تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب از فکر (در گناهان)، برتر از روزه شکم از طعام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820037540




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برای خودتان و نظام دشمن تراشی نکنید


واضح آرشیو وب فارسی:الف: برای خودتان و نظام دشمن تراشی نکنید
بخش تعاملی الف - محمد شمشیرگرزاده


اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.


تاریخ انتشار : يکشنبه ۱ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۰۹
مراسم جشن انتظار و امید که به مناسبت میلاد امام زمان و سالگرد پیروزی حسن روحانی برگزار شد، با حاشیه هایی همراه بود که در اکثر مراسماتی که تا کنون توسط دولت برگزار شده و اکثر سخنرانی های رئیس جمهور شاهد آن بوده ایم.حاشیه های منفی که سخنان رئیس جمهور و اطرافیان ایشان در این مجالس ایجاد میکند باعث شده تا با وجود یکسال از انتخاب ایشان مردمی که به دچار حزب بازی های سیاسی و منافع حزبی نیستند و و در انتخابات حامی یک کاندیدای دیگر بوده اند هنوز در برابر این دولت گارد داشته باشند و نتوانند با رئیس جمهور کشورشان تعاملی صمیمانه و سازنده برقرار نمایند.رئیس جمهور بدون توجه به این موضوع که حدود ۵۰% شرکت کنندگان در انتخابات از حامیان ایشان نبود در تمامی سخنرانیهای خود سعی از اثبات گفتمان خود و نفی و رد گفتمان سایر رقبا دارند و در این راه از به کار بردن هیچ لفظی فرو گذار نمی کنند. و همین امر که در نهایت باعث دو دستگی در جامعه می شود می تواند عواقب بسیار بدی برای این دولت و کل نظام به دنبال داشته باشد.به عنوان مثال آقای روحانی در مراسم جشن امید و انتظار با اشاره به انتخابات خرداد سال گذشته و انتخاب خودشان به عنوان رئیس جمهور شد، این انتخاب را انتخاب راه امام زمان(عج) و توبه مردم از پیروی از راه "خرافه گران" دانست و گفت : (ملت ما سال گذشته به مولایش و امامش در انتخابات سر فرود آورد و در برابر خرافه‌گران از او، از امام عصر عذرخواهی کرد.)همچنین ایشان در حالی که برای چندمین بار مخالفان سیاست های دولت خویش "خشونت طلب" و "افراطی" خطاب کرد، گفت: (ما اعلام می کنیم به همه آنهایی که راهی و سخنی را برگزیده اند که با انتخاب مردم در تضاد است، مردم برای همیشه اعلام کرده اند که ما خشونت و افراطی گری را قبول نداریم.)سوال اینجاست رئیس جمهور چه اصراری دارند که افردای که در درون نظام هستند و این دولت را پذیرفته و فقط به موارد خاصی از سیاست های دولت منتقدند را با این رفتارو گفتار دولت به افرادی تبدیل کنند که حتی در مقابل رفتارهای درست دولت نیز موضع گیری و جهت گیری کنند؟البته این اولین بار نیست که رئیس جمهور چنین سخنانی به زبان می آورند. به عنوان نمونه ایشان در ۱۹آبان ۹۲ در مجلس شورای اسلامی فرمودند: مردم در ۲۴ خرداد به افراط و تفریط، خشونت و خودرأیی و تک‌رأیی، عدم مشورت و عدم تدبیر رأی «نه» دادند و به اعتدال، تدبیر و عقلانیت رأی آری دادند.حال آیا انصاف است رئیس جمهور راجع به ما اینچنین سخن ناصواب و نادرستی را به زبان بیاورید؟! آیا ما که به ایشان رای ندادیم افراطی و خشونت طلب و بی تدبیر و ... بودیم و کاندیدای محبوب ما نماد این سخنان ایشان بود؟!در انتها از رئیس جمهور محترم حضرت حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی تقاضا دارم این رویه را تغییر دهند و با اقداماتی اینچنینی بذر کینه و دو دستگی در میان ایرانیانی که پس از انتخابات همدل و همسو شده بودند نیفکند.








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن