واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
مطبوعات و رسانه های غربی/ تعداد درخواستی ایران هنوز زیاد است
برخی از رسانه ها و مطبوعات انگلیسی زبان، امروز (جمعه 13 تیرماه 93) عناوین زیر را در صدر اخبار خود قرار دادند.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، برخی از رسانه ها و مطبوعات انگلیسی زبان، امروز (جمعه 13 تیرماه 93) عناوین زیر را در صدر اخبار خود قرار دادند. رویترز (Reuters) خبرگزاری انگلیسی رویترز در گزارشی نوشت: در شرایطی که مذاکرات ایران و شش قدرت جهانی برای دستیابی به توافق نهایی و جامع هسته ای تا 20 جولای، بار دیگر در شهر وین آغاز شده، برخی دیپلمات های آگاه غربی مدعی شدند: ایران درخواست ها و تقاضاهای خود در خصوص ابعاد برنامه غنی سازی اورانیوم را کاهش داده است. یک دیپلمات آگاه تاکید کرد: ایران تعداد سانتریفیوژهای درخواستی را کاهش داده ولی تعداد مورد درخواست ایران هنوز زیاد و غیر قابل قبول است. روز گذشته یک مقام رسمی ایران در مصاحبه با رویترز تاکید کرد: تهران حاضر نیست در درخواست خود مبنی بر لزوم داشتن 50 هزار دستگاه سانتریفیوژ کوتاه بیاید.
واشنگتن پست (WashingtonPost) روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در تیتر یک نوشت: چرا ما در حالیکه که عراق را از دست داده ایم و در آن شکست خورده ایم، همچنان با نوری مالکی متحد مانده ایم. این روزنامه افزود: آمریکا تصویب کرده است که هلیکوپترهای آپاچی خود را به عراق بفروشد و این در حالیست که آمریکا، عراق را از دست داده است.
خبرگزاری رویترز و بسیاری از سایت های خبری در تیتر یک خود به پیروزی ارتش عراق در شهر تکریت پرداختند و نوشتند: ارتش موفق شد شهر صدام را از شورشیان پس بگیرد. به نوشته خبرگزاری ها، فرماندهان ارتش عراق بر توان نیروهای خود برای پاکسازی منطقه "العوینات" در تکریت تاکید کرده و هلاکت مفتی داعش به اضافه ده ها تن از عناصر مسلح و کنترل مناطق دیگری از این شهر را نشانه موفقیت های نیروهای نظامی ذکر می کنند. یک مقام امنیتی در عراق می گوید: این وضعیت دلالت بر آن دارد که ارتش عراق موفقیت های مهمی بدست آورده و در عین حال روحیه آنها بسیار بالاست.
آسوشیتدپرس (AssociatedPress) خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت: اوباما و مرکل خواستار مذاکرات جدید صلح برای اوکراین شدند. اوباما در مشورتی که با آنگلا مرکل داشت به این نتیجه رسید که اوضاع حاضر در اوکراین نیازمند دور جدید از مذاکرات صلح است. استفن سایبرت، سخنگوی دولت آلمان درخصوص این مکالمه گفت: مرکل و اوباما بر اهمیت آتش بس در دو طرف درگیر در سریعترین زمان ممکن تاکید کردند. وی افزود: روسیه باید بر تلاشهای صلح مشارکت داشته و جدایی طلبان در شرق اوکراین اعمال نفوذ کند تا آنها را وادار به آتش بس کند. این سخنگو همچنین اظهار داشت: هدف مشترک با ثبات کردن وضعیت است و این به اوکراین اجازه خواهد داد تا راهی را که میخواهد از طریق ابزارهای دموکراتیک انتخاب کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]