واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
پدر شهید: شهادت در راه انقلاب و امام(ره)، آرزوی فرزندم بود سنندج- ایرنا- پدرشهید اسعد رضایی یکی از شهدای شاخص استان کردستان از مسوولان خواست توجه به خانواده های شهدا و رفع موانع و مشکلات آنان را بیشتر مورد توجه قرار دهند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، خبرگزاری ایرنا در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، معرفی شهدای شاخص استان و همچنین آشنایی هر چه بیشتر جوانان با فداکاری ها و ایثارگری های شهدا و ایثارگران به مصاحبه با خانواده شهدا و معرفی آنان اقدام کرده است.
شهید اسعد رضایی یکی از شهدای شاخص استان است که در سال 1346 در سنندج مهد علم و عرفان دیده به جهان گشود، فراگیری قرآن را از پنج سالگی آغاز کرد و از شش سالگی وارد دبستان شد و تا مقطع سوم راهنمایی تحصیل کرد.
شهید رضایی هنوز در عنفوان جوانی بود که مادرش را از دست داد و این دوران با حرکت توفنده مردم مسلمان ایران به رهبری امام خمینی(ره) همزمان بود و وی نیز پا به پای جوانان و همسن و سالان خود آنچه که در توان داشت به میدان آورد.
در سال 1359 به خیل سربازان و عاشقان امام خمینی(ره) پیوست و سلاح دفاع از نظام و انقلاب اسلامی را به دوش گرفت و به عنوان یکی از پیشمرگان جوان در صف مبارزه بر علیه گروهک های ضد انقلاب ایستاد.
**برای آشنایی هر چه بیشتر با ویژگی های این شهید بزرگوار به منزل پدر ایشان رفته و مصاحبه ای با وی ترتیب دادیم.
صدیق رضایی می گوید: حضور شهید در تمامی تظاهرات ها و راهپیمایی ها علیه رژیم شاهنشاهی به حدی بود که چند باری به وی اعتراض کردم که هر چیزی حد و مرزی دارد اما می گفت وقتی پای دفاع از کشور و نظام در میان باشد هیچ و حد و مرزی را قبول ندارم.
وی افزود: در یکی از روزهای سال 1358به منزل آمد و گفت پدر می خواهم وارد سپاه شوم که هم خدمت مقدس سربازی را در آنجا به اتمام برسانم و هم به مملکتم خدمت بیشتری بکنم من هم چون از علاقه اش به نظام و انقلاب خبر داشتم هیچ ممانعتی نکردم و وی را تشویق نیز کردم.
وی اظهار کرد: همان روز اقدام کرد و وارد سپاه پاسداران شد و تمام توان خود را برای دفاع از آرمان های والای نظام و انقلاب بکار بست و پا به پای همرزمان خود از مرزهای کشور صیانت کرد.
پدر شهید به خاطره ای از فرزندش اشاره کرد و گفت: روزی اسعد را در فکر دیدم علتش را که پرسیدم گفت دیشب خواب دیدم در راهی حرکت می کنم که ناگهان متوجه شدم مردی نورانی سوار بر اسب سفید است و به طرف من می آید نزدیک که شد راه را از او پرسیدم گفت راه درست همان راهی است که خودت انتخاب کرده ای و به زودی به چیزی که آرزویش را داری می رسی.
وی اظهار کرد: پس از انکه خوابش را برایم تعریف کرد گفتم خواب خوبی دیده ای پسرم ولی دوست دارم بدانم چه آرزویی داری؟ گفت: پدر آرزو کرده ام در راه انقلاب و امام (ره) شهید شوم.
وی ادامه داد: در یکی از روزهای سال 1360 همراه با چند نفر از همرزمانش بر سر پست نگهبانی بوده که یکی از آن افراد که جاسوس دشمن بوده است با دادن قرص خواب داخل چای آنان را به خواب برده و سپس اطلاع می دهد که چند نفر را اسیر کرده است.
وی گفت: به محض اطلاع آن فرد جاسوس، گروهک های ضد انقلاب به مقر نگهبانی حمله کرده و با ضرب و شتم فراوان آنان را بیدار و اسیر می کند و در میان راه سه نفر از آنان را بدلیل دفاع از خود، به شهادت می رسانند.
وی افزود: اسعد به همراه تعدادی دیگر حدود 9 ماه در روستای ˈتوریورˈ اسیر دشمن بوده و در این مدت آنان را به عناوین مختلف شکنجه داده و به هر کاری از جمله بارکشی، گدایی و غیره وادار کردند و پس از 9 ماه آنان را به مرز سیران بند بانه انتقال دادند.
پدر این شهید بزرگوار اظهار کرد: در مرز سیران بند حدود 27 نفر اسیر گروهک ها بودند و ما از طریق رادیو مطلع شدیم که 10 نفر از این تعداد از جمله اسعد را اعدام کرده و حتی به ما اجازه ندادند که جنازه را تحویل بگیریم و گفتند که جنازه ها را داخل آب انداخته ایم.
وی افزود: پس از 20 سال که از شهادت پسرم گذشت یک روز فردی که به منزل تلفن کرد و خود را فرمانده پادگان امام علی(ع) سپاه بیت المقدس معرفی کرد و گفت اگر می خواهی جای دفن فرزندت را ببینی به اینجا بیا و من نیز همراه با یکی از مسوولان سپاه استان به محل دفن فرزندم واقع در سیران بند بانه رفتم.
رضایی اظهار کرد: در آن مکان فرزندم و 9 نفر دیگری که به دست گروهک های ضد انقلاب به شهادت رسیدند مدفون شده بودند اما نام هیچکدام بر روی سنگ قبر آنان نیست من هنوز هم نمی دانم که کدامیک قبر فرزندم است.
وی با انتقاد از عدم رسیدگی به یادمان شهدای سیران بند گفت: در ابتدا این یادمان جای تخلیه حیوانات بوده و پس از ان با پیگیری هایی که انجام دادیم اعتبارات اندکی را به آن مکان اختصاص داده و تا حدودی آنجا را ساماندهی کردند اما هنوز هم جای کار دارد.
پدر شهید افزود: با توجه به اینکه این یادمان سالانه مورد بازدید کاروان های راهیان نور قرار گرفته و همایش های مختلفی در آنجا برگزار می شود لذا نیازمند ساماندهی بیشتر بوده و باید بیشتر مورد توجه مسوولان قرار بگیرد.
رضایی با بیان اینکه بهترین خدمت به خانواده شهدا سرکشی، تکریم آنان و توجه به رفع و پیگیری مشکلات آنان است اظهار کرد: مسوولان ادارات و نهادها باید کارمندان خود را توجیه کنند تا خانواده های شهدا را تکریم کرده و مشکلات آنان را بصورت ویژه مورد پیگیری قرار دهند.
وی همچنین با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و معرفی شهدای استان گفت رسانه ها بویژه صدا و سیما می توانند در این راستا بسیار تاثیرگذار باشند.ک/4
7348/5433
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
14/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]