تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834856408
چرا غرب از حجاب میترسد؟
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: چرا غرب از حجاب میترسد؟
مرد چاقوکش جلو چشمان قاضی با ۱۸ ضربه، او را که سهماهه باردار بود از پا در آورد. شوهر مروه برای نجات همسرش به سمت او شتافت اما توسط پلیس آلمان مورد تیراندازی قرار گرفت.
مشرق: روز سوم ماه رمضان امسال، مقارن با سالروز حادثهای بزرگ و متاثر کننده است، حادثهای که غرور مسلمانان عالم را جریحهدار کرد و سندی برای مظلومیت مسلمانان در دنیای بیرحم و نژاد پرستانه غرب شد. شهادت «مروه شربینی»، شهیده حجاب آن حادثه تلخ است. زنی که همچون الگوی خویش، حضرت زهرا(س) زندگی کرد و به تأسی از او در حالی که باردار بود، در اوج ناجوانمردی، در پیش چشم همسر و فرزندش به شهادت رسید.
این بانوی بزرگوار، در سال ۱۹۷۷ میلادی در شهر اسکندریه متولد شد. پدرش علی شربینی و مادرش لیلا شمس هر دو شیمیدان بودند. او بعد از فارغ التحصیلی، در سال ۲۰۰۳ به همراه همسرش به آلمان مهاجرت کرده و ابتدا در شهر برمن و از سال ۲۰۰۸ در شهر «درسدن» ساکن شدند. همسرش، وابسته فرهنگی مصر در یکی از دانشگاههای آلمان بود که با استفاده از بورس تحصیلی در رشته مهندسی ژنتیک تحصیل میکرد و جهت انجام پایان نامه دکترای خود همراه مروه به آلمان آمده بود.
چندی پیش از شهادتش، شربینی به دادگاهی مراجعه کرده و یک آلمانی نژادپرست را متهم به این کرد که «زمانی که در پارک با پسرش بازی میکرده، آلکس دبلیو او را مورد توهین قرار داده و بخاطر حجاب مروه او را تروریست و فاحشه اسلامی خطاب کردهاست». دادگاه شکایت شربینی را پذیرفته و آلکس را محکوم به پرداخت ۷۵۰ یورو کرد. آلکس دبلیو این حکم را نپذیرفت و تقاضای تجدید نظر نمود.
در حین برگزاری جلسه دادگاه تجدید نظر در یک دادگاه درجه دو در شهر درسدن، فرد آلمانی در جلوی چشمان قاضی و سایر حاضرین به شربینی حمله کرده و با ضربات چاقو وی را که سهماهه باردار بود از پا در آورد. در حین ضربات شوهر مروه برای نجات همسرش به طرف او شتافت که توسط پلیس آلمان مورد تیراندازی قرار گرفت. پس از آن شوهرش با وضعیتی بحرانی در بیمارستان بستری گردید. همچنین فرزند خردسال سه سالهشان که شاهد این ماجرای خونبار بوده، برای معالجه تحت نظر روانشناس است.
این در حالی است که دستگاه قضايی آن كشور گويی كه اتفاق خاصی روی نداده، حتی دستور به ممنوعيت اطلاع رسانی و پخش اخبار مرتبط با اين موضوع را صادر نمود.
حال پس از گذشت ۵ سال از به شهادت رسیدن این بانوی بزرگوار به دلیل حجاب، وی همچنان «شهیده حجاب» و نماد اعتراض به اسلامستیزی غرب است. به همین بهانه به سراغ معرفی کتابهایی با موضوع حجاب آمدهایم تا در ادامه مسیر حرکت این بانوی شهید، گامی هرچند کوچک در جهت ترویج حجاب واقعی و درست زنان مسلمان برداریم.
۱. سرمایه فکری استاد مطهری
در فضای آن روزهای انقلاب اسلامی که بحثهای در رابطه با حجاب زنان بیشتر از گذشته مورد توجه قرار گرفته بود، گذشته از انحرافهای عملی فراوانی که در زمینه حجاب به وجود آمده بود، این مسئله و دیگر مسائل مربوط به زنان، وسیلهای در دست برخی افراد ناپاک شده بود تا بتوانند بر ضد دین مبین اسلام تبلیغات منفی کنند.
به همین خاطر استاد مطهری که همواره چشم بینای انقلاب اسلامی بودند، به سراغ تالیف کتابی در رابطه با حجاب رفت که بعدها «مسئله حجاب» نام گرفت. این کتاب در دو بخش تالیف شده است. در بخش اول ابتدا مسئله پوشش زن از نگاه سایر ادیان و ملتها بررسی میشود، سپس به عدهای که طرفدار بیحجابی زن و نشست و برخاست او با مردان بیگانه در جامعه هستند، پاسخ میدهد و در بخش دوم، به سراغ بررسی مقوله حجاب خارج از عرف که منجر به خانه نشینی زن میشود، رفته است. دیدگاهی که صاحبان آن معتقدند، زنان باید حتی چهره و دست خود را از نامحرم بپوشانند و به خانهنشینی زن عقیده دارند.
استاد مطهری در این کتاب هر دوی این دیدگاهها را رد میکند و با دلایل و استدلالهایی محکم، ثابت میکند که نظر اسلام، حفظ حریم و حضور باوقار زن در جامعه با پوشش مناسب است و نه هیچکدام از این دو تفکر اشتباه.
کتاب «مسئله حجاب» همواره یکی از اصلی ترین منابع مربوط به بحث حجاب است که مورد استفاده و استناد محققین و دانشجویان زیادی قرار گرفته و میگیرد.
۲. بی حجاب، به حجاب بپردازیم
«زمانی که روسری اقتصاد کمی کنار رفت و مانتوی سیاست کمی تنگ و کوتاه شد و نظام اداری چکمه پوشید و سیستم قضایی گردن و بازویش را برهنه کرد، به طور طبیعی این واقعیت های تلخ در تصویر زنان کوچه و خیابان خودشان را نشان می دهند. قضیه همین قدر ساده است. باور کنید...»
این بخشی از مقدمه کتابی است که سعی کرده بیپرده و بدون تعارف به موضوع حجاب و معضلات آن در جامعه فعلیمان بپردازد و همین موضوع باعث شده است که حجت الاسلام محمدرضا زائری، نام «حجاب بی حجاب» را برای کتابش انتخاب کند.
جنبههای اجتماعی و فرهنگی حجاب محور اصلی هشت مقاله موجود در این کتاب ۱۰۷ صفحهای است که علاوه بر بررسی این موضوعات به معرفی و بررسی عملکرد یکی از مؤسسات موفق در طراحی و تولید حجاب اسلامی برای دختران نوجوان در بیروت، پرداخته است تا علاوه بر مورد خطاب قراردادن بانوان، تمام فعالان فرهنگی کشور را به افزایش تحقیق و مطالعه در رابطه با این حکم مهم اسلامی تشویق کند.
در واقع همانگونه که زائری در پیشگفتار کتابش میگوید: «اهمیت حجاب از جهات مختلف، اقتضا می کند که با نگاهی جامع بدان پرداخته شود و چه در مقام پژوهش و چه در مقام آسیب شناسی و سیاست گذاری برای ترویج و تبلیغ از زاویه حیثیت اجتماعی و فرهنگی خاص آن مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد...»
۳. نقش و رسالت زن
یکی از بحثهای مهمی که همواره در ادیان مختلف مورد بحث و بررسی قرار میگیرد، بحث نقش و رسالت زن به عنوان مهمترین رکن جامعه در ترویج و تحکیم پایههای عفت و حیا در جامعه است.
به همین خاطر دانستن نظرات مقام معظم رهبری در رابطه با این موضوع به عنوان رهبری جامعه که علاوه بر جنبه سیاسی، رهبری مذهبی مردم را نیز بر عهده دارند؛ بسیار مفید و پر اهمیت است.
جلد اول کتاب «نقش و رسالت زن» به همین موضوع پرداخته است و نظرات مقام معظم رهبری را در ارتباط با موضوع عفاف و حجاب در سبک زندگی ایرانی به طور کامل شرح داده است.
در بخشی از این کتاب با عنوان «مقابله قاطع با بی احترامی نسبت به حجاب در دانشگاه ها» نظر مقام معظم رهبری در رابطه با جایگاه و اهمیت حجاب در دانشگاهها آمده است: «محیط دانشگاهها بسیار مهم است. در محیط دانشگاه ها خانمهای دانشجو و استاد باید سعی کنند همین روحیه و فرهنگ اسلامی را ترویج کنند. اگر کسانی خدای ناکرده در دانشگاههای کشور هستند که نسبت به حجاب اسلامی و زنان و دانشجویان دختر مسلمان بیاحترامی میکنند، به آنها اجازه ندهید افکار فاسد خود را منتشر کنند. محیط دانشگاه باید محیط اسلامی باشد. باید محیطی برای رشد انسان و زن اسلامی باشد.»
گردآوری مطالب این کتاب بر عهده امیرحسین بانکی پور فرد است. وی در حال حاضر مدیرعامل موسسه شفا (شبکه فعالین ازدواج) است.
۴. چرا غرب از حجاب میترسد؟
وقتی خبر شهادت مروه شربینی به در برخی از رسانهها مطرح شد، بسیاری از طرفداران غرب سعی بر سرپوش گذاشتن بر این جنایت داشتند و با این بهانه که دنیای غربی، دنیایی آزاد برای همه ادیان و باورهاست، این گونه جنایتها را یک نوع تسویه حساب شخصی جلوه دادند. این در حالی است که عملکردهای بسیار تند و خشن برخی کشورهای غربی و در رأس آن فرانسه و آلمان علیه حجاب تبدیل به نوعی قانون در این کشورها شده است. قانونی که قرار است در عین بی قانونی حقوق مردم این سرزمینها را در حق برخورداری از حجاب اسلامی نفی کند.
دکتر علی غلامی که یکی از اساتید دانشگاه امام صادق(ع) است؛ به سراغ این موضوع رفته است و کتاب «مسأله حجاب در غرب (بررسی حقوقی- جامعه شناختی)» را در همین راستا تالیف کرده است.
سیر کلی فصول چهارگانه این کتاب، به موضوعاتی همچون چرایی سیر تطور حجاب، دلایل رویگردانی از حجاب و مخالفت با آن در غرب، دلایل اقبال به حجاب در غرب و عملکردهای قانونی برخی کشورهای غربی در رابطه با حجاب پرداخته است و سپس این روند قانونی و امنیتی با استفاده از مبانی خود غربیها و مبانی حقوق بشری، عقلی و فطری مورد نقد و بررسی قرار گرفته است.
۵. پیدایش حجاب از نظر پزشکی
یکی از ابتکارات جالب در مورد مسائل دینی بررسی دلایل پزشکی آنهاست. موضوعی که میتوان به وسیله آن و با استناد به آیات قرآن و کمک گرفتن از نکات پزشکی، شگفتی های علمی فراوانی را بیان کرد.
مجموعه «اولین دانشگاه و آخرین پیامبر» از مجموعه های بی نظیر پزشکی است که دکتر شهید، سید رضا پاک نژاد آن را تألیف نموده است. او در مقدمه کتاب خود هدفش از این کار را اینگونه شرح میدهد: «چند دهه قبل زمانی که برخی دچار غربزدگی و علمزدگی بودند و بر طبل تعارض علم و دین می کوبیدند، یک پزشک تحصیل کرده دانشگاهی دست به کاری ابتکاری و بدیع زد وتصمیم گرفت تا رساله و دکترای پزشکی خود را به موضوع انطباق آموزههای اسلام با یافتههای علمی روز قرار دهد...»
جلد ۱۹ و ۲۰ این مجموعه در ارتباط با موضوع حجاب است. مهمترین مسائلی که در این دو جلد بیان شده است عبارتند از: «حجاب در قرآن، علت پیدایش حجاب، چرا در نماز باید خود را پوشاند؟، دختر امروز، چشم چرانی، بی حجابی سبب پیشرفت علمی است؟، زیانهای بهداشتی و غیر بهداشتی برهنگی، ضرر اقتصادی بیحجابی، آیا چادر داشتن؛ شرط ایمان و لازمه اعتقاد به مذهب است، آیا حجاب سد راه ترقی زن است؟، آیا بی حجابی سبب پیشرفت علمی و اجتماعی زنان میشود؟، دختران بیحجاب روشنفکرند و احساس غرور می کنند، آیا همه بیحجاب باشند کسی به کسی نگاه نمیکند؟ و ...» است.
۶. بهم میاد؟!
نگاه به وضعیت فعلی حجاب در جامعهمان نشان دهنده این است که این عرصه ایدهها و فکرهایی نو را برای ایجاد تغییر میطلبد. یکی از این ایدهها تبلیغ و نشر سخنان بانوانی است که روزی حجاب نداشتهاند و حالا حجاب اسلامی را به عنوان برترین پوشش برای خود انتخاب کردهاند.
ایده کتاب «بهم میاد؟!» پرداختن به همین موضوع از زبان دختری ۱۶ ساله و مسلمان است که در کشور استرالیا زندگی میکند و تا قبل از رسیدن به این سن همواره بدون حجاب در مدرسه و جامعه حضور پیدا میکرده است و حالا که تصمیم به انتخاب حجاب و پوشش اسلامی رفته است، درگیر اتفاقات و مسائل مختلفی میشود و البته این اتفاقات به او کمک میکنند که نسبت به تصمیم خود مصممتر شود و بیش از پیش با با حقانیت حجاب اسلامی آشنا شود.
گذشته از این که نویسنده این کتاب «رنده عبدالفتاح»، زنی سنی است و حوادث آن را بیشتر از نگاه یک سنی بیان میکند ولی نوع نگاه ویژه و قابل تحسین او به مسئله حجاب و اینکه این مسئله، فقط موضوعی اعتقادی نیست و ابعاد فرهنگی، اجتماعی و .... آن بسیار در خور توجه است و نباید با آن همانند یک موضوع ساده برخورد کرد.
در بخشی از این کتاب جذاب که نشر آرما آن را منتشر کرده است، میخوانیم: «در مدرسه هدایت، حجاب بخشی از یونیفرممان بود. اما من به محض اینکه از در مدرسه پایم را بیرون میگذاشتم، آن را برمیداشتم؛ چون اصلا جگرش را نداشتم آنطوری در وسایل نقلیه عمومی مانند اتوبوس یا تراموا قدم بگذارم... وقتی درس خواندن در هدایت را شروع کردم، از حجاب پوشیدن بدم آمد. سرم میخارید و از پوشیدن آن در زنگ ورزش به شدت تنفر داشتم. فکر میکردم که روی سرم ترسناک به نظر میرسد و در دو هفته اول همیشه گیسوهایم را حالت میدادم و میگذاشتمشان بیرون، طوری که هر کسی من را با آن وضع ببیند، بداند موهای قشنگی دارم. پریشان بودم، اما بعد از مدتی که با بچههای دیگر آشنا شدم، این کار به نظرم احمقانه آمد. کمکم به آن عادت کردم و دخترهایی را دیدم که آن را فولتایم و حتا داوطلبانه بیرون از مدرسه میپوشیدند. به خاطر شجاعتشان احترام زیادی برای آنها قائل بودم. حتا کمی به آنها حسودیام میشد؛ چون من بلافاصله بعد از مدرسه میخواستم روسریام را بکنم، ولی آنها میتوانستند کاملا آرام و حتا با افتخار سوار قطاری شوند که پر بود از دانشآموزان مدارس دیگر، بدون اینکه حتا ذرهای تردید یا ترس داشته باشند. به نظر میرسید آنها بسیار با هویت خودشان در صلحاند و هر کسی آنها را میشناسد، در چارچوبهای خودشان به آنها احترام میگذارد...»
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]
صفحات پیشنهادی
در گفتوگو با عضو شورای فرهنگی زنان تشریح شد چرایی استقبال غربیها از کاهش جمعیت ایران/نقشه شوم آمریکا برای کا
در گفتوگو با عضو شورای فرهنگی زنان تشریح شدچرایی استقبال غربیها از کاهش جمعیت ایران نقشه شوم آمریکا برای کاهش جمعیت کشورهای اسلامییک عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان گفت کشورهای غربی و در رأس آن آمریکا برای ایجاد تعادل جمعیتی به نفع خود به کاهش رشد جمعیت در جهان سوم و بخصوص کشورهحجاب کامل لیندا کیانی در شاهچراغ +عکس
حجاب کامل لیندا کیانی در شاهچراغ عکس به این مطلب امتیاز دهید سرویس کشکول جام نیوز &nbآینده عراق با همدلی ملت و مرجعیت روشن است بروجردی: غرب از اقدامات تروریستی داعش در اروپا میترسد
آینده عراق با همدلی ملت و مرجعیت روشن استبروجردی غرب از اقدامات تروریستی داعش در اروپا میترسدرئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت سران کشورهای اروپایی خیلی ترس دارند که اعضای گروهک تروریستی داعش در کشور اروپایی نیز اقدام به عملیات جنایتکارانه بزنند به گزارش خبرگزاریمدیر امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی: حجاب با آراستگی منافاتی ندارد
مدیر امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی حجاب با آراستگی منافاتی نداردمدیر امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی گفت داشتن حجاب و پوشش اسلامی با آراستگی هیچگونه منافاتی ندارد مریم دهقان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت داشتن حجاب و پوتهاجم غرب امروز معطوف به مسئله حجاب و اعتقاد جوانان است
اکبرپور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران تهاجم غرب امروز معطوف به مسئله حجاب و اعتقاد جوانان است دبیر سابق انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت امروز غرب تهاجم خود را معطوف به حجاب و مسائل دینی اعتقادی جوانان کرده است امیرحسین اکبرپور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرچرا سرود جام جهانی خواجهامیری پخش نشد؟
چرا سرود جام جهانی خواجهامیری پخش نشد تاریخ انتشار جمعه ۶ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۱ ۲۹ احسان خواجهامیری دلیل پخش نشدن سرود تیم ملی در جام جهانی ۲۰۱۴ را که با صدای او تولید شده بود اعلام کرد به گزارش ایسنا در حالی که فدراسیون فوتبال مبلغ ۳۰ میلیون تومان برای تولید سرسنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان آذربایجان غربی در 32 پایگاه
سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان آذربایجان غربی در 32 پایگاه ارومیه - ایرنا - رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان غربی گفت سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان این استان در 32 پایگاه استانی در حال انجام است عیسی محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایچرا خوزستان موزه دفاع دفاعمقدس ندارد؟
دوشنبه ۲ تیر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۴۸ رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاعمقدس کشور با بیان اینکه خوزستان قلب ایران است اظهار کرد باعث تأسف است که استان خوزستان در مرکزیت خود موزه دفاع مقدس ندارد باید برای این موضوع فکری شود به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا – منطقه خ123 کانون فرهنگی و هنری در مساجد آذربایجان غربی تاسیس می شود
123 کانون فرهنگی و هنری در مساجد آذربایجان غربی تاسیس می شود سلماس ارومیه - ایرنا - مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی از راه اندازی 123 کانون فرهنگی و هنری در مساجد استان تا پایان سال جاری خبر داد حجت الاسلام اباذر بیگی روز پنجشنبه در جلسه هم اندیشی مدحجاب مایه آزادی زن +فیلم
حجاب مایه آزادی زن فیلم دانلود لینک ۰۲ ۰۴ ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۰عضو هیات نظارت بر صدا و سیما: «تن تاک» استاندارد نیست؛ چرا تبلیغ میشود؟
عضو هیات نظارت بر صدا و سیما تن تاک استاندارد نیست چرا تبلیغ میشود فرهنگ > تلویزیون - تسنیم نوشت عضو هیات نظارت بر عملکرد صدا و سیما با اشاره به تبلیغ غیرقانونی برخی محصولات در صداو سیما از جمله «تنتاک» گفت تبلیغات محصولات خارجی مانند ال&zخیابان و ماهواره، سنگر مواجهه ما با غرب نیست
دوشنبه ۲ تیر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۶ عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تامل و تدبر را از ابزارهای مهم در پیروزی جنگ فرهنگی دانست و با تاکید بر اینکه خیابان و ماهواره سنگر مواجهه ما با غرب نیست گفت پیروزی در عرصه سیاسی با هویتبخشی به حوزههای معرفتی محقق میشود به گزارش خبرنگار خبرگزاری داننمایشگاه عکس اعتیاد و مضرات مواد مخدر در گیلانغرب برپا شد
نمایشگاه عکس اعتیاد و مضرات مواد مخدر در گیلانغرب برپا شد قصرشیرین - ایرنا - به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر نمایشگاه عکس پوستر و نمونه های طراحی شده با موضوع پیشگیری از اعتیاد و مضرات مواد مخدر در بوستان شاهد گیلانغرب با حضور مسوولان محلی برپا شد به گزارش خبرنگار ایرنکارکرد انتظامی دارای کمترین نقش در تصمیم گیری شورای فرهنگ عمومی در رابطه با حجاب است
دبیر شورای فرهنگ عمومی کارکرد انتظامی دارای کمترین نقش در تصمیم گیری شورای فرهنگ عمومی در رابطه با حجاب است اصفهان-ایرنا- دبیر شورای فرهنگ عمومی کارکردهای انتظامی را دارای کمترین نقش در تصمیم گیری های این شورادر ارتباط با حجاب و عفاف عنوان کرد به گزارش ایرنا حجت الاسلام سید حسكشف حجاب شجريان +تصویر
كشف حجاب شجريان تصویر دختر محمدرضا شجریان با حضور در تلویزیون ضد انقلاب کشف حجاب کرد به این مطلب امتیاز دهید به گزارش جام نیوز مژگان شجریان دختر محمدرضا شجریان که در فتنه 88 به حمایت از فتنه گران پرداخت با حضور در تلویزیون ضد انقلاب ایران فردا کشف حجاب کرد &nbsاجرای داستانخوانی «افسانه گوهر شبچراغ» در خانه فرهنگ شیخ هادی
باشگاه تئاتر تهران برگزار میکند اجرای داستانخوانی افسانه گوهر شبچراغ در خانه فرهنگ شیخ هادی افسانه گوهر شبچراغ توسط گروه دریا در باشگاه تئاتر تهران خوانش میشود به گزارش حوزه تئاتر باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی این برنامه باشگاه تئاتر تهران در ادامه جلسههای مامام جمعه گیلانغرب: فلسفه وجودی شورای فرهنگ، رصد مسایل فرهنگی، بایدها و نبایدهاست
امام جمعه گیلانغرب فلسفه وجودی شورای فرهنگ رصد مسایل فرهنگی بایدها و نبایدهاست قصرشیرین - ایرنا - امام جمعه گیلانغرب گفت فلسفه وجودی تشکیل شورای فرهنگ عمومی رصد مسایل فرهنگی بایدها و نبایدهایی است که جامعه برای حرکت در مسیر رو به رشد و تعالی به آنها نیاز دارد به گزارش خبرنگ-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها