واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
مدیر حوزه علمیه امام باقر(ع) دامغان:
زندگی انفرادی نقصی بزرگ برای جامعه اسلامی است خبرگزاری رسا ـ امام جمعه موقت دامغان گفت: ازدیاد خانههای به اصطلاح مجردی در کشور و زندگی انفرادی زنان و مردان نقصی بزرگ برای جامعه اسلامی محسوب میشود که باید با ترویج بیش از پیش فرهنگ ازدواج بههنگام از شیوع آن جلوگیری کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در دامغان، حجت الاسلام محمد حسن رستمیان، مدیر حوزه علمیه امام محمد باقر(ع) این شهرستان در آغاز سلسله مباحث تبیین اساس و اصول " خانواده اسلامی " ویژه ایام ماه مبارک رمضان در جمع نمازگزاران مسجد امیرالمؤمنین(ع) دامغان، به موضوع اهمیت زوجیت در خلقت انسان و پایه و اساس خانواده مبتنی بر اصول انسانی و اسلامی پرداخت و اظهار داشت: آیات نورانی قرآن بهویژه سوره مبارکه نساء متعالیترین درسهای زندگی را برای همه انسانها در بردارد. وی با بیان اینکه میتوان سوره نساء را سوره خانواده نامید، به وجود 14 بحث در باب زندگی متعالی انسانی و اسلامی در این سوره اشاره نمود و تصریح کرد: خداوند در قرآن کریم برای خطاب قرار دادن به چندین سبک عمل نموده،گاهی مؤمنان، گاه تمامی انسانها و در برخی موارد نیز خطابهای خاص فرد یا افرادی را دربردارد، حالآنکه اشارات خداوند در آیات سوره نساء به تمامی انسانها است و در دستورات و رهنمودهای خانوادگی خود بین مسلمان و غیر مسلمان تمایزی قائل نشده است.
استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: خداوند در آیات این سوره ضمن تأکید بر نقش تقوا در شکلگیری و پایداری خانواده اسلامی، به آفرینش زوج زوج انسان از یک جنس اشاره میکند و به همگان یادآور میشود که زوجیت از اصول خلقت است و تنهایی و زندگی فردی در قوائد آن جایی ندارد، همانگونه که پروردگار عالم پس از خلق آدم(ع) بالافاصله زوج او را آفرید.
امام جمعه موقت دامغان با اشاره به برخی تفاوتهایی که خداوند در همسران قرارداده، این وجوه تمایز را عاملی برای آرامش و تکمیل شدن در کنار یکدیگر برشمرد و افزود: امروزه متأسفانه در بسیاری از موارد عدم درک متقابل زوجین از این تفاوتها و روحیه و علایق یکدیگر به عاملی برای اختلافات بدل شده است.
زوجیت از اصول خلقت و اساس خانواده اسلامی است
حجت الاسلام رستمیان با بیان اینکه شناخت درست و احترام به روحیات همسر از رموز زندگی موفق است و زوجین باید در این راستا تلاش کنند، اضافه کرد: زن و مرد در انسانیت تفاوتی ندارند اما در خصوصیات روحی و جسمی متفاوت و مکمل همدیگرند و از این رو خداوند اصل را در خلقت بر تأهل نهاده است.
وی با تأکید بر اینکه فلسفه خلقت و هدف از تشکیل خانواده در تعالیم الهی گسترش نسل و در پیآن شکلگیری شبکههای فامیلی و تعالی روابط انسانی است، گفت: آیات سوره مبارکه نساء به ما یادآوری میکند که خداوند همواره مراقب شما است که چگونه رفتار میکنید و چه درآمد و طعامی را وارد زندگیتان میکنید.
مدیر حوزه علمیه امام باقر(ع) دامغان با انتقاد از بیتوجهی برخی از افراد نسبت به اصول سبک زندگی و خانواده اسلامی و عواقب این بیقیدی تأکید کرد: امروزه آوردن ماهواره به محیط خانه و خانواده از بزرگترین آسیبهایی است که بدون توجه سلامت و سعادت خانواده از جانب والدین و با دستهای خودمان وارد زندگیمان میشود و آن را مجروح و گاه نابود میکند./977/پ202/ب
۱۳۹۳/۴/۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]