محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832550527
5 خط قرمز غيرقابل مذاكره از نگاه تيم مذاكرهكننده
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: 5 خط قرمز غيرقابل مذاكره از نگاه تيم مذاكرهكننده
براي تحليل هر مذاكره و پيشبيني آينده آن، به شاخصي نياز است كه بتوان به وسيله آن، پيشروي يا شكست مذاكرات را بررسي كرد
براي تحليل هر مذاكره و پيشبيني آينده آن، به شاخصي نياز است كه بتوان به وسيله آن، پيشروي يا شكست مذاكرات را بررسي كرد. از مهمترين شاخصهايي كه ميتوان در اين راه از آن بهره جست، ثبات قدم بر خطوط قرمزي است كه هر طرف مذاكرهكننده براي خود مشخص ميكند.
خوب است معناي «خط قرمز» مورد توجه قرار بگيرد تا جلوي هرگونه تحريف و تعويض معنا از سوي مغرضين گرفته شود. معني خط قرمز، خواستههاي حداكثري و غيرقابل دسترس ما در مذاكرات نيست كه بعد از پيشرفت مذاكره، انتظار داشته باشيم در عمل كمي آنها از شروطشان كوتاه بيايند و كمي هم ما از خط قرمزهاي خود عدول نماييم و در نهايت به بعضي از آنها نائل گرديم. خط قرمز، آن مواردي است كه كوتاه آمدن از آن به هيچ وجه جايز نيست و هر توافقي كه آنها را تأمين نكند، از پيش رد شده است.
تجربه زيرپاگذاشتهشدن خطوط قرمز در توافق ژنو
تجربه تلخ توافق ژنو نيز از زيرپا گذاشته شدن خطوط قرمز حكايت دارد تا جايي كه اعضاي تيم مذاكرهكننده نيز به آن اذعان دارند، حجت الاسلام نبويان از نمايندگان مجلس ميگويد: آقاي عراقچي ميگفت «ما خط قرمز آقا را هم نتوانستيم حفظ كنيم و آنها را نيز از دست داديم» يا علي لاريجاني با اشاره به تسامح در مذاكرات ژنو ميگويد: «قدرتهاي غربي بدانند كه اگر نسبت به مذاكرات مقدماتي با مسامحه برخورد شد، مذاكرات نهايي محل مسامحه نخواهد بود.» نقوي حسيني (دبير كميسيون امنيت ملي) نيز ميگويد: در توافق اوليه برخي از خطوط قرمز ما رعايت نشد. از آنجا كه مذاكرات هستهاي بين ايران و 1+5 به مرحلهاي حساس رسيده است و دو طرف مذاكره عزم جدي براي به نتيجه رسيدن مذاكرات تا پيش از ۲۹ تيرماه (مهلت زماني گام اول توافق ژنو) را دارند و از طرف ديگر اختلاف گستردهاي بين دو طرف وجود دارد، بيم آن ميرود كه توافق نهايي احتمالي، مانند توافقنامه ژنو كه در آذرماه ۹۲ به دست آمد، با عبور از خط قرمزهاي جمهوري اسلامي ايران و حتي خطوط قرمز كه دولتيها و مسئولان مذاكره براي مذاكرات مطرح ميكنند حاصل شود، لذا به طور اجمالي و مستند بر خطوط قرمز مطرح شده از سوي مسئولان دولت جمهوري اسلامي و تيم مذاكرهكننده هستهاي مروري خواهيم نمود. اين خطوط قرمز را در پنج بخش ميتوان دستهبندي نمود:
1- حق غنيسازي (برنچيدن تأسيسات، تعليق، مكان، سطح و ميزان غني سازي)
روحاني (رئيسجمهور ايران)- 9/۹/92: برچيدن تأسيسات هستهاي براي ايران خط قرمز است.
تخت روانچي(معاون وزير امور خارجه)– 31/۲/۹۳: هيچ سايت هستهاياي در ايران تعطيل نميشود.
ظريف(وزير امور خارجه و رئيس تيم مذاكرهكننده هستهاي)- 25/۸/۹۲: موضوع غنيسازي در ايران خط قرمز ماست و ما خط قرمزهايمان در مذاكرات را حتماً در نظر داريم و رعايت خواهيم كرد. برنامه غنيسازي متعلق به مردم است و درباره چيزهايي كه به مردم كشورمان تعلق دارد، گفتوگو نميكنيم.
عراقچي(عضو ارشد تيم مذاكرهكننده هستهاي)- 16/۸/۹۲: اصل تعليق خط قرمز ايران است و غنيسازي حتماً در ايران ادامه مييابد.
صالحي(رئيس سازمان انرژي اتمي)- 1/۱۱/۹۲: حق غنيسازي خط قرمز ايران بوده و تيم مذاكرهكننده با گروه 1+5، از آن عقبنشيني نكرده است و نخواهد كرد.
البته بايد بين سه مورد برنچيدن تأسيسات، تعليق و غنيسازي در خاك ايران تفاوت قائل بود. برچيده نشدن، يعني دولت قائل است كه اولاً تمام سانتريفيوژهاي هستهاي سر جاي خود باقي ميمانند، به جاي ديگري منتقل نميشوند يا به اصطلاح برچيده نميشوند. ثانياً اين سانتريفيوژها به فعاليت خود ادامه ميدهند و غنيسازي انجام ميدهند و حتي براي مدت كوتاهي از كار نميايستند يا به اصطلاح فعاليت هستهاي معلق نميشود. به عنوان مثال در صورتي كه ظاهر تأسيسات فردو و ساختمانهاي آن حفظ شود اما به اموري غير از غنيسازي كه هدف تأسيس فردو بوده است پرداخته شود، عملاً اين تأسيسات مهم متوقف شده است. ثالثاً اين غنيسازي در خاك ايران انجام ميپذيرد نه اينكه در خاك كشورهاي ديگر غني شود و محصولاتش به ايران فرستاده شود.
قابل توجه است كه ادعاي خط قرمز بودن حفظ حق غنيسازي براي ايران، موضعي حداقلي و آدرسي غلط ميباشد چراكه حق هستهاي ايران به طور مشخص در NPT تصريح شده است و نيازي به
به رسميت شناختن دولتهاي مستكبر ندارد. پس تا اينجاي مطلب، مسئولان به نكته خاصي اشاره نكردهاند، اما در ادامه به خط قرمز اصلي، يعني جزئيات اين حق، از جمله سطح غنيسازي، ظرفيت غنيسازي و توجه به نياز كشور اذعان شده است:
صالحي در واكنش به سخنان وندي شرمن- 15/۱۲/۹2: ايران تعيينكننده سطح و ميزان غنيسازي است.
علي لاريجاني(رئيس مجلس شوراي اسلامي)- 22/۲/۹۳: چارچوب مورد قبول، صيانت از كليت فناوري صلحآميز هستهاي است و كميت اين فناوري محل چانهزني نيست.
علاءالدين بروجردي(رئيس كميسيون امنيت ملي مجلس)- 12/۱۲/۹۲:توقف غنيسازي و تعطيلي سايت فردو قطعاً خط قرمز ماست.
دكتر كارخانهاي (رئيس كميته هستهاي مجلس):ما درباره غنيسازي چند خط قرمز داريم. ما بايد غنيسازي را در حدي بپذيريم كه نياز كشور را در حد برنامههاي هستهاي كه در پيش داريم تأمين كند.
اما در برخي موارد اظهارات ضد و نقيضي از زبان مسئولان مشاهده ميشود كه جزئيات حق غنيسازي را نه به نياز كشور ما كه به خواست و توافق كشورهاي طرف مقابل مشروط ميكنند.
عراقچي- 1/۲/۹۳: اينكه اندازه غنيسازي ما چقدر باشد، مورد مذاكره قرار خواهد گرفت. تعداد سانتريفيوژها، سطح غنيسازي، ميزان غنيسازي، ميزان ذخاير، محل غنيسازي و... موضوعاتي است كه پيرامون آنها مذاكره خواهيم كرد اما باز هم تأكيد ميكنم كه حق غنيسازي، مورد مذاكره قرار نخواهد گرفت و غربيها اين اصل را پذيرفتهاند يا در شرايطي كه سوخت ۲۰درصد جزو نيازهاي قطعي كشور حتي در شرايط كنوني نيز هست، محمدجواد ظريف در مورد بسته پيشنهادي ايران به 1+5 ميگويد: «پارامترهاي اين پيشنهاد طوري تنظيم خواهند شد كه ايران غنيسازي را ادامه دهد اما تضمينهاي لازم را براي اينكه غنيسازي از پنج درصد بالاتر نخواهد رفت را ارائه ميكند.» البته بايد گفت كه متأسفانه سرمنشأ اين خطاي راهبردي به بندهاي گنجانده شده در توافقنامه ژنو برميگردد. درحالي كه در ماده ۴ NPT صراحتاً اشاره ميشود كه همه كشورهاي عضو حق دستيابي، تحقيق، توليد و بهرهبرداري از انرژي هستهاي را دارند كه مجموع اينها دستيابي به فناوري هستهاي را تشكيل ميدهد و اين حقوق هم به هيچ بهانهاي نميتواند قابل انفكاك باشد اما طبق توافق ژنو تيم مذاكرهكننده غنيسازي را در گام نهايي حداقل با ۱۰ شرط پذيرفتهاست (از جمله در بندسوم مربوط به ويژگيهاي گام نهايي) و هيچ جا نيز توافق به حق غنيسازي ايران اشاره نكرده است. در حالي كه اين شروطي كه در رابطه با سطح، دامنه، ظرفيت و محل غنيسازي مطرح شده و ديگر شروط، همه بر خلاف ماده ۴ NPT و حقوق كشورهاي عضو است.
2- مذاكره فقط در چارچوب موضوع هستهاي، نه مسائل دفاعي و حقوق بشر. پس خط قرمز دوم، مذاكره فقط در چارچوب موضوع هستهاي است
ظريف در گفتوگو با العالم- 27/۳/۹۳: مذاكرات وين منحصر به مسئله هستهاي است.
عراقچي- 21/۱۱/۹۲: به هيچ وجه به هيچ كسي اجازه نميدهيم موضوعاتي كه غير از موضوعات هستهاي به خصوص آنچه مربوط به بحث دفاعي ميشود را وارد مذاكره كند.
علي لاريجاني – 22/۲/۹۳: وزير امور خارجه و تيم مذاكره كننده فقط در موضوع هستهاي و نه چيز ديگر ميتوانند مذاكره را ادامه دهند.
ما تا زماني مذاكرات را دنبال ميكنيم كه در چارچوب مسائل هستهاي باشد و اگر مجلس بداند كه تيم مذاكرهكننده در زمينههايي غير از هستهاي مذاكره ميكند، مجلس شوراي اسلامي وارد عمل ميشود و اجازه ادامه مذاكرات را نخواهد داد. حقوق بشر و تعطيلي و تعليق غنيسازي خط قرمز مجلس است. موضوع حمايت از جنبشهاي آزاديبخش از جمله حزبالله لبنان و جنبش مقاومت اسلامي فلسطين و... قابل مذاكره نيست. در ذيل همين موضوع، خط قرمز ديگري تحت عنوان ورود به مباحث دفاعي و موشكي كشور هم مطرح است.
ظريف- 29/۱۱/۹۲: محمدجواد ظريف، وزير امور خارجه ايران، در پاسخ به سؤال تسنيم مبني بر اينكه آيا مذاكره درباره اماكن نظامي و نيز برنامه موشكي ايران خط قرمز است، گفت: «بله، حتماً همينطور است.»
عراقچي- 26/۳/۹۳: بحث در مورد سيستم دفاعي يا موشكهاي دوربرد خط قرمز ماست. برنامههاي دفاعي كشور به هيچ وجه قابل مصالحه و حتي قابل مذاكره نيست. سيستمهاي دفاعي به هيچ وجه موضوع مذاكره نبوده و نخواهد بود.
آصفري (دبير وقت كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي)- 27/۲/۹۳: وارد شدن به بحثهاي موشكي خط قرمز ماست.
3- حفظ ماهيت آب سنگين اراك. در واقع سومين خط قرمز، حفظ ماهيت آب سنگين اراك است
ظريف- 14/۱۲/۹۲: ما به دنبال تعطيل كردن آن (اراك) نيستم. ما به دنبال برچيدن آن نيستيم. اين خط قرمز ماست.
عراقچي- 28/۲/۹۳: ماهيت آب سنگين جزو خطوط قرمز ماست. غنيسازي بايد ادامه يابد، مواد از كشور خارج نميشود، رآكتور اراك آب سنگين باقي ميماند و از اين قبيل...
تخت روانچي- 31/۲/۹۳: آب سنگين اراك خط قرمز ماست. اراك هم هرگونه بازطراحياش با حفظ آب سنگيني آن است.
صالحي- 9/۹/۹۲: رآكتور آب سنگين اراك خط قرمز ماست.
آصفري (دبير وقت كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي)- 28/۳/۹۳: اجازه متوقف شدن سايت خنداب اراك (آب سنگين) را نميدهيم.
4- تحقيق و توسعه فناوري هستهاي. خط قرمز چهارم، دانش هستهاي و تحقيق و توسعه فناوري هستهاي است
ظريف (در گفتوگو با روزنامه اتريشي استاندارد)- 21/۱/۹۳: تحقيق و توسعه برنامه هستهاي ايران را نميتوان محدود كرد. تحقيق و توسعه ادامه پيدا ميكند، فناوري و دانش ما ادامه پيدا ميكند.
ظريف در مونيخ: تحقيقات هستهاي را رها نميكنيم.
عراقچي- 28/۲/۹۳:يكي از خطوط قرمز ما دانش ماست و هيچ عاملي نميتواند ما را در حوزه هستهاي در بحث تحقيق و توسعه وادار به توقف كند. تكنولوژي و فناوري متعلق به ملت ايران است و كسي نميتواند جلوي آن را بگيرد. از نظر ما تحقيق و توسعه در حوزه هستهاي قابل مصالحه نيست.
علي لاريجاني- 6/۱۲/۹۲: من اصولاً با توقف طرحهاي تحقيقاتي و توسعهاي كشور كه بخشي از آن مربوط به بحثهاي هستهاي است، مخالف هستم.
باز هم در بين اظهارات، حرفهاي متضاد ديده ميشود. از طرفي تحقيق و توسعه غيرقابل مذاكره خوانده ميشود و از طرف ديگر صحبت از ادامه پيدا كردن آن است؛ ادامه پيداكردني كه با لفظ current در توافقنامه ژنو مطرح ميشود. ادامه فعاليتهاي فعلي! و اين ادامه دادن، به معني ثابت بودن تعداد سانتريفيوژها و نيفزودن بر آنها، عدماجازه خريد نسلهاي جديد ميباشد و اين يعني توقف كامل روند تحقيقات و توسعهاي كه مسئولان ما به عنوان خط قرمز خود مطرح كردهاند.
5- برداشته شدن يك باره تحريمها و نه طي زمان طولاني
ظريف- 5/۹/۹۲: بايد طي يك سال تمام تحريمها برداشته شوند. نتيجه مذاكرات بايد لغو همه تحريمها باشد.
عراقچي در جلسه كميسيون امنيت ملي در تهران (25/۳/۹۳): ما خواهان لغو كليه تحريمها بعد از توافق هستيم، به خصوص تحريمهاي دولت و كنگره امريكا بايد در گفتوگوهاي دوجانبه برطرف شود در غير اين صورت دليلي براي مذاكره وجود ندارد.
نقوي حسيني (سخنگوي كميسيون امنيت ملي مجلس)- 1/۴/۹۳: تيم مذاكرهكننده لغو يكجاي كليه تحريمهاي اقتصادي را به عنوان يك خط قرمز دنبال خواهد كرد كه شامل تحريمهاي شوراي امنيت، اروپا و دولت امريكا ميشود.
بايد به تفاوت «لغو» و « تعليق» تحريمها نيزتوجه داشت، در واقع لغو برداشته شدن و بازگشتناپذير بودن تحريمها را در پي دارد اما تعليق (مانند آنچه كه در گام اول توافق ژنو اتفاق افتاد) تنها براي مدت زماني مشخص اعمال نشدن تحريم را موجب ميشود و مسئولان امر به لغو تحريمها اشاره داشتهاند. اما اين جا شاهد يك چرخش موضع از تيم مذاكرهكننده هستيم كه منابع مطلع، دليل آن را ممانعت امريكا از به دست آمدن اين دستاورد و نااميدي تيم هستهاي ميدانند.
با اينكه عراقچي در جلسه كميسيون امنيت مجلس با تأييد نظر روحاني و ظريف به لغو كليه تحريمها اشاره كرده بود، وي چند روز بعد و در اثناي مذاكرات
وين ۵ (28/۳/۹۳) اعلام ميكند: تحريمها نميتواند يك دفعه برداشته شود، چون اقدامات ما هم نميتواند يك دفعه برداشته شود. اين يكي از سختترين بخشهاي مذاكره است كه در حال بحث روي آن هستيم. طبعاً رفع تمام تحريمها مدنظر ماست و در يك جدول زماني بايد همه تحريمها برداشته شود و آن جدول زماني از نقطهنظرات مورد اختلاف ماست. موارد مطروحه، حدود و خطوط قطعي غيرقابل تنازلي بودند كه تعهد به آنها كاملاً لازم است و هر توافقي كه اين موارد در آن نقض شده باشد، به معني كوتاه آمدن در برابر دشمن و بدعاقبتي مذاكره و توافق است اما متأسفانه ما شاهد نقض بسياري از اين خطوط قرمز، در متن مكتوب توافقنامه ژنو هستيم كه تفسيرهاي متفاوت آن در گام نهايي، كار را براي تيم مذاكرهكننده سختتر از قبل نيز كرده است؛ سختياي كه باعث تغيير مواضع تيم مذاكرهكننده از جمله آقاي عراقچي و عدول آنها از خطوط قرمز خود شده است.
با اينكه رهبر انقلاب در آبان سال ۹۲ و قبل از مذاكرات ژنو اشاره كرده بودند كه به جزئيات مذاكرات هستهاي ورود نميكنند، اما از نظر ايشان خطوط قرمز كلي وجود دارد كه بايد رعايت شود.
امام خامنهاي(مدظله) در ديدار مديران، متخصصان و كارشناسان سازمان انرژي اتمي- 20/۱/۹۳:
۱- حركت علمي هستهاي، به هيچ وجه نبايد متوقف يا حتي كند شود.
۲- مذاكرهكنندگان ايران، بايد بر ادامه تحقيق و توسعه و پيشرفت هستهاي پافشاري كنند.
۳- كسي حق معامله روي دستاوردهاي هستهاي را ندارد.
۴- مسئولان بايد در مورد دستاوردهاي هستهاي تعصب داشته باشند.
۵- مذاكرهكنندگان كشورمان نبايد هيچ حرف زوري را از طرف مقابل قبول كنند.
۶- روابط آژانس بينالمللي انرژي اتمي با ايران نيز بايد روابط متعارف و غيرفوقالعاده باشد.
برخي از اين نكات، توسط تيم مذاكرهكننده هم تصريح شده است. نكات اول و دوم به مسئله دانش هستهاي و پيشرفت فناوري هستهاي مربوط ميشود، خطقرمز سوم شامل مواردي از جمله حفظ و صيانت از سوخت۲۰درصد فردو، آب سنگين اراك و... شده و خطوط چهارم تا ششم هم به نحوه رفتار ديپلماتيك مذاكرهكنندگان اشاره دارد.
منبع: سايت خبري تحليل
يك بيست با كمي تلخيص
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]
صفحات پیشنهادی
تیم مذاکرهکننده ما در مقابل بهانههای طرف مقابل ایستادگی خواهد کرد
نوبخت در جمع خبرنگاران تیم مذاکرهکننده ما در مقابل بهانههای طرف مقابل ایستادگی خواهد کرد سخنگوی دولت با اشاره به مذاکرات ایران و 1 5 در وین گفت این آخرین دور از مذاکرات بوده و قرار است به یک توافق دائمی تبدیل شود ما مطمئنیم تیم مذاکرهکننده ما در مقابل بهانههای طرف مقابل ایعضو تیم مذاکرهکننده هستهای: مذاکرات فشرده و جدی ادامه دارد
عضو تیم مذاکرهکننده هستهای مذاکرات فشرده و جدی ادامه دارد عضو تیم مذاکره کننده هسته ای ایران با بیان اینکه مذاکرات بصورت فشرده و جدی میان ایران و گروه 1 5 ادامه دارد گفت این مذاکرات فردا جمعه نیز ادامه دارد آفتاب این عضو تیم مذاکره کننده هسته ای که خواست نامش بیان نشودزیباکلام: با رویت احضاریهام خندیدم و متاسف شدم/ آقا از تیم مذاکرهکننده حمایت میکنند، نه از مذاکرات صورت گرف
زیباکلام با رویت احضاریهام خندیدم و متاسف شدم آقا از تیم مذاکرهکننده حمایت میکنند نه از مذاکرات صورت گرفته " احساس تأسف کردم که شخصیتهای دانشگاهی که به هر حال به لیبرالیزم یک اعتقاد ویژهای را اعلام میکنند چطور عرصه خصوصی را مورد تعرض قرار میدهند و آن را وارد عرصهتیم مذاکره کننده مورد اعتماد نظام است و خط قرمزها را رعایت می کند
خطیب جمعه قم تیم مذاکره کننده مورد اعتماد نظام است و خط قرمزها را رعایت می کند قم – ایرنا – خطیب جمعه قم گفت تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان مورد اعتماد نظام هستند و خطوط قرمز را رعایت می کند اما این دشمن است که باید سر عقل بیاید به گزارش ایرنا آیت الله سید هاشم حسینی بوشهیک عضو تیم مذاکرهکننده ایران: به تمدید فکر نمیکنیم/ در دور بعدی همه در دسترسند
جمعه ۳۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶ ۲۲ یک عضو تیم مذاکرهکننده ایران درباره برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و 1 5 که قرار است از 11 تیرماه برگزار شود گفت این مذاکرات از ابتدا قاعدتا با حضور آقای ظریف و حانم اشتون خواهد بود وی درباره احتمال تمدید مذاکرات به خبرنگار انرژی هستهای خبرگزاری دانخطیب جمعه قم:تیم مذاکره کننده مورد اعتماد نظام است و خط قرمزها را رعایت می کند
خطیب جمعه قم تیم مذاکره کننده مورد اعتماد نظام است و خط قرمزها را رعایت می کند قم – ایرنا – خطیب جمعه قم گفت تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان مورد اعتماد نظام است و خطوط قرمز را رعایت می کند اما این دشمن است که باید سر عقل بیاید به گزارش ایرنا آیت ا سید هاشم حسینی بوشهریعضو شورای راهبردی روابط خارجی:مقاومت تیم مذاکره کننده ناشی از پایبندی آنها به ارزش ها است
عضو شورای راهبردی روابط خارجی مقاومت تیم مذاکره کننده ناشی از پایبندی آنها به ارزش ها است عضو شورای راهبردی روابط خارجی خارجی گفت ایستادگی و مقاومت تیم مذاکره کننده پشت میز مذاکرات ناشی از پایبندی بر اعتقادات و ارزش ها است به گزارش نامه نیوز سیدمهدی مصطفوی روز یکشنبه در هشتمینتیم ملی ایران برابر آرژانتین قرمزپوش شد+ عکس
در حاشیه بازی ایران - آرژانتین تیم ملی ایران برابر آرژانتین قرمزپوش شد عکس ملی پوشان ایران رابر آرژانتین از پیراهن دومشان استفاده خواهند کرد به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران ایرانی ها در بازی برابر آلبی سلسته ای ها از پیراهن قرمز خود استفاده می کنند پیراهن ملی پوشان دشب فوتبالی تیم مذاکره کننده ایران در وین
شب فوتبالی تیم مذاکره کننده ایران در وین خبرگزاری پانا اعضای تیم مذاکراتی ایران با 1 5 به تماشای بازی ایران و نیجریه نشستند ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد ساعت 14 23 ایسنا نوشت اعزامی به وین دکتر محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان به همراه اعضای تیم مذاکراتی و خبرنگاران ایرانی حاضر در ویعضو تیم مذاکره کننده هسته ای ایران: پیشرفت محدود است/ از دوم جولای مذاکره مستمر داریم
در گفت و گو با ایرنا عضو تیم مذاکره کننده هسته ای ایران پیشرفت محدود است از دوم جولای مذاکره مستمر داریم وین - ایرنا - عضو تیم مذاکره کننده هسته ای جمهوری اسلامی ایران فضای مذاکرات ایران و 1 5 را جدی و سازنده ارزیابی کرد اما اظهار داشت که پیشرفت در نگارش متن توافق جامع محدودعزیمت ظریف و تیم مذاکره کننده به وین /ادامه مذاکرات برای نگارش برنامه اقدام مشترک جامع
عزیمت ظریف و تیم مذاکره کننده به وین ادامه مذاکرات برای نگارش برنامه اقدام مشترک جامع تهران - ایرنا - محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه بامداد امروز چهارشنبه در صدر تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان برای ششمین دور از مذاکرات جامع میان ایران و 1 5عازم وین اتریش شد به گزارش خبرنگارتیم ملی ایران برابر آرژانتین قرمزپوش شد
گزارش تصویری در آستانه بازی ایران - آرژانتین تیم ملی ایران برابر آرژانتین قرمزپوش شد ایرانی ها در بازی برابر آلبی سلسته ای ها از پیراهن قرمز خود استفاده می کنند به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران ایرانی ها در بازی برابر آلبی سلسته ای ها از پیراهن قرمز خود استفاده می کنندپاس گل «ظریف» کارلوس کروش برای تیم مذاکره کننده هسته ای
پاس گل ظریف کارلوس کروش برای تیم مذاکره کننده هسته ایتاریخ انتشار سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۴ ۰۴ کارلوس کروش در کنفرانس مطبوعاتی اش در پایان بازی با نیجریه از شرایط سخت تحریم هاو اثرش برفوتبال گفت به گزارش خبر محمد جواد ظریف روبروی اشتون و تیم مذاکره کننده هسته ای نشسته امانگاه شما: ما چه قدر طرفدار تیم ملی هستیم؟
نگاه شما ما چه قدر طرفدار تیم ملی هستیم بخش نگاه شما برای ارائه و معرفی نگاه مخاطبان تابناک به همه موضوعات است هر مخاطب تابناک میتواند با مد نظر قرار دادن شرایط همکاری با این بخش نگاه خود را ارسال کند تا در معرض دید و داوری دیگر مخاطبان قرار گیرد کد خبر ۴۱۱۴۹۸ تاظریف: میدانیم که روی خط قرمزها نباید مذاکره و توافق کرد
سهشنبه ۳ تیر ۱۳۹۳ - ۲۰ ۰۰ جلسه مجمع عمومی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با حضور محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در تالار مدرس ساختمان مشروطه مجلس شورای اسلامی برگزار شد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا محمدجواد ظریف در این نشست در مورد آخرین وضعیت مذاکرات هستهای وتیم مذاکره کننده ملزم به اجرای نظرات رهبری است
ظریف تیم مذاکره کننده ملزم به اجرای نظرات رهبری است وزیر امور خارجه با بیان اینکه از دهم تا 29 تیرماه با 1 5 و اشتون در بروکسل وارد مذاکره خواهیم شد افزود خطوط قرمز را رهبر معظم انقلاب مشخص می کنند و هرآنچه در مذاکرات بحث می شود با جزئیات خدمت ایشان گزارش می شودو تیم مذاکره کننترکیب تیم ملی ایران از نگاه بلیچرریپورت
جام جهانی 2014 ترکیب تیم ملی ایران از نگاه بلیچرریپورت پایگاه خبری تحلیلی بلیچرریپورت ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بوسنی هرزگوین را پیش بینی کرد به گزارش جام جم ورزشی بر اساس گمانه زنی این سایت تیم ملی فوتبال ایران با همان ترکیبی به میدان می رود که در مقابل آرژانتین دیدیم-
گوناگون
پربازدیدترینها