تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ایمان یک درجه بالاتر از اسلام است, و تقوا یک درجه بالاتر از ایمان است و به فـرزنـد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852873699




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روایت 32 سال انتظار


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

به مناسبت ربوده شدن دیپلمات ها؛ روایت 32 سال انتظار تهران- ایرنا- چهاردهم تیر 1361 هجری خورشیدی در خاک لبنان چهار دیپلمات ایرانی ربوده شدند. رخدادی که رژیم صهیونیستی بازیگر اصلی آن بود تا نشان دهد که برای نیل به اهداف شوم خویش از هیچ جنایتی فروگذاری نمی کند.


چهاردهم تیر 32 سال پیش، روزی تلخ برای مردمان این دیار کهن است، هنگامه ای که نیروهای مسلح رژیم صهیونیستی، چهار دیپلمات ایرانی را در راه شهر بیروت برخلاف قانون بین المللی و مصونیت دیپلماتیک ربودند و بار دگر قواعد جهانی را به سخره گرفتند.
سید محسن موسوی(کاردار سفارت)، حاج احمد متوسلیان(وابسته ی نظامی)، تقی رستگار مقـدم(کارمند سفارت) و کاظم اخوان(خبرنگار و عکاس ایرنا) چهار دیپلمات ربوده شده بودند.
روزهای نخست این واقعه اخباری مبنی بر شهادت آنان منتشر شد اما مدرک ها و اطلاعات به دست آمده نشان از آن داشت که این افراد در اسارت رژیم صهیونیستی هستند. برپایه ی شواهد گوناگون حزب شبه نظامی فالانژ مسوول این آدم ربایی عنوان شد، در آن زمان این حزب با رژیم صهیونیستی همکاری و ارتباطی نزدیک داشت و سمیر جعجع فرمانده ی نیروهای لبنانی(فالانژ های پیشین) چندین بار اعلام کرده بودند که این افراد را نیروهایش ربوده اند و تحویل رژیم صهیونیستی داده اند.
جمهوری اسلامی ایران سال هاست که برای آزادی دیپلمات ها و شهروندان خویش از اسارات رژیم صهیونیستی تلاش و کوشش می کند تا به انتظار طولانی مردم ایران پایان دهد و بدین منظور کمیته‏ای را برای پیگیری وضعیت پرونده دیپلمات‏های ربوده شده تعیین کرد اما با تمامی فعالیت های فراوان مسوولان کشور، هنوز وضعیت آنان در مشخص نیست. سازمان‏های بین ‏المللی نیز در این زمینه سکوت کردند و از رژیم صهیونیستی نخواستند اطلاعات و اسناد روشنی درباره وضعیت دیپلمات‏های ربوده شده ارایه دهد.
سالروز ربوده شدن چهار دیپلمات ایران زمین، بهانه ای ارزشمند برای گذری کوتاه بر زندگینامه ی آنان است تا جهانیان دریابند که ایرانیان همواره به یاد هموطنان خود هستند و هیچ گاه آنان را فراموش نخواهند کرد.

** کاظم اخوان
خبرنگار و عکاس ایرنا در 1338 هجری خورشیدی در مشهدمقدس گام بر این دنیای خاکی نهاد. او در خانواده ای مذهبی رشد و پرورش یافت و تحصیلات خویش را با دریافت 2 مدرک دیپلم طبیعی و ریاضی پایان داد. او با شروع مبارزه های مردم در برابر رژیم پهلوی با آنان همراه و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران نیز به خدمت به این مرزو بوم مشغول شد.
هنگامی که حزب بعث عراق به ایران حمله کرد، او راهی اهواز شد و با حضور در ستاد جنگ های نامنظم به دفاع از سرزمین مادری خویش پرداخت.
وی در عملیات های گوناگون در کنار مبارزه با تجاوزگران به تصویربرداری و عکاسی از رویدادهای جبهه ی نبرد مشغول بود تا آیندگان رخدادهای گوناگون جنگ هشت ساله ی ایران و عراق را شاهد باشند.
وی با شروع حمله ی رژیم صهیونیستی به لبنان با یک گروه دیپلماتیک راهی این کشور شد.

** سید محسن موسوی
او تحصیلات خویش را با دریافت مدرک مهندسی برق دانشگاه تهران به پایان برد و بسیار زود فعالیت های سیاسی خود را شروع کرد تا آن که به دلیل مبارزه هایش و تعقیب ساواک در 1356 هجری خورشیدی از کشور خارج شد.
سید محسن موسوی یک سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به کشور بازگشت، پس از مدتی به لبنان رفت تا آن که در 1361 هجری خورشیدی به ایران آمد اما با حمله ی رژیم صهیونیستی به لبنان خیلی سریع راهی بیروت شد.

** تقی رستگار مقدم
وی در 1338 هجری خورشیدی در شهر قم دیده به جهان گشود. هنگامی که جنگ ایران و عراق شروع شد، او با هدف دفاع از مام وطن راهی جبهه های حق علیه باطل شد و به مبارزه با نیروهای حزب بعث پرداخت. او در فتح خرمشهر از خویش جانفشانی های بسیاری انجام داد و توانست در باز پس گیری این شهر نقش مهمی ایفا کند. وی همراه حاج احمد متوسلیان حماسه های فراوانی خلق کرد تا آن که در کنار او راهی لبنان شد.

** احمد متوسلیان
این دیپلمات ایرانی در 1332 هجری خورشیدی در تهران به دنیا آمد. او پس از دریافت مدرک دیپلم به صف مبارزان با حکومت پهلوی پیوست و به همین دلیل ساواک وی را در 1354 هجری خورشیدی دستگیر کرد.
احمد متوسلیان پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران با شروع درگیری های ضدانقلاب در کردستان در 1357 هجری خورشیدی داوطلبانه عازم بوکان شد و توانست با کمک دیگر هم رزمانش آن منطقه را از وجود نیروهای ضدانقلاب پاکسازی کند.
وی فرمانده سپاه پاوه بود و در آزادسازی شهرستان مریوان از تصرف گروهک های ضد نظام نقش مهمی را برعهده داشت و از همین زمان بود که مسوولیت فرماندهی سپاه مریوان به عهده او گذاشته شد. او در عملیات های محمد رسول الله(ص)، عملیات بیت المقدس و آزادسازی خرمشهر از فرماندهان به شمار می رفت.
پس از فتح خرمشهر با حمله ی گسترده ی رژیم صهیونیستی به لبنان با یک گروه عالی رتبه دیپلماتیک راهی این کشور شد.
***
اکنون چندین سال است که از ربوده شدن گروه دیپلمات ایران اسلامی در خاک لبنان می گذرد اما مردمان این دیار با امید به پروردگار و تلاش مسوولان هنوز هم چشم به راه بازگشت آنان دارند تا بیایند و دل های عزیزانشان را شاد کنند و به این داستان تلخ پایان بخشند.

برگرفته از :کتاب کمین جولای 82

گروه اطلاع رسانی
پژوهشم**2002**9131

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




14/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن