تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844521422




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اوقات فراغت فرصت ها و چالش ها


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

اوقات فراغت فرصت ها و چالش ها یاسوج- ایرنا- اوقات فراغت می تواند به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر روی عوامل فرهنگی، اجتماعی و زیستی جوانان و نوجوانان تأثیرمثبت و یا منفی بگذارد.


به گزارش خبرنگار ایرنا،اوقات فراغت از جمله شاخص های رفاه اجتماعی است که با توجه به تاثیر بسزایی که در ایجاد روحیه نوجوانان و جوانان دارد از اهمیت خاصی برخوردار است.
فرهنگ جامعه‏شناسی اوقات فراغت را به منزله ˈوقت آزادی که پس از پرداختن به ضروریات عملی زندگی باقی می‏ماندˈ تعریف می‏کنند.
اوقات فراغت شامل شماری از فعالیت‏ها است که ممکن است فرد به اختیار خود از آنها برای استراحت، سرگرم ساختن خود، افزودن به دانش خود یا توسعه مهارت هایش سود ببرد.
با توجه به حساسیت نحوه گذراندان اوقات فراغت دانش آموزان در این دوره سنی و ضرورت رشد و تعالی نوجوانان و جوانان با آموزشهای موثر باید مراقب بود تا به بهترین نحو از این فرصت استفاده کرد.
استفاده نادرست از اوقات فراغت می تواند آینده جوانان و نوجوانان را با خطر های جدی روبرو کند.
یکی از این خطر ها استفاده نادرست وسایل ارتباطی مانند اینترنت، ویچت،واس آپ، وایبر و غیره که باعث تاثیر گذاری و تاثیر پذیری فرهنگ های مختلف از یکدیگر شده است.
وجود این ابزار های پیشرفته باعث شده تا جوانان و نوجوانان در حساس ترین دوره سنی خود به جای پرداختن به ورزش های سالم و یادگیری مطالب مطالب علمی به بیراه کشیده شوند.
یک کارشناس مسایل تربیتی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا دراین باره می گوید: برنامه ریزی جایگاه اوقات فراغت در نظام عمومی کشور ما دچار ضعف است و هیچکدام از دستگاه هایی که متولی برنامه ریزی اوقات فراغت جوانان هستند، برنامه ریزی یکپارچه و منسجمی ندارند که در راستای آن بتوانند برنامه ها را پوشش دهند.
عبدلخالق پادیاب بیان کرد: یکی از رویکردهای اوقات فراغت این است که باید در یک فضای کاملا سالم، آزاد به صورت مشارکتی انجام شود تا افراد بتوانند از اوقات خود لذت برده و خستگی و بار روانی ناشی از کار روزمره و فعالیت های رسمی فارغ شوند.
پادیاب افزود: برای غنی سازی دوره های جوانی و نوجوانی باید برنامه ها و نیاز های اساسی این قشر از جامعه را مورد بررسی و تجدید نظر قرار دهیم .
این کارشناس مسایل تربیتی اظهار کرد: خانواده ها می توانند با ایجاد فضای صمیمی بین فرزندان در خانه نقش مهمی در پر کردن اوقات فراغت فرزندان خود داشته باشند.
پادیاب عنوان کرد: استفاده مطلوب از فناوری های نوین نه تنها هیچ آسیبی به قشر جوان نمی رساند بلکه منجر به توانمندسازی و لذت بردن آنها از این تکنولوژی نیز می شود.
در این میان استان کهگیلویه و بویراحمد از لحاظ ساختار سنی دارای جمعیت جوان می باشد دارای کمترین سرانه فضای ورزشی،کانون های اوقات فراغت و کمترین امکانات برای پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان است.
در کهگیلویه و بویراحمد به ازای هر هفت هزارو 778 نفر یک کتابخانه ،به ازای هر 370 نفر یک صندلی سینما و به ازای هر 20 هزار نفر یک باشگاه ورزشی وجود دارد.
این کمبود ها باعث شده تا تعداد زیادی از جوانان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد بیشتر وقت خود را در پارک ها به تفریح های ناسالم از جمله کشیدن قلیان سپری کنند.
اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، اداره کل تربیت بدنی، اداره کل آموزش و پرورش از جمله دستگاه های متولی برگزاری کلاس های اوقات فراغت در کهگیلویه و بویراحمد هستند که تا کنون توانسته اند با امکانان ناچیز تعداد زیادی از جوانان و نوجوانان را در کلاس های آموزشی خود ساماندهی کنند.
اداره ورزش و جوانان با ایجاد کلاس هایی در رشته‏های مختلف ورزشی ،سازمان تبلیغات اسلامی و آموزش و پرورش با برپایی کلاس‏های آموزش قرآن، اخلاق، احکام و مسائل اعتقادی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و حوزه هنری نیز با برگزاری کلاس های فرهنگی و هنری تا کنون بیش از 20 هزار نفر را در شهر های مختلف کهگیلویه و بویراحمد ثبت نام کرده است.
معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: 43 پایگاه اوقات فراغت این سازمان در مساجد کهگیلویه و بویراحمد تشکیل شده است.
حجت الاسلام سید عبدالرشید موسوی متین اظهار کرد: امسال برنامه اوقات فراغت در قالب 12 هسته فرهنگی و 31 بوستان معرفت درکهگیلویه و بویراحمد تشکیل شده است.
وی برگزاری اردوهای تفریحی، زیارتی و مسابقات فرهنگی را از دیگر برنامه های اوقات فراغت امسال اعلام کرد.
موسوی متین گفت: از روحانیون طرح هجرت و اعزامی به مناطق مختلف نیز برای بیان احکام و معارف اسلامی در طرح اوقات فراغت استفاده خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: بیش از 65 پایگاه اوقات فراغت آموزش و پرورش در این استان آماده پذیرایی از دانش آموزان است.
هادی زارع پور افزود: در این پایگاهها 30 هزار دانش آموز در سه دوره تحصیلی، اوقات فراغت تابستان خود را سپری می کنند.
وی بیان کرد: طرح اوقات فراغت دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد شامل برنامه های قرآنی، فرهنگی، هنری، ورزشی، اردویی و مسابقات علمی است که بامحوریت فرهنگی انجام می شود.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در راستای وظایف ذاتی خود که غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان در طول سال است با توجه به امکانات خود آمادگی کامل دارد تا این مهم را اجرایی کند.
سید هانی حسینی ابراز داشت: مراکز فرهنگی ، هنری کانون پرورش فکری این استان دارای مراکز ثابت، سیار و پستی می باشد که در روز های تعطیلات خدمات ویژه ای به کودکان و نوجوانان ارایه می کند.
وی تصریح کرد: برگزاری کلاسهای نقاشی، قصه گویی، شعرخوانی، سفال گری، بازی های بومی- محلی ویژه کودکان و اردوهای منطقه ای و کشوری با محوریت کتاب و کتابخوانی، از جمله مهمترین برنامه هایی است که از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اجرا می شود.
حسینی گفت: هم اکنون علاوه بر هشت شهرستان استان ،شهرهای سوق، چاروسا، دیشموک، پاتاوه، لوداب و شهرهای اقماری حاشیه شهر یاسوج فاقد مرکز فرهنگی هنری هستند.
با این حال اوقات فراغت از چنان اهمیتی برخوردار است که حتی از آن به مثابه آینه فرهنگ جامعه یاد می کنند.
اگر چه ضعف منابع و امکانات اوقات فراغت خود معلول توزیع نامتناسب امکانات و فضاهای اوقات فراغتی است ولی نهادها و دستگاه های اجرایی باید در سال اقتصاد و فرهنگ به بهترین نحو فرهنگ ایرانی اسلامی را به جوانان و نوجوانان آموزش دهند.
7529/671

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




14/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن