تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870135012




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امام جمعه موقت اصفهان: دشمن معنویت جامعه را هدف گرفته است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

امام جمعه موقت اصفهان: دشمن معنویت جامعه را هدف گرفته است ایرنا - اصفهان - امام جمعه موقت اصفهان با انتقاد از عدم توجه به موضوع امر به معروف و نهی از منکر گفت: دشمن در صدد است این کشور را از لحاظ معنوی نابود کند و ما نباید بی تفاوت باشیم.


به گزارش ایرنا، حجت الاسلام ˈمجتبی میردامادیˈ در خطبه های نماز جمعه اصفهان خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: خیلی راحت وزارت ورزش و جوانان را تصویب کردید ولی با گذشت 35 سال از انقلاب و با وجود توصیه امام در وصیت نامه ایشان، برای تاسیس وزارت امر به معروف و نهی از منکر کاری نکرده اید.
وی با اشاره به وضعیت بدحجابی در کشور گفت: اگر مسلمانی از کشورهای مسلمان وارد کشور شود ما خجالت می کشیم.
امام جمعه موقت اصفهان همچنین با بیان اینکه روزه خواری در ملا عام مورد نکوهش اسلام است، اظهار کرد: باید قاطعانه جلوی گناهان آشکار و گناهانی که جامعه را به تباهی و فساد می کشاند گرفته شود.
حجت الاسلام میردامادی همچنین اسراف در مصرف آب را عملی مخالف تعالیم اسلامی بیان کرد و افزود: اگر کسی بیش از میزان نیاز خود آب مصرف کند مرتکب تضییع حق الناس شده است.
وی تلاش مسوولان برای حل معضل آب در استان اصفهان را خواستار شد و گفت: مردم اصفهان از نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی گلایه مند هستند، شاید در موضوع آب سستی نشان داده اند.
وی به سازمان آب نیز توصیه کرد که اعتدال را برای همه مردم رعایت کند زیرا در برخی منطقه های اصفهان آب حتی به طبقه چهارم ساختمانها نیز به راحتی می رسد ولی در برخی محله های فقیر نشین در شبانه روز تنها یکی دو ساعت آب پیدا می شود.
حجت الاسلام میردامادی در بخش دیگر خطبه ها به مناسبت روز 14 تیر و هفتم ماه رمضان که روز شهرداری و دهیاری هاست، اشاره کرد و گفت: مردم از شهرداری ها گلایه دارند و باید یک مقدار در مورد برخی هزینه ها سخت گیریها را نسبت به مستضعفین و مردم محروم کم کنید.
امام جمعه موقت اصفهان همچنین با اشاره به سالروز تصویب تحریم های آمریکا علیه مردم ایران در سال 59 اظهار کرد: شما طرفدار دموکراسی نیستید و فقط به دیکتاتوری خود معتقد هستید.
وی خطاب به امریکاییها گفت: شما سرمایه ملتی را که انقلاب کرده بود و باید به او کمک می کردید و ملتی که حقوق انسانی را طبق ارزشهای اسلامی رعایت می کند، تحریم کردید.
وی یادآور شد: امروز انرژی هسته ای بهانه تحریم است زیرا در سال 59 که ما انرژی هسته ای نداشتیم نیز آنها ما را تحریم کردند.
وی با اشاره به ابعاد مختلف تحریم های دشمن گفت: اگر درهای آسمان و زمین را به روی این ملت ببندید ایمان و تقوای این ملت نمی گذارد آنها ذلیل بمانند.
پ/510/607/245

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




13/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن