تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870254977




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آشنایی با معارف قرآنی راه مصون ماندن از مشکلات امروزی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

آشنایی با معارف قرآنی راه مصون ماندن از مشکلات امروزی است کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، آشنایی با معارف قرآنی را راه مصون ماندن از مشکلات امروزی دانست و گفت: والدین باید برای مصون ماندن فرزندان از دام ها و مشکلات آنان را با معارف قرآن آشنا کنند.


به گزارش ایرنا ˈابراهیم رحیمی زنگنهˈ چهارشنبه در نشست هم اندیشی موسسات فرهنگی قرآن و عترت کرمانشاه افزود: در برهه ای از زمان قرار داریم که ضرورت توسعه مباحث قرآنی بیش از پیش در جامعه حس می شود.
وی گفت: متأسفانه هجمه فرهنگ بیگانه از طریق رسانه هایی که در اختیار آنان است کار را به جایی رسانده که تمام اقشار و گروه های سنی در همه مکان ها ، شهرها و روستاها تا دورافتاده ترین نقاط در تسخیر امواج و نفوذ فرهنگ بیگانه هستند.
رحیمی زنگنه با بیان اینکه اساس انقلاب ما فرهنگ و پشتوانه آن قرآن بود، گفت: از مجموع منابع و سرمایه های قابل توجه و کلانی که در سطح جامعه وجود دارد باید برای اعتلای فعالیت های قرآنی استفاده کنیم.
وی در پایان مشکلات و دغدغه اصلی مؤسسات قرآنی را منابع مالی دانست و تأکید کرد: یکی از نکات مهم در کنار مشکلات مالی، بحث توانمندسازی نیروی انسانی مؤسسات و برنامه ریزی درباره انجام فعالیت های قرآنی است.
معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه نیز در این نشست گفت: پیشتر درصدد برگزاری اولین نشست مدیران مؤسسات قرآن و عترت با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بودیم که این امر امروز محقق شد.
ˈطیب صفریˈ با ارائه گزارشی از وضعیت موسسات قرآنی استان افزود: تاکنون در این استان 70 موسسه قرآن و عترت به ثبت رسانده ایم هرچند این تعداد نسبت به استان های دیگر به لحاظ کمی اندک است اما به لحاظ کیفی در سطح بسیار مطلوبی قرار داریم.
وی با اشاره به اینکه در سال 91 بیشترین رشد را به لحاظ تأسیس موسسات در استان داشته ایم، گفت: باید سعی کرد که روند رشد موسسات از سیری صعودی برخوردار باشد.
صفری با اشاره به برگزاری آزمون ها و برنامه های موسسات قرآن وعترت استان اظهار کرد: بحث حمایت از موسسات باید بسیار جدی پیگیری شود زیرا این موضوع در سال گذشته کمتر مورد توجه واقع شده است.
معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه به مشکل بیمه فعالان قرآنی نیز اشاره کرد و گفت: بحث رفع مشکلات موجود بیمه فعالان قرآنی باید به طور جدی دنبال شود.
صفری یکی از توقعات مهم از موسسات فرهنگی قرآن و عترت را در بحث اوقات فراغت دانست واظهار کرد: ایام اوقات فراغت در تابستان امسال که همزمان با ماه رمضان و ماه بهار قرآن است باید باشکوهتر و فعالتر برگزار شود.
وی در پایان از برگزاری محافل انس با قرآن به صورت هفتگی در کرمانشاه خبر داد و گفت: توقع ما از موسسات این است که در برگزاری محافل انس با قرآن کریم در استان بیشتر همکاری داشته باشند.
700/567

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




04/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن