تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860331116




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازگشت سرمایه های ایرانیان مقیم خارج از کشور برای سرمایه گذاری


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

بازگشت سرمایه های ایرانیان مقیم خارج از کشور برای سرمایه گذاری تهران - ایرنا - یکصد و هشتاد و ششمین جلسه هیات سرمایه گذاری خارجی با حضور بهروز علیشیری معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و اعضای هیات سرمایه گذاری خارجی برگزار شد و طرح های جدید سرمایه گذاری خارجی به ویژه دو طرح مرتبط با سرمایه گذاری ایرانیان مقیم خارج از کشور به تصویب رسید.


به گزارش روز شنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی وفنی ایران، علیشیری در حاشیه جلسه هیات سرمایه گذاری خارجی، اظهار داشت: در این جلسه 8 طرح جدید سرمایه گذاری خارجی به همراه موارد دیگر مرتبط به طرح های سرمایه گذاری خارجی، مورد تصویب قرار گرفت.
وی افزود: از جمله طرح های مصوب در این هیات، سرمایه گذاری خارجی طرح تولید انواع رنگ، طرح تولید لوله و شیرآلات مسی و برنجی، طرح تولید کیسه بدون بافت پلاستیکی یک لایه از پلی اتیلن، طرح تولید رنگدانه های معدنی، طرح تولید تونر چاپگر لیزری، طرح تولید صنایع دستی در رشته زیورآلات سنتی و طرح برش انواع سنگ تراورتن بود.
به گفته رییس کل سازمان سرمایه گذاری خارجی سرمایه گذاری این طرح سرمایه گذاری، توسط یکی از ایرانیان مقیم خارج در طرح تولید تونر چاپگر لیزری اجرا می شود که این سرمایه گذاری ضمن تشویق سایر ایرانیان مقیم خارج به ورود سرمایه های خود به کشور، با ورود دانش فنی و تکنولوژی برای اولین بار در سطح کشور تولید تونر چاپگر لیزری را اجرا می نماید و این محصول که در گذشته صرفا وارد می شد، در داخل تولید و جایگزین واردات خواهد شد.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: طرح تولید رنگدانه های معدنی نیز توسط یکی از شرکتهای ترکیه ای اجرا می شود که با این سرمایه گذاری، علاوه بر تامین نیاز داخلی و صرفه جویی ارزی، واردات حذف و در نتیجه صادرات توسعه خواهد یافت. سرمایه گذاری در طرح تولید انواع رنگ ضمن جایگزینی واردات، تعداد200 فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم در کشور ایجاد خواهد کرد.
علیشیری تصریح کرد: سرمایه گذاری در طرح تولید کیسه بدون بافت پلاستیکی یک لایه از پلی اتیلن، ضمن ایجاد ارزش افزوده باعث ایجاد رقابت در شرکت های کوچک و متوسط خواهد شد.
وی اظهار داشت: بطور کلی اجرای طرحهای سرمایه گذاری خارجی مذکور باعث افزایش درآمد مالیاتی دولت، بهبود توزیع درآمد، انتقال تکنولوژی، افزایش اشتغال، توسعه صادرات و کاهش واردات و بهبود کیفیت محصولات داخلی خواهد شد.
در این جلسه مصوبات دیگر در خصوص درخواست سرمایه گذاری مجدد، انتقال حق لیسانس سرمایه گذار خارجی و اصلاح مجوزهای سرمایه گذاری خارجی نیز به تصویب هیات سرمایه گذاری خارجی رسید.
اعضای هیات سرمایه گذاری خارجی شامل معاون وزیر امور خارجه، معاون معاونت راهبردی رییس جمهور، معاون بانک مرکزی و روسای اتاق های بازرگانی و تعاون عضو می باشند و حسب مورد از دستگاه های ذیربط برای نشست در هیات برای رسیدگی به طرحهای بخشی دعوت به عمل می آید.
اقتصام(1)9141**1558

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




14/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن