تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه گناهان گذشته كسى كه از روى ايمان و براى رسيدن به ثواب الهى معتكف شود، آمرزي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819807909




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیماران مبتلا به تیروئید قادر به اهدای خون نیستند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

بیماران مبتلا به تیروئید قادر به اهدای خون نیستند تهران - ایرنا - افراد مبتلا به بیماری کنترل نشده کم کاری یا پرکاری تیروئید، براساس دستورالعمل های کنونی سازمان انتقال خون ایران، قادر به اهدای خون نیستند.


دکتر «بیتا ربانی» متخصص بیماری های داخلی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: پس از طبیعی شدن نتایج آزمایش ها و بهبود کامل علائم بالینی، حتی با وجود مصرف داروی لووتیروکسین، این افراد هم می توانند، اهداکننده خون باشند.
وی، تیروئید را یکی از غدد مهم بدن انسان دانست که در ناحیه قدامی گردن قرار گرفته و با تولید و ترشح هورمونهای تیروئیدی، نقش مهمی را در تمایز سلولی طی دوره بلوغ، تکامل و همچنین حفظ، تنظیم فعالیت های متابولیکی و سوخت و ساز بدن ایفا می کند.
ربانی ادامه داد: بیماری های خود ایمنی غده تیروئید می توانند موجب افزایش تولید هورمونهای تیروئید(پرکاری تیروئید) و یا از طریق تخریب غده و کاهش میزان هورمون های تیروئید منجر به کم کاری تیروئید شوند.
این متخصص بیماری های داخلی، ضعف وخستگی، احساس سرما، ریزش مو و خشکی پوست، اختلال تمرکز، یبوست، افزایش وزن، خشونت صدا، صورت پف آلود و کاهش ضربان قلب را از علائم و نشانه های شایع کم کاری تیروئید برشمرد.
ربانی ادامه داد: پرکاری تیروئید نیز بطور شایع بدنبال ابتلا به بیماری گریوز و گواتر سمی رخ داده و با علائم و نشانه های بی قراری، عدم تحمل گرما و تعریق، تپش قلب، ضعف و خستگی، کاهش وزن، اسهال و لرزش دست ها مشخص می شود.
وی افزود: اهدای خون در این بیماران می تواند با بروز واکنش های نامطلوب و شدید پس از اهدای خون همراه باشد.
متخصصان خون بر این باورند که اهدای خون بیماران در ماه رمضان باید بر اساس مشورت پزشک مربوطه صورت گیرد تا عارضه ای برای آنان ایجاد نشود.
اجتمام(4) ** 9022 ** 1436 ** 1071

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




09/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن