واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
حدود 30 هزار معتاد در مراکز ترک اعتیاد بهزیستی گیلان تحت درمان هستند رشت - ایرنا - معاون پیشگیری بهزیستی استان گیلان گفت : هم اکنون حدود 30 هزار معتاد در مراکز خود معرف ترک اعتیاد بهزیستی گیلان به روش های مختلف تحت درمان قرار دارند.
دکتر ˈسعید سادات منصوریˈ روز پنجشنبه به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر در جمع خبرنگاران خبرگزاری ها در بهزیستی استان گیلان در رشت افزود : این تعداد از معتادان، در یکصد و 38 مرکز درمانی خود معرف اعتیاد تحت درمان هستند.
وی تعداد مراکز درمانی سرپایی خود معرف اعتیاد را 78 مرکز عنوان و اظهار داشت : 14 هزار و 618 معتاد در این مراکز تحت درمان قرار دارند.
وی با بیان این که 41 مرکز اقامتی میان مدت خود معرف اعتیاد نیز تحت نظارت بهزیستی استان گیلان فعال است ، خاطر نشان کرد : 9 هزار و 255 معتاد نیز در این مراکز تحت درمان هستند.
معاون پیشگیری بهزیستی استان گیلان تصریح کرد : در یک مرکز TC تحت نظارت بهزیستی گیلان نیز یکصد و 15 معتاد تحت درمان قرار دارند که به مدت شش ماه بایستی برای درمان در این مراکز باشند.
وی با بیان این که در یک مرکز پناهگاه شبانه معتادان بی خانمان نگهداری می شوند، اظهار کرد : در این مراکز معتادان تزریقی به عنوان اشاعه دهندگان بیماری به لحاظ بهداشتی مراقبت می شوند و به تدریج برای درمان آنها اقدام می شود.
معاون پیشگیری بهزیستی استان گیلان تعداد مراکز بستری را سه مرکز عنوان و اضافه کرد : 77 معتاد نیز در این مراکز تحت درمان قرار دارند.
وی به فعالیت تیم های سیار بهزیستی استان گیلان اشاره و تصریح کرد : این تیم ها ، متشکل از معتادان بهبود یافته و روانشناس به همراه موتور در مکان های آلوده سرنگ را بین معتادان توزیع و سرنگ های آلوده را جمع آوری می کنند.
سادات منصوری اضافه کرد: بهزیستی از جمله دستگاه هایی است که برای درمان اعتیاد اقدام می کند و اولین مرکز درمان خود معرف از سال 1375 در رشت افتتاح شد.
* اعتیاد، شایع ترین بیماری کشور است
معاون پیشگیری بهزیستی استان گیلان با بیان این اعتیاد یک بیماری است ، گفت : اعتیاد، شایع ترین و سخت ترین بیماری کشور و در تمام دنیا است.
دکتر ˈسعید سادات منصوریˈ روز پنجشنبه در ادامه سخنانش در نشست خبری در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان گیلان در رشت افزود : اعتیاد، بیماری جسمی ، روانی و اجتماعی و تهدید کننده آسیب های اجتماعی است.
وی اظهار داشت : فرد معتاد برای اولین بار ناخواسته برای مصرف مواد مخدر اقدام می کند اما زمانی که گرفتار شد ، بیمار تلقی می شود و هر بیماری نیز نیازمند درمان است.
* رویکرد بهزیستی در پیبشگیری از اعتیاد ، اجتماع محور است
معاون پیشگیری بهزیستی استان گیلان گفت : رویکرد بهزیستی در پیشگیری از بیماری اعتیاد ، اجتماع محور است.
دکتر ˈسعید سادات منصوریˈ روز پنجشنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران خبرگزاری های گیلان در رشت افزود : فعالیت و حضور در اجتماعات کوچک در پیشگیری از اعتیاد موفقیت آمیز است.
وی اظهار داشت : در برنامه اجتماع محور، تیم های مختلف برگرفته از مردم و با مشارکت روانشناس در محلات حضور می یابند و مشکلات را شناسایی و برای رفع آن تلاش می کنند.
* قرص های به نام لاغری دارای مواد اعتیاد آور است
معاون پیشگیری بهزیستی استان گیلان با تاکید بر این مطلب که هیچ قرصی برای لاغری وجود ندارد ، گفت : قرص های لاغری دارای مواداعتیاد آور آمفتامین است.
دکتر ˈسعید سادات منصوریˈ در ادامه این نشست خبری افزود : این قرص های به نام لاغری در آرایشگاه ها و باشگاه ها توزیع می شود.
وی با تقسیم مواد مخدر به دو بخش سنتی و صنعتی اظهار کرد : مواد صنعتی درمان دارویی ندارند بلکه به درمان های روانشناختی نیاز است و مردم گرایش کمتری به این نوع درمان دارند.
معاون پیشگیری بهزیستی استان گیلان با بیان این که اعتیاد در خانم ها بایستی جدی گرفته شود ، خاطر نشان کرد : بیش از 10 درصد معتادان را خانم ها تشکیل می دهند و کمتر از پنج درصد معتادان مراجعه کننده به مراکز خود معرف، خانم هستند.
وی در ادامه آموزش مهارت های زندگی را در پیشگیری از اعتیاد بسیار موثر دانست و تصریح کرد : مهارت نه گفتن ، برخورد با مشکلات و حل مسئله از جمله این مهارت ها است.
وی با بیان این که مهارت های زندگی بایستی از کودکی آموزش داده شود ، خاطر نشان کرد : این آموزش ها در پیش دبستانی ها و مهدهای کودک گیلان به کودکان ارایه می شود.
پنجم تیرماه روز جهانی مبارزه با مواد مخدر است. ک/2.
7286/604
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
29/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]