسان را در سه چیز دانست و گفت: عدم شناخت، عدم تفقه و عدم بصیرت سه چیزی است که باعث سقوط انسان می‌شود. یعنی اگر کسی قلبش آگاه نشد و تفقه نکرد و به موعظه‌های انبیا توجه نکرد سقوط کرده است. این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: عدم شناخت، عدم تفقه و عدم بصیرت‌‌ همان غفلت است که انسان را از ابزاری که خدای متعال در اختیار انسان قرار داده است غافل می‌گرداند و سقوط انسان بدین نحو رقم می‌خورد. وی، خواندن قرآن در ماه رمضان آن را عامل تنبه بخشی انسان دانست و اضافه کرد: اینکه می‌گویند یک آیه در ماه رمضان با یک ختم قرآن برابری می‌کند مشعر به این امر است که این یک آیه قرآن انسان را از خواب غفلت بیدار می‌کند. حجت الاسلام صالح با تأکید بر لزوم مجالست و همنشینی با انسان‌های صالح و علما ادامه داد: مجالست با علما به معنی تماشای صرف نیست هرچند این امر هم تاثیر دارد اما مراد چهره به چهره شدن و تاثیرپذیری از نفس این بزرگان است. وی افزود: اسلام به مجالست و همنشینی چهره به چهره با علما تأکید دارد زیرا فلسفه این امر این است که حضور در نزد بزرگان دین هم تربیت علمی و هم تربیت معنوی اخلاقی را در پی خواهد داشت.  


۱۳۹۳/۴/۱۴ - ۱۴:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 272]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن