واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار آذربایجان شرقی: گردشگری سلامت، فرصتی طلایی برای استان است تبریز - ایرنا - استاندار آذربایجان شرقی گفت: رفت و آمد اتباع خارجی برای درمان، نعمت و فرصتی طلایی برای استان است که تاکنون نتوانسته ایم از این فرصت بهره برداری مناسب کنیم.
اسماعیل جبارزاده روز چهارشنبه در جلسه ستاد ساماندهی گردشگری سلامت استان، با اظهار تاسف از ساماندهی نشدن این موضوع در سال های گذشته، خاطرنشان کرد: اگر ما نتوانیم خدمات کافی و مناسب به گردشگران سلامت ارایه کنیم استان های دیگر آنها را جذب خواهند کرد.
وی خطاب به مسوولان ذیربط در بحث گردشگری سلامت، افزود: انتظارم این است که یک بار برای همیشه موضوعات و مشکلات مطرح شده در خصوص گردشگری سلامت را رفع و با هماهنگی و انسجام به نتیجه برسانید.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که اگر این کار متولی نداشته باشد، روند فعلی ادامه خواهد یافت، گفت: مشکل اصلی در این زمینه نبود متولی خاص است و هر یک از دستگاه های مسوول انتظار دارند که دیگری کار را انجام دهد.
جبارزاده با اشاره به این که فرمانداری نماینده تمام دستگاه ها در شهرستان است، اظهار کرد: فرمانداران جلفا و تبریز به عنوان مبدا و مقصد گردشگران سلامت، بهترین گزینه برای مدیریت ساماندهی این موضوع هستند.
وی افزود: همه دستگاه ها موظفند بر اساس دستور العمل های تعیین شده از سوی این فرمانداری ها عمل کنند و با آنها همکاری و هماهنگی کامل داشته باشند.
جبارزاده با بیان این که وحدت و هماهنگی مسوولان ذیربط در این زمینه مهم است، گفت: قرار نیست روند فعالیت دستگاه ها تغییر یابد یا به نقطه اول بازگردیم، بلکه هدف هماهنگی بیشتر بین دستگاه ها با مسوولیت فرمانداران است.
استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: آنچه در این بحث به دنبال آن هستیم ارایه خدمات آبرومند به گردشگران سلامت از لحظه ورود تا خروج آنهاست و این مشکل پیچیده ای نیست.
جبارزاده گفت: با وجود دستگاه های متعدد نباید عده ای سودجو مانع ساماندهی این موضوع و اجرای سیاست های دولت در این زمینه شوند.
وی همچنین به طرح موضوع گردشگری سلامت در کارگروه استانداران منطقه سه کشور اشاره کرد و گفت: در صورت نیاز به هماهنگی های خارج استانی، موضوع از طریق این کارگروه پیگیری می شود.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: گردشگری سلامت در کنار این که فرصتی برای سودآوری اقتصادی است، یک تهدید نیز به شمار می رود اما به هرحال باید این تهدید ها را به فرصت تبدیل کرد.
سعید شبستری خیابانب با اشاره به ضرورت مدیریت واحد برای ساماندهی این مساله، اظهار کرد: باید تمام ارگان ها به طور یکپارچه در جهت رفع این مشکل بکوشند و تحت مدیریتی واحد اقدام کنند.
معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان شرقی هم گفت: نباید به راحتی از بحث گردشگری سلامت عبور کنیم، زیرا این موضوع به عنوان یک فرصت تاریخی برای کشور محسوب می شود و منافع اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بسیار بالایی نه تنها برای استان ما بلکه برای کشور دارد.
فرخ مسجدی افزود: خوشبختانه موضوع گردشگری به یکی از دغدغه های استان های همجوار تبدیل شده و امیدواریم با هماهنگی و همکاری های لازم بتوانیم در خصوص گردشگری سلامت قدم های مناسبی برداریم.
وی با اشاره به تعرفه های درمانی در استان گفت: منطقی است که تعرفه خدمات پزشکی برای بیماران داخلی و خارجی متفاوت باشد و می توان این تفاوت قیمت ها را در قالب عوارض از بیماران گرفت تا مردم استان احساس نکنند که به دلیل پرداخت هزینه بیشتر توسط بیماران خارجی خدمات بیشتری به آنها ارایه می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جلسه با بیان این که بیشتر اتباع ورودی از جمهوری آذربایجان برای درمان به تبریز سفر می کنند، گفت: گردشگران سلامت به دنبال خدمات سریع، ارزان و باکیفیت هستند که کشور ما از این نظر در بین کشورهای منطقه وضعیت خوبی دارد.
محمدحسین صومی با بیان این که اطلاع رسانی مناسبی در خصوص پزشکان و خدمات آنها به بیماران خارجی صورت نمی گیرد، افزود: هم اکنون در حال راه اندازی سامانه ای برای معرفی پزشکان و همچنین زمینه تخصص آنها هستیم تا بیماران حتی قبل از ورود به استان بتوانند در کشور خود و نسبت به نیازی که دارند، پزشک مورد نظرشان را انتخاب کرده و در همان ابتدای ورود با مشکل پیدا کردن پزشک مواجه نشوند.
وی اضافه کرد: امیدواریم با طراحی این سیستم و همچنین همراهی و همکاری دیگر نهادها شاهد پایان یافتن دلال بازی در بحث گردشگری سلامت باشیم، زیرا دلالان اوضاع را نابسامان می کنند.
7233/587
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
04/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]