واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نماینده مجلس: پسته رفسنجان 20 هزار میلیارد ریال درآمد دارد کرمان - ایرنا - نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی، درآمد حاصل از 80 هزار تن پسته در سال جاری در رفسنجان را نزدیک به 20 هزار میلیارد ریال پیش بینی کرد.
به گزارش ایرنا، حسین آذین روز پنجشنبه در جلسه ستاد مثلث توسعه و سرمایه گذاری رفسنجان افزود: عمده این پول در حالیکه می تواند بخش قابل توجهی از شهرستان را سامان دهد از آن خارج می شود.
وی اظهار کرد: بیکاری عامل بروز آسیب های اجتماعی است لذا امروز به برنامه ریزی جامع برای اجرای طرح های سرمایه گذاری و ایجاد شغل های پایدار نیاز داریم.
وی گفت: 5 میلیون و 500 هزار نفر بیکار در کشور وجود دارد که این میزان تا پایان سال 93 به 8 میلیون نفر خواهد رسید.
نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ارزش ایجاد یک شغل کمتر از احداث یک مسجد نیست چرا که اگر شغلی برای فردی بیکار ایجاد شود می تواند خانواده اش را اداره و معضلات معیشتی خانواده را رفع کند.
وی افزود: لازم است که شرایط را فراهم کنیم تا سرمایه گذار احساس امنیت کند و همچنین پیچ و خم های اداری که می تواند مانعی بر سر راه سرمایه گذار باشد را از بین ببریم و آن را مرتفع نماییم.
آذین تصریح کرد: مجلس نیز در حال بررسی است تا قوانینی که در این مسیر مزاحم هستند را بردارد و در صورت نیاز قانون جدیدی را تصویب کند.
وی به طرح ساماندهی افاغنه اشاره کرد و گفت: با ادامه و پیگیری این طرح می توانیم برای ایرانی ها شغل بیشتری ایجاد کنیم.
نماینده مردم انار و رفسنجان در مجلس شورای اسلامی به نهایی شدن پروژه تولید بنزن در منطقه اشاره کرد و گفت: هفته گذشته رایزنی هایی با وزیر نفت صورت گرفت و مجوز این طرح صادر شده است.
وی افزود: بنزن خطی (LAB) نقش مهمی در شکل گیری صنایع پایین دستی پتروشیمی در کشور دارد.
امام جمعه رفسنجان هم گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی به سران سه قوه اعلام کردند که موانع و قوانین مزاحم را از سر راه مردم بردارند لذا این یک دستور حاکم اسلامی است و بر همین اساس که دغدغه رهبری است دولت از طرح های سرمایه گذاری حمایت می کند.
حجت الاسلام عباس رمضانی پور، ستاد توسعه و سرمایه گذاری را ستاد راهبردی عنوان کرد و افزود: زمان آزمون و خطا گذشته و براساس تجاربی که می توان از دیگران کسب کرد باید بهتر کار کنیم.
وی تصریح کرد: برخی طرح ها و پروژه ها نیمه تمام مانده و این ستاد باعث می شود که اگر طرحی آغاز شده، اعضای آن حضور یابند و مشکل را حل کنند.
فرماندار رفسنجان نیز سرمایه گذاری و کارآفرینی را از نیازهای جامعه برای بهبود امور معیشتی و اقتصادی مردم خواند و گفت: این کار به طور جدی به عنوان سند توسعه شهرستان و با هماهنگی نمایندگان مجلس، روسای ادارات، سرمایه گذاران و نظارت ائمه جمعه در رفسنجان آغاز شده است.
حمید ملانوری ادامه داد: ما بشدت به سرمایه گذاری نیاز داریم و باید به دنبال طرح های سرمایه گذاری باشیم که مناسب، به روز و سودده باشند و موجب توسعه، اشتغالزایی و برگرداندن سرمایه شوند.
وی افزود: سرمایه گذاری در مباحث اقتصادی در دو بخش سرمایه های مردمی و تسهیلات بانکی تقسیم می شوند که با توجه به مشکلات عدیده ای که در دریافت تسهیلات بانکی وجود داشت، امکان ورود سرمایه گذاری مردمی وجود دارد.
فرماندار رفسنجان اظهار کرد: ایجاد انگیزه و اعتماد سازی برای ورود سرمایه گذاران به بخش های صنعتی موجب عدم اتکای ما به تسهیلات بانکی خواهد شد.
وی گفت: سرمایه گذاری و اشتغال از تبعات و معضلات اجتماعی جلوگیری می کند.ک/2
8154/2624
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
29/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]