واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
برنامه توسعه علمی آموزش و پرورش خوزستان تدوین شد اهواز - ایرنا - مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: برنامه توسعه علمی و آموزشی برای آموزش و پرورش استان تهیه و تدوین شده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈمحمد تقی زادهˈ چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این برنامه براساس شاخص های بین المللی، ملی و استانی با توجه به شرایط ، منابع و ظرفیت های استان تدوین شده است.
وی افزود: چهار محور اساسی مشتمل بر دانش آموز، معلم، خانواده و فضا و تجهیزات در این برنامه لحاظ شده است.
تقی زاده تصریح کرد: برنامه توسعه استان بر اساس اسناد فرادستی که اساسی ترین سند برای ما سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است تدوین شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: برنامه توسعه استان هویت سازمانی ماست و هویت هر سازمانی برنامه آن سازمان می باشد.
وی ادامه داد: این برنامه جهت، مسیر و هدف را برای مدیر، معاون، کارشناس و معلم مشخص کرده است.
تقی زاده با اشاره به اینکه برنامه توسعه استان 23 شاخص دارد و سواد آموزی، نخستین شاخص این برنامه است اضافه کرد: با توجه به اینکه قریب به 650 هزار نفر بی سواد در استان داریم تا زمانی که این آمار کاهش نیابد مشکلات اجتماعی و اقتصادی ما پربرجاست.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان به مساله پیش دبستانی به عنوان شاخص دیگر این برنامه اشاره کرد و گفت: توجه به این موضوع جزء شاخص های علمی بین المللی است که شرایط ما در این زمینه باید بهبود یابد.
وی افزود: از 100 هزار دانش آموز پایه اول که هرسال وارد مدرسه می شوند موفق شدیم 30هزار نفر از آن ها را به کمک مراکز خصوصی و غیر دولتی زیر پوشش پیش دبستانی قرار دهیم.
تقی زاده گفت: با وجود تنوع زبانی، گویشی دانش آموزان عشایری و روستایی، توجه به مساله پیش دبستانی ضرورت فوق العاده مهمی است.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان ارتقای سطح علمی و حرفه ای معلمان را به عنوان شاخص مهم دیگر این برنامه عنوان کرد و اظهارداشت: هر فردی که بخواهد خوب یاد بدهد باید خوب یاد بگیرد پس باید تلاش کنیم معلمان ما بر اساس شاخص های علمی روز از توانمندی های علمی خوبی برخوردار شوند.
وی تصریح کرد: توجه خاص و ویژه به مدارس دخترانه با توجه به نقش مهم و حساس دختران از نظر فرهنگی در جامعه از دیگر شاخص ها ست.
تقی زاده گفت: ارتباط خانه و مدرسه نیز به عنوان یک شاخص مهم دیگر در این برنامه لحاظ شده است به گونه ای که آنچه در مدرسه آموزش داده می شود باید در خانه دنبال شود و خانواده می تواند قوی ترین تکیه گاه آموزش و پرورش باشد.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان اظهارداشت: هویت دینی و ملی نیز از دیگر شاخص های مهم است.
وی ابراز امیدواری کرد رتبه علمی و آموزشی استان به عنوان رتبه 31 در بین 32 استان کشور ارتقا یابد.
7157/641
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
04/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]