واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار استان مرکزی: کتابخوانی کلید ارتقای فرهنگ و اخلاق در جامعه است اراک- ایرنا- استاندار استان مرکزی گفت: اشاعه کتابخوانی و عادت دادن لایه های اجتماعی به مطالعه کلید ارتقای فرهنگ و اخلاق در جامعه است.
ˈمحمدحسین مقیمیˈ روز یکشنبه در یازدهمین نشست کمیته نهضت فرهنگ مطالعه مفید در استان مرکزی افزود: احیای فرهنگ اسلامی و ایرانی و نهادینه کردن اخلاق در جامعه در اشتی با کتاب و مطالعه مسیر است و در سالی که با نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده این مهم باید در اولویت امور قرار گیرد.
وی ادامه داد: افراد فرهیخته و همه نهادهای فرهنگی کشور باید پیشرو و الگوی اشاعه فرهنگ مطالعه و کتابخوانی باشند چرا که این مهم یکی از شاخص های اصلی توسعه یافتگی جانبه و باروری اندیشه محسوب می شود.
استاندار استان مرکزی بیان کرد: ارتقای کمی و کیفی کتابخانه های عمومی استان و روزآمد کردن عناوین مطالعه همخوان با سلایق و نیاز بخش های مختلف جامعه از موضوعات مهمی است که باید به مدد پشتیبانی حوزه صنعت و دستگاه های اجرایی محقق شود.
وی بیان کرد: کتاب بهترین ابزار انسان ساز و پویای فکر و دانش است و باید فرهنگ مطالعه از سنین پایین در دستور کار تصمیم سازان قرار گیرد.
استاندار استان مرکزی خاطرنشان کرد: اجرای روش های کارآمد در عرصه های عمومی و اماکن پرتردد استان در فرصت سازی برای مطالعه و پرکردن اوقات فراغت مردم باید در اولویت کار دستگاههای متولی قرار گیرد.
مقیمی اظهار کرد: امروزه کتاب می تواند به عنوان یک وسیله مطمئن و کارآمد در بهینه سازی فضای فرهنگی جامعه مورد استفاده قرار گیرد و یکی از ابزارهای فرهنگی هر ملتی است.
وی خاطرنشان کرد: تجربه جهانی نشان می دهد که رشد و توسعه تمدن ها، ریشه در رشد فکری و فرهنگی هر جامعه دارد و بدون توسعه کتابخوانی نمی توان سرمایه های عظیم فرهنگی را شناخت و اشاعه داد.
مدیرکل نهاد کتابخانه های استان مرکزی نیز در این نشست گفت: بسیاری از شهرک ها و محله های بزرگ و پر جمعیت کلانشهر اراک همچون محله داوران، شهرصنعتی و شهرک نبئی فاقد امکانات فرهنگی به خصوص کتابخانه عمومی است که مسوولان باید حمایت لازم را در ایجاد زیرساخت های آن داشته باشند.
ˈمحمد حسین مطیعیˈ بیان کرد: در صورت تامین زمین برای احداث کتابخانه عمومی خیران استان برای تامین هزینه های ساخت پیش قدم هستند.
وی ادامه داد: استان مرکزی با برخورداری از چهار هزار و 700 جلد کتاب چاپ سربی و سنگی رتبه اول و با 550 جلد کتاب نفیس خطی رتبه سوم کشوری را به خود اختصاص داده است.
اختصاص یک یا دو هفته در سال با عنوان هفته کتاب، آغاز عملیات احداث کتابخانه مرکزی از اول مرداد ماه سال جاری با اعتباری بالغ بر 280 میلیارد ریال و احداث نمادهایی با موضوع کتاب و کتابخوانی از سوی شهرداری اراک برای نصب در میدان های شهری مهمترین مصوبات این نشست بود.
هم اکنون 76 کتابخانه عمومی با بیش از یک میلیون و 500 هزار جلد کتاب در نقاط مختلف استان مرکزی فعال می باشد. ک/3
7115/560/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
08/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]