تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده اى حقیقت ایمانش را کامل نمى کند مگر این که در او سه خصلت باشد: دین شناسى، تدبر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826238481




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طلای سیاه کردستان عراق؛ طعمه‌ای وسوسه‌گر برای مثلث داعش-ترکیه-اسرائیل


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: گزارش ویژه/
"طلای سیاه" کردستان عراق؛ طعمه‌ای وسوسه‌گر برای مثلث "داعش-ترکیه-اسرائیل"
غارت نفت کردستان، در اصل به معنی غارت نفت و سرمایه کل عراق است و این یعنی کمک مستقیم اسرائیل و تجزیه‌طلبان عراقی به از درون پاشیدگی این کشور.
پیشتر باشگاه خبرنگاران در گزارشی روشن نموده بود که چگونه نخبگان جهانی در رأس آن‌ها ایالات متحده آمریکا درصدد تجزیه خاورمیانه (بالکانیزه کردن) به واحدهای کوچک قومی- قبیله‌ای هستند تا امر کنترل و سیطره بر آن‌ها ساده‌تر باشد.


اکنون در این گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران  می‌خوانید که در راستای قطعه قطعه کردن کشورهای خاورمیانه، "تروریست‌های داعش" بهترین ابزار برای تجزیه سوریه و عراق شناخته شدند و مانند اغلب جنگ‌های دنیا، این جنگ هم باز بر سر غارت منابع نفت و گاز است. 


به تازگی روشن شد دولت ترکیه با ابرقدرت‌های تجزیه‌طلب، ساز موافق زده و از طریق خطوط لوله خاک این کشور، انتقال نفتِ کردستان عراق به "بندر جیحان" را ممکن می‌سازد.









ترمینال نفتی ترکیه به سمت بندر جیحان در دریای مدیترانه




ولی ماجرا به همین جا ختم نمی‌شود و "رجب طیب اردوغان" نخست وزیر ترکیه، مأموریت می‌یابد که با برقراری همکاری‌های نفتی میان سه ضلع مثلث کردستان-ترکیه-اسرائیل، نفت عراق را از کردستان عراق به اسرائیل برساند. این نفت در بندر ترکیه‌ای جیحان شناور شده، همانجا در درون تانکرهای عظیم‌الجثه ذخیره و سپس با کشتی‌های مخصوص تا بندر "آشکلون" اسرائیل حمل می‌شود.







مسیر صادرات نفت از کردستان عراق


نفت عراقیِ دزدیده شده، پس از انتقال به پالایشگاه‌های نفت اسرائیل، از راه یک خط لوله 254 کیلومتری به شهر بندری "ایلات" در جنوب سرزمین‌های اشغالی منتقل می‌شود. طلای سیاه کردستان، از این بندر به بازارهای آسیایی فروخته می‌شود. جالب‌ترین مرحلۀ این حمل و نقل‌ها همینجاست که نفت ارزشمند کردستان عراق، مسیری طولانی و دایره‌ای را طی می‌کند تا در نهایت دوباره به جای اولیه‌اش برگردد، ولی این بار "اسرائیل"، فروشندۀ نفت به خاورمیانه باشد!


قبلاً این خطوط لوله، واسطه انتقال نفتِ روسیه و آسیای مرکزی از راه  کانال سوئز به آسیا بود اما امروز که نخستین تانکرهای نفت کردستان به اسرائیل وارد می‌شوند، این خطوط لوله ظرفیت نقل و انتقالی به ارزش سالانه 20 میلیون تن را خواهند داشت.


دلیل سیطره خارجی به نفت عراق، متأسفانه اهمال برخی عناصر خودفروخته عراقی در مهار نیروهای داعش و واگذاری کرکوک به تروریست‌ها بود. بلافاصله نیروهای مسلح کرد (موسوم به پیشمرگه) از راه رسیدند و این شهر راهبردی مهم را تصرف کردند. در حال حاضر مرکز صنعت نفت‌خام عراق در دست کردهاست. پیش‌بینی می‌شود صادرات نفت این منطقه، تا دسامبر 2014 از 2 میلیون بشکه نفت در ماه به 12 میلیون بشکه افزایش یابد.


بر اساس اعلام کارشناسان انرژی، وزارت منابع طبیعی شمال عراق که توسط کردها اداره می‌شود، به ازای هر بشکه نفت خام که از راه ترکیه به قلمرو رژیم صهیونیستی سرازیر می‌شود، یک دلار پرداخت می‌کند. برخی از کارشناسان مدعی‌اند اردوغان نیز به عنوان پاداش مبالغی را دریافت می‌کند. این بده‌بستان‌ها بهرحال علامت همکاری نزدیک اربیل-آنکارا-تل‌آویو است.











کارشناسان نظامی بر این باورند که اهمیت بندر ایلات در صادرات نفت، دولت اسرائیل را بر آن داشته تا دفاع نظامی از این منطقه را در برابر ترور تشدید کنند. لذا مکانی موسوم به "سقف آهنین" (Iron Dome) با هدف حفاظت از بارگذاری‌های نفتی این بندر در برابر حملات موشکی برپا شده است. این بندر درگذشته چندین بار با حملات موشکی مواجه شده و طبق اعلام ارتش صهیونیستی گروهک "انصار بیت‌المقدس" مسئولیت آن‌ها را به عهده گرفته‌اند.


اسرائیل به رغم هشدارهای بغداد در خصوص انجام معاملات نفتی با  منطقه نیمه‌خودمختار کردستان عراق، دو هفته پیش (20 ژوئن) یعنی تقریباً همزمان با حمله ناگهانی تروریست‌ها به عراق، اولین محموله نفت خام را از این منطقه وارد کرده است.




*** تجزیه اقلیم کردستان عراق: آرزوی مشترک داعش و اسرائیل


ابرقدرت‌های مداخله‌جوی غرب همواره در صدد سوءاستفاده از احساسات میهنی کردها بوده و با هر اهرمی کوشیده‌اند کردهای ایران، عراق و سوریه را مستقلاً برای اتحاد علیه دولت‌های متبوعشان تحریک کنند. اگر اکنون تصرف مناطقی از استان‌های شمالی عراق توسط تروریست‌های داعش دوام بیاورد، که این منتهی آرزوی داعشی‌هاست. اما اگر هم این سیطره محدود باشد (که می‌بینیم هرلحظه احتمال تارومار داعش به دست ارتش عراق وجود دارد) منافع تروریست‌ها ایجاب می‌کند که فعلاً با چنگ و دندان به ذخایر نفتی کرکوک بچسبند.


لذا دولت نوری المالکی در جبهه‌های متعددی درگیر نبرد است:







اول برای حفظ موقعیت سیاسی خودش می‌جنگد، دوم برای حفظ تمامیت ارضی کشور، یورش تروریست‌های داعش به بغداد و سایر مناطق تصرف شده را دفع می‌کند و سوم برای حفظ صنعت نفت و درآمدهای حاصل از آن می‌کوشد.


نتیجه بحران فعلی در عراق، به زودی تعیین می‌کند که ذخایر غنی انرژی در این کشور به مردم عراق تعلق دارد یا به عنوان طعمه‌ای لذیذ در میان غارتگران تقسیم خواهد شد. غارت نفت کردستان عراق، در اصل به معنی غارت نفت و سرمایۀ کل عراق است و این یعنی کمک مستقیم اسرائیل و تجزیه‌طلبان، برای از درون پاچیدگی این کشور.


عراق دومین تولیدکننده نفت اوپک بود، اما دولت این کشور در شرایط کنونی فقط مشغول سرپانگهداشتن تولیدات نفتی برای کسب حداقل درآمد موردنیاز برای مبارزه با داعش است. 


گزارش از طاهری




انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۳ - ۰۰:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن