تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834505551
آزادسازي قيمت شير پس از ماه رمضان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: آزادسازي قيمت شير پس از ماه رمضان
در حالي كه دامداران از مشخص نشدن قيمت شير خام پس از گذشت سه ماه از سال انتقاد دارند يكي از مسئولان وزارت جهاد كشاورزي از تعيين نرخ 1350 توماني خريد براي هر كيلوگرم شيرخام خبر داد و گفت: اين نرخ جديد پس از ماه رمضان اعلام و بازار شير و لبنيات آزاد ميشود.
کد خبر: ۴۰۹۹۶۸
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۶ - 22 June 2014
نابساماني در بازار خريد شير و لبنيات موج ميزند. هر روز خبرهاي جديدي كه از سوي مسوولان و افراد غيرمسوول در ميان اخبار جاي ميگيرد ضربهيي جديد به اين بازار مي زند.
به نوشته اعتماد، هنوز چند صباحي از اعلام خبر خريد شير خام به قيمت 1440 تومان نگذشته و اين خبر به صورت رسمي اعلام نشده است كه روز گذشته وزارت جهادكشاورزي اعلام كرد كه قيمت شير و لبنيات بعد از ماه رمضان آزاد ميشود.
در حالي كه دامداران از مشخص نشدن قيمت شير خام پس از گذشت سه ماه از سال انتقاد دارند يكي از مسئولان وزارت جهاد كشاورزي از تعيين نرخ 1350 توماني خريد براي هر كيلوگرم شيرخام خبر داد و گفت: اين نرخ جديد پس از ماه رمضان اعلام و بازار شير و لبنيات آزاد ميشود.
تحولات هفتههاي گذشته در حالي بوده است كه يارانه 300 ميليارد توماني شير خام سال گذشته هنوز به صورت كامل به دامداران پرداخت نشده و با وجود اينكه براساس آمارهاي رسمي، آخرين نرخ تورم در سال جاري حدود 30 درصد اعلام شده است قيمت شير خام هنوز تغيير نكرده و همان 1110 توماني است كه دولت در بهار سال گذشته مصوب كرده بود. دامداران هم از ابتداي امسال همواره انتقاد خود را نسبت به اين بلاتكليفي اعلام كردهاند و معتقدند كه مسوولان بايد هر چه سريعتر تكليف بازار شير خام و لبنيات را مشخص كنند چراكه براساس آنچه دولت اعلام كرده آنها تنها 25 درصد افزايش حقوق و دستمزد كارگرانشان را داشتهاند و هزينههاي توليد و قيمت حاملهاي انرژي نيز بر اساس همين نرخ تورم اعلام شده براي آنها تغيير كرده است.
سعيد سلطاني سروستاني، مديرعامل اتحاديه سراسري دامداران ايران در گفتوگو با «اعتماد» در واكنش به خبر آزادسازي قيمت شيرگفت: من از اين اظهارات مسئولان تعجب ميكنم. مگر ميشود كه قيمت شير را آزاد كرد. بيشك دامداران از آزادسازي قيمت شير آسيب ميبينند. به گفته او، هنوز بدهي دولت به دامداران به صورت كامل پرداخت نشده و دولت بيش از 120 ميليارد تومان به دامداران بدهكار است. يعني يك سوم پول دامداران از آبان ماه گذشته هنوز پرداخت نشده است. اين در حالي است كه از هفت ماه پيش قيمت ارز افزايش يافته و ارزش پول هم كمتر شده و دامدار متضرر اصلي اين ديركرد پرداخت دولت بوده است.
وي با اشاره به نوسانات نرخ لبنيات در بازار از سال 90 گفت: با تغييرات قيمت ارز و برخي تحريمهاي بينالمللي صعنت لبنيات در كشور با مشكلاتي مواجه شد و قيمت لبنيات از سه سال پيش تاكنون افزايش يافت. به همين دليل مسوولان دولت يازدهم بارها از دامداران خواسته بودند كه نرخ فروش شير خام را افزايش ندهند چرا كه با بالا رفتن نرخ شير قيمت فرآوردههاي لبني در بازار نيز افزايش مييابد. به هر حال بايد توجه داشت كه دامداران نميتوانند كالاي توليد خود را بيش از مدت معيني نگه دارند و اين محصول قابل انبار شدن هم نيست و فاسد ميشود بنابراين دامدار بايد محصول خود را حتي بدون سود يا با ضرر به فروش برساند.
سلطاني با اشاره به ماده 7 قانون افزايش بهرهوري كه سال گذشته براي اجرا به دولت ابلاغ شده است، گفت: بر اساس ماده 7 قانون افزايش بهرهوري براي تصميمگيري درباره وضعيت دامداران بايد نمايندهيي از تشكلهاي توليدي دامداران و كشاورزان هم در جلسات حضور داشته باشند اما اين ماده قانوني در يك سال گذشته بهطور كلي ناديده گرفته شده است. دامداران تنها شنونده اخبار نرخگذاري يا آزادسازي قيمت شير هستند و حالا پس از گذشته حدود سه ماه از سال هنوز قيمت خريد شير خام از دامداران مشخص نشده و دولت تكليف اين قشر از توليدكنندگان را مشخص نكرده است.
همچنين در حالي كه از ابتداي امسال وزارت جهاد كشاورزي و معاونت برنامهريزي و راهبردي رياست جهموري بر حمايت از توليدكنندگان و مصرفكنندگان در قالب ادامه يارانه شيرخام در سال جاري تاكيد كرده يكي از مسوولان وزارت جهاد كشاورزي گفت: به نظر ميرسد دولت با توجه به خالي بودن خزانهاش ديگر توان ادامه دادن يارانه شير را ندارد و 1350 يا 1370 تومان آخرين قيمتي است كه براي خريد هر كيلوگرم شير خام تعيين كرده اما ميخواهد اين قيمت را پس از ماه رمضان اعلام كند كه افزايش قيمتي در بازار شير و لبنيات ايجاد نشود.
اين درحالي است كه در ماده 4 قانون هدفمندي يارانهها آمده است كه دولت بايد به تدريج تا پايان برنامه پنجم توسعه نسبت به هدفمندي يارانه گندم، برنج، روغن، شكر اقدام كند و يارانه پرداختي به توليدكنندگان بخش كشاورزي نبايد در هر سال كمتر از سال قبل باشد.
اين اعلام مكرر قيمتهاي متفاوت خريد شير خام از سوي دولت ميتواند دامداران را نسبت به آينده توليدشان نااميد كند و از سوي ديگر آزاد شدن بازار شير و لبنيات روند كاهش مصرف اين محصولات را تقويت ميكند كه در نهايت حاصلي جز افزايش ابتلا به بيماريهايي مانند پوكي استخوان و بيماريهاي ديگر ندارد.
سلطاني با اشاره به افزايش تعرفه صادرات لبنيات گفت: با توجه به افزايش تعرفه صادرات، صادرات لبنيات به ساير كشورها نيز كاهش يافته است. چرا كه صادرات سودي براي صادركنندگان ندارد. اين در حالي است كه ما انتظار داشتيم دولت جديد به صادركنندگان جايزه صادرات بدهد.
او با اشاره به افزايش نرخ علوفه، هزينههاي حمل ونقل، نگهداري، دامپزشكي و افزايش نرخ حاملهاي انرژي گفت: نمي شود كه قيمت شير را ثابت نگه داشت يا آن را آزاد كرد ولي مابقي مولفهها اعم از قيمت علوفه كه بخشي از آن نيز از خارج وارد ميشد روز به روز نوسان قيمت داشته باشد. به هر حال قيمت تمام شده بايد با ثبات باشد. نميتوان تابع تصميمات لحظهيي بود. از سال 90 كه با افزايش قيمت لبنيات مواجه بوديم با هر نوساني خريد مردم كمتر ميشود و به همان نسبت كالاهاي توليدي لبني كه همگي تاريخ مصرف مشخصي دارند به كارخانهها مرجوع ميشوند. به اين ترتيب كارخانهها توليد را كاهش ميدهند و به همان نسبت ميزان خريد آنان از دامداران نيز كاهش مييابد. اين در حالي است كه از نقش دلالان در اين ميان نميتوان چشمپوشي كرد. دلالان هميشه به دنبال ارزانتر خريدن شير خام دامداران هستند و در اين ميان تنها دامداران متضرر نهايي هستند چراكه چارهيي جز فروش محصول نهايي خود كه قطره قطره آن را به دست ميآورند، ندارند.
مديرعامل اتحاديه سراسري دامداران ايران با اشاره به اين نكته كه گرچه تصميمگيريهاي مسوولان براي آينده بازار شيرخام و لبنيات پشت درهاي بسته ستاد تنظيم بازار در وزارت جهاد كشاورزي انجام شده است، تاكيد كرد: به نظر ميرسد كه برنامهريزيها به گونهيي صورت گرفته كه قيمت جديد تا پايان ماه رمضان اعلام نشود اما از ديد بخش توليد منطقي نيست. وزارت جهاد كشاورزي به عنوان متولي اين بخش نميتواند به بهانه افزايش نيافتن قيمت در ماه رمضان و به اصطلاح حمايت از مصرفكنندگان، توليدكنندگان را يك ماه ديگر بلاتكليف بگذارد.
وي با بيان اينكه با تعطيلي هر دامداري اشتغال در بخش توليد با مشكل مواجه ميشود، گفت: فعلا ما بايد مهر سكوت بر لب بزنيم و هر نوع اعتراض ما به بيتصميمي درباره نرخ خريد شير خام از دامداران با بيتوجهي مواجه ميشود.
يك عضو كميسيون كشاورزي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به تصميم وزارت كشاورزي براي برداشتن يارانه شير و لبنيات، گفت كه رها كردن بازار لبنيات به ضرر مردم است و به مردم فشار وارد ميكند.
هدايتالله ميرمرادزهي درباره برداشتن يارانه از شير و آزاد شدن قيمت اين محصول عنوان كرد: لبنيات نياز مردم است و تامينكننده سلامت آنهاست. تجربه ثابت كرده كه هر گاه قيمت شير بالا رفته و مصرف آن كاهش پيدا كرده مراجعه به بيمارستانها و شكستگي استخوان بيشتر شده است.
وي ادامه داد: اين تصميم وزارت جهاد كشاورزي عوارض سنگيني روي مردم دارد و باعث ميشود هزينههاي درمان بيشتر شود.
اين عضو كميسيون كشاورزي مجلس شوراي اسلامي پيشنهاد داد: توليد بايد به گونهيي زياد باشد كه بازار تنظيم شود وگرنه اگر توليد پايين بيايد و قيمت بالا برود مردم استقبالي نخواهند كرد.
نماينده سراوان در مجلس تاكيد كرد: دولت بايد امكانات لازم براي توليد اوليه را فراهم كند تا اگر قيمتها هم آزاد شدند قيمت بالا نرود اما اگر بازار رها شود و هيچ امكاناتي وجود نداشته باشد مردم ضرر ميكنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]
صفحات پیشنهادی
یک منبع آگاه در گفتوگو با فارس خبر داد: تعویق افزایش قیمت محصولات ۸ گروه صنعتی تا پایان ماه رمضان
یک منبع آگاه در گفتوگو با فارس خبر داد تعویق افزایش قیمت محصولات ۸ گروه صنعتی تا پایان ماه رمضانیک منبع آگاه گفت دولت در صدد تهیه بخشنامه و مذاکره با انجمنهای صنعتی است که افزایش قیمت محصولات ۸ گروه صنعتی به جای اول تیر ماه در انتهای ماه رمضان اتفاق بیفتد یک منبع آگاه در گفتنگاهي به قيمت سبد ماه رمضان براي 4 نفر
نگاهي به قيمت سبد ماه رمضان براي 4 نفرتاریخ انتشار چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۵ ۴۰ رئيسجمهور به تازگي دستور داده تا کالاهاي مورد نياز مردم در ماه مبارک رمضان به وفور در اختيار باشد و کمبودي در زمينه عرضه کالا احساس نشود در اين ميان اگرچه حسن روحاني صحبتي از کنترل قيمقیمت اقلام مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان
قیمت اقلام مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان رئیس جمهور به تازگی دستور داده تا کالاهای مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان به وفور در اختیار باشد و کمبودی در زمینه عرضه کالا احساس نشود به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران چند روز پیش به تمامی دجزئیات قیمت اقلام مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان
جزئیات قیمت اقلام مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان دولت همواره در آستانه ماه مبارک رمضان اقدام به عرضه برخی از کالاهای ویژه تنظیم بازار می کند و البته اجازه برپایی برخی از نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا را نیز می دهدرئیس جمهور به تازگی دستور داده تا کالاهای مورد نیاز مردم در ماهدبیر شورای پودر شوینده در گفتوگو با فارس خبر داد ثبات قیمت شویندهها تا پایان ماه رمضان/ درخواست افزایش قیمت
دبیر شورای پودر شوینده در گفتوگو با فارس خبر دادثبات قیمت شویندهها تا پایان ماه رمضان درخواست افزایش قیمت زیر ۱۰درصددبیر شورای تولیدکنندگان پودر شوینده گفت درخواست ما افزایش کمتر از 10 درصدی قیمت پودر شوینده است که البته تا پایان ماه رمضان افزایش قیمتی نخواهیم داشت به گزاقیمت موادغذایی در ماه رمضان تغییر نمیکند/ اعلام قیمت های جدید از شهریور
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی قیمت موادغذایی در ماه رمضان تغییر نمیکند اعلام قیمت های جدید از شهریور رئیس اتحادیه بنکداران موادغذایی تاکید کرد پیشنهاد ما به سازمان حمایت از مصرف کنندگان این بود که قیمت کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان افزایشی نداشته باشد به گزارش گروهبهای سبد کالای ویژه ماه رمضان برای هر خانوار 184 هزار تومان/جزئیات قیمت 12 قلم کالا
بهای سبد کالای ویژه ماه رمضان برای هر خانوار 184 هزار تومان جزئیات قیمت 12 قلم کالا اقتصاد > بازرگانی - مهر نوشت رئیس جمهور به تازگی دستور داده تا کالاهای مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان به وفور در اختیار باشد و کمبودی در زمینه عرضه کالا احساس نشود در این میان اقیمت آش و حلیم در ماه مبارک رمضان نهایی شد+ ریز قیمتها
چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴ ۱۲ رییس اتحادیه فروشندگان آش حلیم و کباب به ایسنا خبر داد قیمت هر کیلو حلیم درجه یک با مخلفات کامل 8500 تومان و حلیم ساده 8000 تومان برای ماه مبارک رمضان مصوب شد حسین محمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اظهار کرد هر کیلو آقیمت کالاها در ماه رمضان گران نمیشوند
قیمت کالاها در ماه رمضان گران نمیشوند رئیس اتاق اصناف ایران با تاکید بر اینکه در ماه مبارک رمضان اصناف نیز در تامین و توزیع کالاهای مورد نیاز مردم ورود جدی خواهند داشت گفت هیچ گونه افزایش قیمتی در مورد کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان صورت نخواهد گرفت رئیس اتاق اصناف ایران بارئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور: قیمت مرغ در ماه رمضان افزایش نمییابد/ عرضه بیش از تقاضا است
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور قیمت مرغ در ماه رمضان افزایش نمییابد عرضه بیش از تقاضا استرئیس هیئت مدیره انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور گفت در سنوات قبل با نزدیک شدن به ماه رمضان قیمت مرغ افزایش مییافت ولی امسال به دلیل عرضه مرغ بیشتر از تقاضا و وجود ذخایر کافی چاعلام قیمت آش و حلیم ماه رمضان
اعلام قیمت آش و حلیم ماه رمضان رییس اتحادیه فروشندگان آش حلیم و کباب به ایسنا خبر داد قیمت هر کیلو حلیم درجه یک با مخلفات کامل 8500 تومان و حلیم ساده 8000 تومان برای ماه مبارک رمضان مصوب شد کد خبر ۴۰۹۰۹۴ تاریخ انتشار ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۶ - 18 June 2014 رییس اتحادیه فروشندگانمایشگاه های ویژه ماه رمضان با قیمت و کیفیت مطلوب
رییس بنکداران مواد غذایی خبر داد نمایشگاه های ویژه ماه رمضان با قیمت و کیفیت مطلوب رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت کالاهای پرتقاضای ماه مبارک رمضان و مواد پروتئینی به اندازه کافی تامین شده است و به میزان مطلوب عرضه می شود به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی رادیوشیر و لبنیات بعد از ماه رمضان آزاد میشود
شیر و لبنیات بعد از ماه رمضان آزاد میشود در حالی که دامداران از مشخص نشدن قیمت شیر خام پس از گذشت سه ماه از سال انتقاد دارند یکی از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی از تعیین نرخ 1350 تومانی خرید هر کیلوگرم شیرخام خبر داد و گفت این نرخ جدید پس از ماه رمضان اعلام و بازار شیر و لبنیات آرئیس اتاق اصناف تهران: در ماه رمضان قیمت هیچ کالایی افزایش نخواهد یافت
رئیس اتاق اصناف تهران در ماه رمضان قیمت هیچ کالایی افزایش نخواهد یافت اقتصاد > جهان - نسیم آنلاین نوشت علی فاضلی گفت در حال حاضر بازار کالا از یک ثبات قیمتی مناسب برخوردار است و خبری از افزایش قیمتها نیست اتاق اصناف با برگزاری نمایشگاهها در مکان-
اقتصادی
پربازدیدترینها