محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829814294
پيوند زن و آشپزخانه در تلويزيون
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: پيوند زن و آشپزخانه در تلويزيون
تصاوير ارایه شده از مردان اما کاملا متفاوت است. مردها اغلب، تلويزيون، خودرو و پروژههای مهم تجاری را تبليغ میکنند و اگر درحال لذتبردن از دستپخت زنان و تميزی خانه و لباسهايشان نباشند در جلسات مهم کاری يا درحال تفريح و دويدن و قدمزدن در طبيعت هستند.
کد خبر: ۴۱۲۴۵۰
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۳ - 01 July 2014
شهروند در گزارشی نوشت:
ظرفهای کثيف روی هم تلنبار شدهاند، «زن» در آشپزخانه با غصه به ظرفها نگاه میکند، يک قطره از مايع ظرفشويی معجزه میکند و «زن» همه ظرفها را در چند ثانيه میشوید.
ماه رمضان است و نزديک اذان، همه اهل خانه با هم وارد میشوند. مرد بلافاصله برای گرفتن وضو به سمت دستشويی میرود و خانم خانه بلافاصله به آشپزخانه روانه میشود و با کمک وسایل برقی پارسخزر در عرض چند دقيقه افطار را آماده میکند. موقع اذان مرد بالای ميز نشسته، بچهها دور ميز منتظر آماده شدن غذا هستند و خانم همچنان درحال رفتوآمد برای چيدن ميز است.
تبليغ انواع و اقسام رب، روغن، ماکارونی و سس
در تمامی اين آگهیها زنها درحال شستوشو، رفتو روب و آشپزی هستند. در خانه و اغلب مواقع در آشپزخانه. تبليغ وسایل مدرنی که کار زنان را راحتتر و سريعتر کرده نيز هيچ تغييری در تصوير کليشهای زنی که هميشه جارو و دستمال و کفگير به دست دارد، نداده است. در هيچ تبليغی نشان داده نمیشود زنی که به خاطر وجود ماشينلباسشويی و ظرفشويی و جاروبرقی و چرخگوشت و پلوپز و چایساز و... وقت کمتری را صرف کارهای خانه میکند، کتاب میخواند، پيادهروی میکند، يا حتی تلويزيون تماشا میکند. درعوض زنی که قبلا برای مهمانیاش ۲ نوع غذا میپخته، حالا که به خاطر داشتن ماکروویو میتواند ۲ نوع غذايش را در زمان کمتری آماده کند، وقت اضافه را صرف پختن چند نوع غذای ديگر میکند و ميز را پر میکند از انواع و اقسام غذاهايی که پشتسر هم از ماکروویو بيرون میآورد.
تصاوير ارایه شده از مردان اما کاملا متفاوت است. مردها اغلب، تلويزيون، خودرو و پروژههای مهم تجاری را تبليغ میکنند و اگر درحال لذتبردن از دستپخت زنان و تميزی خانه و لباسهايشان نباشند در جلسات مهم کاری يا درحال تفريح و دويدن و قدمزدن در طبيعت هستند. يا اينکه بهعنوان کارشناس و سرآشپز، محصولات غذايی و شوينده را به زنان معرفی میکنند.
اين کليشهها وقتی بيشتر به چشم میآيد که به تصوير ارایه شده از مردان و حتی پسربچهها در اين تبليغات نيز توجه کنيم.
در تبليغ ماکارونی، زن در آشپزخانه درحال پختن و آمادهکردن ماکارونی است و مرد که پس از دويدن در گندمزارها سر ميز نشسته و درحال لذت بردن از طعم ماکارونی است.
در تبليغ يک مايع نرمکننده، زن لباسهای شسته شده را تامیکند و پسرش از نرمی بلوز و حولهاش لذت میبرد.
در تبليغ خدمات تلفنبانک مسکن، مردها وقتی پرداخت قبوض را فراموش میکنند که سر کار هستند يا همراه دوستانشان به کوه رفتهاند و زنها وقتی که در خانه سرگرم مراقبت از بچهها هستند.
در تبليغ انواع و اقسام چای، زنها درحال دمکردن چای و آوردن آن برای خواستگار نشان داده میشوند و مردها وقتی پس از يکروز سخت کاری در اداره يا يک جلسه مهم چای مینوشند.
این بازنمایی زنان در تلویزیون حتی با وجود اعتراض فعالان زنان تغییر شکل نداده است. حتی وضع لایحه منع استفاده ابزاری از زنان در تبلیغات نیز تغییری در ایدهپردازیهای شرکتهای آگهیسازی ایجاد نکرده است. تا جایی که در تبلیغ لوازم شیرآلات، زنی که با لباس کار به خانه رسیده است همچنان با همان لباس تا آخر شب در آشپزخانه به نمایش گذاشته میشود.
یک کارشناس رسانه دراینباره میگوید: استفاده ابزاری از زنان هیچ حد و مرزی ندارد. این استفاده در کشورهای غربی با ایران متفاوت است، اما نمیتوان بین یک زن نیمهعریان برای تبلیغ دزدگیر خودرو و حضور همیشگی و کلیشهای زن در آشپزخانه تفاوت قایل شد. به گفته قاعدی، تفاوت این دو فقط در پوشش است و عملا هیچ فرقی بین استفاده ابزاری از زن در این دو نوع تبلیغ وجود ندارد.
زن خانواده به همراه دخترش ليوانهای شربت را برای مردان خانواده که درحال تماشای فوتبال بودند، میآورد و وقتی مردها و پسرهای خانواده درحال تماشای فوتبال شربت میخوردند و هورا میکشيدند، مادر و دختر گوشهای نشسته بودند و با لبخندی حاکی از رضايت، هيجان و شادی آنها را تماشا میکنند.
در يک آگهی ديگر که برای تبليغ خدمات بيمه ساخته شده است، کارمند شرکت بيمه به منزل يکی از مشتریها زنگ میزند تا درمورد خدمات شرکتش توضيح دهد. خانم خانه گوشی تلفن را برمیدارد و به محض اينکه متوجه میشود موضوع مورد بحث بيمه اموال خانه است، گوشی را به شوهرش میدهد.
یا در تيزری که به بهانه سرشماری عمومی پخش میشد، مسئول سرشماری به خانهای مراجعه میکند و زن خانه که نمیخواهد با اين طرح همکاری کند، میگويد: «آقامون خونه نيست.» و اطلاعات مورد نياز برای سرشماری را نمیدهد، مامور سرشماری هم جواب میدهد: «پس من بعد از وقت اداری میآيم که آقاتون خونه باشه».
اینکه تبلیغات در توسعه تجارت و رشد اقتصادی تأثیر دارند، برکسی پوشیده نیست اما پیامدهای ایدئولوژیکی برآمده از محتوای تبلیغات هم نباید از نظر دور بماند. یکی از مهمترین پیامدهای ایدئولوژیکی این پیامها، تثبیت موقعیت نابرابر اجتماعی و معناسازی اجتماعی جهتمند آن است. این ادعای جامعهشناسان و فعالان زنان است. فعالان حقوق زنان دراینباره میگویند: آگهیها و تبلیغات میتوانند بر تثبیت یا تقویت هنجارهای اجتماعی مردانه در جامعه نقش داشته باشند.
اگرچه پیام آگهیهای تجاری این است که به ظاهر آگهی بهمنظور فروش و ارسال یکسری اطلاعات درمورد کیفیت کالاهاست و هیچ ارتباطی به ساختن و تثبیت باورهای ما درمورد مثلا جنسیت مردانه و زنانه ندارد. اما همانطور که گافمن (جامعهشناس قرن بیستم) گفته است، سبک رفتار زنان و زنانگی در آگهیهای تجاری تصویری تصادفی و بیدلیل بیان نمیشود بلکه این بیان نوعی مراسم سیاسی است که موقعیت طبقه زن را در ساختار اجتماعی تثبیت میکند.
یکی از مبناهای نظری درباره کلیشههای جنسیتی مدل گافمن است. گافمن در کتاب «تبلیغات جنسیتی» نقشها و کلیشههای جنسیتی تبلیغات را بررسی کرده است. رویکرد وی در تحلیل مناسبات جنسیتی رویکرد بر ساختگرایانه است. از نظر گافمن، جنسیت به صورت تصویری در اشکال مختلف در گستره تبلیغات رسانهای برساخته میشود. تبلیغات به تفاوتهای جنسیتی برساخته شده به لحاظ اجتماعی جنبه طبیعی میدهند و تصورات قالب جنسیتی را تحمیل میکنند.
طبق استدلال گافمن، این تفاوت در رفتار و اعمال زنان و مردان براساس تفاوتهاي بيولوژيك بنيادي ميان آنها به وجود نميآيد، بلكه «بسياري از اعمال اجتماعي كه مكررا بهعنوان پيامد طبيعي تفاوتهاي ميان دو جنس ارایه و تلقي میشود، عملا ابزاري هستند كه آن تفاوتها را محترم شمرده و توليد میكنند.»
گافمن با پشتوانه چنين رويكرد هوشمندانهای است كه دست به تحليل مناسبات جنسيتي در تصاوير تبليغاتي میزند. او با طرح ايده «فرامناسكي شدن» معتقد است، نمايشهاي جنسيتي در تبليغات (و ساير رسانههاي تصويري)، «به ما نشان میدهد كه چگونه تبليغات به تفاوتهاي جنسيتي برساخت شده به لحاظ اجتماعي، جنبه طبيعي میدهند و از اينرو تصورات قالبي جنسيتي را تحميل میكنند».
در ۶ الگوي تصويري گافمن از نمايشهاي جنسيتي در تبليغات آمده است: اول از همه در الگوی مناسكي شدن فرمانبري، زنان وضعيتي را اتخاذ میكنند كه انقياد آنها را در برابر كنترل ديگران نشان میدهد. از اين نظر زنان بيشتر رفتارهاي دلجويانهای همچون لبخندزدن را به نمايش میگذارند و از خود حالتهاي ناتواني بروز میدهند. در این تبلیغها زنان، نسبت به مردان حالات لطيفتري را همچون حالات ترس و انحناي ظريف زنانه به خود میگيرند. در تصاوير، اين مسائل اينگونه نشان داده میشود كه زن سعي میكند موافقت مرد را جلب كند. از اين نظر، زنان غالبا به صورت كاراكترهاي لوده و عروسكگونه تصوير میشوند، در حالي كه مردان كاملا جدي نمايش داده میشوند.
الگوی دیگر بازنمایی زنان در رسانهها «اندازه نسبي» است. بهطوركلي زنان در تبليغات و رسانههاي تصويري، كوتاهتر از مردان تصوير میشوند و اين امر، نماد اقتدار كمتر است. فقط هنگامي كه مردي از نظر اجتماعي كمرتبهتر (پستتر) از زن باشد، كوتاهتر از او نشان داده میشود.
«رتبهبندي كاري» نیز بر اين مسأله اشاره دارد كه چگونه مردان كنشهاي ديگران را كنترل میكنند، در حالي كه زنان مورد كنترل قرار میگيرند. بنابراين مردان غالبا در نقشهاي مديريتي تصوير میشوند و مخصوصا در نقشهاي شغلي، به زنان آموزش میدهند. زنان بيشتر درحال دريافت كمك از مردان نمايش داده میشوند. اين نوع از فرودستي، همچنين هنگامي فعالتر میشود كه گروه زنان هدف هستند. مردان كمتر در تصاوير مربوط به مهدكودك يا آشپزخانه نشان داده میشوند يا هنگامي كه آنها در اين عرصههاي زنانه تصوير میشوند، اين امر به صورت غيرواقعگرايانه ارايه میشود.
لمس زنانه بر اين مسأله اشاره دارد كه در تصاوير تبليغاتي و رسانههاي بصري، زنان اشياء را لمس و نوازش میكنند، اما هرگز اشياء را چنگ نميزنند يا نميقاپند. درحاليكه مردان اشياء را دستكاري میكنند يا به آنها شكل میدهند. مصاديق اين امر میتواند در تصاوير، به شكل استعمال لذتجويانه يك محصول، لمس لباسها، نوازش يك بچه و... توسط مردان باشد. از سوي ديگر مردان در چنين موقعيتهايي نشان داده نميشوند، بلكه دست مردان صرفا ابزاري است كه مردان با آنها محصولات را توليد میكنند، دست شريكي را میگيرند، محاسبه میكنند يا بيسبال بازي میكنند.
در بازنمایی دیگر زنان غالبا از طريق درگيري روانشناختي از موقعيتهاي اجتماعي عقبنشيني میكنند يا كنار نهاده میشوند. بدينگونه كه مردان غالبا هدايت كارها را برعهده میگيرند تا زنان را از اين موقعيت حذف كنند.
گافمن مشاهده كرد كه در تبليغات تصويري «زنان بيش از مردان به درگيريهايي داخل میشوند كه آنها را بهطور روانشناختي از موقعيتهاي اجتماعي حذف میكند». او درگيري و پنهانكاري عاطفي و وابستگي فيزيكي به ديگران را نشانههاي اين نوع عقبنشيني برميشمارد كه میتواند در تصاوير زنان در رسانهها بهصورت از دست دادن كنترل احساسات و اشك ريختن، نخوديخنديدن، پنهانكردن چهره پشت دستان خود از روي ترس، كمرويي، دستپاچگي، يا اضطراب باشد. از نظر گافمن، شكل ملايمتر نمايشهاي عقبنشيني، میتواند از طريق گرداندن زيركانه سر يا چشمها (يا از گوشه چشم نگريستن)، در تصاوير رسانهای ارايه شود. همچنين فرد میتواند در پس يك در، يك كتاب، يك شيء يا يك مرد پناه گيرد. اينگونه نمايشها، از آنرو عقبنشيني نام گرفته است كه فرد دخيل در آنها، نسبت به هركس كه در موقعيت حاضر است، عقبنشيني و كنارهگيري میكند.»
گافمن دريافت، هنگامي كه خانوادهها روي صحنه ظاهر میشوند، واحد يك موتيف(اصل) كليدي است: مبادرت ورزيدن در يك عمل مشاركتي. او دريافت كه در اين واحد، روابط خاصي ميان كودكان و والديني كه به لحاظ جنسي مشابه آنها هستند، ظاهر میشود.
طبق مشاهده گافمن در تبليغات (و بهطوركلي رسانههاي تصويري)، معمولا مردان يا از خانه غايب هستند يا از آن فاصله دارند. «گافمن معتقد است كه فاصله، كاركردي ويژه را نشان میدهد: نقش مرد نظارت و حمايت است. در تبليغات، پدر، در خانه مكان كوچكي دارد، زيرا زماني طولاني را براي كار در بيرون خانه صرف میكند. در تبليغات، مردان اغلب درحال انجام دادن كارهاي بسيار كوچك درون خانه نشان داده میشوند. او اشاره میكند كه اين مسأله ممكن است به اين دليل باشد كه خانه بهطور سنتي، يك «حوزه زنانه» تلقي میشود و بنابراين بر اين مسأله انگشت میگذارد كه در فضاي خانه مرد به يك فرمانبر تبديل میشود. در اين آلترناتيو، او ممكن است با «وظايف زنانه» آلوده شود. بنابراين تبليغات تمايل دارند كه زنان را بهعنوان سازندگان خانه نشان دهند، در حالي كه مردان فقط در نقش دستيار و كمك كار زنان در آشپزخانه نشان داده میشوند. در اينجا، هنگامي كه پرسيده میشود كارشناس امور مربوط به منزل كيست؟ پاسخ عملا ثابت شده است. تبليغات غالبا اينگونه ارايه میكنند كه زنان در امور مربوط به پخت و پز، نظافت و خريد اقتدار دارند. اين امر بر جنسيتي شدن حوزهها بدين معنا اشاره دارد كه زنان به حوزه خانه و مردان به حوزه كار و سياست در بيرون خانه تعلق دارند.»
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]
صفحات پیشنهادی
۵۵ درصد طلاقها به اعتياد پيوند خورده است
۵۵ درصد طلاقها به اعتياد پيوند خورده است 55 درصد طلاقها 65 درصد همـسـرآزاريهــا 30 درصد كودكآزاريها 25 درصد قتلها 23درصد نزاعها و خشونتها و 40 درصد سرقتها در كشور به دليل اعتياد است 55 درصد طلاقها 65 درصد همـسـرآزاريهــا 30 درصد كودكآزاريها 25 درصد قتلها 2کنایه به جواد خیابانی در پیام بازرگانی تلویزیون
تاریخ انتشار 30 خرداد 1393 ساعت 22 02 | شماره خبر 1538844036396848692 یکی از تولیدکنندگان مواد غذایی در آگهی بازرگانیاش که از تلویزیون ایران پخش میشود کنایهای به جواد خیابانی میزند این روزها به مناسبت برگزاری جام جهانی 2014 بسیاری از شرکتها و تولیدکنندگان که آگتلویزیون بی.بی.سی پیگیری حضور زنان در ورزشگاه
تلویزیون بی بی سی پیگیری حضور زنان در ورزشگاه يكي از مصاحبه شوندگان به تلويزيون دولتي انگليس گفت موضوع ورود زنان به استاديومها فقط جنبه نمادين دارد و هدف اين است كه زنان در ايران به حقوق ديگر خود برسند کد خبر ۴۰۹۶۳۷ تاریخ انتشار ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۶ ۱۳ - 21 June 2014 روزنامه جمهبازگشت یک مجری پس از پنج سال به تلویزیون
بازگشت یک مجری پس از پنج سال به تلویزیون داریوش کاردان پس از پنج سال دوری از اجرای تلویزیونی با ویژه برنامه افطار شهر باران شبکه یک سیما به عرصه اجرای تلویزیون بازمیگردد حامد عقیلی - تهیهکننده ضمن اعلام خبر بالا درباره روند تولید و پخش برنامه نیز توضیح داد شهر باران امساکنایه به جواد خیابانی دریکی از پیامهای بازرگانی تلویزیون/کسی که سوت شروع مسابقه رو میزنه قطعا داوره!
کنایه به جواد خیابانی دریکی از پیامهای بازرگانی تلویزیون کسی که سوت شروع مسابقه رو میزنه قطعا داوره ورزش > مدیریت ورزش - یکی از تولیدکنندگان مواد غذایی در آگهی بازرگانیاش که از تلویزیون ایران پخش میشود کنایهای به جواد خیابانی میزند به گزارش خبرگزاری خبرآنلایبازگشت یک مجری پس از 5 سال به تلویزیون
بازگشت یک مجری پس از 5 سال به تلویزیون داریوش کاردان پس از پنج سال دوری از اجرای تلویزیونی با ویژه برنامه افطار شهر باران شبکه یک سیما به عرصه اجرای تلویزیون بازمیگردد خبرگزاری ایسنا داریوش کاردان پس از پنج سال دوری از اجرای تلویزیونی با ویژه برنامه افطار شهر باران شبکه یجام بیستم – ۲۰۱۴ برزیل ابتکار تلویزیون آلمان با استفاده از پیشبینی اعضا خانواده فوتبالیستها
جام بیستم – ۲۰۱۴ برزیلابتکار تلویزیون آلمان با استفاده از پیشبینی اعضا خانواده فوتبالیستهاتلویزیون آلمان در رقابتهای جام جهانی 2014 مسابقه پیشبینی نتیجه با حضور اعضای خانواده بازیکنان برگزار میکند به گزارش خبرگزاری فارس دو شبکه ZDF و ARD که حین مسابقات جام جهانی اقدام به پگزارش فارس تبلیغاتی که کیفیت تصاویر تلویزیون اصفهانیها را پایین میآورد
گزارش فارستبلیغاتی که کیفیت تصاویر تلویزیون اصفهانیها را پایین میآوردشبکه استانی اصفهان هنگام پخش برنامههای پربیننده نظیر سریالها یا مسابقات ورزشی اقدام به پخش آگهیهایی میکند که کیفیت تصاویر تلویزیون را پایین میآورد خبرگزاری فارس-گروه رادیو و تلویزیون صداوسیمای مرکز اصچهره جدید پلیس در سریالهای تلویزیونی
تاریخ انتشار 31 خرداد 1393 ساعت 07 05 | شماره خبر 1538848463436072603 سریالهای پلیسی زخم آمین و رنگ شک برای پخش از شبکههای مختلف تلویزیون مراحل تولید را سپری میکنند سریالهای آمین و رنگ شک در مرکز سیمافیلم تولید میشود و زخم از تولیدات شبکه سه است نیربرندگان جوایز تلویزیونی منتخب منتقدین معرفی شدند
شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸ ۳۰ برگزیدگان نهایی جوایز منتخب منتقدین آمریکا 2014 با درخشش دوبارهی BREAKING BAD اعلام شد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در مراسم اعطای جوایز تلویزیونی منتخب منتقدین آمریکا دو سریال فارگو اقتباسی از فیلم معروف برادران کوئن و BREAKING Bرکورد تماشای تلویزیون در جهان شکسته شد
رکورد تماشای تلویزیون در جهان شکسته شد استقبال بینندگان تلویزیونی از رقابت های جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل رکورد تاریخ رقابت ها را شکست بازی برزیل و کرواسی بیش از ۴۰ میلیون بیننده داشت و نزدیک به ۱۵ میلیون انگلیسی شاهد شکست تیمشان مقابل ایتالیا بودند ژاپنی ها نیز ۳۴ بیننده در بازی اونواداد: 700 هنرمند در هجدهمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استانها حضور مییابند
نواداد 700 هنرمند در هجدهمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استانها حضور مییابند رئیس سازمان صدا و سیمای مرکز آذربایجانشرقی گفت برگزاری جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استانها در تبریز یک فرصت ارزشمند برای معرفی فابلیتهای استان و به ویژه شهر تبریز ازبرخی بیماران نیازمند پیوند در صف اهدای عضو از بین میروند
شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۹ رئیس انجمن علمی پیوند اعضا ایران با اشاره به اینکه همیشه تقاضا برای پیوند عضو بیشتر از عرضه است گفت بر این اساس بسیاری از بیماران نیازمند پیوند باید در لیست انتظار بمانند و گاهی در این صف انتظار از بین میروند به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویاپيوند روزه با مبارزه
پيوند روزه با مبارزه مبارزه با شهوات بخاطر تعديل شهوات است نه بخاطر نابودى آن و بدون شك بخش مهمى از برنامه تعديل را روزه بعهده دارد به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس دینی جام نیوز ما مردم مسلمان براى حفظ كيان اسلام در ميدان حيات و براى بدست آوردن حسنات و آراستهبینندگان تلویزیون جام جهانی 2014 رکورد شکستند
جام جهانی 2014 بینندگان تلویزیون جام جهانی 2014 رکورد شکستند تهران- ایرنا- بینندگان تلویزیونی مسابقات جام جهانی 2014 رکورد تماشای این رقابت ها را در دور نخست دیدارهای مرحله گروهی شکستند بر اساس آمار منتشر شده از سوی فیفا مسابقات نخست مرحله گروهی جام جهانی تماشاگران تلویزیونی ببرگزاری نمایشگاه بین المللی صنایع و تجهیزات آشپزخانه در تهران
اقتصادی سایر حوزه ها برگزاری نمایشگاه بین المللی صنایع و تجهیزات آشپزخانه در تهران دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع و تجهیزات آشپزخانه حمام سونا و استخر فردا یکشنبه با حضور مقامات وزارت صنعت معدن و تجارت رئیس کانون انبوه سازان مسکن کشور تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسل-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها