تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نزدیکترین حالات بنده به پروردگارت حالت سجده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870720054




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سند تحول بنیادین بدون تهیه زیرنظام ها روی ریل خود قرار نمی گیرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

عضو شورای عالی آموزش و پرورش: سند تحول بنیادین بدون تهیه زیرنظام ها روی ریل خود قرار نمی گیرد تهران - ایرنا - عضو شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه سند تحول بنیادین برای اجرا و عملیاتی شدن نیاز به تولید زیر نظام های خاص و نظام ارزشیابی دارد، گفت: تا این امر محقق نشود برنامه های آموزش و پرورش روی ریل خود قرار نمی گیرد.


مجید قدمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا اظهار داشت: تاکنون تنها زیرنظام برنامه درسی ملی تدوین شده و جای خالی بسیاری از زیرنظام ها احساس می شود.
وی با اشاره به اینکه در تولید زیر نظام باید ارتباطات و برنامه های درسی و ملی را تعریف کنیم، تصریح کرد: بعد از تهیه زیر نظام ها و تدوین اهداف و سیاست های اجرایی، افراد ذینفع در سطح آموزش و پرورش باید برای هر برنامه عملیاتی توجیه شوند.
رییس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش بیان داشت: همزمان با تهیه و تولید زیرنظام ها، لازم است نظام ارزشیابی از سند نیز تدوین شود و فرآیند اجرایی را با تقویم زمانی مشخص برای همه بخش ها تعیین کنیم تا هر لحظه بتوان مسیر اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را رصد کرد.
قدمی با بیان اینکه برای اجرایی کردن سند تحول حلقه و چرخه ای لازم است، تصریح کرد اجرای سند شتاب زده شروع شد و این در حالی بود که هنوز زیرساخت های مناسب آن طراحی نشده بود.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه پس از تولید زیر نظام ها و هماهنگ با آن، باید نمایه اجرایی نیز تولید و ارایه شود، خاطرنشان کرد: اکنون تعدادی از کارشناسان در پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش در حال تهیه و تولید زیر نظام پژوهش هستند.
قدمی تصریح کرد: ایجاد یک شبکه پژوهشی مستمر با استفاده از فناوری، ایجاد بانک اطلاعاتی پژوهشگران، انجام مطالعات تطبیقی و امور پژوهشی و حذف رویکرد کتاب محوری از جمله مواردی است که می تواند در تدوین زیرنظام ها مورد استفاده قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه اعتبارات وزارت آموزش و پرورش باید بر اساس برنامه های زیرنظام ها توزیع شود، اظهار داشت: سند تحول بنیادین با محتوای مناسبی طراحی شده و تعداد زیادی از صاحبنظران و اندیشمندان در تولید سند همکاری داشته اند، البته این به معنای کامل و جامع بودن سند نیست.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه سند تحول دارای نقایصی است که باید مورد بررسی و تجدید نظر قرار گیرد، تصریح کرد این سند در موضوعاتی چون رسانه و خانواده، دانش آموزان با نیازهای ویژه و نهضت سوادآموزی تا حدودی ساکت است.
قدمی با بیان اینکه ما هنوز از پله های اول نردبان سند یعنی تدوین زیرساخت های اولیه بالا نرفته ایم، اظهار داشت: اگرچارچوب ها را آماده کنیم می توانیم آموزش و پرورش را از نظر کمی و کیفی به جلو ببریم.
فراهنگ (4)**1883**1588

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




08/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن